![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Zbiorczy - związek z muzułmaninem
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Autorko jakbyś była mądra to wyprowadziłabyś się do mamy w...sierpniu!
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zdajesz sobie sprawy z niczego. No - może poza tym, że rzeczowych rad nie chcesz - tego akurat jesteś pewna. Rozbiłaś ten sam, eskalujący problem na kilka tematów i domagasz się udzielania rad z pominięciem najistotniejszych kwestii. Spokoo. Zue wizażanki, zue ![]() A tak w ogóle to taaaaki facet ![]() Trzymaj się go, skarb. Brat żartował. Nie miał nic złego na myśli. Masz tam przy sobie dwa azjatyckie aniołeczki. I tak w ogóle to zawiść przez nas przemawia, zwykła zawiść i zazdrość, bo my takiego szczęścia jak Ty nigdy nie zaznamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2015-12-08 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Przynajmniej masz świadomość, że jesteś skrzywiona i już nie do wyprostowania.
Dlaczego mimo tego tylko-Twojego zdania dorobiłaś się osobistych doświadczeń? A pewne nieporównywalnie istotniejsze rzeczy wiążą się z posiadanym lub brakującym rozumem. Bujasz się z nimi non stop c'nie? Tak, tak. Skupienie na kwestiach najistotniejszych to podstawa. Gdyby ten facet nie był muzułmaninem, tylko ortodoksem albo ateistą, to Misiaq byłby idealnym kandydatem na partnera ![]() Pokaż mi jeden artykuł o kobiecie zamordowanej lub okaleczonej przez "muzułmańskiego" psychopatę z komentarzami w tonie "a taki był dobry i sympatyczny" to zjem wielbłąda z kopytami, nakręcę film dokumentalny i walnę to na yt. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest taki szczery, że chyba już wiem jak to możliwe, że przez ponad 20 (co najmniej) lat życia w Afganistanie nie czytał Koranu. Jest niewidomy, ale jeszcze jej o tym nie wspominał, żeby jej nie martwić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2015-12-09 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
![]() Masz rację. Przepraszam. Z tak głęboką wiedzą o świecie się nie dyskutuje. Obwieszony złotem Meksykanin w wypasionej furze może przewozić dragi. Albo bezgłowe zwłoki. Co prawda szanse na to są jakieś 20x mniejsze niż w przypadku jakiejś skromnej parki turystów nie wzbudzających podejrzeń, albo ludzi z rozbieganym spojrzeniem, ale jakże dyskutować z czymś, co może się zdarzyć. ![]() Pomyliłaś temat Słońce. Chociaż w sumie każdy jest dobry, żeby głosić dobrą nowinę. & btw Wspomnienie o "drobniutkich sytuacjach", które okazują się bombami. I głęboka miłosno-przyjacielska relacja z afgańską bratnią duszą w momencie, kiedy dopiero uczyła się języka. Do tego Romeo powiedział, że jest (czysto hipotetycznie!) gotowy na apostazję, a wyjść na imprezę się przed bratem wstydzi. I ta agresja autorki ujawniająca się w dziwnych momentach, ciągłe powtarzanie jaka jest rozsądna i przewidująca w połączeniu z całym, wielkim bukietem absurdów i "paszportem ukochanego tracącym ważność w styczniu". Ale to mieszane, sunnicko-szyickie, afgańskie małżeństwo "obalające stereotyp nierozerwalnej więzi rodzinnej" i religijny synuś nie utrzymujący kontaktu z rodzicami (którzy sądząc po orientacyjnym wieku chłopców postanowili się pobrać w czasie wojny domowej!) to wszystko razem jest nie tyle niedorzeczne co niemożliwe. To troll jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Aj wybacz, nie mogłam się powstrzymać. Ale skoro niektórzy uważają, że każdy wątek jest dobry, żeby sobie poużywać przemycając nieco rasistowskich treści, to myślę, że moje wyznanie zabrzmiało dość niewinnie. Wracając do tematu - pytanie było o związki z Muzułmanami. Falabella niech lepiej zerwie te kontakty ze znajomymi gwałcącymi eks i urządzającymi burdy na pokładzie, to jej przejdzie. Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2015-12-09 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2015-12-09 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Kobieta z klasą
|
To jest ten sam facet, który Cię zdradzał, Ty mu chciałaś wybaczyć, ale on Cię zostawił?
Jestem zszokowana Twoim szokiem. Fanatyczny wyznawca islamu nigdy nie będzie szanował kobiety, która bez ślubu sypia z facetem, w dodatku niewiernej. Nie wiem czego Ty się spodziewasz. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Afganki oblane kwasem, ale Ty nie chcesz. Wolisz się oszukiwać, że ten jeden jedyny nie jest taki, bo koran czytał kilka razy. Obrażaj się i tupaj nóżkami. To takie typowe na Wizażu: założę wątek, a potem opluję wszystkich jadem, bo odpowiedzi nie po mojej myśli. Żal mi Ciebie. Bardzo. Chociaż się zabezpieczaj.
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dużo racji było w Twoich komentarzach, do pewnego momentu.. ![]() Jak koleżanka, na którą z resztą też naskoczyłaś, bo śmiała mieć zdanie odmienne od Twojego, muszę powiedzieć, że powinnaś uważać, bo te emocje mogą doprowadzić do pęknięcia żyłki w dupie.. I bardzo proszę nie oceniać pochopnie, bo choć języka niemieckiego dopiero się uczyłam wówczas,podczas poznania mojego ciasteczka, to angielskim, ku Twojemu zdziwieniu, władam bardzo dobrze i miałam okazję poznać moją "bratnią duszę " wystarczająco, by móc powiedzieć o zgodności poglądów podczas wzajemnego się poznawania. Także na prawdę nie musisz się aż tak bardzo rzucać i przejmować ![]() ![]() Na koniec śmiem dodać, jeśli pozwolisz, że współczuję osobom będącym z Tobą w bliskich stosunkach, bo obcowanie z kimś o tak zamkniętym, zero-jedynkowym spojrzeniu na świat może być bardzo trudne.. Ale jak przypuszczam, Ty nie potrzebujesz nikogo, bo sama wszystko wiesz najlepiej, wszystko widziałaś i wszędzie już byłaś. Mało tego, statystyki masz w jednym palcu na tyle, że wróżę Ci karierę na Wall Street, bo potrafisz przewidzieć na prawdę wszycho.. Marnujesz się tu dziewczyno ![]() Daję Ci teraz pole do literackiego popisu, czekam na kolejne słowne wyzwanie z Twojej strony, bo jak przypuszczam, tylko czekasz na jakąś reakcję, by móc dać upust swej agresji (tak skrzętnie ukrywanej) Nie zapomnij odpowiednich elementów podkreślić, pogrubić, czy też użyć kursywy, bo ktoś gotów pomyśleć, że masz inne zajęcia poza siedzeniem na wizażu ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Zgłaszam wątek do zamknięcia. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Trolllolloolo, uf, użyło mi.
Cytat:
Ta makabra jest zresztą popularna nie tylko w muzułmańskich krajach, wiec nie wiem, co ma piernik do wiatraka. Zasadniczo wszędzie tam, gdzie dostęp do takiej chemii nie stanowi problemu, a wymiar sprawiedliwości jest nieudolny. Znajomość czy nie Koranu nie ma tu nic do rzeczy, niejeden Sebix też by sie przed tym nie cofnął, gdyby miał możliwość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Dziwną wizję świata masz.
![]() |
#79 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdzie tu argument? Gdzie to jest niedorzeczne? Niedorzeczne jest to, że polskie małżeństwo katolickie o totalnie restrykcyjnych i nieznoszących sprzeciwu poglądach mają córkę / syna ateistę, ale możliwe. Zdarza się. Niestety życie nie jest takie szablonowe, zdarzają się wyjątki od reguły. Dziecko wychowane w pełnej, ciepłej miłości rodzinie może w przyszłości być mordercą albo złodziejem, a dziecko wychowane w totalnej patologii może skończyć studia i mieć doktorat z chemii, niedorzeczne? Może, ale również prawdopodobne. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- DO ZAMKNIĘCIA, NA LITOŚĆ BOSKĄ. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sama jestem w związku z muzułmaninem i muszę powiedzieć, że ilość osób, które "coś słyszały" albo "mają koleżankę" jest powalająca. Generalnie nie lubię uogólnień, więc powiem tylko o tych przypadkach, które znam osobiście. A propos kwasu, to chyba bardziej popularne w Indiach/Pakistanie. Znam babkę z Indii, której mąż postanowił się oblać benzyną i podpalić, kiedy powiedziała mu, że odchodzi. I ona musi z takim obrazkiem do końca żyć. Czubek może się trafić pod każdą szerokością geograficzną. Osobiście nie znam ani jednego muzułmańskiego/mieszanego małżeństwa, gdzie by facet stereotypowo lał kobietę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba, że rodzice Misiaqa to milionerzy i żyli w jakiejś bańce, a historia kraju nawet ich nie musnęła. Poczytaj trochę więcej. I następnym razem wymyśl sobie faceta z Turcji, będzie się trudniej połapać że to fantazja. Rozumiem, że chciałaś od razu na ostro, ale... ach te podłe detale! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
Spodziewałam się ataku itd, ale fakt, że jestem trollem zaskoczył samą mnie. Dzięki dziewczyny, trzymajcie się, a jako, że wątek wymyślony, to po prostu #getthefuckoutofhere raz, dwa. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Autorki po raz drugi mówię. Wejdź w wyszukiwarke na wizażu wpisz "muzułmanin" i bd miała to co bd chciała, bez wchodzenia z nami w rozmowy.
Wystarczy poszukać. Sayonara |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
To jakies wyjatkowo bardzo grzeczne pozegnanie po Afgansku jak widac. Cytat:
O! to, to, to nalezalo powiedziec temu Afganczykowi co nazwal Twoje gotowanie gownem.
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.