|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna nadchodzi, schudnąć nie zaszkodzi!
Maksymalnie 5 kostek dziennie. Nawet wiecej sie nie zje bo to jednak nie az takie dobre ;p i ponoc hamuje apetyt.
A stosujecie jakies suplementy wspomagajace? Jakis blonnik czy inne cudo... Ja tez pije sporo zielonej herbaty. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zielona herbate pije od dawna. Ale po prostu lubie,raczej nic poza tym mi to nie daje czerwona czasem tez pije ale to tak samo jak z zielona
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi się, że takie wspomagacze typu tabletki mogą więcej szkody narobić niż pożytku.
Suplementy stosuję, ale to raczej pro zdrowotnie, nie na odchudzanie ![]() a herbaty uwielbiam, zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym dużo zielonej, rooibosa, rumianku i innych ziółek popijam
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez sporo herbat pije i inke zeby nie myslec o jedzeniu
Mam nadzieje, ze jutro ten okres przyjdzie, bo waga tez do gory poszla, a to nie jest motywujące ;pZrobilam abs i posladki... moze jeszcze pozniej skusze sie na turbo spalanie z centrum sportowca. Niestety nie moge cwiczyc ciagiem np godzine ;( a czy takie serie 2x 20min w ogole przyniosą jakis efekt? ;/ |
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że wraz z @ to szybko schodzi ![]() jak nie możesz ciągiem to takie serie też są w porządku, w końcu zawsze jest to jakiś wysiłek dla mięśni ![]() słyszałam, że dobrze jest zmieniać zestawy i ćwiczyć różne partie mięśni, bo ciało się przyzwyczaja i wtedy efekty mogą być mniejsze
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta
![]() Mozna sie dołaczyc? Przejrzałam watek i widze że pare osób sięga po okrojoną wersje paleo i białkowo tłuszczowe śniadania, wiec coś dla mnie
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
dopijam właśnie zielonego szejka i wracam do obowiązków
![]() miłego dnia & owocnych treningów ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- hej jabłuszko
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kiedyś pracowałam w centrum handlowym więc miałam podobnie Cytat:
PowodzeniaCytat:
![]() Cytat:
PowodzeniaCytat:
Cytat:
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z suplementów to biorę wit D3 i spirulinę. I piję czystek, smakuje mi lepiej niz zielona herbata czy inne cuda. A jak się doda cytrynkę i miodzik to jak herbatka
W sumie marzec już, ten śnieg to mi nie pasuje, bo chcę porozwieszać butelki na brzozach żeby wodę brzozową mieć, własną, naturalną i za darmochę
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- U mnie mała zmiana. Zamiast ryżu z kurczakiem było leczo z ryżem ![]() Wróciłam z pracy, zrobiłam obiad i padam
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Nocki jednak męczą, ja to po pracy to spanie, wstaję i nadal jestem taka rozbita, pewnie rozbudzę się w nocy jak trzeba będzie pójść do pracy
ale to nic, tylko jutro po pracy muszę zostać i ogarnąć kilka rzeczy w mieście...
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napiszcie cos wiecej o sobie Moje dzisiejsze jedzenie: I omlet owsiany z maslem orzechowym i truskawkami II nasiona chia namoczone w kefirze, z truskawkami,kiwi, mandarynka, suszonymi daktylami i orzeszkami ziemnymi niesolonymi III pelnoziarniste tosty z roszponka, mozzarella, pomidorem, papryka,pieczarkami i cebula+troche sosu czosnkowego i ketchupu IV salatka: feta, rozszponka, pomidorki koktajlowe, papryka, cebula,oliwa z oliwek |
||
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 22 lata, jestem studentką. Mam TŻ od 4 lat. Uwielbiam jeść, herbaty, gotować i czytać książki
Próbowałam się odchudzać od 4 lat ale tak naprawdę spięłam tyłek w listopadzie ubiegłego roku. Schudłam jakieś 6 kilo co stanowi mniej więcej połowę mojego celu. Nie stosuję diety, jem z umiarem (czekolada, ciasto, inne słodkości też się zdarzają), staram się jeść 5 posiłków dziennie bo wtedy czuję się najlepiej. Ćwiczę od 4 lat regularnie, ostatnio kupiłam sobie hantle 2x10kg dlatego wprowadzam do treningów domowy siłowy. Poza siłówką ćwiczę z różnymi trenerkami, jeżdżę na rowerze stacjonarnym i w plenerze, czasami w lato chodzę z kijkami. Staram się ćwiczyć minimum 3 razy w tygodniu. Widziałam, że wpisujecie swoje jadłospisy to może ja też napisze swój dzisiejszy ![]() I 2 kromki domowego chleba na zakwasie z pesto, mozzarellą i pomidorem Trening- dziś Chodakowska z piłką (nie przepadam za jej ćwiczeniami ale te mi się podobają II koktajl z banana, selera naciowego, kiwi i pomarańczy kawa z mlekiem III makaron pełnoziarnisty z łososiem, szpinakiem i fetą IV garść rodzynek, 5 śliwek suszonych, gruszka (słodyczowa chcica się odezwała )V krem z zielonego groszku z chrzanem, 2 małe kromeczki bułki Płyny: Jakieś 1,5 litra wody i litr zielonej herbaty
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to co juz schudlas. Dobra robota Na pewno osiagniesz cel jak dalej bedziesz sie tak trzymac,masz dobre podejscie do odchudzania. Podoba mi sie ![]() No smaczny dzien mialam Dzis bez cwiczen,bo odpoczynek. Ale jutro juz ide na silownie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Jutrzejszy jadłospis
śniadanie: płatki owsiane + jogurt naturalny + borówki amerykańskie + młody zielony jęczmień + łyżka masła orzechowego II śniadanie: grahamka z masłem, polędwicą sopocką, sałatą, pomidorki koktajlowe, ogórek zielony przekąska: banan + kiwi obiad: leczo z ryżem kolacja: sałatka jarzynowa z jogurtem
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co ćwiczysz na siłowni?
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie i smacznie u Ciebie ![]() A glownie cardio-bieznia,czasem orbitrek. Czasem jakies maszyny troche ![]() No i czasem chodze tez na jakies zajecia ![]() Ale niestety Fit Profita mam tylko do konca miesiaca wiec od kwietnia powrot do cwiczen w domu. I biegac tez planuje jak pogoda pozwoli,bo na razie jeszcze troche za zimno dla mnie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem wiem, w domu też ćwiczyłam.
Generalnie to ćwiczę od lat, więc nie mam z tym problemów i ćwiczenie w domu też jest ok mam sporo sprzętów też w domu i masę różnych filmików, zresztą w necie pełno różnych rzeczy, więc można wybierać i przebierać![]() ale jednak siłownia też ma swoje plusy. Zresztą sama siłownia jak siłownia, ale bardziej zajęć będzie mi brakować, bo je lubiłam zwłaszcza, że na zajęcia zazwyczaj z koleżankami chodziłam, a to też jakaś okazja do częstszego spotkania się, pogadania itd no ale cóż zrobić.Mam nadzieję, że znajdę pracę w której też będę miała taką kartę
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Melduję, że u mnie wszzystko okej, ale padnięta dziś jestem strasznie. Menu trochę inne od założonego, ale i tak wyszło okej.1. Dwie bułki z serkiem Philadelphia z łososiem i koperkiem, kakao naturalne z łyżeczką cukru 2. Zupa curry z kurczakiem i ryżem na mleku kokosowym 3. Zapiekanka makaronowa z mięsem i serem 4. Bułka z szynką, jajkiem i warzywami 5. Pieczone podudzie z kurczaka + 2.3l wody i herbat Jutro planuję energiczny marsz, co najmniej 30 minut
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
witam się wieczorową porą & melduję, że u mnie również ok
![]() poćwiczone - HIIT z sukcesu Ewki i jej killer, co prawda przy końcowych pajacach na krzyż myślałam, że wyzionę ducha..ale ostatecznie jakoś poszło..dobrnęłam do końca zazdroszczę wam dziewczyny tej siłowni, z zalecenia lekarza niestety jeszcze z jakiś miesiąc muszę się wstrzymać ![]() ale poszalałabym na tych maszynach, oj poszalała ![]() Cytat:
![]() co drugi dzień biorę też omegę3. super sprawa z tą wodą, nawet nie wiedziałam, że takie coś się robi
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po kawie i sniadaniu. Jajecznica z dwoch jajek ze szczypiorkiem i kawalek chleba ciemnego z pomidorem malinowym.
