|
|
#61 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Największe głupoty powtarzane przez mężczyzn
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52305558]
Jak kobieta chce po ślubie nosić podwójne nazwisko, to znaczy, że jest feministką.[/QUOTE] Albo "jak kobieta chce nosić podwójne nazwisko po ślubie to nie kocha swojego męża, w końcu to uwłaczające dla faceta jak kobieta nie przyjmuje wyłącznie nazwiska męża" Cytat:
Jak jesteś na mnie wkurzona, to na pewno masz PMS.[/QUOTE] [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52311776]miedzy rodzicem a dzieckiem najlepsza roznica wieku to 20-25 lat, zeby miec wspolny jezyk i miec sile na wychowanie[/QUOTE] To wszystko też słyszałam, ciekawe skąd to biorą.
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
"Zmienie się" (szkoda, że na gorsze zazwyczaj)
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Wątek powinien nosić nazwę : Największe głupoty powtarzane przez idiotów.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Tylko kobieta z długimi włosami jest kobieca.
Po 30 to już mogiła, nie można rodzić dzieci tak późno, bo to bardzo niebezpieczne i w ogóle szansa na zajście w ciążę jest drastycznie niska, a większość tych dzieci ma zespół Downa lub inne ciężkie choróbska. Seks leczy każdy ból głowy. |
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Sakramentalne:
- zaraaaaaaz, - przesadzasz, - nie dramatyzuj, - znowu zaczynasz ? Małżeństwo to więzienie, służy kobiecie do dojenia faceta z forsy. Jak się o problemach nie gada, to ich nie ma. |
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52313773]
Po 30 to już mogiła, nie można rodzić dzieci tak późno, bo to bardzo niebezpieczne i w ogóle szansa na zajście w ciążę jest drastycznie niska, a większość tych dzieci ma zespół Downa lub inne ciężkie choróbska[/QUOTE] O zespole Downa to też słyszałam powtarzane przez jakiegoś faceta.... Albo że się jako babcia będzie chodziło na wywiadówki i dziecko będzie wstydziło się matki przed znajomymi ze szkoły
Edytowane przez z_blondem_mi_do_twarzy Czas edycji: 2015-08-05 o 12:51 |
|
|
|
|
#68 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kobieta w związku nie powinna nosić dekoltów i krótkich mini, mężatka powinna sobie też odpuścić kolor czerwony. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
o maskach, olejkach i innych NATURALNYCH specyfikach do włosów "po co to wszystko sobie nakładasz? Tylko sobie świństw narobisz! idź sobie lepiej kup <najpopularniejszy szampon do włosów> i <odżywkę z cała tablicą Mendelejewa> i wystarczy."
To samo o olejowaniu twarzy. "Lepiej sobie coś kup z drogerii, to będzie lepsze od tych olejów, bo firma dobra." Edytowane przez 201607141620 Czas edycji: 2015-08-05 o 13:28 Powód: ort |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Mój tata : kobiety mają mniejsze stopy, żeby mogły stać bliżej zlewu jak zmywaja naczynia
![]() Ex: nie wiem, jak możesz wydawać tyle kasy na kosmetyki (na argument, że on wydaje na gry do ps słyszałam, że gra starcza na zawsze, a kosmetyk się skończy i będę musiała kupić nowy )Inni: kobiety wyglądają lepiej bez makijażu (nie masz makijażu : ojej, chyba chora jesteś, dobrze się czujesz? ) |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
"Ja osobiscie najbardziej lubie makijaz nude przynajmniej pasuje do kazdego stroju i okazji."
Hahahahahahahaha
Edytowane przez straangeer Czas edycji: 2015-08-05 o 16:56 |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
"Jak mężczyzna ma dobry obiad w domu, to nie je na mieście"
W kontekście zdrady i zwalania odpowiedzialności za nią na partnerkę.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
lokalna gwiazda
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52314681]
Kobieta w związku nie powinna nosić dekoltów i krótkich mini, mężatka powinna sobie też odpuścić kolor czerwony. [/QUOTE] I żadnych rozpuszczonych włosów do pasa. |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Klasyk w komentarzach pod artykułem o gwałcie/czyjejś zdradzie, etc. - "jak suka nie da, to pies nie weźmie".
