Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-12, 12:55   #61
Monisia_1987
Raczkowanie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Oj nie wiem, mialam wyjatkowo pozno owulacje i dopiero mam 6 dpo. W piatek chyba pojde na bete to bedzie 9 dpo. Chyba ze szybciej @ przyjdzie...
Z dziwnych objawow to ciagle sikam[COLOR="Silver"]
To może jest coś na rzeczy

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Ile dni zazwyczaj odczuwacie ból owulacyjny? Ja już 4 dzień go czuję. Jeden dzień to był masakryczny. Teraz jest mniejszy, ale w dalszym ciągu odczuwalny.
U mnie przeważnie 1 dzień
Stary 2016-04-12, 12:55   #62
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1987 Pokaż wiadomość
To może jest coś na rzeczy [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
Oby oby, tylko poza tym brak jakichkolwiek innych objawow, nic nie boli, nie ciagnie..
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 12:56   #63
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
My w sierpniu mamy 7 rocznice ślubu, a jesteśmy ze sobą 12 lat! wow ale to zleciało
My w pazdzierniku bedziemy miec 7 po slubie a 13 lat razem
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 12:57   #64
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
ale stazk laski:
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 13:10   #65
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1987 Pokaż wiadomość
krysztalek88 biorę taki.Tam coś pisze 800 więc nie dopytałam czy to jest taka sama dawka jak w Pl.Miałam kwas foliowy pl i poinformowałam ginekolog o tym ale powiedziała,że mi przepisze tutejszy bo ten jest z witaminą b12 i jodem.Ale czy jest lepszy to nie mam pojęcia Pani doktor powiedziała,żebym brała ten.
A Ty też w niemczech jesteś??
Ja co prawda niemieckiego nie biorę, brałam zwykły - lekarz kazał mi brać Pregnę Plus, bo też jest z jodem, wit. D i B. Ostatnio przy zakupach porównałam składy i faktycznie, ma jeden z lepszych.

Cytat:
Ile dni zazwyczaj odczuwacie ból owulacyjny? Ja już 4 dzień go czuję. Jeden dzień to był masakryczny. Teraz jest mniejszy, ale w dalszym ciągu odczuwalny.
Ja miewam czasem kilka dni, tzn. jeden jest dość silny, a reszta to takie "echo" po tym bólu.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 13:57   #66
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
monika0185 beta ładnie rośnie
Nie nastawiałabym się, że coś zobaczysz w piątek żebyś się nie rozczarowała bo ja miałam w poniedziałek betę 700 a w piątek byłam na wizycie i była widać nie za duży pęcherzyk a Ty masz wczorajszą 100 więc musiałaby do piątku bardzo dużo urosnąć żeby było coś widać
Chyba, że gin ma dobry sprzęt bo są teraz już takie gabinety, że wyłapują 1mm pęcherzyki

Dzięki jestem tego świadoma, że może nic nie zauważyć ale chce być pod stałą obserwacją przy tej torbieli. Chyba, że już jej nie ma

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
O właśnie,i to jest dobre podejście lekarza do pacjentki.. a moja się coś "zepsuła" tak to jest jak na nfz to juz gorzej chyba traktuje.. nie wiem,moze chce na mnie wymusić żebym prywatnie się umówila do niej?:/

Juz Was kochane wszystkich nie cytowalam, ale dziękuję za Wasz opinie zadzwonilam do tej lekarki co przyjmuje prywatnie,i wizyta dopieto w maju niestety mozliwa 140zl za wizyte z usg, za cytologie dopłata 20zl. Czy to dużo wychodzi? Bo się nie znam
Do tej "mojej" gin umówiłam sie na 10maja,pewnie pójdę,ale sprawdzę jeszcze na początku maja ta "nową"

A tak w ogóle to miłego dnia dziewczyny!! ;ja dzis przed pracą bylam jeszcze na basenie to się czuje super (psychicznie), tylko troche przesadzilam i mnie wszystkie mięśnie bolą
U mojego gina to 160 zł kosztuje komplet (badanie, USG, cytologia) więc podobnie Z USG piersi 200 zł.

Fajnie, że byłaś na basenie jak ja bym popływała też

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Oj nie wiem, mialam wyjatkowo pozno owulacje i dopiero mam 6 dpo. W piatek chyba pojde na bete to bedzie 9 dpo. Chyba ze szybciej @ przyjdzie...
Z dziwnych objawow to ciagle sikam

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

U mnie 1 dzien, a przewaznie noc
Oooo to trzymam kciuki A jaki masz śluz? Bo zauważyłam na forum grudniowych Mamuś, że większość ma sporo śluzu, momentami żółtawego I mnie się taki zaczął się tak 7-8 dpo.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

zUa_tysica a jak u Ciebie? Przyszła @? Czy dalej czekasz?
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 13:58   #67
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała kiedyś bliźniaki, ale ja nie mogę anty brać.
My 30.08 mamy 2 rocznicę ślubu, a 17.09 6 lat razem <3

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
My w tym roku też 2 rocznica i też 6 lat razem

Cytat:
Dzis u mnie 29 dc... Stresowac sie zaczynam aaa
Trzymam mocno kciuki!

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Inofem sobie można brać bez zlecenia lekarza? Tzn. wiem ze nie jest na receptę, ale czy może cos namieszać czy raczej tylko pomoc? Chce kupić dla siebie a dla TZta Androvit Plus
A w ogóle to czuję się jakbym była w ciąży, cały czas jestem głodna, non-stop, nieważne co zjem, a wczoraj przed zaśnięciem tak mi się zachciało słodkiej herbaty z cytryną...

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

No wlasnie?
Ja piłam już inofolic, a teraz piję miovarian, ja akurat to biorę bo mam pcos a przy tym schorzeniu to wskazane inofem to suplement więc nie powinien zaszkodzić ale zapytaj lekarza

Cytat:
Ja nie miałam owulacji odkąd się staramy ale ostatnio czułam bardzo silny ból po lewej stronie, miałam go w czwartek a w niedziele jeszcze coś tam czułam, może to owulacja była

Edytowane przez Lidka99
Czas edycji: 2016-04-12 o 13:59
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-12, 14:36   #68
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
U mnie zwykle 2 dni. A w tym cyklu miałam 2 dni ból owulacyjny, potem 2 dni przerwy i teraz znowu od 2 dni boli, ale jest to inny bol- podbrzusze mnie bardziej boli a nie jajniki i przypomina to bol jak na @ tylko lagodniejszy. Przez to w pracy ciągle biegam do wc bo mózg mi podpowiada że zaraz @ przyjdzie eh, kolejny dziwny cykl. W ogole w tym cyklu temperatura pięknie idzie w górę a w poprzednim była cały czas 0,2 st. Nad linią niższych temperatur i wtedy miałam taki niski progesteron. Mam więc nadzieję że w tym cyklu jest wyższy. Może w piątek uda mi się pójść do laboratorium i sprawdzić. Może to kwestia z którego jajnika była okupacja. W poprzednim cyklu miałam z lewego, a teraz była z prawego.

My we wrześniu mamy 1 rocznicę ślubu, a w maju 5 rocznicę związku, więc nie aż taki długi ten nasz staż
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 14:40   #69
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja postanowiłam zmienić podejście - zaczął mi się piąty cykl, więc stwierdziłam, że jak się uda, to fajnie - ale nie będę o tym specjalnie myśleć. Wzięłam się za to za ćwiczenia, co by się nieco odstresować. I w następny weekend jedziemy na wyjazd rocznicowy - nasza pierwsza rocznica ślubu, bo razem jesteśmy już 8 lat...
Super! Też bym chciała się wyłączyć czasem Poszalejcie w rocznice

Cytat:
Iwcia nie stresuj się, trzeba cierpliwie poczekać na test lub bete

Cytat:
Dziewczyny, czy Inofem sobie można brać bez zlecenia lekarza? Tzn. wiem ze nie jest na receptę, ale czy może cos namieszać czy raczej tylko pomoc? Chce kupić dla siebie a dla TZta Androvit Plus
A w ogóle to czuję się jakbym była w ciąży, cały czas jestem głodna, non-stop, nieważne co zjem, a wczoraj przed zaśnięciem tak mi się zachciało słodkiej herbaty z cytryną...

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

No wlasnie?
Cava a który to dc ? kiedy testujesz?

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Czekam, @ nie ma
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 14:43   #70
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam zazwyczaj 1-2 dni

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 15:03   #71
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
U mnie zwykle 2 dni. A w tym cyklu miałam 2 dni ból owulacyjny, potem 2 dni przerwy i teraz znowu od 2 dni boli, ale jest to inny bol- podbrzusze mnie bardziej boli a nie jajniki i przypomina to bol jak na @ tylko lagodniejszy. Przez to w pracy ciągle biegam do wc bo mózg mi podpowiada że zaraz @ przyjdzie eh, kolejny dziwny cykl. W ogole w tym cyklu temperatura pięknie idzie w górę a w poprzednim była cały czas 0,2 st. Nad linią niższych temperatur i wtedy miałam taki niski progesteron. Mam więc nadzieję że w tym cyklu jest wyższy. Może w piątek uda mi się pójść do laboratorium i sprawdzić. Może to kwestia z którego jajnika była okupacja. W poprzednim cyklu miałam z lewego, a teraz była z prawego.

My we wrześniu mamy 1 rocznicę ślubu, a w maju 5 rocznicę związku, więc nie aż taki długi ten nasz staż
Ja też miałam takie łagodniejsza bóle jak na @ a potem zobaczyłam dwie krechy

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Czekam, @ nie ma
Kiedy kolejny test?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-12, 15:26   #72
Konto usunięte

Mnie też boli dzisiaj jakoś dziwnie podbrzusze jak nigdy... ale nie chce się niepotrzebnie nakręcaC a już bym chciała testować 😄
Stary 2016-04-12, 15:30   #73
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Kiedy kolejny test?
Wątpie że zdążę zrobić bo jutro pewnie przyjdzie @
Stary 2016-04-12, 15:32   #74
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki jestem tego świadoma, że może nic nie zauważyć ale chce być pod stałą obserwacją przy tej torbieli. Chyba, że już jej nie ma

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

U mojego gina to 160 zł kosztuje komplet (badanie, USG, cytologia) więc podobnie Z USG piersi 200 zł.

Fajnie, że byłaś na basenie jak ja bym popływała też

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Oooo to trzymam kciuki A jaki masz śluz? Bo zauważyłam na forum grudniowych Mamuś, że większość ma sporo śluzu, momentami żółtawego I mnie się taki zaczął się tak 7-8 dpo.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

No wlasnie sluz lekko zoltawy jakby plodny ale nie ma go za duzo. Kupilam wlasnie dwa testy ciazowe
Stary 2016-04-12, 15:37   #75
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Ja piłam już inofolic, a teraz piję miovarian, ja akurat to biorę bo mam pcos a przy tym schorzeniu to wskazane inofem to suplement więc nie powinien zaszkodzić ale zapytaj lekarza

Ja nie miałam owulacji odkąd się staramy ale ostatnio czułam bardzo silny ból po lewej stronie, miałam go w czwartek a w niedziele jeszcze coś tam czułam, może to owulacja była

Dzięki, następnym razem zapytam.
Oby to była owulacja.
Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość

Spoko, my mamy 1 w sierpniu, a w październiku 6

Cytat:
Cava a który to dc ? kiedy testujesz?

Czekam, @ nie ma

U mnie 25dc, pewnie nie wytrzymam i w sobotę zrobię test jak nie uprzedzi mnie moja ukochana @

Trzymam kciuki za Ciebie!!!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 15:40   #76
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, następnym razem zapytam.
Oby to była owulacja.

Spoko, my mamy 1 w sierpniu, a w październiku 6

U mnie 25dc, pewnie nie wytrzymam i w sobotę zrobię test jak nie uprzedzi mnie moja ukochana @

Trzymam kciuki za Ciebie!!!
To ja trzymam za Ciebie, bo u mnie to już na pewno jutro @ tak sądze
Stary 2016-04-12, 15:46   #77
Konto usunięte

Cytat:
To ja trzymam za Ciebie, bo u mnie to już na pewno jutro @ tak sądze
A może jednak się pozytywnie zaskoczysZ i nie przyjdzie
Ja powinnam dostać w ta niedziele co będzie.. ale dzisiaj boli mnie podbrzusze i ciągle mam wrażenie ze dostałam @ tez dziś kupiłam 5 testow 😂
Stary 2016-04-12, 16:01   #78
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi
U mnie boli tylko lewy jajnik - w tym cyklu dzień-dwa coraz silniejszego bólu i potem dzień takiego silnego na owulację. A potem parę dni w okolicy - z tej strony to jeszcze po owulacji też mnie boli co jakiś czas od jelit. A zawsze mam zaparcia w drugiej połowie cyklu, więc to tylko sprzyja.

efffpe, zUa_tysica, cavagirl - trzymam kciuki za Wasze testy! Ja najwcześniej 20-21. Termin @ mam ok. 18-19 i wolę chwilę poczekać, zwłaszcza jak ostatnie 2 cykle były dziwne.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 16:07   #79
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
U mnie boli tylko lewy jajnik - w tym cyklu dzień-dwa coraz silniejszego bólu i potem dzień takiego silnego na owulację. A potem parę dni w okolicy - z tej strony to jeszcze po owulacji też mnie boli co jakiś czas od jelit. A zawsze mam zaparcia w drugiej połowie cyklu, więc to tylko sprzyja.

