Wybory na wizazu czyli podsumowując... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-22, 20:57   #61
Nefretete
Zadomowienie

GG do Nefretete
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...

khem...khem...gdzie pisze 'można wytypować tylko 3 osoby' ? Bo ja zrobiłam prawie że Litanię Loretańską , za co przepraszam, ale i tak mogła bym wymieniać i wymieniać
Thx za 'wyróżnienie' *czernieniąc się z lekka*

Pozdrawiam Was moje Kochane 'Dziołchy' i idę w 'kimono'

http://www.v10.pl

Narodowa strona Polaków-> http://www.narzekalnia.pl

Nefretete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 20:59   #62
konfitura
Wtajemniczenie

Nie mogę się oprzeć pokusie dopisania:

Avatar, który idealnie pasuje do osoby: whiskey do Heleny
Najlepsze (w tym najbardziej rozbrajające) recenzje na KWC: Helena

Stalowe nerwy Złoś

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 21:23   #63
PaniKota
Raczkowanie

Na puszkę sardynek!, jestem w szoku - wymieniło mnie tyle osób, że musi chodzić o kogoś innego Bylebym tylko nie zaczęła więcej pisać, bo ilość przejdzie w jakość i w przyszłym roku przez aklamację wygram kategorię rozczarowanie roku.
Dziękuję za życzliwe opinie - zbiorczy buziak , a ja już tylko odniosę się do wypowiedzi Aleksandry999 - moje zdania są aż tak pokrętnie złożone, że przypominają Ci "grę w klasy"?

No dobra, bo siedzę i myślę - a pewnie i tak co pięć minut będę posta edytować.

DEBIUT ROKU - nie mnie się wypowiadać, bo sama początkuję, a poza tym nie patrzę na datę, ale skoro już tu była o tym mowa, to zdziwiła mnie obecnośc Aleksandry999 w tej kategorii - też Cię uważam za portalowy znak firmowy. Debiutanka, a dla wielu definiuje to miejsce - to się nazywa mieć styl!
edit: koszmar, teraz wszystkim patrzę na datę rejestracji i powinnam tu wiele osób wymienić, które, tak jak Ola, są wizażem. Nie zrobię tego, bo jak zacznę edytować to nie przestanę.

GADUŁA - nie bywam na wszystkich podforach, ale tam gdzie bywam często trafiam na Monyczkęęę, Nan, Svenję, Pomadkę - co mnie nieodmiennie cieszy

PĘDZIWIATR - jasiojanko czy jakoś tak - nigdy tak niecierpliwie nie czekałam na następny post jak wtedy

MEZCZYZNA NA WIZAZU - Złoś, Ex niestety ex (co ja poradzę, że lubię cięty jęzor - jeżeli jeszcze jest demonicznym brunetem, to przyjdzie mi Cię znienawidzieć, moja wizażowa siostro)

ZAWSZE MOŻESZ LICZYC NA… Nan, a coś mi mówi, że najbliższy rok doda tu jeszcze trochę osób

AVATAR - trudna sprawa. Duużo. Bardzo svenjova Svenja - pysk mi się śmieje na widok tego avatarka. Noor za jedność formy i treści a poza tym za ten błękit. Ilustracyjność nicka w przypadku Mrocznej Kuleczki Zagłady. Cattt. Winna wizażowania ewka.mnk. Nan, Maga, Smoczyca, Pixie, Jelonek, Palomino, Lovisa (poprzedni - taką kobietę mogłabym pokochać), graficznie prosty a jaki mocny avatar Pauli7? (przepraszam), Jej Excelencja (wszystkie). Dziewczyny, które mają swoje zdjecia w avatarach (jeśli to jednak jakieś modelki to cofam, bo nie lubię firmowania swoich wypowiedzi cudzą twarzą): Złośnica81 (dobre cyferki?. tak czy inaczej zazdroszczę szyi), Marylin (strasznie lubię to zdjęcie - opowiada szczęśliwą historię), Lexie, Ines19?? (przepraszam), Sarenka, aleksandra999 (a tu wyjątkowo zapamiętałam, bo numerów alarmowych wyuczyłam się w dzieciństwie), uśmiechnięte Joey, Monyczkaaa

PODPIS - okazałam się większym wzrokowcem niż mi się zdawało. pamiętam migające wielkoludy upaćkane ikonkami pamiętam - a wolałabym nie. Lubię te inteligentne i/lub śmieszne - cytaty z Pratchetta, podpis Nan, Hybris...
Edit: kołatało mi się w łepetynie, że jest tu taki jeden wspaniały podpis - na szczęście podpis się w wątku pojawił i poproszę Cię Ufciu, o dopisanie Sitc. Zapomniałam chyba dlatego, że Sitc tu rzadziej bywa, albo też ja niestety na nią nie trafiam ostatnio.

NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - akurat, do rana nie będę tu siedzieć. WYmienię te, które już kiedyś chwaliłam - ociekająca spokojem i mądrością Sarenka. Nan, której zazdroszczę, bo ilekroć się miotam i motam, żeby coś wyrazić, to parę postów niżej jednym eleganckim zdaniem wyraża wszystko co ja tak bardzo chciałam powiedzieć (takie osoby to przekleństwo dla tłumaczy - wrr). A jak mnie uprzedzi, co trudne nie jest, to nic już nie piszę, bo przecież nie można ciągle komentować tak:
Chyba nie wymieniałam, ale co tam - pośród wielu wielu innych: Złośnica81Wichrzycielki też lubię, ale trzem w/wym zazdroszczę umiejętności łagodzenia i tłumaczenia

NAJLEPSZE PRZEPISY - niestety nie mam czasu zajrzeć do kuchni

NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - mam dwie lewe ręce i żeby sobie humoru nie psuć na pewne fora nie zaglądam.

brakuje mi dwu kategorii:
CELNE POCZUCIE HUMORU - Svenja i Jelonek ex aequo

WIELKIEŚ MI PUSTKI UCZYNIŁA, WRACAJ - przyzwyczaiłam się, a tu nie ma: Cattt, Lovisy (jak się nie jeży), Babci Weatherwax, Natii z panem w turbanie na avatarku (przepraszam, ale tam jest jakaś cyferka, z którymi mam problem)

Moderator ROKU - trudne zajęcie to moderowanie, więc honory nalezy oddać wszystkim (choć Jelonka się czepiałam, ale primo poznałam poczucie humoru,a to rzecz nadrzędna, a secundo rozumiem zniecierpliwienie). Lecz na szczególne oklaski zasługują zielonodziobe modki - nie śledzę wszystkich, ale na pewno dziewczyny z Dusznego i brand new mod Piti.

Wiele osób akurat mi z głowy wyleciało, wielu jeszcze nie miałam okazji spotkać - 2006 zapowiada się całkiem obiecująco. Olex, dzięki za optymistycznie nastrajający wątek.

Edytowane przez PaniKota
Czas edycji: 2005-11-23 o 20:08 Powód: oczywiście dodaję:)
PaniKota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 21:44   #64
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniKota
brakuje mi dwu kategorii:
CELNE POCZUCIE HUMORU - Svenja i Jelonek ex aequo
Ohhh i niech ktoś mi wyjaśni (albo lepiej i nie ) dlaczego oczyma duszy, którą ku zdziwieniu większości osób "lubiących mnie inaczej" posiadam widzę tysiące trzęsących się nad klawiaturą paluszków, które chciałyby dopisać cytując ten fragment Grubensowej (wybacz PaniKota, uwielbiam Grubensa ) wypowiedzi? I rzecz jasna całkowicie się z nią nie zgodzić

Cytat:
Moderator ROKU - trudne zajęcie to moderowanie, więc honory nalezy oddać wszystkim (choć Jelonka się czepiałam, ale primo poznałam poczucie humoru,a to rzecz nadrzędna, a secundo rozumiem zniecierpliwienie).
Widzisz jak żeś się czepiała babo jedna

Cmoki, debiucie roku
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 22:02   #65
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Nefretete
khem...khem...gdzie pisze 'można wytypować tylko 3 osoby' ? Bo ja zrobiłam prawie że Litanię Loretańską , za co przepraszam, ale i tak mogła bym wymieniać i wymieniać
Thx za 'wyróżnienie' *czernieniąc się z lekka*

Pozdrawiam Was moje Kochane 'Dziołchy' i idę w 'kimono'
ano pisze gdzies tam w pierwszym poscie ale spokojnie za to jedynie pozniej na dobranoc i wiecej liczenia a ze Nefretete nosze na szyi to damy jedynie
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 22:21   #66
jaszmurka
Zakorzenienie

To ja tylko powiem od siebie,że baaardzo dziękuję za "wyróżnienie" w kategorii avatar aż się miło czyta (szkoda,że się sensownie nie wypowiadam ).