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Jak suka nie da, pies nie weźmie. No właśnie, nawet nie przeczytałam, że to samo bzdurstwo piętro wyżej. Widocznie bardzo częste.
Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2015-08-05 o 19:27 |
|
|
|
|
#78 |
|
Та еще штучка ^^
|
Jak dziewczyna ma/miała dużo partnerów to jest dziwka,a jeżeli facet zmienia partnerki jak rękawiczki to jest maczo
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
Że tylko baby plotkują.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Masz pryszcze bo się malujesz. Gdybyś się nie malowała, nie byłoby problemu ze skórą.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
Podkład wywołuje dziury w skórze.
|
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Kobiety, szpilkami i ostrym makijażem dorabiają sobie ... penisy☠☠(razem z cechami przywódczymi typu: twardość, stanowczość, kierowanie innymi).
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam jeszcze wątek sprzed kilku lat założony przez wizażanka. Dotyczył makijażu u kobiet. Myśl przewodnia wątku brzmiała, że im grubsza kreska namalowana eyelinerem, tym kobieta łatwiejsza.
|
|
|
|
|
#84 | |
|
keep calm and contour on
|
high five
![]() jeszcze: za ładna na lesbijkę/feministkę/singielkę z wyboru ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
-Dlaczego nakładasz sobie tapetę? -Bo mam brzydką cerę/przebarwienia -To od tej tapety, jakbyś się nie malowała, to byś nie miała! Za 5 lat będziesz miała jeszcze gorszą i wyglądać staro!
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
O, widzisz? Ona się nigdy nie maluje, dlatego wygląda młodo.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
jeden z moich eks uwazal, ze kobieta nie tylko powinna prac/sprzatac/gotowac, ale tez przy tym sie usmiechac.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A feministką się zostaje, jak szajba od braku chłopa babie odwali. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Co do bi, to fakt, teoria, że zawsze chcemy trójkąta jest prawie tak mocno zakorzeniona jak to, że patrzymy łakomym wzrokiem na wszystkie koleżanki. Lepiej się do nas tyłem nie odwracać, c'nie?
Z mądrości-śmieszności: 1. Jeden facet twierdził, że wyglądam jak mopsik. To był komplement i był foch, że się nie cieszę. Do teraz nie wiem, o co cho. 2. Obecny: naturalne kobiety są piękne. Co prawda mówi, że rano jestem śliczna, ale wzdycha ukrycie do pewnej "zrobionej" aktorki. I były, geniusz: 3. Dziecko można utrzymać zawsze. To co, że ty chora, że prawie na pewno poronisz, że studia zaczęte, że ja jestem marnym magazynierem na pół etatu i mieszkamy kątem w wynajmowanym pokoju. Chcę mieć dziecko, jakoś to będzie, wszystkie "przeciw" to głupie wymówki bab. 4. To normalne, że facet zachowuje się inaczej przy kumplach. Ignorowanie przy kolegach i wyśmiewanie jest w porządku. Przecież wiesz, że tak nie myślę naprawdę. Wcale nie jesteś wredna ani tylko do ruchable. 5. Mama ma zawsze rację. ZAWSZE. 6. Baby za dużo wydają na ciuchy i kosmetyki, wszystko wydają i płaczą - po czym wydawał całą pensję w jeden dzień na buty za 400 stówy i równie drogie koszulki, po czym żebrał o fajki, bo pod koniec miesiąca na jedzenie już nie miał nawet 7. "Ja cię biję? Szarpanie to nie bicie, nie kłam!" 8. Kobiety zawsze kłamią i zdradzają - co nie przeszkodziło mu obracać dwóch panienek 9. Po co oszczędzać prąd, wodę? Zostawmy światło wychodząc z domu na godzinę. Albo wypierzmy parę skarpetek na najdłuższym cyklu. To tanie. 10. Kobiety nie potrafią realizować się w życiu - cokolwiek to znaczyło, sens taki, że mamy marną pracę, wypalamy się tam, marne życie, etc. Powiedział chłopak bez matury, z pracą magazyniera na pół etatu, zadowolony z siebie do pracującej studentki z ambicjami. Nie pytajcie, co ja z nim robiłam. |
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkie kobiety lubią dostawać kwiatki na randkach.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

)