efffpe, zUa_tysica, cavagirl - trzymam kciuki za Wasze testy! Ja najwcześniej 20-21. Termin @ mam ok. 18-19 i wolę chwilę poczekać, zwłaszcza jak ostatnie 2 cykle były dziwne.
Za Ciebie tez trzymam bardzo mocno kciuki ! I za wszystkie nas żebyśmy się spotkały na styczniowm wątku mamus😄

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-12, 16:36   #80
iwona335
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5882720 1]A może jednak się pozytywnie zaskoczysZ i nie przyjdzie
Ja powinnam dostać w ta niedziele co będzie.. ale dzisiaj boli mnie podbrzusze i ciągle mam wrażenie ze dostałam @ tez dziś kupiłam 5 testow 😂[/QUOTE]

Haha no ja 5 takich zwyklych mam w domu (podobne do tych owulacyjnych) a dzis jeszcze dwa kupilam w aptece

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5882825 6]Za Ciebie tez trzymam bardzo mocno kciuki ! I za wszystkie nas żebyśmy się spotkały na styczniowm wątku mamus😄[/QUOTE]

Ja to powinnam sie zalapac jeszcze na grudzien
Stary 2016-04-12, 16:39   #81
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie sluz lekko zoltawy jakby plodny ale nie ma go za duzo. Kupilam wlasnie dwa testy ciazowe
Oooo właśnie! Jakby płodny ale białawo żółty Dobry znak!
Stary 2016-04-12, 16:41   #82
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? Boszz teraz nie wiem jak dotrwam jeszcze ze 3dni do testu
Wiecie ze ja nie pamietam poczatku mojej pierwszej ciazy? Wiem ze potem piersi dawaly czadu i zapach kawy i miesa ale to ciut pozniej
Stary 2016-04-12, 16:51   #83
Konto usunięte

Cytat:
Haha no ja 5 takich zwyklych mam w domu (podobne do tych owulacyjnych) a dzis jeszcze dwa kupilam w aptece

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Ja to powinnam sie zalapac jeszcze na grudzien
W sumie racja 😄

Cytat:
Ja dziś tez taki zauważyłam 😂😄 ej no nie nienakrecam sie😄
Stary 2016-04-12, 17:08   #84
Ewula88
Wtajemniczenie

przedstawiam Wam moje dziecię 7cm szczęścia, zdrowe, badania genetyczne ok, ryzyko niskie. Na 80 % dziewczynka Jeżeli się to sprawdzi to metoda na dziewczynkę sex dwa dni przed owu działa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0212.jpg (149,8 KB, 24 załadowań)
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 17:10   #85
sreberko4
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Nie wiem co się mi porobiło, od południa mam silne, rozpierające bóle w dole brzucha, promieniujące od macicy do jajników Strasznie się boje zapalenia jajników, nie teraz Dzis 11dc więc to ani ból na okres, ani owulacyjny (i tak nie miewam naturalnej owulacji )
Stary 2016-04-12, 17:13   #86
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
przedstawiam Wam moje dziecię 7cm szczęścia, zdrowe, badania genetyczne ok, ryzyko niskie. Na 80 % dziewczynka Jeżeli się to sprawdzi to metoda na dziewczynkę sex dwa dni przed owu działa
Jej gratuluje! U nas z pierwszym dzieckiem tez sie sprawdzilo

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Nie wiem co się mi porobiło, od południa mam silne, rozpierające bóle w dole brzucha, promieniujące od macicy do jajników Strasznie się boje zapalenia jajników, nie teraz Dzis 11dc więc to ani ból na okres, ani owulacyjny (i tak nie miewam naturalnej owulacji )
Moze jednak owulacja?
Stary 2016-04-12, 17:28   #87
VelaLuca
Wtajemniczenie

Nie ma to jak zameldować się na nowym wątku na 3 stronie, ale jestem

Podczytuje Was cały czas i trzymam kciuki za II kreseczki

Niedawno pisałam, że ucieszyłabym się tylko z dwóch ciąż, mojej siostry i najlepszej przyjaciółki. Wczoraj dowiedziałam się właśnie, że przyjaciółka jest w drugiej ciąży, 9 tc Udało się im za drugim razem, przy cyklach stymulowanych i zastrzykach na pęknięcie.
Biedna nie wiedziała jak mi powiedzieć, aby mi przykrości nie sprawić, jeszcze dzisiaj dzwoniła i mówi mi, że jej głupio A ja się pierwszy raz szczerze cieszę

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Juz Was kochane wszystkich nie cytowalam, ale dziękuję za Wasz opinie zadzwonilam do tej lekarki co przyjmuje prywatnie,i wizyta dopieto w maju niestety mozliwa:( 140zl za wizyte z usg, za cytologie dopłata 20zl. Czy to dużo wychodzi? Bo się nie znam
Do tej "mojej" gin umówiłam sie na 10maja,pewnie pójdę,ale sprawdzę jeszcze na początku maja ta "nową"

