|
|
#61 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuszki rozpakowane, czas terroryzować mamę - Mamusie styczniowe 2016 cz. 1
Cytat:
najgorzej było w piatek bo co tu zjesc jak nie szynke do kanapki i tak sie bujam z dzemem ale głodna jestem po takim jedzeniu![]() mam nadzieje ze ja nie bede musiała gluten odstawic bo to by była masakra ale jak na razie widze ze na jednym policzku jest pełno krostek i jest szorstki a drugi normalny ![]() Cytat:
Cytat:
a my jutro jedziemy w gosci do moich rodzicó, to bedzie nasze pierwsze takie wyjscie bo jak do tej pory bylismy tylko w przychodni, na pobraniu krwi i spacerkach jestem okropną matką o mało co nie uszkodziłam dzis swojego dziecka przeniosłam sobie przewijak z pokoju do łazienki bo woda pod reką...... był położony na wannie i dzis jak ubierałam małą i pociagnełam jej spod pupy body to przewijak sie zsunął do wanny i dziecko głową w dół z przewijakiem ale TZ przytomny na płasko ja połozył i obserwował czy rusza raczkami, nózkami, czy ja boli jak sie ja rusza i czy zrenice reagują i wszystko jest ok uffff nie umiem nawet zadbac o bezpieczenstwo wlasnego dziecka
|
|||
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki rozpakowane, czas terroryzować mamę - Mamusie styczniowe 2016 cz. 1
Ahnessy, takie wypadki sie zdarzaja, trzeba uwazac
wazne, ze nic sie malutkiej nie stalo. Na przyszlosc bedziesz bardziej ostrozna My wracamy po wizycie u tesciow ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam ze szpitala. Wybudzil się ale jeszcze w ciężkim stanie
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy chyba umarlabym ze stresu! A ostatnio sie boje ze cos takiego mi sie wydarzy bo od listopada mam problem z nadgarstkiem,od porodu bardzo sie pogorszylo,prawie nie moge ruszac prawa reka :-/ wiec kazdy ruch typu podniesienie itd mnie boli.
Laski,nie podoba mi sie to ze mala ciagle ma glowke po jednej stronie,że sama juz ja podnosi z jakim lekarzem powinnam to skonsultowac? Neurolog,fizjo,pediatra zwykły? Aaaa i w zalaczniku moja torba,obok butelki 1.5 litra zeby wielkosc porownac :-D w srodku mam portfel,aparat,dwie Pieluszki 120x120,mój sweterek,przewijak,4 pampersy,dwa zestawy ubranek - z takich wiekszych rzeczy. Jest pojemna ale dla mnie nie istnieje cos takiego jak za duza torba :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2016-02-27 o 18:33 |
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Kasia najważniejsze że się wybudził. Będzie dobrze. Przepraszam ze to napisze ale nas trzy razy wzywali do babci do szpitala żeby się pożegnać (bardzo mocny udar ) a zmarla ponad rok później. 86 lat miała i nikt nie dawał żadnych szans.
Baby dzięki wielkie za zdjęcie. Przekonało mnie i wezmę ten model. Twoja jest czarna czy niebieska ? Bo na zdjęciu wyszła czarna. |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dużo zdrowia dla taty
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Baby do 3 mxa moze sobie ta glowle trzymac tak. Kladz zabawki po drugiej stronie, podchodz z drugiej strony, obracaj glowke i tyle. Podnosic tez moze, Witek podnosil pare dni po porodzie.
|
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#72 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za uśmiech Cytat:
Ambitne plany cukiernicze Cytat:
każdemu mogło się zdarzyć Oby się poprawiło Siedzą ci znajomi a ja drugi raz już karmie, Mały ogólnie grzeczny ale glodomor mu się włącza jak zwykle wieczorem
|
|||
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiunia, duzo zdrowka dla Taty Twojego
