Znajomości na Tinderze - jaki w tym sens? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-24, 21:42   #61
29Sekund
Raczkowanie

Dot.: Znajomości na Tinderze - jaki w tym sens?

ZaadoptujFaceta - na FB ciągle wyświetlało mi reklamy tego portalu, nazwa tak fatalna, że stwierdziłam, że zaryzykuję i zobaczę, co to Wystarczyło mi, że zobaczyłam hasła takie jak: Produkty regionalne, Spod lady, Produkty do przymierzenia, Funkcjonalność, Innowacyjność. Pytałam siebie "Wtf, co ja czytam?" i nie mogłam przestać się śmiać
29Sekund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-24, 22:15   #62
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 29Sekund Pokaż wiadomość
ZaadoptujFaceta - na FB ciągle wyświetlało mi reklamy tego portalu, nazwa tak fatalna, że stwierdziłam, że zaryzykuję i zobaczę, co to Wystarczyło mi, że zobaczyłam hasła takie jak: Produkty regionalne, Spod lady, Produkty do przymierzenia, Funkcjonalność, Innowacyjność. Pytałam siebie "Wtf, co ja czytam?" i nie mogłam przestać się śmiać
Mnie najbardziej smieszy,bo sobie teraz z ciekawosci weszlam na ich strone . Mezczyzni - produkt do przytylania.
Hahahha wtf xD
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-24, 23:03   #63
ayana
Przyczajenie

Swoją drogą, ktoś wie jak sprawdzić ostatnią aktywność na Tinderze? :P
ayana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 09:18   #64
carbonate303
Przyczajenie

up
carbonate303 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 10:00   #65
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Napisane przez carbonate303 Pokaż wiadomość
up
Proszę nie spamować i nie podbijać w taki sposób wątku do góry.
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-05, 18:30   #66
kaja_80
Przyczajenie

Ja mam kolegę, który korzysta z tej aplikacji. I z jego opowieści już wiem, że konta tam nie założę. Któregoś razu wracał z imprezy, dość mocno "wcięty", miał już iść do domu, a tu nagle jakaś dziewczyna odzywa się na tinderze i proponuje spotkanie. Spotkali się, on już kończył imprezę, więc tak jak pisałam, był już raczej w średnim stanie. Ale spotkanie skończyło się na śniadaniu u niej, po kilku godzinach zaprosiła go do siebie, przespała się z gościem, którego przecież w ogóle nie znała. Oprócz tego opowiadał, że bardzo często otrzymuje wiadomości od dziewczyn, w których właściwie przy pierwszym kontakcie dziewczyny wysyłają zdjęcia swoich piersi. No proszę, kto coś takiego robi? Jak dla mnie jest to aplikacji dla osób, które po prostu szukają seksu, a zamiast iść do agencji towarzystkiej i płacić, mają seks za darmo.

Ale widać, że są chętni na to, bo aplikacja staje się coraz bardziej popularna. Ja preferuję portale typu xxx, matrymonialne, gdzie na spokojnie można się poznać, spotkać kogoś, kto myśli poważnie o związku, jest gotowy na dłuższy związek, może jestem tradycjonalistką, ale ja tego typu znajomości wolę. Może dlatego tak negatywnie podchodzę do tindera, ale z opowieści tego kolegi wiem, że w życiu bym się nie odnalazła tam...

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-05-05 o 20:15 Powód: Reklama.
kaja_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-05, 18:57   #67
stewardesa
BAN stały

A może dlatego, że reklamujesz ten portal matrymonialny w każdym poście?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 20:02   #68
MissScareAll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
A może dlatego, że reklamujesz ten portal matrymonialny w każdym poście?
Haha
Stary 2016-05-05, 23:48   #69
topdong
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaja_80 Pokaż wiadomość
Ja mam kolegę, który korzysta z tej aplikacji. I z jego opowieści już wiem, że konta tam nie założę. Któregoś razu wracał z imprezy, dość mocno "wcięty", miał już iść do domu, a tu nagle jakaś dziewczyna odzywa się na tinderze i proponuje spotkanie. Spotkali się, on już kończył imprezę, więc tak jak pisałam, był już raczej w średnim stanie. Ale spotkanie skończyło się na śniadaniu u niej, po kilku godzinach zaprosiła go do siebie, przespała się z gościem, którego przecież w ogóle nie znała. Oprócz tego opowiadał, że bardzo często otrzymuje wiadomości od dziewczyn, w których właściwie przy pierwszym kontakcie dziewczyny wysyłają zdjęcia swoich piersi. No proszę, kto coś takiego robi? Jak dla mnie jest to aplikacji dla osób, które po prostu szukają seksu, a zamiast iść do agencji towarzystkiej i płacić, mają seks za darmo.

Ale widać, że są chętni na to, bo aplikacja staje się coraz bardziej popularna. Ja preferuję portale typu xxx, matrymonialne, gdzie na spokojnie można się poznać, spotkać kogoś, kto myśli poważnie o związku, jest gotowy na dłuższy związek, może jestem tradycjonalistką, ale ja tego typu znajomości wolę. Może dlatego tak negatywnie podchodzę do tindera, ale z opowieści tego kolegi wiem, że w życiu bym się nie odnalazła tam...
Zatem respekt dla kolegi, bo musi być chyba niesamowicie przystojny skoro dostaje takie oferty :P Albo może żyje w specyficznym miejscu lub też ma odpowiednią gadkę I może trochę szczęścia, że akurat w tym momencie się laska odezwała :P

W każdym razie to trochę tak jakbyś powiedziała: ktoś zabił człowieka nożem kuchennym, nigdy już nie kupię noża kuchennego.

Nastolatek w samochodzie marki X wjechał pijany w przystanek i zabił dwoje ludzi - nigdy już nie kupię auta marki X.

Zależy sporo od Ciebie jak tę aplikację zastosujesz. Jak zrobisz zdjęcia pokazujące wypięty tyłek i cycki, do tego dzióbki - to poleci na Ciebie towarzystwo określonego sortu. Jak się zaprezentujesz jako rozsądna dziewczyna i będziesz wybierała normalnych chłopaków zamiast bad boyów i wylizanych chłoptasiów w rurkach / robiących sobie milion selfie swojej klaty i fryzury na instagrama - to wtedy masz szansę poznać kogoś normalnego

Btw polecam sprawdzać osoby na facebooku - tam często okazuje się, że tinderowe zdjęcia pokazują daną osobę zupełnie inaczej niż ta osoba wygląda naprawdę. Pomaga zaoszczędzić rozczarowań
topdong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości