![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Melduję się w nowym wątku!
![]() Malwi89, kciuki za wizytę ![]() Baby montana, jeszcze się przyzwyczaisz, zobaczysz małą, kilka dni z nią spędzisz i nie będziesz mogła wyobrazić sobie by miało być inaczej. ![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Hejo! Ja już leżę na podłodze e pracy :-D
Kciuki trzymam za wszystkie na wizytach ![]() Baby - wychowasz sobie chlopczyce :-P nie musi chodzić w falbankach i sukienkach ;-) Ej a może selekcję zrobić na podstawie statystyki wpisów z poprzedniego wątku? Jak ktoś nie pisał ani razu to out z listy w ogóle. A jak pisał mniej niż nie wiem 10 razy to do zaginionych co wy na to? ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- W ogóle mój genialny tz zostawił wczoraj klucze od samochodu w drzwiach samochodu! Zorientował się po 2 h. Dovrze że nikt sobie nie wsiadł i nie pojechał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hariett, możesz napisać dokładnie co kupiłaś z wielo? Jakie firmy/rozmiary?
Ja muszę coś pomyśleć. Chciałam bobolider, ale dziewczyny na forum o wielo, odradzają mi je na samym początku, bo one są właśnie one size, niby od 2,5 kg ale że może być słabo i że mam patrzeć na newborny. Co do papierków to wiem, są na liście wyprawkowej ![]() Jesli chodzi o żłobek, to też czytałam, że w niektórych miejscach dają się przekonać (umówmy się, wychodzi na to samo, co pampers, z tą tylko różnicą, że nie wyrzucają do kosza, tylko pakują w woreczek i oddają mi, jak odbieram dziecko). I tak tyłek trzeba podetrzeć, a w skrajnych wypadkach umyć pod kranem. Ja wkładki wielorazowe chyba też przetestuję ![]() Zuken, nie jest mokro, zależy jaki masz wkład,jest charakterystyka różnych wkładów, czy dziecko ma czuć, że ma mokro, czy nie. Na początku lepiej żeby nie czuło, ale im starsze dziecko, tym lepiej jak czuje, bo je łatwiej potem odpieluchować. A umówmy się, jak dziecko leje w pampersa i ma sucho, to ciężko mu kontrolować kiedy sika/ile sika, czy mu się już chce, czy nie itd. Baby, przykro mi że jesteś zawiedziona ![]() Malwi, ojj znam ten ból, mi się czasem nie chce wstawać np. o 4 na siku, jak wiem, że po 5 wstaję do pracy, więc 'trzymam', a potem właśnie tak pęcherz boli, że szok, a do łazienki to dobiegam w 2 sekundy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Magda, czyzby TZtowi udzielal sie kalafior ?
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dobry pomysł ze statystyką pisania, tylko niech któraś napisze 1 post w starym temacie
![]() Bo wtedy mogę statystykę sprawdzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dotka90, zrobione.
![]()
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oswajam się z myślę, ze będzie syn. Nawet już imię wybrane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Cukiereczku, dzięki
![]() Alii, jakie imię? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mi się śmiać chce ale czasem tak się dzieje ze mu się udziela hahaha :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, więc tak, z zaginionych usuwam:
Jerzyczka basiia89 Ring8 dagmarab21 Karo 01 Gosiaro Kropcia88 Aleksis91 karolina1405 Vi121 0 postów w poprzednim wątku. A z normalnej listy: orchid3aa Terrence justynaxxx86 Papillon Ale nie wiem, czy dawać je w ogóle do zaginionych, bo wszystkie też mają po 0 postów w poprzednim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze się przyzwyczaisz i nie będziesz sobie wyobrażała że mogłaby to nie być dziewczynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miewam często i gratuluję udanej wizyty i chłopczyka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba mu się ciążowy kalafior udziela ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
No to jak mają 0 postów to moim zdaniem out w ogóle ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czemu ważne jest by leżeć na lewym boku a nie na prawym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Kciuki za wszystkie wizyty
![]() Dotka jak maja po 0 to bym usuwała. Jak się odezwą, to się je wciągnie w listę. |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Właśnie co do leżenia to jak nie leżysz na lewym to się zgniataja żyły i przepływ krwi jest gorszy może dlatego boli?
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Macica może na żyłę główną naciskać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Mojakaren
Malwi kciuki za wizyty. Oby z Wami i z dzieciami bylo wszystko w porzadku ![]()
#79 |
Rozeznanie
|
Malwi, Mojakaren kciuki za wizyty,
tak czytam co piszecie o tych wielo do odpieluchowania mogą się przydać jak przyjdzie czas to pomyśle o nich ale chyba za leniwa jestem żeby cały czas ich używać,
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Oooo matko! Wlasnie przyszly mi spodnie ciazowe jeansy. Jakie one sa wygodne i w brzuszek nic nie uwiera. Noo boskie sa. Zakochalam sie od pierwszego wlozenia!
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ej właśnie, bo miałam pytać o gacie, pisałyście, że macie spodnie ciążowe - skąd? Jaka cena, jakie rozmiary?
U mnie w HM nie ma spodni ciążowych, widziałam tylko krótkie, max do rozmiaru 38 (a to rozmiar w marzeniach ![]() Chodzę w legginsach, no ale ileż można. Zwłaszcza jak jest ciepło, to jest problem, bo nie mam zbyt dużo długich bluzek, żeby tyłek zakryć. Jak jest chłodniej to spoko, bo mam długie swetry/narzutki. I pisałyście o ocieplanych legginsach na zimę - też skąd? |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja na olx zamowilam, zmierzylam poope, zmierzylam dlugosc nogawki (z tym mam najwiekszy problem, mam dlugie nogi) aaa i kiedys zalozylam spodenki rozmiar L i mnie uwieraly w brzuszek, wiec zamowilam rozmiar XL. Noo ale ja tez widze po moich ciuchach, ze mi wszystko w poslady poszlo.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
DOTKA, ja tylko na all kupowałam, bo u mnie nie ma też nic stacjonarnego
#85 |
Zakorzenienie
|
miałam spodnie dżinsowe ciążowe od siostry okazało się ze w udach małe
![]() ![]() zerknęłam więc na h&m i są fajne na wyprzedaży ale rozmiar 36 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Na OLX tez sa z HM trzeba szukac 😄 dziewczyny mnie to zajelo jeden dzien, serio, a wygoda nie do opisania. Aaa z wysylka wyszlo mi 17 zl 😄 i zime juz mam z glowy 😀
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Zamieniamy sie?!:-P
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
legginsy takie cieplejsze kupiłam w lidlu w maju akurat tydzień ciązowy był jak ciąże mi gin potwierdził i nie mogłam przejść obok nich obojętnie ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Witam się z lekkim opóźnieniem w nowym wątku.
Ja o wielorazówkach nawet nie myślała, chyba za wygodna jestem. Dziewczyny, a wybieracie się do szkoły rodzenia?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.