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 22:23   #67
PaniKota
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Ohhh i niech ktoś mi wyjaśni (albo lepiej i nie ) dlaczego oczyma duszy, którą ku zdziwieniu większości osób "lubiących mnie inaczej" posiadam widzę tysiące trzęsących się nad klawiaturą paluszków, które chciałyby dopisać cytując ten fragment Grubensowej (wybacz PaniKota, uwielbiam Grubensa ) wypowiedzi? I rzecz jasna całkowicie się z nią nie zgodzić
To ja (oczywiście walcząc o wcześniejsze przyznanie legitymacji KWA) będę Cię bronić do ostatniego kłaczka! (zawsze chciałam użyć tej emotki)
Grubensa mogę Ci odstąpić - właśnie zrobił boink! na wersalkę i sprężyny trzymają się na słowo honoru. Czuje się jak baletnica, a tupie jak słoń, wrr.
Grubens oprócz Grubensa ma jeszcze wiele imion, po jednym na kilogram: Gruber, Grówkolini, Gruff, Śmigol, Krówka, Smok...
Cytat:
Napisane przez Jelonek
Widzisz jak żeś się czepiała babo jedna
Za dwa dni mając zapalenie zatok będę się tłukła autobusem do Genui, a potem marzła na pokładzie ściskając kurczowo maszt - możemy to uznać za wystarczającą karę?
Cytat:
Napisane przez Jelonek
Cmoki, debiucie roku
nie sugeruj, nie sugeruj, ja tu zażarcie walczę z Aleksandrą999 o pierwszeństwo
PaniKota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-22, 22:37   #68
nan
Wtajemniczenie

Eh, dziewczyny, jakże miło się Was czyta blisko północka, siedząc w firmie, podczas gdy firmę tę godnie opuszcza dzieło znane wtajemniczonym jako "straszny potfur". Straszny potfur ten rośnie w postępie geometrycznym i wykazuje rzadką, nawet jak na przedmioty martwe, złośliwość. Jakem kobieta zasadniczo niepijąca chyba się urżnę ze szczęścia gdy potfur stanie się historią.
nan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 22:42   #69
jaszmurka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...

Cytat:
Napisane przez nan
Jakem kobieta zasadniczo niepijąca chyba się urżnę ze szczęścia gdy potfur stanie się historią.

No to opijamy Potfora

wyloguj
Stary 2005-11-22, 22:50   #70
Momo
Zakorzenienie

Mnie najbardziej rzuciły się w oczy
GADUŁY - monyczkaaa i Paula007
NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Nie umiałam wybrać
MĘŻCZYZNA -Marcin
Najsensowniejsze wypowiedzi - Nan,Paula78,Smoczyca

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 22:55   #71
Pomadka
Zakorzenienie

Wink Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...

Teraz to mi autentycznie szczena opadła do ziemi! Czy ja rzeczywiście tyle gadam? Jednak widzę, że wiodę prym z Monyczkom do spółki. Pora się przymknąć.

Od razu napiszę, że nie przepadam za takimi rankingami, ale oddam swój cenny głos, bo może komuś się przydać w zwycięstwie.

