erotyczne zabawy - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 15:13   #61
podwodniak
BAN stały

Dot.: erotyczne zabawy

Można też się bawić z oliwką np. rozpylać ją spryskiwaczem do kwiatów.
podwodniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:02   #62
Kejti_el
Raczkowanie

ciekawe pomysły macie

Edytowane przez Kejti_el
Czas edycji: 2012-04-22 o 12:19
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 12:03   #63
Ania_Ciekawa
Przyczajenie

Hmm, zawsze można spróbować zabawy jeszcze bardziej na ostro. Ostatnio przeczytałam ten artykuł
Cytat:
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/753nwes.php
i muszę przyznać, że sam temat mnie zafascynował. Co o tym sądzicie? Zdecydowałybyście się na taką zabawę?

Edytowane przez Ania_Ciekawa
Czas edycji: 2011-10-05 o 12:06
Ania_Ciekawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 17:19   #64
Cola_Ola
Zakorzenienie

Kto grał w tą Impke i wie o co chodzi, bo ja nie mogę nic zrozumieć. Ustawiam wszystko a i tak mam pytania typu "zrób koci grzbiet" albo "zaśpiewaj"... a chciałabym ostrzejsze Tylko że ustawiam na poziom 5, klikam ustawienia i nic.

Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie
Cola_Ola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 10:46   #65
ever_92
Zadomowienie

Kurde ja bym się nie odważyła bawić się wibratorem przy TŻ
No dawajcie jeszcze jakieś pomysły jak macie
Ja raz bawiłam się z lodami czekoladowymi, nawet trochę za słodki było i plamy z koca do dziś się nie sprały

Hm, jak można się zabawić tak na ostro?
Stary 2012-09-13, 19:45   #66
mleczkowtubce
Raczkowanie

Dot.: Erotyczne zabawy.....

wez do buzi zimna wode gazowana mocno i zrob mu loda gazowanego na zimno
mleczkowtubce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-10, 15:09   #67
wartamarrta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mleczkowtubce Pokaż wiadomość
wez do buzi zimna wode gazowana mocno i zrob mu loda gazowanego na zimno

Ciekawa jestem miny mojego TŻ, gdybym subtelnym głosem powiedziała do niego " Kochanie.. masz może ochotę dzisiaj na lodzika gazowanego na zimno? "
wartamarrta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 14:11   #68
Pejsik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wartamarrta Pokaż wiadomość

Ciekawa jestem miny mojego TŻ, gdybym subtelnym głosem powiedziała do niego " Kochanie.. masz może ochotę dzisiaj na lodzika gazowanego na zimno? "
Ja pitole ale pomysły xD
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara)
Pejsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-29, 10:34   #69
Kamila_nowa
Przyczajenie

Cześć wszystkim. Może i ja coś napiszę o moim i męża zabawach.
Przerobiłyśmy mnóstwo zabaw.
Od jedzenia z siebie różnych rzeczy. I tu naszym zdaniem bita śmietana nie jest dobrym pomysłem. Można się zasłodzić i przede wszystkim się rozpływa i sprawia ze ciało jest lepiące.
Zabawy w doktora, czy przebieranki są super.
Uwielbiamy zabawy z wibratorami kajdankami czy pejczem.
Ponieważ mówimy o swoich fantazjach mąż kiedyś wymyślił plan taki:
Podczas gry wstępnej zawiązał mi oczy i powiedział ze wychodzi na chwile a ja mam leżeć i nie podglądać. Wyszedł z sypialni i udawał ze do kogoś dzwoni, po chwili slysz@lam jak drzwi się otwierają a on do kogoś mówi. Czułam się zakłopotana i bardzo podniecona bo nie wiedziałam co wymyslil. Slyszalam jak mówi do kogoś ze może się mną zająć a on popatrzy i później dołączy. I zaczął mnie całować i pieścić. Co wtedy w glo2ie miałam to nie do opisania. Oczywiście nikogo innego nie było drugą osoba był wibrator
Ostatnio podczas weekendu spędzonego poza miastem mąż wymyślił abym ubrała się w mini i skąpa bluzkę, zostawił mnie na drodze i miałam udawać prostytutkę( oczywiście tylko dla niego) on okrążył drogę i za dwie minuty podjechał jako klient. Podniecenie było super tym bardziej ze w głowie miałam sytuacje co by było jakby ktoś inny się zatrzymał. Taka przygodę proponuje jedynie na wyjeździe aby przez przypadek ktoś znajomy nie dojrzał nas na drodze
Chętnie usłyszę może jeszcze jakaś Waszą zabawę w łóżku bo po mału kończą nam się pomysły.

