|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
No już nie ma bo nie chce i nie mogę bo mam lek w zebie na trzy tygodnie, wiec musze na niego uwazac i chyba przejdę na dietę płynną
![]()
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Butterfly dużo, 20 kg a do końca mam jeszcze 2 miesiące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53196637]Butterfly dużo, 20 kg a do końca mam jeszcze 2 miesiące.[/QUOTE]
Polowa ci z tego pewnie spadnie po porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53196637]Butterfly dużo, 20 kg a do końca mam jeszcze 2 miesiące.[/QUOTE]
A masz już wszystko gotowe na jego przyjście? ![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Zostało poskręcać meble, kupić materac i wanienkę, kilka pierdoł i tak
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() neska gdzie jesteśśśśś???? butterfly-to faktycznie durna baba-jak jej płacą to ma to gdzieś... biedna ty z tą pracą tż ![]() aza-a no dałam czadu...tylko mi dłonie spuchły-tak jak przy wysokiej temperaturze i palce u stóp mi lekko drętwieją od stepperka...nie wiem czemu?? rucia-haha ja już sobie wyobraziłam jakąś depilację tu i tam:P ![]() ![]() a jak tam twój randkowicz?? wrócił już do domu? fajnie było? ![]() jovisse-eee to trzeba się brać za siebie bo na zimę zawsze nam przybywa ![]() ![]() kaliope-uważaj mała bo może jest kolega zwyczajnie miły... ![]() drożdżówki to samo zuo ![]() ![]() stokrotka-biedo kochana ![]() mmelissja-a co z ta twoją wagą?? może sie coś pod spód przykleiło ![]() ![]() ![]() gryzelda-buzialek dla alexa ![]() ![]() ![]() a propo ćwiczeń...ostatnio oglądałam cofnąć czas...tam trener mówił że nie wolno za dużo ćwiczyć- że muszą być przerwy. najlepiej jest 4 razy regularnie w ciągu tygodnia po minimum 30 minut. że jak się nie odpoczywa organizm jest zmęczony i że można nawet przytyć...taka ciekawostka ![]() mi wczoraj puchły ręce od stepperka...jak marchewki...i drętwiały palce u stóp ale to pewnie od kręgosłupa...ale dziś nawet zakwasika nie mam ![]() planuje na kolacje wypić koktajl bananowo-avokadowy ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Agafisia dlatego nic sobie nie wmawiam
![]() Właśnie dowiedzialam się, ze podobam sie jednemu chlopakowi, wypytal o mnie część mojej wioski i znalazl mnie na fejsie :O nie jestem gotowa na nowe znajomości chyba. ; )
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Agafisia - chodzisz boso czy w butach na steperze?
oczywiscie ze to Prawda, ze nie powinno sie kataowac ciala codziennie (tej samej partii) wiec np. duzo szybciej osiagniesz efekty cwiczac brzuch 2x w tyg niz codziennie ![]() ![]() Gryzelda - pokaz koniecznie gootwy pokoik. ![]() Kaliope - tak, bole zebow, czy ekstrakcja osmek pomagaja schudnac ![]() to jest skora czy tluszczyk to co wisi? smaruj i cwicz silowo!! zeby miesien tam sie pojawil. lece do domu i ide biegac. odezwe sie jeszcze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak już opanuje niemiecki, przypomnę i powtórzę sobie angielski, może do francuskiego wrócę, kiedyś w szkole miałam to zabiorę się za hiszpański, strasznie mi się on podoba ![]() Mam na sprechkursie babke która właśnie uczy się z nami niemieckiego i sama też w DE naucza hiszpańskiego ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53196637]Butterfly dużo, 20 kg a do końca mam jeszcze 2 miesiące.[/QUOTE] TO nie dużo, ja to pobiłam rekord, przytyłam w ciąży 32kg ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja miałam 3 dni przerwy to mogę znowu ćwiczyć ![]() Przetestowałam dzisiaj bieżnie, najpierw pobiegałam sobie na niej przez 25min, ze średnią prędkością 8,1km/h, wyszło mi 3,4km, myślałam że z niej zlecę. Dziwne to uczucie, bo na dworze biegam z prędkością 9,5-11km/h a tutaj przy 8 pot się lał jak cholera, pewnie przez to , że w domu to za ciepło ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo tak, jak mi wycinała z 8mki tzw kapturek, to mi szczęka spuchła na prawie 1,5 tygodnia i jeść nie umiałąm, wtedy napewno schudłam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Butterfly wow. Zniechecacie mnie mimo że jestem do dzieci już i tak zniechęcona. Masakra... ale ja sądzę że mój TŻ będzie we mnie wpychac jedzenie. Teraz ciągle mówi ze go oszukuje ze się nie najadam
