On ma żonę... :( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-02, 16:51   #61
pawel9001
Przyczajenie

Dot.: On ma żonę... :(

Znajdz sb chlopaka w swoim wieku a nie bierzesz sie za dziadka to nie bd miala ch problemow.
pawel9001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 16:52   #62
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiewioreczka22 Pokaż wiadomość
No sorry, że się czepiam, ale tam u góry nad forum masz napisane
"Intymnie Nasze emocje, uczucia, związki, intymne zwierzenia i pytania. Tutaj uzyskasz wsparcie i porady.", więc helloł, ale nie wystawiłam siebie na ocenę, a normalnie zapytałam opisując swoją sytuację. A skoro wątpisz w prawdziwośc wątku, po co się wypowiadasz ? Chyba jednak wiem, żeby wylać swe, żale i jad na innych ludzi, takie to polskie, jak ktoś ma problem to jeszcze mu dowalić i zwyzywać.
A moze zamiast tu sie produkowac i robic z siebie sirotke marynie, ktora tu biedna "wyzywaja" idz i sobie pojecz do swojego kochania? Jak widac pyskowac umiesz, to wykorzystaj to do czegos lepszego niz pyszczenia na forum, napraw swoje zycie.
W koncu jestes Polka, wiec jad powinnas umiec wylewac, idz i wylej na misiaczka.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:24   #63
xenon88
Przepompownia Ścieków

Cytat:
Jak pisałam wyżej na samej górze, nie 2 lata, a 1,5 roku.
I owszem, nie wiedziałam na jakim swiecie żyję, ale to powód, żeby mnie oceniać ? 22 dożyłam i mam nadzieję, że kilka jeszcze też przeżyję.
Ty chcesz swoje życie przeżyć jak wegetująca roślina u boku faceta, który Cię bezczelnie okłamuje od prawie 2 lat? A może chcesz żyć naprawdę z kimś, kto jest prawdziwy, kto nie kłamie i nie oszukuje najbliższych osób (i niestety nie piszę tu o Tobie)?

Najłatwiej kłamać, bo to wygodne - nic nie trzeba wybierać. Ale to jest, delikatnie mówiąc, kontrowersyjny sposób na życie. Nie wiem, co widzisz w tym mężczyźnie. Mimo zalet, o których piszesz, jego wielkie wady - nieuczciwość i tchórzostwo jak dla mnie przygniatają te zalety. On to się ledwo na kolegę nadaje, a co dopiero na partnera. A gość po 30-tce, trzymajcie mnie...

Edytowane przez xenon88
Czas edycji: 2015-11-02 o 17:28
xenon88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:32   #64
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No sorry, że się czepiam, ale tam u góry nad forum masz napisane
"Intymnie Nasze emocje, uczucia, związki, intymne zwierzenia i pytania. Tutaj uzyskasz wsparcie i porady.", więc helloł, ale nie wystawiłam siebie na ocenę, a normalnie zapytałam opisując swoją sytuację. A skoro wątpisz w prawdziwośc wątku, po co się wypowiadasz ? Chyba jednak wiem, żeby wylać swe, żale i jad na innych ludzi, takie to polskie, jak ktoś ma problem to jeszcze mu dowalić i zwyzywać.
Jeżeli jeszcze się tego nie nauczyłaś, dam Ci cenną wskazówkę na resztę życia: każdy ocenia, nawet jeśli się przed sobą do tego nie przyznaje. Taka ludzka natura, więc tupanie nogą, że się oceniać swojej osoby nie pozwoliło, jest dziecinne. Nic w tym dziwnego, że ktoś podsumował Twoje postępowanie mocno negatywnie, bo albo jesteś skrajnie naiwna jak na swój wiek, albo zwyczajnie nie chciałaś zobaczyć oczywistości - a teraz płacz.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:33   #65
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pawel9001 Pokaż wiadomość
Znajdz sb chlopaka w swoim wieku a nie bierzesz sie za dziadka to nie bd miala ch problemow.
Przegłaś, babe. 36 latek 'dziadkiem' ?
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:34   #66
201607110949
Konto usunięte

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5331879 4]Przegłaś, babe. 36 latek 'dziadkiem' ? [/QUOTE]

biorąc pod uwagę, że pisze "bd", "sb", pewnie chodzi jeszcze do gimnazjum - 36 latek może jawić się jako bliski grobu
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:35   #67
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
A moze zamiast tu sie produkowac i robic z siebie sirotke marynie, ktora tu biedna "wyzywaja" idz i sobie pojecz do swojego kochania? Jak widac pyskowac umiesz, to wykorzystaj to do czegos lepszego niz pyszczenia na forum, napraw swoje zycie.
W koncu jestes Polka, wiec jad powinnas umiec wylewac, idz i wylej na misiaczka.
Czad

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
biorąc pod uwagę, że pisze "bd", "sb", pewnie chodzi jeszcze do gimnazjum - 36 latek może jawić się jako bliski grobu
A racja
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:41   #68
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet;53310871[B
]Inna kobieta to dostałaby szału[/B], a Ty się smucisz bo misiaczek ma żonę....

Miej honor kobieto i szanuj się.
Dokładnie tak.
Byłam w sytuacji ciut podobnej. Zainteresował się mną starszy ode mnie facet, za wszelką cenę chciał się spotkać, prosił, błagał, niemalże nękał.
I spotkaliśmy się u niego w domu - ja, on i moja przyjaciółka, bo nie chciałam się spotykać pierwszy raz sam na sam. Bez zagłębiania się w szczegóły, trochę czasu nam razem zeszło. Aż raz dzwoni przyjaciółka z wieścią, że on jest żonaty. No, szlag mnie trafił! I kiedy pan zadzwonił z propozycją spotkania, powiedziałam wprost:
Nie spotkam się z tobą, dowiedziałam się, że jesteś żonaty, nie zobaczysz mnie nigdy więcej. Koniec!
Nawet się nie tłumaczył, przyznał, że faktycznie ma żonę.
Zresztą żadne tłumaczenie mnie nie obchodziło. Nie będzie ze mną żaden dziad w kulki leciał.
Moja złość była większa, niż żal.

Na miejscu autorki rzuciłabym faceta w cholerę. I przestała chować głowę w piasek. Bo skoro wie, że spotyka się z cudzym facetem, to chyba wyjście z tej sytuacji jest jedno?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości