![]() |
#61 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Ja tylko na chwilę, melduję się w nowym wątku, dalej mamy skok i mam ochotę walić głową o ścianę
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paznokciarka, u ktorej robilam paznokcie mowila, ze nie robi akrylu, bo jest jest szkodliwy. ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
ze mnie to jednak durna matka
![]() ![]() ![]() głupia ja, oj głupia ![]() ![]() Aha, i wczoraj pisalam, że moje dziecko obracać sie nie chce... A dziś od rana non stop na boczek, na brzuszek ![]() Edytowane przez ja1003 Czas edycji: 2015-12-17 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że szkodzi na płytkę tak samo jak żel... Hybrydy też szkodzą. W sumie akryl najsilniej uszkadza płytkę ale gdy umiejetnie sie robi mozna to zminimalizowac. Nawet lakier do paznokci szkodzi. Wiec wiesz... Ważne by mieć osobę ktora dobrze to ogarnie.
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Witam się w kolejnej części i dzień dobry
![]() Filip jest znów chory, Pola smarka a ja próbuję coś ogarnąć w domu. 2 dni mylam szafki w kuchni. Nie wiem jak my to teściowa ogarniemy do świąt i jeszcze chrzciny. Mam wrażenie, że cały czas nie mam czadu i jestem do tylu ze wszystkim. Nie mam nic na chrzciny dla siebie i małej do ubrania. Do świąt to dostanę depresji. Jeszcze w ten weekend mam praktyki a Opolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Mi tez.juz wyc sie chce. Balagan mam bo jeszcze czesc kartonow nie rozpakowana. Ach mam tydzien marudzenia i uzalania sie nad soba...
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Synusia, zeby mu szybko przeszło,a Pola sie nie zaraziła. Mój Michal dzis okropnie marudny. Jeść nie chce, co chwila krzyczy, teraz głodny zasnąl, ciekawe na jak dlugo.... Ah i w końcu zalatwiłam USG bioderek. Kończy nam się 3 miesiąc, a co dzwonie to albo sprzęt zepsuty, albo lekarka chora, a dzis mi powiedziała, ze mają remont i po nowym roku ![]() P.S. A mój tata wczoraj wędził. Mmmm... pycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do akrylu, to pierwsze słyszę. Jest zdecydowanie bardziej trwały niż żel, to napewno ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Hej@-}-- witam się i ja w nowej części. Dawno nic nie pisałam jakoś na wszystko brakuje mi czasu.
Tymek od paru dni ma takie krótkie drzemki że na nic nie mam czasu i też mi się płakać chce;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak Jego skaza? dalej nie jesz nabiału? Może te pobudki to przez ten nieszczęsny skok...;/ Bio warzywa są też w Lidlu,ale nie zwróciłam uwagi,czy cały rok. Przecież warzywa korzeniowe tj marchew,czy pietruszka i tak "zimuje" w ziemi nikt w grudniu nie zbiera ![]() Cytat:
Przez maske w sumie ma ten minus,że może do oczu wlatywać.Ustnik taki pewniejszy Cytat:
![]() jaki kolor robisz? Cytat:
Heh to wyobraz sobie,że u nas też narożnik i też niewygodny,ale TZ tam spi. Jęczy,że niewygodnie to Go zawsze zapraszam do nas ...na noc z wrażeniami:P Jednak woli z dwojga złego niewygodne wyrko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gargamel nie spał od 11:30 i oczywiście położyć na drzemke się nie dał. udało mi się Go spacyfikować dopiero o 13:30...
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski Edytowane przez Mravka Czas edycji: 2015-12-17 o 13:23 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Heloł
![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku, ostatnio mnie mało na forum, ale ostatnio mam jakiś gorsy czas, zbliżają się śwoęta a ja jakoś tego nie czuję, wręcz drażni mnie to wszystko, może też troche przerasta, bo będzie wszystko na mojej głowie, Tż pracuje do samych świąt wraca późno, jeszcze sytuacja z jego rodziną, mam wrażenie, że te śwoęta będą dla mnie wielką katastrofą :-( będziemy się kłócić, bo ja nie chcę żeby on mi Małego zabrał do swoich ojców, a ja tam nie jeżdżę, tymbardziej po akcjach po porodzie, na chrzcinach... A jak tu przyjadą to znów będą się gapoć na mnie jakbym im ostatnie ciastko zabrała. Ja już mam jakąś nerwicę jak tylko on o nich wspomnie, ostatnio pół nocy nie spałam, później Synuś cały dzień mi dawał do wiwatu...