![]() ![]() Jestem wymięta. Grzesze. Mam złe dni. Co do zaparć to najlepiej działały owoce. Ale nie jest tak źle. Choć mam nadzieje ze przespie ta noc. Z newsów to kości wołają o ruch. Jak nie mam ruchu to biodra mnie bolą. Wiec dziś coś poczynie mam nadzieje. Rano zaliczyłam bieg na autobus ! ![]() I Neska i Kot tez zginęły.. halo ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakbyś na mnie spojrzala to w sumie nie widać, że coś jest nie tak ale jak przyjrzeć się bliżej... Wydaje mi się, że raczej skóra, schudłam 13 kg
![]() |
![]() |
#75 |
szamanka
|
No dobra laseczki, chyba czas najwyższy wrócić... to co ja ostatnio wyprawiam ze swoją dietą to jakaś wielka masakra...
mało jem, za mało i za dużo rzeczy gotowych, za mało warzyw, za mało różnorodnie, na siłownię też mam mniej czasu, bo bardzo dużo pracowałam ostatnio, a nawet jak nie pracowałam to albo podupadałam na zdrowiu, albo musiałam wyjechać do rodzinnego miasta... Nie ważyłam się już dawno, muszę się w końcu ogarnąć... Niestety, jakoś obecnie mało osób stąd kojarzę...
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Agafisia :-D wstrząs mi taki psychiczny zrobiła specjalnie :-D żebym za dużo nie jadła
A własnie! Ćwiczyłam Mel B posladeczki. Jestem z siebie dumna że się zmobilizowalam nawet do takiej małej rzeczy :Oklaski: Butterfly ćwiczymy Twoja silna wole ![]() ![]() ![]() Stokrotko ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Hej hej hej ale my zmotywowane jesteśmy nie ma co!
Po pracy wyszłam na wybieganie ale skończyłam wcześniej niz zamierzałam. Było za ciemno za zimno i zwyczajnie sie bałam mimo ze miałam latarkę ![]() Leżę wlasnie w wannie, a kolacje zlecilam swojemu kochankowi. PS znowu jadłam pierniczki ![]() Mmelisja dupke ćwiczyć to ważna rzecz! Brawo. ![]() Mi rownież okropnie włosy lecą ;( jest mi przykro bo pięknie rosły. Łykam drożdże piwne teraz.. I używam "dobrych"kosmetyków.. Ale tak jak mówisz - stres, zmęczenie robi swoje. Kaliope - nie widze tego , najlepiej jakbyś chwyciła skore w dwa palce zrobiła zdjecie i pokazała . ![]() Tak Butterfly - boso to można chodzić na dworze ale nie na maszynach ![]() Przykro mi z ta tz praca ;( Apropo jezykow - ja doszlifuje niemiecki maksymalnie z czasem i poprawie angielski w listopadzie teraz ;p bo mamy gości z wielkiej Brytanii dla których prowadzę badania - wiec fajnie jakbym sie luźno dogadała ;D O Boże jak mi dobrze w tej wannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
beatka-z wanny piszesz?
![]() ![]() coś ty ![]() buttefly-o kurcze...to lipa....bez sesnu miało się wyjaśnić teraz...będą go tak zwodzić jeszcze długo coś tak czuję.... ![]() mmelisjaa-może to jakiś sposób na zrzucenie kg ![]() monika-jak będziesz więcej pisać to szybko załapiesz kto jest kto ![]() kaliope-a fajny ten chłopak? ![]() ![]() ja się ożłopałam koktailu z jabłka banana i awokado...i nie chce mi sie juz ruszać ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Beatka no właśnie, tez zapuszczam włosy.
A tz wrócił i mówi że był w trzech sklepach bo chciał mi batony weganskie kupić, ale nigdzie nie było :-D całe szczęście ![]() Myślałam że więcej naskrobalyscie.
