|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Warszawa - poszukuję przyjaciółki :)
Ja się chętnie przyłączę
![]() Co prawda w czasie wakacji nie mieszkam w Warszawie ale październik tuż tuż . Mam 22 lata.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Ja również chętnie dołacze do spotkania, Gabrysia - 23 lata
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam koleżanek Warszawa
Hej hej czy ktoś ma ochotę na kawę albo kino w czasie dnia??
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Warszawa - poznam koleżankę :)
Hej,
Masa takich wątków już jest, ale i ja spróbuję swoich sił :P poszukuję przyjaciółki na terenie Warszawy bądź okolice.. Sama jestem z okolic, w Warszawie jestem codziennie ze względu na pracę. Szukam kogoś kto ma czas i prawdziwe chęci na spotkanie, pogadanie czy imprezę. Z powodu, że większość moich znajomych została w rodzinnym mieście, chętnie poznałabym teraz kogoś stąd komu tak jak mi brakuje babskiego towarzystwa jestem chętna i na plotki i na zakupy, i na imprezę. Lubię spacery, spędzać czas w gronie znajomych, aktywny styl życia a ostatnio lubię też potańczyć. Jeśli jest ktoś samotny kto ma prawidziwe chęci i czas na poznanie się czekam na wiadomość. Ahh dodam jeszcze, że mam 23 lata :P
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Też chętnie dołączę do spotkania - jeśli mogę
wprawdzie mam juz 28 lat ale to tylko na papierze
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
heeej, ja za 2 tygodnie przeprowadzam się do Wawy i chętnie kogoś poznam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Ja również mogę się przyłączyć Może w przyszłym tygodniu?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Od niedawna jestem na stałe w Warszawie, wcześniej byłam tylko okresowo więc niektóre miejsca Warszawy są mi dość dobrze znane, moje najbliższe koleżanki są daleko stąd i z chęcią wybrałabym się z Wami na kawę
poruszam się na wózku, jeżeli to dla Was nie problem to byłoby świetnie |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może któraś jest chętna w sobotę na piwko gdzieś w jakimś przyjemnym miejscu nad Wisłą ?
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Szukam koleżanki Warszawa
Cześć dziewczyny, mam na imię Marta, mam 25 lat. Szukam miłej koleżanki do wspólnych spotkań: siłownia, basen, zakupy, kino, spacery, wspólne zwierzenia, ploteczki, winko i inne fajne babskie rzeczy. Jeśli masz faceta/ narzeczonego/ męża, Nie jest to przeszkodą, ja też mam
jak czasem zostanie sam, to nic mu nie będzie. Jestem sympatyczną, wyrozumiała I wesołą, więc na pewno się dogadamy jeśli któraś z was szuka uczciwej koleżanki, a na dłuższą metę być może dobrej i prawdziwej przyjaciółki, śmiało się odzywajcie na maila: lisna.marta@gmail.com |
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam koleżanki Warszawa
Poznamy się?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa - szukam koleżanki :)
Cześć,
Od jakiegoś czasu mieszkam w Warszawie, znajomi zostali wiele kilometrów stąd, dlatego brakuje mi tutaj kogoś z kim można porozmawiać, wyjść na kawę lub spacer. Interesuję się zdrowym odżywianiem, jestem na diecie 😂 Uwielbiam czytać książki i chodzić na spacery Na co dzień pracuję. Jeśli ktoś ma nadmiar czasu i też szuka koleżanki, proszę o kontakt ![]() Mam 25 lat. Mokotów |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jakoś sporo czasu mnie tu nie było, zaniedbałam taki zacny wątek
![]() Jak żyjecie, udało się umówić?
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Z tego co mi wiadomo to chyba nie udało się ze spotkaniem. Ja też jestem za spotkaniem w większym gronie. Może jakoś w przyszłym tygodniu? |
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Warszawa - szukam koleżanki :)
Hej tez mam 25l. Mieszkam na Woli
jeśli byłabyś zainteresowana spotkaniem to daj znać
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Hej, też się zgłaszam
też 25 lat, mieszkam w Warszawie od kilku miesięcy ale poza znajomymi z pracy nikogo nie znam więc chętnie poznam kogoś nowego ![]() Jestem z Wesołej |
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bywałam wcześniej tu na forum ale od jakiegoś czasu to zaniedbałam. A szkoda, bo może uda się spotkać jeśli chodzi o przyszły tydzień to ja bym mogła w poniedziałek lub wtorek
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Pewnie, że chętnie się spotkam! Już piszę do Was wiadomości ![]() Justyna |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem wolna poza wtorkiem i czwartkiem
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
w przyszłym tygodniu mogłabym w środę lub czwartek
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho, Warszawianki! Co u Was słychać?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj wysylam CV
bo w Wawie jestem od tygodnia takze poszukiwania pracy pelna para ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Szukam koleżanki- Warszawa- mam 27 lat
Wiem, że są wątki poświęcone spotkaniom w większej grupie dziewczyn, ale chyba to nie dla mnie... Nie mam też 19 lat, więc nie wchodzę dopiero w dorosłe, często studenckie, życie.
