|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mister... ;)
Jest taka choroba, która polega na wymyślaniu alternatywnej rzeczywistości i wierze, że wizja jest prawdziwa.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli to troll to lepszy byl Mesje
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziemy sie licytowac czy zycie w necie jest bardziej realne od tego...w glowie/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie to:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pseudologia
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Że ten pan ma albo wyjątkowo dużo szczęścia w życiu albo jakieś zaburzenie osobowości
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Salalina, Twój styl wypowiedzi przypomina mi styl miszcza Paulo Coelho, seryjnie.
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-10-01 o 22:59 |
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
29 lat i podniecasz sie czyms co de facto nie istnieje. Analizujesz sledzisz i bawisz sie w detektywa.Kol3jny zreszta raz. Nie bede cie analizowac przez neta ale dla mnie to obiektywnie jest cos nie tak z toba.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę że może być świetnie, jak zawsze tam bywało Dla mnie to większa 'atrakcja' niż kolacja w moim mieście. Poza tym mam urlop do 11, który spędzam w Luksemburgu, a ten nieco wcześniejszy lot powrotny do Polski... PRZEZ Londyn wydał mi się wystarczająco nierozsadny żeby mnie zaciekawić :-DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
3) dziecko najczęściej mówi w języku matki najpierw, czyli pewnie fahrsi i stąd ten akcent.
No tu sie nie zgodze niestety. Dzecko nabywa akcent otoczenia. Powinien mowic po francusku z francuskim akcentem. Chyba ze nie spedzil dziecinstwa we Francji. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To miłość, jak nic. Ale te 174cm są nie do przeskoczenia. Odpuść kur*upla. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam Twojego innego wątku, tylko kiedyś mi mignął, ale nie wczytywałam się wtedy, no ale no tak, facet jest podejrzany. Do tego buziaki i czułości nie są jak piszesz różnicą kulturową, no co Ty, przecież wielu Polaków też tak pisze, tylko, że zwykle to jest taki tani podryw. Wielu z takich facetów na związku nie zależy, tylko na seksie i niczym więcej, a nawet jeśli, to ich poziom IQ z moich obserwacji jak kiedyś jeszcze nie miałam faceta, to jest niski. No jeżeli facet wysyłał ciągle buziaki i inne to mnie nie interesował, w sensie, jakby to było raz, dwa tak z umiarem ok, ale jak cały czas tak komplementuje i czule się zwraca jak do swojej dziewczyny to nie... Dlatego na Twoim miejscu bym się nie chciała z nim spotkać, ale jak bardzo chcesz, to po prostu uważaj na siebie i w miejscach publicznych, chociaż fakt to jest zasada, która powinna obowiązywać zawsze, dlatego ja tak zawsze jak się z kimś spotkałam z neta, to tak.
Mojego obecnego faceta też poznałam z neta i jesteśmy razem 7 lat, da się, ale no u tego faceta widać, że jest raczej niezbyt. No, ale na pierwszych moich spotkaniach z facetem też trzymałam się raczej zasad bezpieczeństwa, to warto stosować zawsze w takich sytuacji, bo nigdy nie wiadomo, nie znamy drugiej osoby, dopiero poznajemy. Teraz wiem, że można mu ufać, wiem to od dawna, ale na początku nigdy nie wiadomo, więc te zasady stosowałam, wiadomo. Inne zasady nie wsiadać z nim do samochodu itp, ale dla mnie to oczywiste, mam nadzieję, że dla Ciebie też. |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On nie czuje special bounds przez rozmowy na portalu. 1. Ona zaprosiła go do kontaktów. 2. Napisał jej kurtuazyjną wiadomość dotyczącą pracy. 3. Odpisała mu. 4. Kilka wiadomości, zaproszenie na fb. 5. Zobaczył jej fotę i poczuł connection. Rozpiętość w czasie wydarzeń 1-5 pewnie z rok. ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
Już bez przesady. Taka chamska ściema jaką on wali, to już jest naprawdę rzadkość. Więź poczuł, jak obaczył fotę z kawałkiem cycka. Ty się podniecasz, że taki urodziwy. Och, i jaki światowy. Najważniejsze informacje o nim to wygląd i prezencja. 19 krajów (ach, są takie wycieczki, na których można to w miesiąc oblecieć, prawie co noc będąc w innej stolicy), tysiące kobiet w życiu spotkał, a jego miłość nagła ku Tobie przywiała jeszcze ZANIM zaczęliście gadać choćby przez internet (już nie wspominając o braku spotkania) po paru suchych mailach i obczajeniu foty. Sorry. No sorry, ale gdyby ... mogłaby fruwać, mogłabyś latać do tych swoich ukochanych za darmo. Piękna wizja. |
||
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Ja, jak się domyślasz, problemu nie mam w związku z Twoją podróżą do Londynu, ale myślę, że Ty powinnaś mieć, bo skoro taki zakochany i z wyczutym connection, to już dawno powinien wsiąść w pierwsze lepsze connection do Twojego miasta i z bukietem kwiatów stać pod gmachem Twojej firmy, nie sądzisz?
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Oj, no tak, masz rację! Sprawdzę jutro, czy nie stoi! A co jeśli nie? Pewnie ma mnie gdzieś
jak żyć? Dzięki za otwarcie oczu. Zamierzam to wszystko odwołać. Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
|
|
#89 |
|
Szef ds. Wymianek
|
I po co ta ironia?
Ale w sumie racja - wszak inaczej trudno Ci odeprzeć moje słowa.
|
|
|
#90 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

boje się ze jak przyleci i coś pójdzie nie tak to będę mieć go na głowie caly weekend albo i dłużej. Ta doba w Londynie spadła mi trochę z nieba, bo parę godzin przeżyje, a potem albo ogranicze kontakt albo pozwolę mu przyjechać 

jak żyć? Dzięki za otwarcie oczu. Zamierzam to wszystko odwołać.