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Agafisia nie wiem
![]() ![]() ![]() Uwaga jestem mistrzem. Wkurzylam się dziś i właśnie dokonczylam resztę chipsow z kiedyś tam i pije piwo ![]() ![]() Ja jeszcze ze dwie godzinki posiedzę a Wam dobranoc ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Bejata na zdjęciach widać tylko trochę, no i zdjęcia robione wieczorem. Jak się złape za skórę to wygląda to gorzej :/ sory za jakość ale nie dorobilam się jeszcze nowego lustra w nowej chalupie i korzystam z tego co mam po prostu.
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz robią badania na ciąże cukrzycową, także nikt ci nie pozwoli za dużo przytyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj jak zeszłąm z tej bieżni to myślałam, że się przewrócę, to dziwne uczucie i grawitacja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ci dam pierniczki ![]() ![]() ![]() A takie ćwiczenia jak np z Melką to też w obuwiu ćwiczycie? ![]() ![]() ![]() Aaa i nie pisz z wanny, bo ci komórka wpadnie i ją utopisz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Awokado w życiu nie jadłam, nie lubię takich innych egzotycznych owoców, no chyba, że liczi ![]() Cytat:
![]() I dobrze niech to facet sobie polata za tobą, a nie ty za nim ![]() Cytat:
![]() Ja melduje zaliczone 115min rowerka, już wyprysznicowana, uczesana, spadam na kurs i WOCHENENDE ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Guten Morgen meine Damen! ja zaczelam dzien z kawa i z herbata z imbirem : moj Standard.
Promyk, milego piatku, w pracy! ![]() ![]() Kaliope - piekna talia. a ta poduszeczka z przodu to tluszczyk, a pod spodem jest miesien ktory odkryjemy ![]() i masz fajny biust ![]() mmelisja - ja sie obkupie jeszcze w witaminy i skrzyp i bede olejowac wlosy, i plukac w piwie i pic piwo ![]() Agafisia - zakladaj butki , moze bedzie poprawa, o ile masz dobre buty dla swoich stopek. tak, pisze z iphone z wanny ![]() ![]() ![]() Butterfly - buty wazna rzecz na treningu.. albo maksymalnie boso na miekkiej powierzchni - moje zdanie. ![]() no to jestes 1 cm nizsza ode mnie ![]() Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-10-23 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ja tez nie wiem co to autobus od kiedy zamieszkalam w de. Jeszcze na wsi i tu bez samochodu nie idzie funkcjonowac. Ja mialam cukrzyce ciazowa i to bardzo ostra, wrecz byly momenty ze slablam z glodu i ryczalam, glowa mnie ciagle bolala, krew szla z nosa, nie mialam na nic sily.niestety po porodzie jo- jo mnie dopadlo, jeszcze bylam taka wyglodzona ze sie rzucilam na jedzenie. Jeszcze przy kp to sie chcialo okropnie jesc, jak wstawalam w nocy karmic to sama magmum zajadalam, do slodkiego strasznie ciagnelo. Przez to cukrzyce to boje sie miec wiecej dzieci bo albo umrzec z glodu albo na hiperglikemie. ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Na tej diecie dopiero sie przekonalam do awokado. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Czesc.
Co sie dzialo przez ostatnie 3 dni ? Zachorowalam i bylam jak zombie. ![]() 🎀
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Butterfly ja z Mel B w skarpetkach, a orbitrek i bieżnia w butach bo inaczej mnie stopy bolą. Beatka jem witaminy i omega 6 skrzyp też jadłam, tez olejuje włosy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Nie odzywałam się przez ostatnie dni, bo byłam w głębokim dole ![]() Zwaliło się na mnie mnóstwo złych rzeczy na uczelni i prywatnie i nie byłam w stanie tego ogarnąć. Jadłam sam szajs i nie ćwiczyłam. Na szczęście to tylko dwa dni, waga nie wzrosła mimo ton złych rzeczy, które pochłonęłam ![]() Dzisiaj wracam do ćwiczeń i zaczynam powoli naprawiać żywienie. Nie czuję się jeszcze na siłach, by na 100% wejść w dobry rytm, ale trochę już się podniosłam. Zacznę jednak inny program treningowy, tamten mi nie podszedł, a nie mam zamiaru się udręczać. Będzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.