Dodam tylko, że mam galopującą sklerozę [w końcu mam swoje 89 lat] i nijak wszystkiego i wszystkich spamiętać nie mogę. Za co z góry przepraszam, bo być może niesłusznie go pominęłam!
  • DEBIUT ROKU-Nie wiem... Voodia, Rachela. Obie dziewczyny bardzo lubię i zapadły mi w pamięć. Mają poczucie humoru.
  • GADUŁA-nie wiem wiele z Was/Nas dużo piszę... Pixie?
  • PĘDZIWIATR-nie mam typu.
  • NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC - BJ, poza tym Rachela i April-przekonałam się o tym w namacalny sposób. Poza tym kilka pomocnych wirtualnie Wiżanek.
  • MEZCZYZNA NA WIZAZU-Złoś.
  • AVATAR - AgaBJ za niezmienność i złowrogie spojrzenie bijące z Avatara. Tak trzymać.
  • PODPIS-niestety pamięc już nie ta, wiele jest fajnych i sensownych podpisów.
  • NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - Nan jest bezkonkurencyjna dla mnie. Poza tym dużo z Was mądrze pisze, nie sposób wszystkich wymienić.
  • NAJLEPSZE PRZEPISY-nie zaglądam na forum z garkami wcale, więc bez głosu.
  • NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ-Aga BJ, ponieważ z nas wszystkich pokazała chyba najwięcej makijaży o bardzo róznym zabarwieniu i wykonaniu, że o stylizacjach nie wspomnę.
  • oraz dziewczyny z pazurkowego forum-nicków nie pamiętam. Podziwiam ich talent do mazania się lakierami i tworzenia wymyslnych wzorów, bo ja nawet porządnego kwiatka na kartce nie umiem namalować, a co dopiero zrobić róże na paznokciach.
Na Forum ZtS nie zagladam prawie wcale, więc nie wypowiem się.
  • Moderator ROKU - Jelon- za to, że sprawnie włada tasakami.
Poza tym barkuję mi na Wizażu Jej_Ekscelencji.

Jesli mi się coś odblokuje w pamieci, to na pewno poinformuję szanowne Jury.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-22, 23:02   #72
sitc
Rozeznanie

DEBIUT ROKU niestety jestem tu za krótko, żeby to ocenić
GADUŁA Monyczkaaa, Ines1985, Shemerolin
PĘDZIWIATR chyba pani Hill z Sandomierza
NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Smoczyca i Hybris , ale ja jestem rozpaczliwie nieobiektywna, bo one już dawno awansowały na stanowisko moich etatowych starszych sióstr
MEZCZYZNA NA WIZAZU zdecydowanie Złoś i Jej_Ekstelencja
PODPIS Nan- bardzo mądry cytat, Hybris- za zabawy językowe :P oraz Różowy Starchulec- bo koty kocham i też uważam że są miłe
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Nan i Justy
NAJLEPSZE PRZEPISY niestety ja od gotowania dostaje wysypki
Moderator ROKU Jelonek bezkonkurencyjnie
sitc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 23:20   #73
nan
Wtajemniczenie

Można pić, Potfur wyszedł!
nan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 23:22   #74
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nan
Można pić, Potfur wyszedł!
Jestem gotowa... jakby co

wyloguj
Stary 2005-11-23, 07:50   #75
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Marilyn
Hmmm..

debiut roku- ?
podpis-?
gaduła-hmm Shem..
przedziwiatr- Brand New Star..
na nia zawsze mozesz liczyc- Nefretete, Smoczyca, BeataWi, Sabi, Crazy..
mezczyzna na wizazu- no kto? ten od bielizny
moderator roku- zdecydowanie Jelonek
najsensowniejsze wypowiedzi- sporo..Pixie, Nan, Smoczyca, Paula78, Svenja, Lazy_Morning, Anisia25
Najlepsze przepisy: czytam rzadko, ale próbowałam przepisu na ziemniaki Beliczka
Najlepsza twórczość: ? nie zaglądam..
Marylin, dzieki za glos przyznam, ze rowniez umiescilam Cie w moich typach

Skoro mozna wiecej wizazanek, to postanowilam szybko zlamac zasady

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-23, 09:00   #76
demonik
Zakorzenienie

Zobaczyłam dziś ten wątek i początkowo nie miałam zamiaru zabierać w nim głosu. Jest masa fantastycznych Wizażanek i nie chciałam żadnej pominąć - choćby urocze warszawianki, które poznałam osobiście czy dziewczyny z "pachnącego" forum, na którym ostatnio chętnie bywam...