A tak w ogóle to miłego dnia dziewczyny!! ;ja dzis przed pracą bylam jeszcze na basenie to się czuje super (psychicznie), tylko troche przesadzilam i mnie wszystkie mięśnie bolą
Tanio Ja płacę 180 zł - każda wizyta z USG dodatkowo cytologia 30 zł.

krysztalek88 - dopisz proszę naszą Monię do grudniowych mamuś, bo ja już nie zdążyłam A obiecałam, że wpiszę ...

I podaję top gaduły II części na pierwszą stronę

Monika0185 - 406
MajWija - 261
Qazsew - 257
Fantasmagori - 231
Pater86 - 230

Widać jak Monia ciężko pracowała gdy była w pracy

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
To nic że nie wiele widać, ale jest cudna
To zacznie się teraz wybieranie imienia, chyba że macie już wybrane?
Stary 2016-04-12, 18:20   #88
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość

Niedawno pisałam, że ucieszyłabym się tylko z dwóch ciąż, mojej siostry i najlepszej przyjaciółki. Wczoraj dowiedziałam się właśnie, że przyjaciółka jest w drugiej ciąży, 9 tc Udało się im za drugim razem, przy cyklach stymulowanych i zastrzykach na pęknięcie.
Biedna nie wiedziała jak mi powiedzieć, aby mi przykrości nie sprawić, jeszcze dzisiaj dzwoniła i mówi mi, że jej głupio A ja się pierwszy raz szczerze cieszę

krysztalek88 - dopisz proszę naszą Monię do grudniowych mamuś, bo ja już nie zdążyłam A obiecałam, że wpiszę ...

I podaję top gaduły II części na pierwszą stronę

Monika0185 - 406
MajWija - 261
Qazsew - 257
Fantasmagori - 231
Pater86 - 230

Widać jak Monia ciężko pracowała gdy była w pracy

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

To nic że nie wiele widać, ale jest cudna
To zacznie się teraz wybieranie imienia, chyba że macie już wybrane?
mamy konflikt, więc czeka nas debata.
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 18:25   #89
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2016-04-12, 18:52   #90
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajnie, że byłaś na basenie jak ja bym popływała też [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że 160 zł to nie tak dużo. Ja płace ok 200 zł jak mam wszystko robione tj. usg, cytologia itd. Ale dobry ponoć lekarz to się ceni Poprzedni brał 120 zł i wychodziłam z gabinetu z receptą na tabletki, zero zainteresowania skoro nie chciałam zajść w ciążę jeszcze wtedy.
Mi też by się trochę ruchu przydało, bo ostatnio się trochę zasiedziałam :P[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
W Warszawie to by było jak promocja

Cytat:
Dokładnie, w Warszawie to tanio
Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość

Dzięki dziewczyny Właśnie tak się zastanawiałam, czy to jest w miarę normalna cena, ale dzięki Was już wiem, że nie jest tak źle Szkoda tylko, że muszę poczekać do maja Tzn. ma wolny termin bodajze 29 kwietnia, ale boję się, że przyjdzie mi @ akurat wtedy - więc nawet nie będzie mogła mnie zbadać a wolałabym pójść w okolicach owulki... miałam cichą nadzieję, że uda się w tym tygodniu. a tu dupa

monika0185, to podpytaj gina czy nie masz przeciwskazań żeby iść na basen jak raz byłam popołudniu to był aqua aerobik obok "mojego" toru, i jakaś 1/3 dziewczyn ćwiczących była w ciąży

Cytat:
Iwona, nie stresuj się! poczekaj jeszcze z dwa dni, i testuj

Cytat:
A w ogóle to czuję się jakbym była w ciąży, cały czas jestem głodna, non-stop, nieważne co zjem, a wczoraj przed zaśnięciem tak mi się zachciało słodkiej herbaty z cytryną...[COLOR="Silver"]
ja mojemu kupuję Androvit Plus, jest w trakcie drugiego opakowania, trzecie czeka w apteczce już fajnie by było, jakby coś te witaminki pomogły...

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
O, to ładny staż u nas 12 lat znajomości, a "dopiero" 3 lata w październiku po ślubie będzie

Cytat:
Czekam, @ nie ma
ooo to może jednak coś jest na rzeczy Kiedy będziesz drugi raz testować?

Cytat:
Ewula, fajnie że tak dzieciaczek się rozwija ładnie
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości