![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
![]()
ASIU SLONCE MOJE!!
zastanow sie czy bedziesz chiala byc z takim czlowiekiem wiem ze go kochasz ale czy w zyciu ebdziesz szczesliwa?? mysle ze nie bedzie wszytko jak on chce a ty nie bedziesz miala nic do mowy jesli chodzi o sex to jest to sprawa dwojga ludzi a nie tylko jego czy on chce czy nie powiem ci sprawa jest trudna widze ze on wogole sie nie liczy z twoim zdaniem mozna powiedziec ze nieszanuje ciebie ja bym nie pozwolila na to wiem ze ejst ci ciezko ale zastanwo sie czy przez cale zycie chcesz byc ta sierotka ktora nie moze meic wlasnego zdania. posylam ci clauski naprawde 3maj sie cieplo... porozmawiaj z nim i napisz wszytko .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmuszanie do seksu:(
hej kochane,przepraszam,ze tak dlugo nie pisalam,ale same wiecie Swieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
na poczatku napisze ze nie czytalem wszystkich wypowiedzi, tylko pare bo strasznie duzo ich jest i zabraklo by mi czasu na przeczytanei wszystkich
![]() Wiesz, tak sie sklada ze z moja dziewczyna kiedys byly podobne problemy, nadzerka i inne brzydkie rzeczy. Tez bylo miesiac, a nawet dluzej bez seksu- jak widac, jakos sie dalo wytrzymac (z reszta teraz tez wytrzymuje ehh... topic o minecie) , chociaz powiem ze cholernie mi tego brakowalo, tez mialem dni ze mialem tego dosc. No ale, mowilem sobie ze to jest choroba, jesli tego nei wyleczy to bedzie gorzej. I to co tu wyczytalem mnei strasznie przerazilo. Jak mozna byc takim egoista, przepraszam bardzo, ale jakbys miała raka i bys umierała to tez by miał pretensje o sex ??!! EEhh.. szkoda słow. Z drugiej strony jestem ciekawy, dlaczego nie zaspokajacie sie inaczej, przeciez jest tyle sposobow ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Ja ze swoim TZ z powodu zmiany tabletek , tez leczenia tez musialam miec przerwy ,niekiedy trwaly nawet wiecej niz 2 miesiace . Ja sie obwawialam (tzn nie tego ,ze cos zrobi ale ,ze mu bedzie trudno) a on sam mnie zapewnil ,ze bedzie ok . Mowil ,ze gadam jakies dziwne rzeczy ,tak jakby seks byl najwazniejszy. To zrozumiale ,ze jest wazny ,nawet bardzo wazny ale przeciez najwazniejsze jest uczucie , jesli moj chlopak mialby jakis problem ,nie moglibysmy sie kochac nawet przez rok to nie ma sprawy ,poczekalabym ,wiem ,ze on rowniez. Tez sadze ,ze jest mozliwosc innego zaspokajania sie . Jak ja nie mialam podczas choroby checi na pieszczoty to nie przeszkadzalo mi to w zaspokojeniu TZ (ale to tez zalezy od danego czlowieka) .
Wiem tylko jedno ,ze napewno nie pomoze w takich sytuacjach tajemnica . Kobieta nic nie bedzie mezczyznie mowic , a moze sie sam domysli ,albo mowic nieznacznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Hej facet na pustyni jesli chodzi o zaspokajanie sie inaczej ja wiem ze jest masa sposobow ale co z tego jak kazdy z nicj konczy sie wlasnie tym,ze moj facet na sile sie pcha do seksu.dlatego nawet nie zaczynam bo nie jest to dla mnie juz mile.chyba mnie rozumiesz.Nie wiem co jest grane,czy moj facet zrozumial wkoncu ze nie moze teraz,czy ma jakies inne zastepstwo,bo ponad miesiac nawet sie do mnie nie zbliza,kladziemy sie spac obraca sie do mnie i spokojnie uspypia.Powiem szczerze ze zaczynam sie troche tym martwic,ale poczekam co bedzie dalej buzka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
jesli facetowi zalezy tylko na sexie to mzoe isc do burdelu i tam bedzie mial sex 24h na dobe zwiazek to tylko milosc i uczucie + pewnie daje duzo sex...
