![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W listopadzie:Angel La Rose, Extatic Intense Gold, Extatic edp.
Szkoda
![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że Alien tak Ci się spodobał ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Na mnie troszkę jedzie moczem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za diora i lancome?
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Łoooo
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Przychodzę podpytać o L-Kę
Może coś sobie za nią znajdziesz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- O maszzz, jest aktualnie negocjowana .... ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- wieczorem dam znać, ok? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Jednak już się namyśliłam i jeśli możemy na spokojnie dopiąć wymiankę po świętach (28 grudnia? ) i wtedy na spokojnie wysłać do siebie wzajemnie paczki, to ja chętnie L-kę przygarnę ![]() Może być? Wymiana? ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- no i super ![]() właśnie o to mi chodziło, ja mam na poczcie skrytkę, listonosz niczego do domu mi nie przynosi, ale podczas świąt, nawet tam nie zaglądam, kolejki są na 2h stania, albo i dłużej .... uffff acha, gdybyś chciała więcej info o torebce, to jak wkleisz w google torebka elegance, brązowa 76-4-383-5 , powinno pokazać się jej zdjęcie z katalogu firmy, chodzi o ukazanie dokładnego odcienia, jest piękna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Hej Aguś
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Aga, Tobie, Małżowi i Dziewczynkom pięknego Nowego Roku i wszelkiego spełnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Wątek nieaktualny
![]() eh info miało być w pierwszym poście ale chyba nie do końca obczajam edytowanie postów na telefonie ![]() Edytowane przez Diorisha Czas edycji: 2016-01-03 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.