![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Dotka super, że możesz być prawie cały czas z małym.
Powodzenia na wizytach. Niunia jaka propozycja przemyślana, no cóż chłopak porostu nie zdaje sobie sprawy z porodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Kciuki za wszystkie wizytujące
![]() co do sylwestra - Tż chciał mi zwalić swoich kolegów na mieszkanie ![]() ![]() ![]() W końcu powiedziałam, że kupimy żarcie, siądziemy przed tv, a na północ to możemy tutaj pójść na rynek i z daleka pooglądać fajerwerki jeśli tak chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dotka - mocne kciuki
![]() Koniec przerwy, wracam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
magda ma ten Twój Tż fantazje, nie ma co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że ja też pójdę spać i niech dziecko wróżka rodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Witam się z owsianką z bananami i rodzynkami w nowym wątku
![]() Dziś w nocy mało spałam, brzuch coś bolał i plecy na dole ale już przeszło. Mały szalał dodatkowo, teraz mam jakiś brzuch krzywy, mam nadzieje że żadnego fikołka nie zrobił ![]() Czarna kciuki za wizytę Dotka cieszę sie ze coraz lepiej, a tz kochany dla was ![]() Jezyczkagratuluje udanej wizyty, już możesz odliczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Dotka, super,ze mozesz byc z Witusiem caly czas!
![]() ![]() ![]() Magda, jakby mi tak maz powiedzial to oficjalnie bym go..zamordowala ![]() Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! ![]() ![]() Ja to sylwestra w tym roku planuje spedzic z synkiem i mezem i pewnie moimi rodzicami ![]() ![]() Ja dzis o 14 jade na ktg do szpitala, takze tez trzymajcie kciukasy! ![]() Moj gin mi wczoraj tez zaimponowal, bo powiedzial,ze mozemy przyjechac n ktg a przy okazji popatrzec jak wyglada oddzial, on nas oprowadzi i w ogole. A ja,ze chodzimy na szkole rodzenia i widzielismy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Magda ten tekst wczorajszy Tż ze poszedlby spac na wiesc o porodzie to mi sie wydaje taka reakcja obronna czy cos, no nie wyobrażam sobie żeby Cie zostawil sama i zasnął w takiej sytuacji. ..
A pomysły na sylwestra to bez komentarza. .. Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#69 |
Rozeznanie
|
hej
![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() Dotka ale fajnie że będziesz mogła małego na ręce wziąć ![]() Dziewczyny fajne propozycje sylwestrowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie to oczywistosc, nawet jeszcze przed decyzja o cc, ze w tym roku sylwek w domu ![]() Mojakaren,a Ty kiedy wizytujesz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że do niego to wszystko jeszcze czasem nie dociera.. że czasem się zapomina, że to już nie jest tak samo ze mną i w ogóle. Taki typ zanim pomyśli to powie za co mam ochotę go czasem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka
![]() magda może się tak droczył z Tobą? Przecież by Cię nie zostawił! Pewnie by pędził do was jak głupi i nawet by mu do głowy nie przyszło by spać iść. Wszak ojcem się nie zostaje codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Ale szok!
Wlasnie dzwonila do mnie ta polozna srodowiskowa spytac jak sie czuje i czy dzidzius sie obrocil ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
dla nas też nie było innej opcji jak sylwester w domu we dwójke, ewentualnie z moimi rodzicami
na pewno nie chce już więcej znajomych u siebie w domu na sylwka a już na pewno nie tych co w zeszłym roku... |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
U nas z sylwestrem też nie było wątpliwości, że w tym roku zostajemy w domku na spokojnie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
DOTKA jak tylko masz możliwość zostać w szpitalu to zostań jak najdłużej- warunki może średnie ale jesteś przy Witku. Ja tez jestem duzo u małej. Dzieci musza nas poznać a my je... A w tych inkubatorach jest o wieeele trudniej niż w domu...
NIUNIA ale z drugiej strony fajnie ze zaproponował a nie stwierdził ze ty to z brzuchem i tak sie na imprezy nie nadajesz... Tu na oddziale dzieciaczki smarowane sa alantanem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
U nas też sylwester z Dwójką
![]() Magda mi sie wydaje ze do niego nie dociera, ale gdyby był pod ścianą to zrobiłby wszystko dla was. Nie zamartwiaj się tym. Ja po moim mężu widze ze tez sobie sprawy nie zdaje (choć nie ma tendencji do takich tekstów, bardzo się martwi i troszczy na zapas). On nigdy nie miał styczności z małymi dziećmi. Widziałam ostatnio jak w Biedronce sie na takiego maluszka patrzył i sobie coś myślał w głowie ![]() Jak go zobaczy i sie w nim zakocha to sie mu wszystko odmieni ![]() Zastanawiałam sie czy wyjść na dwór na ławkę ale po co jak lepiej wyjść na balkon na leżak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie w nowym watku
![]() Pisze jeszcze z pieleszy ![]() ![]() ![]() Co do sylwestra to my planowalismy, ze bedziemy w domu we dwojke, a okazalo sie ze sporo sasiadow nigdzie nie idzie i organizujemy sasiedzkiego sylwka u laski na parterze ![]() Musze sie zebrac bo niedlugo ma przyjechac mechanik bo dekoder od tv wczoraj stwierdzil, ze ma dosc wspolpracy i se przestal dzialac :-/ Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł w końcu kocyk dla małej. Ponad tydzień szedł! Ale fajniutki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
casaa przynajmniej ktoś przyjedzie sprawdzić, a do nas jeszcze nikt nie raczył zadzwonić co dalej z nasza pralką :/
siostra przyjechała i bedziemy robić pierniczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My raczej też w domu zostaniemy, ale my to ogólnie jakiegoś parcia na wychodzenie w sylwestra nie mamy, w zeszłym roku zostaliśmy w domu bo nam się nie chciało nigdzie iść ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() my na Sylwestra też zostajemy w domu bo dziwne jakby było inaczej (termin mam na 01.01) no chyba że porodówka ![]() szukam w necie fajnych ozdób na ścianę co by nad łóżeczkiem coś powiesić macie jakieś inspiracje/pomysły ![]() Jerzyczka gratulacje terminu super że wiesz kiedy oczekiwać synka ![]() Dotka świetnie że mały pije mleczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja własnie robię listę czego mi brakuje jeszcze, czas jednak goni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stwierdziłam, że kupię ramki w pepco, narysuję i sama farbkami namaluję jakieś zwierzątka na białym tle i powieszę dzieciowi nad głową ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
MallaMi, zwlaszcza, ze dzwonilismy po 19 z reklamacja na dekoder wiec bardzo szybko monter bedzie. Moze bombarduj tekefonami w sprawie pralki? No sorry ale ile mozna pranie skladowac...
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.