![]() Kinga, pasta z rossmana to jakas bio z pestek slonecznika i roznych ziol ![]() Koktajlowa, alergia na nabial nie wiem czym sie objawia, bo u nas to zdiagnozowane jeszcze nie jest do konca, ale Kubie wychodza krosteczki na policzkach, zaogniaja sie a uszka w tym czasie malzowinki z wierzchu wydzielaja taki zolty wysiek. Teraz ma buzke ladna, ale cos tam jakies krosteczki moge zauwazyc. Ale odstawilam gluten i mleko. Dzis zjadlam troche tortilli wieloziarnistej, zobaczymy jak zareaguje. Bylam 3h w galerii po to,zeby obkupic siebie i wiecie co sobie kupilam? Uwaga: -smoczki 2,zeby zobaczyc czy moze te malemu w koncu przypasuja -czapke w smyku -pampersy
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Kasia duzo zdrowia dla taty i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo.
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczynki. Wychodzi na to że tylko doraźnie będę smarowac bo zejść i tak musi z tego co mowicie. Może spróbuje jeszcze ten krochmal
![]() Ahnessy dziękować Bogu że tylko tak to się skończyło. Następnym razem na pewno będziesz bardziej uważać Kasiu jeszcze raz dużo zdrowia dla taty. Musi być dobrze Jerzyczka to się obkupiłas. Ale że w Smyku mieli czapkę na Twoj rozmiar i takie duże pampki
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Karen gratki usmiechu!
|
|
|
|
#77 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poszalalas z zakupkami niema co ^^ hihi ale Kubuś będzie zadowolony grzeczny był pod Wasza nieobecność??
|
|||
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Mojakaren cieszę się bardzo z tego pepuszka bo to zawsze jedno zmartwienie mniej
![]() Aaa i gratulacje uśmiechu. Teraz pewnie będziesz już dostawać coraz czesciej
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Uśmiechy naszych dzieci to jest coś wspaniałego
))
|
|
|
|
#80 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Babcia nie narzekala ![]() Tak A u nas ciemieniucha
|
||
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czyje dzieci ale nie mój. Nie śpi i ciągle je..Ale już jest nadzieja! Zdrówka dla taty Mój ciągle trzyma głowę po lewej stronie. Przekladam na drugą stronę po prostu. Głowę też sam podnosi i przekłada nawet z jednej na drugą |
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie trochę było nad samymi brwiami i Nivea baby balsam taki biały pomógł. Wogole to zacznę go kupować dla siebie bo jest rewelacyjny
wypróbuję jeszcze szamponu z nivei na te moje suche wlosiska )---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
jutro na wieś do mojej przyjaciółki jedziemy to się odchamie trochę
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja uwielbiam ten balsam ![]() Na zdjeciu moj skip hop dla zainteresowanych ImageUploadedByWizaz Forum1456605052.576633.jpg
|
||
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy to sie najadlas stresu ale sobie nie wyrzucaj bo takie sytuacje kazdego dnia na nas czyhaja niestety nie da sie uniknąć
Kasia kciuki za zdrowie Taty Dzieki dziewczynki! Kurde oby te usmieszki świadome juz sie częściej pojawialy bo to moje dziecko takie poważne nie wiem po kim ![]() Dziewczyny dzis byl długi dzień zmykac do spania! My obejrzeliśmy dwa filmy Mlody grzeczny na razie spi wiec i ja skorzystam ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez padam ze zmeczenia.. Tata uspil synka to i ja mykam z Nim spac dobranoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

co jadasz na śniadania?
najgorzej było w piatek bo co tu zjesc jak nie szynke do kanapki i tak sie bujam z dzemem ale głodna jestem po takim jedzeniu

i dzis jak ubierałam małą i pociagnełam jej spod pupy body to przewijak sie zsunął do wanny i dziecko głową w dół z przewijakiem
ale TZ przytomny na płasko ja połozył i obserwował czy rusza raczkami, nózkami, czy ja boli jak sie ja rusza i czy zrenice reagują i wszystko jest ok uffff 

a stacjonarnie nie wiem gdzie kupić
za uśmiech
każdemu mogło się zdarzyć