![]() |
#61 |
BAN stały
|
![]()
Mój problem wymaga czasu by pokazać dlaczego taki bylem. Ona wie dlaczego. Zrozumialem dużo, dużo osób mi pomoglo i to najbliższych. Mówią że będzie dobrze i im wierze. Wstyd się przyznać jak co do nich sie myliłem. Poznalem parę osób które miały gorzej niz ja, los dal im gorsze karty i wiem ile ugrali nimi.
Myślisz ze nie chcialem? Nie chce? Nie chce. Oddalbym wszystkiego za wiadomość od niej „za 1h u mnie”. Jest dla mnie najważniejsza i wiem, że jest kobieta mojego życia. I wiem tylko, ze „zrobiłem wystarczająco dużo żeby mi nie wybaczyla”, ja wybaczyłem komuś kto zrobil o wiele więcej i wierze ze ona i mi. Wszystko bylo moja wina i teraz ponoszę i ponisilem tego konsekwencje. Odloz zielone ziomku powyżej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O co jej chodzi?
Cytat:
![]() Autorze, nie wiem, gdzie na studiach doktorskich jesteś, ale to wszystko, co tu wypisywałeś, świadczy dobitnie o tym, że u Ciebie wykształcenie nie idzie w parze z "ogładą". Szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Kiedy komuś słoma z butów wystaje to i rzekomy przyszły doktorat mu nie pomoże w nabraniu oglady.
Musisz się mocniej postarać w udawaniu, ze się zmieniłeś, bo dziewczyna musiałaby być ślepa i opóźniona, żeby nie dostrzec ze z Twojej strony to tylko gra i manipulacja. Najpierw wypisujesz jak to Cię skrzywdziła, jak to źle Cię traktowała, żadasz od niej, żeby się ogarnęła. Nawet zakładasz temat na forum, opisując problem w taki sposób, po to zeby inni też po niej pojezdzili - dla Twojej satysfakcji. Bo na to czekales, żeby wszyscy Ci przyklasną a ją zgnoją, prawda...? Kochający człowiek nie dąży do upokorzenia drugiej osoby w imię twierdzenia się w przekonaniu o własnej nieomylności. Kiedy po kilku Twoich postach zaczął wychodzić na jaw Twój prawdziwy charakter i dyskusja zaczęła przybierać niekorzystny obrót, nagle zaczynasz wypisywać jakieś głodne kawałki o tym jak żałujesz i czekasz na kontakt z jej strony. Jeżeli dziewczyna jest mądra, nie nabierze się na takie dwulicowe zachowanie. Nie pozwoli manipulować sobą i nie nabierze się na takie kłamliwe słodkie słówka. Ten związek nie ma przyszłości i dziewczyna to zrozumiała. Dobrze żeby do Ciebie, Autorze, też to dotarło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Same rasistki widzę...
Larwo to wywnioskować, kto dal mi ostrzeżenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czemu używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz, doktorze? ![]() Edytowane przez tarkowska Czas edycji: 2016-04-16 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Autorze, jedno Ci się udało-dobór nicku :P Istny beton, faktycznie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Na jej miejscu uciekalabym jak najdalej od takiego TZta.
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Co to jest tza?
Jestem kierownikiem budowy, stąd mój nick. Wiecie, może trochę empatii do drugiej osoby? Potem na sumieniu będziecie miały jakiegoś mlodego Adamczyka co nie wytrzymał waszego hejtu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przyszedłeś po rady i się wymądrzasz, wypisujesz słowa, których nie rozumiesz, jesteś chamski i jeszcze, o ironio, apelujesz o empatię... Tź - toważysz życia, wizażowy skrót. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Najłatwiej jest oceniać, i to nie ja zacząłem to wyzywanie.
Skąd wiesz, że np. nie miałem problemów z akceptacja samego siebie? Depresji, nerwicy czy fobii społecznych, które w końcu pokonowalem i zaczynało wracać w momencie kryzysu? Co udali sie po wieloletniej walce. Trochę empatii, znasz mnie tylko z tego mojego wyskoku, a tutaj są same zimne suki dla których też trzeba być takim ![]() Możesz się tylko domyślać dlaczego uzylem jakiegoś slowa na d. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żadne problemy z sobą nie usprawiedliwiają zbydlęcenia i pogardy dla innych ludzi. A jeśli rzeczywiscie się leczyles, to chyba nie na to co powinieneś. Cytat:
Weź się chłopie nad sobą zastanów. Absolutnie nie życzę Ci, żeby ta dziewczyna do Ciebie wróciła, bo wrogowi nie życzyłabym takiego losu, ale zacznij pracować nad swoim charakterem, bo z bucem żadną kobieta nie wytrzyma. A skoro tak nie możesz znieść kobiet i ich podejścia, a za to jesteś zachwycony głębokim zrozumieniem ze strony paru kolegów, którzy Cię tu wspierają - zawsze możesz stworzyć związek z jakimś panem. Na co Ci zimne suki, które ogarnąć się nie mogą i które trzeba zgnoic, żeby wiedziały jak się zachowywać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To po kiego tu jeszcze siedzisz, skoro tak Ci odpowiedzi nie pasują? Nie będę się domyślać "dlaczego", bo to nie ma znaczenia. Głupie tłumaczenie. EOT z mojej strony. Żegnam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Trudno by mi pasowaly jak są o treści
![]() I nareszcie jednego spamera mniej. Zapomniałem wspomnieć, wiecie jak zerwala? Przez wiadomość na skajpie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
No, nareszcie bana dostał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Obserwuję .
|
Mam dziwne wrażenie, że skąś znam tą historię. Do tego ten styl pisania, wyrażania się i chamowate podejście do ludzi o odmiennym zdaniu. Choć parę faktów się nie zgadza (odległości, studia doktoranckie - bo mój były akurat co chwilę robi nowe kierunki w szkołach policealnych), to jednak coś w tym jest. Szkoda, że autor został zablokowany, bo z chęcią dowiedziałabym się czy to nie mój były, który przez ostatnie kilka miesięcy miał totalnie wy...e, a każdą próbę rozmowy czy spotkania obracał w żart i zlewał. Co chwilę prosił o czas i jeszcze więcej czasu. Że ja wcześniej przeoczylam ten wątek.
Pozostaje żyć dalej w słodkiej nieświadomości. ![]()
Z roku na rok starszy, ale duchem wciąż jak dzieciak... ... Już nie chce mi się czekać, za złem świata uciekać. Edytowane przez skatex3 Czas edycji: 2016-04-18 o 02:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale że do Ciebie tak tu pisał? Zasugerował gdzieś tam wyżej, że Adamczyk mu na nazwisko, choć mógł ściemniać. No i że nazwał dziewczynę "dziwką", myślę, że takich związków dużo nie ma, na szczęście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Omg, co to był za człowiek niewychowany i niedojrzały!
Ja bym się wkurzyła na miejscu tej dziewczyny jakbym zobaczyła, że mój ukochany zamiast przyjechać do mnie, nie patrząc na materialne kwestie i wyjaśnić sprawę, wolał prać nasze brudy na publicznym forum. Jeszcze bezczelnie kazał ,,się ogarnąć" dziewczynie. Przecież on chciał tylko ją upokorzyć i żeby inni potwierdzili jaka ona jest zła. No może i jest, kto to wie? Ale i tak nie zasłużyła na takie traktowanie. A tym bardziej koleś nie powinien obrażać dziewczyn na forum od zimnych s*k, bo mu nie przytakiwały. Nienawidzę takich żałosnych typków, którzy potem próbują żerować na emocjach i wzbudzić litość jakimiś gadkami, jakich to oni myśli nie mają i co mogliby sobie zrobić. Mój były tak postępował. To żenada. Szkoda mi tej dziewczyny, bo z tego co widziałam to według tego pana on ma rację i tak ma pozostać. A ona powinna się cieszyć, że on o nią walczy i powitać go z bananem na twarzy. ![]()
![]() |
#81 |
Obserwuję .
|
Nie dziwką a debilką. A Adamczyk nie ma na nazwisko, ale zawsze mu mówiłam, że jest do niego podobny.
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Nie zmienia to faktu, że dobrze,że się rozstali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Obserwuję .
|
Skoro był chamski wobec mnie, to nazywałam rzeczy po imieniu. Bez tego 'prostak'.
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
No i bardzo dobrze uważam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.