Edytowane przez Kamila_nowa
Czas edycji: 2018-10-29 o 10:40
Kamila_nowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-29, 20:07   #70
bibi1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamila_nowa Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Może i ja coś napiszę o moim i męża zabawach.
Przerobiłyśmy mnóstwo zabaw.
Od jedzenia z siebie różnych rzeczy. I tu naszym zdaniem bita śmietana nie jest dobrym pomysłem. Można się zasłodzić i przede wszystkim się rozpływa i sprawia ze ciało jest lepiące.
Zabawy w doktora, czy przebieranki są super.
Uwielbiamy zabawy z wibratorami kajdankami czy pejczem.
Ponieważ mówimy o swoich fantazjach mąż kiedyś wymyślił plan taki:
Podczas gry wstępnej zawiązał mi oczy i powiedział ze wychodzi na chwile a ja mam leżeć i nie podglądać. Wyszedł z sypialni i udawał ze do kogoś dzwoni, po chwili slysz@lam jak drzwi się otwierają a on do kogoś mówi. Czułam się zakłopotana i bardzo podniecona bo nie wiedziałam co wymyslil. Slyszalam jak mówi do kogoś ze może się mną zająć a on popatrzy i później dołączy. I zaczął mnie całować i pieścić. Co wtedy w glo2ie miałam to nie do opisania. Oczywiście nikogo innego nie było drugą osoba był wibrator
Ostatnio podczas weekendu spędzonego poza miastem mąż wymyślił abym ubrała się w mini i skąpa bluzkę, zostawił mnie na drodze i miałam udawać prostytutkę( oczywiście tylko dla niego) on okrążył drogę i za dwie minuty podjechał jako klient. Podniecenie było super tym bardziej ze w głowie miałam sytuacje co by było jakby ktoś inny się zatrzymał. Taka przygodę proponuje jedynie na wyjeździe aby przez przypadek ktoś znajomy nie dojrzał nas na drodze
Chętnie usłyszę może jeszcze jakaś Waszą zabawę w łóżku bo po mału kończą nam się pomysły.

Na tym blogu są opowiadania (fantazje) i część to fantazje spełnione. Jest tam jedna podobna fantazja do opisanej wyżej.

https://erotyczneopowiadaniablog.blo...18861a1bb816fd
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-29, 22:29   #71
Kamila_nowa
Przyczajenie

Nie wykluczone że mąż zaczerpnął wiedzy i znalazł gdzieś opowiadanie i je wcielił w rzeczywistość jutro się jego zapytam
Kamila_nowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2022-02-15, 09:42   #72
kennethshin131
Przyczajenie

zgadzam się z powyższymi komentarzami. Ogólnie rzecz biorąc, jest to sprawa każdego. Ludzie żyją razem przez wiele lat i czasami bardzo potrzebne jest urozmaicenie życia. Niedawno spróbowaliśmy mojego z moim i podobało nam się. A wcześniej zrobiliśmy to w kasynie, w którym graliśmy w ahahaha. Jeśli coś jest normalne https://laskasyna.com/darmowy-bonus-za-rejestracje/
kennethshin131 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-11-20, 05:31   #73
lisrataeeva
Przyczajenie

Sex randki - https://sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie.

Edytowane przez lisrataeeva
Czas edycji: 2022-12-07 o 07:25
lisrataeeva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości