![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Znajomości na Tinderze - jaki w tym sens?
ZaadoptujFaceta - na FB ciągle wyświetlało mi reklamy tego portalu, nazwa tak fatalna, że stwierdziłam, że zaryzykuję i zobaczę, co to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahahha wtf xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Swoją drogą, ktoś wie jak sprawdzić ostatnią aktywność na Tinderze? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Kawaii strona mocy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Ja mam kolegę, który korzysta z tej aplikacji. I z jego opowieści już wiem, że konta tam nie założę. Któregoś razu wracał z imprezy, dość mocno "wcięty", miał już iść do domu, a tu nagle jakaś dziewczyna odzywa się na tinderze i proponuje spotkanie. Spotkali się, on już kończył imprezę, więc tak jak pisałam, był już raczej w średnim stanie. Ale spotkanie skończyło się na śniadaniu u niej, po kilku godzinach zaprosiła go do siebie, przespała się z gościem, którego przecież w ogóle nie znała. Oprócz tego opowiadał, że bardzo często otrzymuje wiadomości od dziewczyn, w których właściwie przy pierwszym kontakcie dziewczyny wysyłają zdjęcia swoich piersi. No proszę, kto coś takiego robi? Jak dla mnie jest to aplikacji dla osób, które po prostu szukają seksu, a zamiast iść do agencji towarzystkiej i płacić, mają seks za darmo.
Ale widać, że są chętni na to, bo aplikacja staje się coraz bardziej popularna. Ja preferuję portale typu xxx, matrymonialne, gdzie na spokojnie można się poznać, spotkać kogoś, kto myśli poważnie o związku, jest gotowy na dłuższy związek, może jestem tradycjonalistką, ale ja tego typu znajomości wolę. Może dlatego tak negatywnie podchodzę do tindera, ale z opowieści tego kolegi wiem, że w życiu bym się nie odnalazła tam... Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-05-05 o 20:15 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
A może dlatego, że reklamujesz ten portal matrymonialny w każdym poście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W każdym razie to trochę tak jakbyś powiedziała: ktoś zabił człowieka nożem kuchennym, nigdy już nie kupię noża kuchennego. Nastolatek w samochodzie marki X wjechał pijany w przystanek i zabił dwoje ludzi - nigdy już nie kupię auta marki X. Zależy sporo od Ciebie jak tę aplikację zastosujesz. Jak zrobisz zdjęcia pokazujące wypięty tyłek i cycki, do tego dzióbki - to poleci na Ciebie towarzystwo określonego sortu. Jak się zaprezentujesz jako rozsądna dziewczyna i będziesz wybierała normalnych chłopaków zamiast bad boyów i wylizanych chłoptasiów w rurkach / robiących sobie milion selfie swojej klaty i fryzury na instagrama - to wtedy masz szansę poznać kogoś normalnego ![]() Btw polecam sprawdzać osoby na facebooku - tam często okazuje się, że tinderowe zdjęcia pokazują daną osobę zupełnie inaczej niż ta osoba wygląda naprawdę. Pomaga zaoszczędzić rozczarowań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.