![]() |
#61 |
.
|
Dot.: To mogło być od leków?
Kazdy kiedys umrze.
Idz do lekarza i powiedz prawde, wtedy bedzie wiedzial, jakie badania wykonac.
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam takie wrażenie, ale moja cierpliwość jest niezmierzona ![]() ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Cytat:
Czemu sie nie prxyznasz? A co myślisz ze Ty jedna na świecie masz taki problem ? Idź, po ludzku powiedz co sie stało i tyle. No chyba ze wolisz sie zadreczac.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
.
|
Mam propozycje, zeby polaczysz wszystkie jej watki w jeden.
![]() |
#64 |
Panaroja
|
Czego oczekujesz , że lekarz to jasnowidz i cudotwórca i nie wiedząc , że się naćpałaś i czego , będzie wiedział co z tym zrobić
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
dupa
|
Nie pójdę do lekarza bo nikt już nawet nie chce słuchać że się zle czuje..ma już mnie dość po prostu i tyle. Nikt nie wie dlaczego to się tak mogło zrobić? i po takim czasie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
No jak nie wiedzą, że przyćpałaś i przedawkowałaś to Cię biorą za histeryczkę i tyle. Powiedz co się stało, to się zastanowią. Jeszcze niedawno uznawałaś nas za zbyt mało kompetentne a teraz wolisz pytać nas niż lekarzy? Coś się to kupy nie trzyma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ech, dobrze, że wakacje już niedługo się kończą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mefedron a serce?
Jeszcze niedawno dyskutowałaś jakie to dragi są cudowne, bezpieczne i nic nie uszkadzają, a teraz panikujesz, bo Ci się organizm rozpada... Co za niespodzianka, że czujesz się jak gówno, niesamowite, ciekawe od czego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
W Ameryce marihuane kupujesz w sklepie lub aptece naturalna u nas wzmocniona heroina lub metamfetmina, syntetycznymi karbamidami itd po których wylądujesz w szpitalu do Francji często przemycają z Holandii tam również naturalna ale tylko z pewnego źródła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Wzmocniona heroiną lub amfetaminą marihuana? :O z kim ty się zadajesz, że takie kwiatki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
dupa
|
to nie od mefedronu, na pewno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
Obyś była trollem bo nie wiem kogo chcesz przekonać,że ćpanie nie zabija? Wiesz w ogóle co to jest mefedron?Gorsze gówno niż hera i koka , jesteś fanką zmielonych świetlówek? Serio nie wiem jakim trzeba być debilem żeby sięgać po narkotyki a potem "o boże ratujcie" jesteś taka mądra by ćpać ? To bierz swoje gówna tylko nie zajmuj normalnym ludziom kolejek u lekarza bo ja wolę by do kardiologa dostała się moja babcia po zawale a nie panienka , która nie wie co z wolnym czasem robić. Może mocarzyka ? ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Tak dla śmiechu jako osoba z bardzo patologicznej okolicy dodam, że mefedron biorą pustaczki których nie stać na prawdziwy towar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
dead & alive
|
Od 2010 częstotliwość występowania mefedronu jest równa częstotliwości występowania jednorożca w Warszawie, więc o czym właściwie jest ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
dead & alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
Od kiedy mefedron jest czysty skoro to pochodna kokainy z domieszką skruszonych świetlówek i metali ciężkich + inwencja dilera ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
dead & alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
dupa
|
ale co niby mogło się zrobić z ośrodkowym układem nerwowym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Za dużo do tłumaczenia, wpisz sobie w google. Daruj sobie już takie zabawy, zdrowie i życie masz jedno dziewczyno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
dupa
|
ale się okazało że mam też bakterię pylori która właśnie wywołuje prawie identyczne objawy..więc już nie wiem sama, naprawdę
chyba że np. ta bakteria wywołała też jakieś zakażenie w układzie nerwowym, tak też może być-tylko tyle zdołałam wyczytać w internecie odnośnie ośrodkowego układu nerwowego.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
Helicobacter pylori wywołuje wrzody żołądka, więc stąd możesz mieć te bóle brzucha, ale nigdy nie słyszałam o zakażeniu oun H. pylori.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Queen Of Darkness
|
życze ci poważnej choroby układu nerwowego, moze wkońcu zrozumiesz jakie to szczęście mieć zdrowy mózg i nie musieć zażywac do końca życia leków, które zapewniają ci w miarę normalne życie. Wciągaj ku*wa odbytem mefedron, fete uszami a kwasy powiekami. Ale zastanów się nad tym, co napisałam. Pozdrawiam.
Izolujesz się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
dupa
|
Co się izoluję? sam mnie odizolowałeś od wszystkiego..więc od podstawionych ludzi będę się izolować, obojętnie jak dużo mi ich podstawisz..
![]() Coś czuję że piszesz wszystko nie po to żeby mi pomóc tylko żeby mi coś wmówić na temat narkotyków, chociaż to było od leków, nie narkotyków (bilirubina itd.)- te leki właśnie podwyższają bilirubinę Edytowane przez blablabla9 Czas edycji: 2015-09-12 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Dziecko narkotyki to bilet w jedną stronę, jeżelo.nawet same Cię nie zabiją to trwale zniszczą jakiś narząd. Możesz zostać roślinką, zwariować, wysiądą Ci nerki albo cokolwiek innego Cię spotka. Daj już sobie z tym spokój i lepiej wyskocz na piwo albo znajdź inne rozrywki a życie szanuj, nikt Ci tutaj źle nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.