|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana oprogramowania forum
Cytat:
Milej pracy dalsze, bo widzimy wszystkie jak sie tu meczysz coby nam forum usprawnic |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Musimy jeszcze zrekonfigurować maszyny - teraz współpracy odmawia serwer www
To właśnie jest powodem wolnego ładowania się stron...Zaraz się tym zajmiemy
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądając profil znalazłam takie oto urocze zdanko:
Please contact the Administrator if your date of birth has changed. Złosiu, jeżeli moja data urodzenia się zmieni i okaże się, że mam 25 lat, nie omieszkam Cię o tym poinformować
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również proszę o powrót daty/godziny rozpoczęcia wątku, bardzo przydatna funkcja. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), dziwnych komunikatów i bardziej "kanciastej" /surowej szaty graficznej... Ale jeśli Wizaż ma dzięki temu lepiej funkcjonować, to czemu nie? P.S. Zachciało mi się edytować wiadomość. Masakra. Tona dzikich znaczków, brrr Czemu u mnie Enter nie działa?
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
To że sie wolno ładuje to idzie jeszcze przeżyć. Ale mi sie nieładuje wogóle. żeby to napisać siedzę już pół godziny. Może teraz się uda
![]() Złosiu powodzenia i nie przemęczaj się
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Administrator
|
Cytat:
bardziej phpbb by.. niz vb pozdrawiam ![]() aniolek |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Shit! Już mam jednego zbója - po zmianie forum zaatakowały nas... wyszukiwarki. W chwili wyłączenia forum mieliśmy ich... tylko 85, które jednocześnie indeksowały całe nasze forum.
Ale numer
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A te kilkanaście mionut przed chwilą - ładnie to tak mnie z forum wywalać?
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
No tak o mało zawał serca nie dostałam i to w wieku 19 lat. Właśnie sobie weszłam na forum, patrze a tu wszędzie pozamykane
Myślę sobie oho! Nie było mnie 1 dzień i już mi banana dali No więc odrazu na techniczne i szukam przysczyny. Ufff dobrze, że ten wątek był na samym początku listy
|
|
#71 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Już działa, wstępnie wiemy i wstępnie wiemy, czego nie wiemy odnośnie przeladowania serwera
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzis sobie cierpliwość poćwiczyłam na wizażu
Ale nie narzekam, nie będe taka Złosiu, super robota
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
jejuu. wstałam sobie właczyłam Wizaż a tu.... wszystko działa. żaden serwer nie zajęty, stronki ładują się tak że nie mam czasu mrugnąć
![]() Dobra robota Zło |
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
No nawet bardzo dobra robota! Mnie tez wszystko chodzi jak trzeba
Sama radosc Za to dzisiaj rano ejst mi troche smutno bo po raz pierwszy od dawna ne dostalam tych 30 maili na skrzynke w ramach powiadomien z Wizazu Wizaz mnie nie kocha, nie lubiBTW-Zlo, ja Cie prosze - wywal zglownej to info o spotkaniu w Krakowie bo juz jest troche przeterminowane. Z gory dzieki, milego dnia |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam malikow od wizazyku. patrze, a w outlooku pustka
ps. a jak to bedzie z tymi datami pod watkami?! nie wiem, ja to bym chciala - prosila naszego zlosia, zeby zamiast dzisiejszej daty: 01.12. 2005 bylo napisane "dzisiaj 8:35". i wtedy bede na 100% pewna, ze wizazanka/wizazanek dzisiaj to napisal. szczerze powiedziawszy to u mnie z datami na bakier
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Zlosiu, ja do Ciebie chyba w razie potrzeby TZ-ta z reklamacjami wysle |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Czy ja cos przegapiłam czy przekupki dalej nie działają?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z Malą77 - dzisiaj już wszystko śmiga, aż miło!
Moje uznanie dla Zlosia.
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko pieknie dziala
swietne jest edytowanie wczesniejszych wiadomosci !! tylko dat jakos brak
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
edytowanie jest świetne
![]() nadal klikając pokaż wszystkie widomości użytkownika pokazuje sie tylko 5 stron i nie chce więcej mimo iz Wizażanka ma wiecej postów ![]() wogóle wyszukuja w wyszukiwarce jakies słowo tylko max 5 stron sie pokazuje ![]() o te daty napisania watków tez przymilnie prosze ![]() i odnośnik w profilu lub pod avatarem do kosmetyków ocenionych przez daną wizażanke ![]() w KWC nadal brak Avatarów ![]() i co z moja propozycją ciachnięcia starszych watków od tych sprzed pół roku w których jest 0 odpowiedzi? mysle że to by pomogło, troche oczysciło forum, bo po co wogóle takie watki maja zostawać skoro tylko zaśmiecają i nic nie daja? a i mi tez by to sporo pomogło i kamien z serca by spadł że troche porzadku wróciło
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Brak mi indeksu przekupki, nie mogę wystawiać ocen, czy ktoś też?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie, brakuje indeksu przekupki. Poza tym strony laduja sie z predkoscia slimaka albo wcale..... Blagam, zrobcie cos z tym bo to strasznie uprzykrza korzystnie z forum.....
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jak kończę pisać odpowiedź i wysyłam ją, to zamyka sie okno z emotkami
ja bym wolała, zeby sie nie zamykało, bo tak to za każdym razem musze je otwierać....
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie najbardzoej niepokoi fakt, iz zginely indeksy przekupek, skonczylam kilka wymianek i chcialam ocenic osoby, ale nie ma rowniez tej opcji
Mam nadzieje, ze to wszystko bedzie ![]() Acha oczywiscie co chwile serwer pada, ale mam ndzieje, ze to przejsciowe. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2005-12-01 o 15:14 |
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Zlo juz pisał, że to tylko chwilowe. Spokojnie, indeksy wrócą
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Ja zalogowałam się dopiero za trzecim razem, z strony otweirają mi się baardzooooo powoli.
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie (odpukać
) wszystko działa teraz jak należy Tylko faktycznie brak dat rozpoczęcia wątków, indeksu przekupki i avatarków na KWC. Ale jak Zło obiecał, że będą, to będą. Cierpliwości trza i już
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie jest gorzej niż było, zanim cos mi sie załaduje czekam z 5 minut (siedziałam ze stoperem - dokładnie 4:34 żeby otworzył sie ten wątek) i szlag powoli trafia, chyba dostane nerwicy jak tak dalej pójdzie
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
a czy to, że nie widzę żadnych załączników i nie mogę w żaden sposób się do nich dostać to też wina wymiany oprogramowania?
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie co chwilę każe się logować. Wystarczy, że zrobię sobie chwilę przerwy, potem kliknę "odśwież" i już jestem znów wylogowana i muszę się logować od nowa
.Poza tym miałam problem z wysłaniem tej odpowiedzi ale nie napisze jaki miałam komunikat, bo go nie odpisałam, ani nie zrobiłam Print Screena .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

To właśnie jest powodem wolnego ładowania się stron...

No więc odrazu na techniczne i szukam przysczyny. Ufff dobrze, że ten wątek był na samym początku listy