![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: erotyczne zabawy
Można też się bawić z oliwką np. rozpylać ją spryskiwaczem do kwiatów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
ciekawe pomysły macie
![]() Edytowane przez Kejti_el Czas edycji: 2012-04-22 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Hmm, zawsze można spróbować zabawy jeszcze bardziej na ostro. Ostatnio przeczytałam ten artykuł
Cytat:
Edytowane przez Ania_Ciekawa Czas edycji: 2011-10-05 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Kto grał w tą Impke i wie o co chodzi, bo ja nie mogę nic zrozumieć. Ustawiam wszystko a i tak mam pytania typu "zrób koci grzbiet" albo "zaśpiewaj"... a chciałabym ostrzejsze
![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Kurde ja bym się nie odważyła bawić się wibratorem przy TŻ
![]() No dawajcie jeszcze jakieś pomysły jak macie ![]() Ja raz bawiłam się z lodami czekoladowymi, nawet trochę za słodki było i plamy z koca do dziś się nie sprały ![]() Hm, jak można się zabawić tak na ostro? ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dot.: Erotyczne zabawy.....
wez do buzi zimna wode gazowana mocno i zrob mu loda gazowanego na zimno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja pitole ale pomysły xD
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim. Może i ja coś napiszę o moim i męża zabawach.
Przerobiłyśmy mnóstwo zabaw. Od jedzenia z siebie różnych rzeczy. I tu naszym zdaniem bita śmietana nie jest dobrym pomysłem. Można się zasłodzić i przede wszystkim się rozpływa i sprawia ze ciało jest lepiące. Zabawy w doktora, czy przebieranki są super. Uwielbiamy zabawy z wibratorami kajdankami czy pejczem. Ponieważ mówimy o swoich fantazjach mąż kiedyś wymyślił plan taki: Podczas gry wstępnej zawiązał mi oczy i powiedział ze wychodzi na chwile a ja mam leżeć i nie podglądać. Wyszedł z sypialni i udawał ze do kogoś dzwoni, po chwili slysz@lam jak drzwi się otwierają a on do kogoś mówi. Czułam się zakłopotana i bardzo podniecona bo nie wiedziałam co wymyslil. Slyszalam jak mówi do kogoś ze może się mną zająć a on popatrzy i później dołączy. I zaczął mnie całować i pieścić. Co wtedy w glo2ie miałam to nie do opisania. Oczywiście nikogo innego nie było drugą osoba był wibrator ![]() Ostatnio podczas weekendu spędzonego poza miastem mąż wymyślił abym ubrała się w mini i skąpa bluzkę, zostawił mnie na drodze i miałam udawać prostytutkę( oczywiście tylko dla niego) on okrążył drogę i za dwie minuty podjechał jako klient. Podniecenie było super tym bardziej ze w głowie miałam sytuacje co by było jakby ktoś inny się zatrzymał. Taka przygodę proponuje jedynie na wyjeździe aby przez przypadek ktoś znajomy nie dojrzał nas na drodze ![]() Chętnie usłyszę może jeszcze jakaś Waszą zabawę w łóżku bo po mału kończą nam się pomysły. Edytowane przez Kamila_nowa Czas edycji: 2018-10-29 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na tym blogu są opowiadania (fantazje) i część to fantazje spełnione. Jest tam jedna podobna fantazja do opisanej wyżej. https://erotyczneopowiadaniablog.blo...18861a1bb816fd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Nie wykluczone że mąż zaczerpnął wiedzy i znalazł gdzieś opowiadanie i je wcielił w rzeczywistość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
zgadzam się z powyższymi komentarzami. Ogólnie rzecz biorąc, jest to sprawa każdego. Ludzie żyją razem przez wiele lat i czasami bardzo potrzebne jest urozmaicenie życia. Niedawno spróbowaliśmy mojego z moim i podobało nam się. A wcześniej zrobiliśmy to w kasynie, w którym graliśmy w ahahaha. Jeśli coś jest normalne https://laskasyna.com/darmowy-bonus-za-rejestracje/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Sex randki - https://sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie.
Edytowane przez lisrataeeva Czas edycji: 2022-12-07 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.