ale no bez pzresady napisz nam jak sie wszytko toczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
hej kochani sprawa wyglada tak samo jak na poczatku no moze oprocz tego ze dochodzi do zblizenia ale jak tylko facet chce zblizyc sie zabardzo a dalej nie ma tego co ja chce to przerywam albo sukcesywnie bronie sie,nie wogole seks nie jest dla mnie pociagajacy juz.Mam wielka ochote bo jednak jak sie spi z facetem w jedym lozku to mozna nie wytrzymac ale cos postanowilam i zdanie nie zmienie hehe.Ostatnio szedl do sklepu i znowu nie kupil,wiecie co ja juz sie przestalam z tego smiac on chyba naprawde sie wstydzi kupowac,nigdy wczesniej tego nie robil i sama mysl o tym go przeraza to smiesznie owszem ale jak na niego patrze to czasami juz mi go zal.ale mysle ze bedzie wszystko ok,narazie to ja sie ciagle na niego dre chyba hormony mi szaleja hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Asienko! Wszystko jest na dobrej drodze. Pokazałaś facetowi, że ma się liczyć z Twoimi uczuciami i jak widać powoli się z tym oswaja. I bardzo dobrze. Mimo wszystko kochacie się, ten miesiąc to pokazał. A na codzień okazujcie sobie więcej czułości. Przecież Wam obojgu jest ciężko. Jestem dobrej myśli
![]() P.S. A z tym "wstydem zakupowym" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz to niech chodzi do apteki tam jest malo ludzi... albo w makecie wsadzi to pod zkaupy i nie widac tak robimy my jednak jest to krepujace kupowanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
no wlasnie chyba faktycznie on sie krepuje tym kupowaniem szczerze ja tez nie lubie tego robic bo nie dziewczyna powinna to kupowac,niestety nie moge sie inaczej zabezpieczac bo mam problemy ginekologiczne wiec ta glupia gumka:Ptylko zostaje.wiecie co ten miesiac wlasnie bardzo zmienil przynajmniej w mojej osobie,strasznie sie zrazilam do marcina,cos peklo i nie wiem czy da sie to odratowac.Przejzalam troche na oczy i nie podoba mi sie to co zauwazylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
![]()
nie macie pieniędzy na prezerwatywy...może jakieś wyprzedaże się trafią...trzeba dobrze patrzeć w sklepach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I weź się chłopie zastanów po co wogóle wygrzebujesz sprawy sprzez roku i starsze... A jak Ci się nudzi to zajmij się lepiej czymś pożytecznym!!
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Asieńko jak tam sprawy się ułożyły?
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
sorki za to pytanie w tym wątku i wiem ze może jest ono głupie ale czy kiedy ma się nadżerkę to nie można współżyć??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A kiedy miałam infekcje ( a miałam ich już kilka w życiu niestety) wolałam powstrzymać się od współżycia, bo sprawiało mi to ból i bałam się, że infekcja jeszcze się pogorszy.
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#78 | |
BAN stały
|
I ty go nadal kochasz? ja tego nie widze. Egoistyczna świnia z niego. Tyle można powiedzieć. A co, jakbyś urodziła i nie mogła się kochać prze jakiś czas po porodzie aby się zrosło wszystko po nacięciu to co, poszedłby do innej która mu da? to jest chore. On ciebie nie szanuje, on tylko liczy na swoje potrzeby i tym żyje. Zero wyrozumiałości i współczucia do twojego stanu zdrowia. Takie zachowanie już przed ślubem źle wróży, co dopiero będzie po jakbyście się pobrali? ciąglę zmuszanie i pretensje. Ta osoba z któą jesteś jest nieodpowiedzialna, infantylna i nie nadaje się do poważnego związku z tego co piszesz. Ja bym takiemu pokazała drzwi i mu je kazała zamknąc-z drugiej strony. Wiem, że możesz go kochać ale skoro nawet rozmowy nic nie dają to nie ma sensu być z kims takim, stać cię na dużo lepszego faceta.
Cytat:
Tabletki antykoncepcyjne nie rozwiążą problemu nawracających infekcji, ponadto ona ma swoje zdrowie poświęcac i kupować tabletki które potem napewno dadzą skutki uboczne? nieprawdą jest, że dobrze dobrane nic nie powodują. Każde anty komuś coś złęgo robią. Nie znam osoby która nie ma jakichs dolegliwosci jak nie zaraz,to po kilku latach, czego przyczyną było branie anty. Dziewczyna ma zatracić swoje 'ja' swa osobowość i być z nim za wszelką cenę, kupować pigułki(a przecież nie stać jej na prezerwatywy jak pisała) i zyć w strachu że jeśli nie kupi lub nie zrobi tego z nim to on odejdzie? i tylko w taki sposób ze może go zatrzymać? to nie ma sensu.Nie tylko na seksie opiera się życie we dwoje. Co to za zycie jak są ciagłe kłótnie o to i brak zabezpieczenia. To chore. Edytowane przez Pocahontas Czas edycji: 2009-11-26 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Ten wątek został założony 3 lata temu.
Nie wiadomo czy nadal go kocha, co więcej czy nadal z nim jest. ![]() I wydaje mi się, że autorka poradziła sobie z tym problemem już jakiś czas temu. Pozdrawiam. Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2009-11-26 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
ciekawe jak się kończą takie historie... czy żyli długo i szczęśliwie ???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.