|
|
#61 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Chłodnik- czyli gierki facetów
Cytat:
Poza tym masz jakąś niezdrową obsesję. Co za różnica, pua czy nie pua, skoro manipulant tak czy inaczej? |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Tak, całować, a potem pieścić i dotykać. Wszystko rozciągnięte w czasie. Niestety, za moim przyzwoleniem, w końcu się na to zgodziłam. I zadużyłam jak głupia. A po wszystkim powiedział, że tylko przyjaźń. Jasna cholera!
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To, że znalazłaś zachowanie na stronach o podrywaniu nie znaczy jeszcze, że było to wykalkulowane na zimno działanie. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Chciałaby przeprosić wszystkich za zdominowanie tematu swoim osobistym przypadkiem, jednak bardzo potrzebowałam głosów rozsądku, którego mi najwyraźniej zabrakło. Za wszystkie porady, słowa zrozumienia ale też i krytyki - DZIĘKUJĘ. Tak czy siak muszę się ze wszystkim uporać sama.
Nigdy wcześniej nie angażowałam się na jakimkolwiek forum. Wydawało mi się, że taka forma aktywności jest poza mną, że nie jest mi to potrzebne. Ale też moje opinie nie są ważne - przecież nie znam ludzi. Teraz wiem, że znacznie łatwiej jest uzyskać obiektywną opinię od osób, które Cię nie znają. Przynajmniej wiem, że nie mają żadnych intencji w tym, by kogoś oszukać. Mówią, że co Cię nie zabije, to Cię wzmocni. Taki mam póki co plan. Ale potem wracam do Was, jeśli pozwolicie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.