Mam 27 lat, w Warszawie mieszkam od urodzenia. Szkolne znajomości się posypały, te obecne też powoli się rozluźniają- znajomym rodzą się dzieci, ludzie się zmieniają na tyle, że tematów zaczyna brakować itd. Niecały rok temu wyprowadziłam się z domu rodzinnego do chłopaka, z którym jestem już dwa lata. Można więc powiedzieć, że dopiero odnajduję się jako "pani domu" Poza obowiązkami domowymi, znajduję czas na siłownię, spacer czy spotkania przy kawie. Mam niewiele koleżanek- z wieloma utrzymuję kontakt głównie internetowy, bo jakoś trudno się zmobilizować i znaleźć dogodny termin. Brakuje mi kogoś, z kim mogłabym pójść na zakupy, pogadać czy pójść na spacer albo nawet popisać na komunikatorze. Nie mogę obiecać, że będę mogła poświęcać znajomości 100% wolnego czasu, chcę być szczera- nie lubię osaczać i czuć się osaczona. Nie jestem zdesperowana- nie szukam na siłę i za wszelką cenę. Jestem osobą pogodną, czasem roztrzepaną, myślącą poważnie o rzeczach poważnych, ale nie stroniąca od żartów czy rozrywek. Co prawda wyjścia do klubów mnie już nie bawią, ale nie odmówię kameralnej domówki czy piwa/drinka na mieście. Nie lubię ludzi wyniosłych, przesadnie skupionych na sobie, ciągle się zamartwiających i dołujących innych. Cenię za to ludzi szczerych, życzliwych i gadatliwych (o ile nie papla się bez ładu i składu ). To tak w skrócie, żeby nie przynudzać ![]() Szukam osób w podobnym wieku, najchętniej będących w związku, bo wtedy i tematów więcej, a i można z czasem spotkać się we czworo. Mieszkam na Mokotowie- może jest jakaś samotna duszyczka z okolic?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
Hej Dziewczyny
![]() Mam na imię Kasia i szukam przyjaciółki od serca. Przede wszystkim takiej która zawsze byłaby przy mnie na dobre i na złe. Na którą mogłabym zawsze liczyć, porozmawiać o wszystkim i o niczym czy wygadać. Wiele razy spotkałam przyjaciółki które są dla siebie jak siostry. Tak bardzo chciałabym taką mieć i sama nią być. Mam 22 lata, wiek nie ma dla mnie znaczenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Przyznam szczerze, że mnie tutaj dawno nie było... Chętnie bym się do was przyłączyła - może piątek? Z jakich dzielnic jesteście?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Iza
|
Ja takze! Lat 23, mieszkam na Bialolece
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9aa1fba17f6e13063f6756c ed6358d07e297d46d_5f88d4c 6db673;65468736]Hej Dziewczyny
![]() Mam na imię Kasia i szukam przyjaciółki od serca. Przede wszystkim takiej która zawsze byłaby przy mnie na dobre i na złe. Na którą mogłabym zawsze liczyć, porozmawiać o wszystkim i o niczym czy wygadać. Wiele razy spotkałam przyjaciółki które są dla siebie jak siostry. Tak bardzo chciałabym taką mieć i sama nią być. Mam 22 lata, wiek nie ma dla mnie znaczenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Pracujesz, studiujesz? Ja jestem nowa w wawie, rok młodsza i tez szukam znajomych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Ja też chętnie nawiązałabym nowe znajomości
Czy są jakieś chętne na kino - czwartek, piątek?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie, a co powiecie na jakieś "grupowe zapoznanie"?
![]() Nie wiem czy już między Wami nawiązały się jakieś znajomości ale może ciekawym pomysłem byłoby spotkać się nie 1 na 1 a właśnie kilka nas tutaj poszukujących Co myślicie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

wprawdzie mam juz 28 lat ale to tylko na papierze 

więc chętnie poznam kogoś nowego 
takze poszukiwania pracy pelna para