No to się pożaliłam... :-( może i jestem dziwna, sorki, musiałam wylać gdzieś to co mnie boli a nawet nie mam z kim pogadać, kto by później mi nie zaszkodził... Mam chyba jakąś załamkę... :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam się w nowym watku
![]() Starego nie nadrobie, wyszlo mi ponad 800 nieprzeczytanych postow :/ Żałuję, bo nie będę wiedziała co u Was słychać ![]() A jeszcze nacytowalam sie w poprzedniej czesci do ostatnich wpisow i bach nie wyslalo sie, bo niby nie mialam permission ![]() Cytat:
O rany, to niezly ubaw. Współczuję ![]() Cytat:
Oooho jak pięknie przypakowal! ![]() ![]() Skoro to nie uszy to może faktycznie zęby? Cytat:
Ja marzę żeby budził się tylko na karmienia a pomiędzy nimi spał. Łączę się w bólu, u mnie też ciężko. Cytat:
Powiem Ci, że butla niekoniecznie pomoże. Ja dokarmiam na noc, bo jak mały wisiał na mnie przez kilka godzin, to w pewnym momencie zaczynało mi brakować pokarmu. I butla wcale nie pomogła na dłuższy sen. Cytat:
hahahaha padłam! ![]() Cytat:
![]() Mravka u nas jeszcze za wcześnie na spacerówke, chce Małego przetrzymać chociaż do lutego. Spiworka jeszcze nie testowałam. Ale wyglądał na ciepły, chociaż trochę sztywny. A po szczepieniu to ciężko stwierdzić, bo od końca października to mam wrażenie że my ciągle w skoku jesteśmy ![]() Dziewczyny ja potrzebuje rady. Mały budzi się do karmienia co 2-3 godziny, dziś np o 24.30, 2.30, 5, 7.30. Ale jak skończy jeść i go położę do łóżeczka, to za 5 minut zaczyna jęczenie. Daje mu smoczek i po kilku minutach to samo. I tak potrafi przez godzinę, po czym zasypia i np po godzinie budzi się na karmienie. Rano po 5 zabieram go do łóżka, bo inaczej w ogóle bym nie spała. Tak w sumie jakby posklejac moje drzemki to śpię ok 4 godzin na dobę. No ale padam, bo 20 minut snu nie regeneruje. Ja nie wiem vo mam robić żeby Mati spał spokojnie pomiędzy karmieniami. Widać, że chce mu się spać, bo odwraca się na bok i zamyka oczy, ale po chwili na plecki i jęczy. Co ja mam robić? ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Po wizycie w polsce u pediatry i lekach wszystko zeszlo. Ale dalej noe jem nabialu, cytrusow, orzechow, sezamu itd. Pribowalam ale znow wysypka wiec juz nie ryzykuje. Jakos wytrzymamy jeszcze te kilka.miesiecy.. Zeby tylko ladniej spal. Cytat:
witam w klubie... zalamka na calego... Cytat:
Wlasnie wyszlam z Nim na ogrodek ispi w wozku. A ja patrzr ilr mam miejsxa zeby cos posiac i bede miala wlasnr warzywka;d ale to za kilka miesiecy. Nas na swieta nikt noe zaprosil. Pewbie jak zwykle w ostatniej chwoli powiedzs zebysmy przyszli.ale ja nogdzie nie ide. Nie bede sie tlumaczyc ze nic nie jem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jaki żel na dziąsełka polecacie? chyba i nas dopadło
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Jakbym mogła to bym tż pogonila. Wraca z pracy ok 19 je obiad, kapie się i bierze w obroty młodego. Kąpie go, robi mu kolacje i kładzie go. Zanim się z nim ogarnie jest po 20. O tej porze to już trochę późno, przed 5 wstaje do pracy. Jak jeździł do pracy o 12 to było mi łatwiej. Od 23 będzie miał wolne to mi pomoże. Nie cieszą mnie te święta. Prezentów cześć juz miałam miesiąc temu a części dalej nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba w tatusia się wdał ![]() Przy wkłuciu płakał, ale później już super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra, mnie humor opuścił też się trochę pożalę, mogę? Moja mama wróciła od lekarza, to co ma albo czego nie ma) na kręgosłupie przerasta ludzkie pojęcie, a najgorsze, że jej coś wykryli na damskich narządach i ma się pilnie zgłosić do ginekologa. Już raz miała podejrzenia, wycinki, itd, na szczęście wtedy nic nie wyszło, mam nadzieję, ze teraz też to jest "na wyrost". I a propos świąt - też się na nie nie cieszę, ale robię dobrą minę do złej gry. W sumie byłoby ok, gdyby nie to, że mąż zaprosił na pierwszy dzień świąt moich rodziców, swoich i ciocię (nie wiem czy wam pisałam o niej) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Chwale się
![]() ![]()
#87 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
Też podejrzewam ząbki ![]() Ile Mateuszek waży??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jakie dlugie!
![]() Ja dzis jade do mojej fryzjerki i zmieniam kolor. Mam nadzieje, ze sie uda ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
#89 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Ładne ![]() Dziewczyny ze smykami ze skaza bialkowa... Adam dostał fenistil kropelki . I jak na buzi od czasu do czasu i tak mu cos wyskoczyło tak teraz od kad stosujemy buziaczka ma suuuper. I tez juz sie tak niedrapie. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Ogladam własnie tvn24.... Mówią ze nie ma jeszcze ustawy 500zl na dziecko i poki co nie wiadomo kiedy bedzie i czy będzie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.