Pijecie kawe? I co ile się ważycie? Na obiad mam cukinie, papryke, marchew, cebule i chyba do tego makaron... W ogóle mam zakwasy na grubym dupsku ;/ idę pocwiczyc poki mały spi... a jutro juz na uczelnie. Okres dziś lub jutro nastapi, bo czuje wszystko potrójnie... Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2016-03-16 o 08:31 |
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Ja z siłownia w sumie lubie sie od grudnia 2014, wiec jakis tam staz treningowy mam
![]() Nie lubie dywanówek, trenek, fitnesów bo niestety ale mnie to nudzi. Lubie crossfit, ciezkie cardio, ruch na powietrzu. Najwiekszy problem mam z jedzeniem i zauwazaniem efektów które podobno są :P Nie uzywam wagi, wole się mierzyc albo efekty wizualne w postaci zdjęc. Obecnie czesciowo na diecie paleo, a wiec nie jestm pszenicy i staram sie jesc sniadania bialkowo tłuszczowe :P Widziałam ze pisałyscie o suplementach. ja biore witaminde D3 i K (polecam łaczenie) a ostatnio popijam tez kawe zbozowa inke z błonnikiem (polecam!)
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja już na nogach od 6, zjadłam sniadanie, wykąpałam się, umyłam i ułożyłam włosy, zrobiłam makijaż. Dzisiaj jadę z synkiem na warsztaty "Mamo to ja" a przy okazji, korzystając, że będę blisko galerii handlowej zrobię zwrot kilku rzeczy które zamawiałam w Mango i które nie przypadły mi do gustu. Moje menu na dziś: I: 3 kromki chleba żytniego z twarogiem i rzodkiewką II: jogurt naturalny z granolą, jagodami goji, migdałami i sokiem malonowym III: 2 kanapki z sałatą, wędliną i ogórkiem, sok (marchew, seler, jabłko) IV: zupa jarzynowa V: kaszanka z cebulką (nie wiem jak Wy ale my z Tż uwielbiamy, zamawiamy u znajomego gospodarza) a póki co lecę się pakować ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Piję i do tego niestety słodzę
no ale niestety nie jestem w stanie wypić gorzkiej kawyherbat nie słodzę, ale kawę muszę. No ale nie piję jej codziennie ![]() dzień dobry w końcu znów wiosna na oknem ![]() wstałam, zjadłam śniadanie. I robię właśnie rafaello z kaszy jaglanej a potem lecę na siłkę
|
|
|
|
|
#90 | |||
|
Rozeznanie
|
dzień dobero
![]() Cytat:
![]() dobrze, że zakwasy są, efekty niedługo też przyjdą!! kiedyś byłam ogromną miłośniczką, niepoprawną fanką kawy.. ale po tym jak naczytałam się o jej nieciekawym wpływie na układ nerwowy mój entuzjazm trochę ostygł i próbuję przerzucić się na różnego rodzaju mix zbożówek.. ostatnio trafiłam na całkiem fajną z dodatkiem cykorii i fig to sobie popijam, ale że jestem mocno wrażliwa na aromat świeżo parzonej kawki i taki kubek to dla mnie chwila relaksu to..raz na jakiś czas mi taka ambrozja wpada, bez wyrzutów sumienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj zaczęłam od zielonego szejka, energia do działania jest także lecę w tango z obowiązkami miłego dnia!!
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

Mam nadzieje, ze jutro ten okres przyjdzie, bo waga tez do gory poszla, a to nie jest motywujące ;p

i nie było łatwo tego ogarnąć z dietą

wiec od kwietnia powrot do cwiczen w domu. I biegac tez planuje jak pogoda pozwoli,bo na razie jeszcze troche za zimno dla mnie
zwłaszcza, że na zajęcia zazwyczaj z koleżankami chodziłam, a to też jakaś okazja do częstszego spotkania się, pogadania itd
no ale niestety nie jestem w stanie wypić gorzkiej kawy