![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 6
ja już obiad przygotowany
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Najważniejsze wierzyć w siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- oooo kopytka <3 !!
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Relacja weselna
![]() Jeśli chodzi o kościół to w ogóle nie czuliśmy się jak na uroczystości (to nie tylko moja opinia). O 14 msza się zaczęła o 14.15 młodzi już mówili przysięgę a o 14.30 msza się skończyła ![]() ![]() ![]() ![]() Dekoracja w kościele okropna - kwiaty przy ławkach sztuczne ![]() ![]() Życzenia były pod kościołem - na zaproszeniach była informacja, że zamiast kwiatów chcą, żeby wpłacić na jakąś fundację na Leonka i był podany numer konta itd a pod kościołem przy składaniu życzeń stały 2 małe dziewczynki z puszkami do których kilka osób wrzuciło pieniądze - ale nie wiem o co chodziło - czy to też na tego Leonka czy co ? nie było żadnej informacji jeśli o to chodzi ![]() Po kościele ludzie busami pojechali na salę (tą w której my będziemy mieć wesele) i tam było standardowo powitanie chlebem solą, szampan i wszyscy na salę ![]() Sto lat na sali tanecznej i do stolików. Generalnie sala wyglądała brzydko jak dla mnie bo młodzi chcieli prostokątne stoły - wszyscy siedzieli na jednej sali (tam są 2 sale do siedzenia), było ciasno i te piękne krzesła które tam naprawdę dużo dają , całkowicie zginęły w tym pomieszczeniu ![]() ![]() stół przy którym siedzą Młodzi według mnie, powinien być chociaż trochę wyróżniony a ten był całkowicie stopiony z resztą stołów, prócz tego, że był ułożony inaczej to wyglądał dokładnie tak samo jak pozostałe stoły. Był poza tym strasznie blisko reszty stołów i w ogóle wszystko było tak , na kupie' ![]() Jeśli chodzi o PM to wyglądała bardzo ładnie, miała delikatną sukienkę, właśnie taką 'lejącą' nie żadna princesska ![]() ![]() Myzyka - był DJ - jak dla mnie totalna porażka ![]() ![]() ![]() ![]() młodzi w ogóle nie tańczyli - na każdym weselu jakim byłam młodzi tańczyli praktycznie z każdym - tutaj zatańczyli pierwszy taniec i później może raz ich widziałam na parkiecie ![]() pierwszy taniec mieli w formie ' tych śmiesznych' do różnych piosenek - ogólnie się uśmiałam chociaż sama bym takiego tańca nie chciała to fajnie się na to patrzyło ![]() minusem w tej sali jest to, że jest ładnie na zewnątrz, miejsce do siedzenia itd i rzeczywiście to rozprasza ludzi ![]() ![]() ![]() jedzenie było dobre - chociaż dania wybrali sobie takie których ja nie lubię ![]() ![]() była zupa z ptysiami - bardzo dobra pieczeń z sosem i kluskami śląskimi -ja niestety nie lubię ale TŻtowi bardzo smakowało ciasto francuskie ze szpinakiem i sałatką - bardzo dobre naleśnik z warzywami chyba - nie jadłam barszcz czerwony z pasztecikami - nie jadłam wiejski stół był bardzo dobrze zaopatrzony i ładnie wyglądał bo był na takich krążkach z drewna ![]() winetki i podziękowania dla gości były w jednym i bardzo ładnie to wyglądało (zdjęcie w załączniku) ![]() chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pierścionka to noszę na środkowym i jest trochę luźny,ale taki chciałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio, to patrz na spadek centymetrów, a nie wagę ![]() Perfekcyjna Pani domu z Ciebie ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Lisaveta piękna sala
![]() Ale lecicie nie było mnie dwie godziny a tu nowy wątek ![]() Czyli reasumując szycie sukienki jest troche takie w ciemno bo niewiadomo co z tego wyjdzie ![]() ![]()
#67 | |
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
Cytat:
![]()
![]() |
#68 | |
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
i moja
![]() TŻ właśnie mi zrobił zapiekankę ziemniaczaną z warzywami i kurczakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Za szybko piszecie. Jak was nadrobie- nie mam czasu odpisac. Jak mam czas odpisac- czeka na mnie kolejne 10 stron.
W skrocie: organizer piekny, witam wszystkie nowe, gratuluje tym, ktore cwicza ![]() U mnie wczoraj poszla zaliczka na sale, a mam dla was malo czasu bo kupujemy mieszkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A znowu jak jest zimno to mi pasuje idealnie ![]() A ja nie mam żadnych dobrych wiadomości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Lisaveta - śliczna sala!
![]() muszkaaa8 - też nie widzę załącznika, a relacja extra ![]() dzisiaj ja robie obiad ![]() ![]() byłam w niedzielę na wyborach, zmarzłam, wczoraj dokończyłam obraz i byłam z TŻ na randce, odkryliśmy nowe przepyszne wino ![]() A tu szok, szósta część już ![]() i znowu sama zostałam z moją datą ślubu ![]() znalazłam jakiegoś projektanta który też robi ładne sukienki boho, ale mam na telefonie w historii i później poszukam i wam wkleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
czytałam kiedyś, że jak np. młodzi proszą o jakieś rzeczy dla domów dziecka itp, to czasami jest problem, bo te instytucje nie zawsze tak mogą to przyjąć. a młodzi wcześniej nic nie ustalą, nie dopytają i potem nie wiadomo co z tym zrobić. nie wiem ile w tym prawdy, no ale tak czytałam w każdym razie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
muszkaaa8; dokładnie zdjęcia nie widać ;/
#85 |
Zakorzenienie
|
No,ale jak mają dostać wino,kwiaty, czy maskotkę których zupelnie niepotrzebują to pewnie wolą żeby ta kasa poszła na coś innego. Tym bardziej,że przy zyczeniach nikt raczej kasy nie daje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrowiej ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie już jest. Na tej stronie.
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę 8-kę, ale nie jest taka idealna, z palca nie spada, ale luz obrotowy jest.
Dziś wstałam z wysypką ![]() ![]() Ja u siebie nie będę robić akcji charytatywnych, goście i tak muszą wydać trochę kasy (ubranie, dojazd, koperty), więc nie chcę nikogo zmuszać do dobroczynności. Sama regularnie robię przelewy drobne na pieski i kotki, więc mam czyste sumienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Przez ten durny dekoder nie obejrzałam Top Model, Na językach i dzisiaj Kuby nie obejrzę. Mój tatko próbował naprawić,ale szlag go trafiał i zostawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.