Postanowiłam jednak dorzucić też coś od siebie . I tak:

DEBIUT ROKU - PaniKota (może nie udziela się często, ale za to JAK się udziela)
GADUŁA - Monyczkaaa, Shemreolin
PĘDZIWIATR - ?
NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Beliczek, Smoczyca, Nan, Justy
MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU - Złośliwiec
AVATAR - Svenja (za skojarzenia z Radiohead), Jaszmurka (za skojarzenia z Mobym), Ines (za całokształt)
PODPIS - Hybris, Nan
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ - Pixie, Sarenka, Złośliwiec
NAJLEPSZE PRZEPISY - Beliczek, Madlaine, Nutka (oj, dawno tam nie zaglądałam )
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - Sarenka, Karmeleiro
Moderator ROKU - Jelonek

PS Ines, Sarenko - dziękuję Wam pięknie za tak miłe wyróżnienie . To dla mnie zaszczyt .
demonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 10:42   #77
bemolka
Zakorzenienie

może i ja troszkę pogłosuję
na siebie zapewne nie moge??
to w takim razie swoje futrzaste głosy oddaje na:
DEBIUT ROKU - zdecydowanie PaniKota
GADUŁA - monyczkaa i Juda
PĘDZIWIATR - panowie rajstopkowi
MEZCZYZNA NA WIZAZU - MarcinK
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 11:17   #78
Jeanette
Raczkowanie

Ja jestem co prawda króciuśko, ale pozwolę sobie dorzucić 3 grosze w paru kategoriach:

DEBIUT ROKU - popieram, PaniKota bo to madra babka i dorzucę Kamikitten za 'wejście smoka' na MM
GADUŁA -
PĘDZIWIATR -
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC - mnóstwo tu takich osób, ale jeszcze przed zalogowaniem się tu myslałam w ten sposób o Adze BJ, zresztą myślę tak nadal, na pewno też Demonik, Anahstasia, Smoczyca
MEZCZYZNA NA WIZAZU - hm, kojarzę w tej chwili tylko Admina, Ivesmana i Bastiana
AVATAR - the winner is Jaszmurka - jak widzę te machające kopytka to po prostu lejęęęę Femme Banale (ten z kotkiem), Bemolka, PaniKota - od razu widac że mam fiksację na punkcie kotów
PODPIS - bezapelacyjnie Strachulec - bo te cztery słowa zawierają w sobie to co kocham - koty, Pratchetta no i zostały wypowiedziane przez moją ulubioną postać ze ŚD.
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - nie muszę się długo zastanawiać - Nan. Czytanie jej to czysta przyjemność.
NAJLEPSZE PRZEPISY -
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - Kamikitten i AgaBJ
Moderator ROKU - najwięcej siedzę na Perfumach, więc najlepiej poznałam moderowanie Smoczycy, ale podziwam też poczucie humoru i zimną krew Jelonka
Jeanette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 13:24   #79
aleksandra999
Wtajemniczenie

PaniKoto,dziękuję za miłe słowa
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-23, 13:50   #80
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniKota
Za dwa dni mając zapalenie zatok będę się tłukła autobusem do Genui, a potem marzła na pokładzie ściskając kurczowo maszt - możemy to uznać za wystarczającą karę?
Grubensie, obyś tylko nie stała się częścią tego masztu- weź rękawiczki koniecznie Na zapalenie zatok najlepsza jest flaszka (nieprawda, ale czy nie byłoby miło? ).
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 13:54   #81
manolita
Zakorzenienie

DEBIUT ROKU: tu z pewnością zapadły mi w pamięć Aleksandra999, Madie i Ona1982

GADUŁA: Monyczkaaa, o tak

PĘDZIWIATR: nie mam pojęcia , ale pewnie wytypowałabym kilku trollów, albo też Lovisę - dała o sobie dość hucznie znać , a póżnie przycichła...

NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ:w każdej dziedzinie forumowego życia , znajdze się ktoś na kogo można liczyć : typuję AgęBJ, Pomadkę, Smoczycę... tylko trzy typy ?

MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU -hmmm Złosiu

PODPIS- nie wiem , nie zwróciłam uwagi.

NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ- zdecydowanie takich udziela Smoczyca, Pomadka, Mariqa

NAJLEPSZE PRZEPISY w tej dziedzinie moją fawrytką jest Nutka

NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Mona1978,Kodeina. Nikotynka

MODERATOR ROKU - czepialstwo mam w naturze, ale mimo wszystko Jelonka uważam właśnie za moderatora roku

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 16:05   #82
jaga2
Raczkowanie

Wizaż czytam od trzech lat a wypowiadam się(skromnie)od trzech dni.Według mnie:
Debiut roku - Jej Ekscelencja(pozdrawiam )
Gaduła - Monyczkaaa(jeżeli nie skarży)
Pędziwiatr - wszystkie jedniodniowe trolle
Na Nią zawsze można liczyć - Smoczyca,Nan,Sylwiasta,Pi xi
Mężczyzna na Wizażu -Tygrys,Złośliwiec
Podpis -Hybris
Najsensowniejsza wypowiedź - Nan,Smoczyca, Pomadka
Twórczość - większość dziewczyn na MM za inwencję twórczą
Moderator - Smoczyca oraz Jelonek(jeżeli nawet nie zgadzam się z decyzją to szanuję za rzetelne podejście do obowiązku
jaga2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 17:11   #83
Carrie
Zadomowienie

Z pocztaku watek wydał mi sie nizebyt niezbyt, ale przemyslałam i tez sie dopiszę. Z tym ze z kategorią "na kogo mozesz liczyc" jest problem, bo jest tak wiele z dziewczyn ktore wiele razy mi pomogły.

DEBIUT ROKU paula007, natka pietruszki, Różowy Strachulec
GADUŁA Pomadka, Różowy Strachulec, Shem
PĘDZIWIATR nie zauwazyłam
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ cattt, Mirianka, rachela i lexie
MEZCZYZNA NA WIZAZU w pamiec zapadł mi fistaszek
AVATAR obecny beoneself, Pomadka, Helena za pasję
PODPIS rzadko czytam
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ kodeina, Shem, paula78 i dziewczyny na ktore moge liczyc
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Agabil, tiara,Voodia
Moderator ROKU Jelonek, lexie.
Stary 2005-11-23, 17:23   #84
nayhde
Rozeznanie

AVATAR -> ewka.mnk nad reszta bym sie musiała zastanowic a co do avatarka to jestem pewna, że zwycięstwo nelezy sie wlasnie jej

i can love
but I need his heart...

my angel gabriel

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png

nasz aniołek 22.06.2009[*]

Nasz kochany syneczek 12.12.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 17:27   #85
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Carrie
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ cattt

DEBIUT ROKU:Mirianka,Jaszmurka
GADUŁA: Monyczkaaa
PĘDZIWIATR:Fistaszek
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC: Lovisa
MEZCZYZNA NA WIZAZU:Zło
PODPIS:Sylwia18-podpis o "piękniejszej" kobiecie
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ:Hybris,Sarenka
NAJLEPSZE PRZEPISY:nie wiem
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ:Kodeina i jej torebki,Pomadka
Moderator ROKU: Tinker
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 17:28   #86
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carrie
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ cattt, Mirianka, rachela i lexie
Carrie dziękuję az sie zawstydziłam

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 17:30   #87
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt
DEBIUT ROKU:Mirianka,Jaszmurka
o rany ale fajnie dzięki Cattt
to ja z Jaszmurką idę opijać

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 17:35   #88
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carrie
DEBIUT ROKU paula007, natka pietruszki, Różowy Strachulec
GADUŁA Pomadka, Różowy Strachulec, Shem
Dziękuję, ja mam po prostu nieprzyzwoity wręcz nadmiar wolnego czasu, który spędzam na wizażu
Stary 2005-11-23, 17:39   #89
ewkaa
Zadomowienie

GG do ewkaa
Talking Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...

GADUŁA Monyczkaaa,
AVATAR Cattt, Jaszmurka aa i jeszcze zapomniałabym Lukrecja_Borgia
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Nan, Pixie, Sarenka
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ- Aga BJ, Pomadka, Voodia
Moderator ROKU Smoczyca, Jelonek

so are you game?

nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,
że nie wiem o czym mówię
ewkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-23, 17:44   #90
Carrie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec
Dziękuję, ja mam po prostu nieprzyzwoity wręcz nadmiar wolnego czasu, który spędzam na wizażu
Własnie zauwazyłam Zaraz dobijesz do 1000, a zawitałas we wrzesniu Ja tam sie ciesze i zazroszcze wolnego czasu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości