|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy siwy włos
Ja pierwszy siwy włos zauważyłam jak miałam około 21 lat. Po 24 r.ż. niestety to przyspieszyło i mam już sporo siwych włosów
U mnie nie jest to genetyczne, bo mama i tata zaczęli siwieć po 40.
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Mam 28 i nie mam jeszcze.
Raczej rodzinnie późno się spodziewam. Włosy mam w trakcie powrotu do naturalnych, nie lubię już farbowania. A kiedyś trzeba będzie znowu. Mam nadzieję, że jeszcze długo będę mieć naturalny kolor. |
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Wiesz co wydaje mi się, że tutaj dużo zależy jaki tryb życia prowadzisz. Czym bardziej nerwowy tym gorzej. Ja jeszcze takich włosów nie dostrzegłam i mam nadzieje, że nie prędko je zobaczę.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
mam 39 lat i 5 siwych włosów na krzyż, wyrywanie załatwia sprawę
![]() pierwszego i długo jedynego zauważyłam 5 lat temu |
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
22 lata.
Wysłane z mojego ARIES_785 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszego zauważyłam niedawno, ale był jakiś dziwny taki zdeformowany, krótki i pozbawiony pigmentu. Wyrwałam go i więcej takich nie mam. Wiek: 27 lat.
Zawsze siwienie kojarzyło mi się ze starością i na dobrą sprawę moja mama osiwiała krotko przed 50-tką dlatego znalezienie siwego włosa przed 30tką to dla mnie szok. |
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Szokujące to znaleźć siwy włos u siebie w 4 klasie podstawówki. Tak właśnie miałam, zauważył je mój nauczyciel przy koleżankach. Śmiały się bardzo, a mi było tylko przykro. Dzisiaj mam 23 lata i dalej wyrywam siwe włosy . Za bardzo lubię swój naturalny ciemny kolor, nie chce farbować włosów.
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś w gimnazjum - pierwszy zauważyła nauczycielka, również był to powód do docipkowania. W czasie studiów wyrywalam, ale zrobiło się ich tak dużo, że... ufarbowalam. Mam naturalnie bardzo ciemne i gęste włosy. Farbowanie to masakra.
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raróg
|
Jakieś 28 - 29 lat, jak go zauważyłam. I tak się farbuję na granatową czerń, ale akurat miałam odrosty i go zauważylam. Zbytnio się nie przejęłam, naturalna kolej rzeczy. Od jakiegoś czasu się nie farbuję, naturalnie jestem ciemną blondynką, więc praktycznie nie widac. Nie widzę też nowych; wtedy miałam sporo stresu, może stąd się wziął
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie w dniu 28 urodzin. Wyrwalam dziada i od tego czasu inne się nie odważyly wyrosnąć siwe
Liczę, że za matką osiwieje dopiero koło 40stki. A jak nie to trudno i tak hennuję, bo mysiego, polskiego blondu szczerze nienawidzę
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy siwy włos ok. 21 lat, ale ja nie farbuję więc łatwo było wyłapać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

U mnie nie jest to genetyczne, bo mama i tata zaczęli siwieć po 40.

Liczę, że za matką osiwieje dopiero koło 40stki. A jak nie to trudno i tak hennuję, bo mysiego, polskiego blondu szczerze nienawidzę