|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jeszcze dwa lub trzy miesiące i zobaczę moje słońce <3 Lipcówki 2016 część VII
Tak myślałam zrobić bo ostatnio na wizycie lekarz mi musiał zakładać pessara i nie patrzył mi w książeczkę więc może po prostu zapomniał mi dac skierowania
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze dwa lub trzy miesiące i zobaczę moje słońce <3 Lipcówki 2016 część VII
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mało słodyczowa jestem, bałam się jak cholera... A było lepiej niż bym się spodziewała. Trzymam kciuki! I witam nową mamusię |
||
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Super, że wątek się podoba
Do następnych wątków chyba będziemy rzucały zdjęciami z własnych sesji Ja mogę sie rozpakowywać w jubileuszowym X wątku U mnie leniwa niedziela, połowa przesapna ale czasami i tego potrzeba. Wyszłam z tż na spacer, słońce piękne a zimno jak diabli Mam wenę na kucharzenie, więc zaraz ruszam do kuchni Aneta Witaj Jeżeli masz ciąże na nfz powinnas dostać skierowanie na badanie do zrobienia do 28 tygodnia (27+6) Dziwne, że nie dostałaś. Może zrób sama? Nie jest droga, albo idź do lekarza po skierowanie.
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1461521935.707998.jpg
Patrzcie jakie piękne
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy zechciałyby Panie poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!
https://www.interankiety.pl/interank...4d635422755642 |
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Ja do lekarza chodzę prywatnie bo taka fajna panią doktor mam, jestem w 27 tygodniu będzie chłopczyk Bartuś, ostatnio jak byłam na wizycie okazało się ze otwiera mi się szyjka macicy Ale minimalnie na szczęście szybko założyła mi pessara, i na razie wszystko jest ok. Termin porodu mam na koniec lipca
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie nazwałabym jej "fajną" ![]() Arida to zdjęcie Julity Szewczyk to przypadkowe czy może korzystałaś z jej usług? Podoba mi sie sesja newborn z jej strony Chciałabym coś takiego zrobić mojej młodej. Ciekawe jaki koszt.
Edytowane przez Panna_Hanna Czas edycji: 2016-04-24 o 20:32 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Anette witaj z nami.
Olutka piękne kwiaty i takie energetyczne. Yousthyna musze przemyśleć tego lidla ubranka niby ok ale nie powalają. A staniki niby super szkoda tylko że za duże na mnie Kamila nie martw się brakiem sesji, ja tez się nie zdecyduje za duże jednak koszty jak się orientowalam, a za dużo innych jest też wydatków. Zaproponowalam moim chłopakam ze niedługo sami sobie zrobimy takie zdjęcia w domu a jak już kiedyś wreszcie będzie ciepło to i na dworze.
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
W Witam nowa mamusie
![]() Dziewczyny ja oglądałam w necie gazetkę z lidla z tego tygodnia i z przyszłego i nie widziałam tych ciuszków ;( chciałam też zobaczyć coś dla siebie. Co za guła jestem, nie wiem czemu nie umiem znaleźć tego. W ogóle jestem dzisiaj jak odkurzacz, wszystko znika z talerza w sekundę nawet kiełbasa z grila mi się nie odbija, jak to miała w zwyczaju robić przed ciąża ;o i dalej jestem głodna pomocyyyyyyyyy!!!Czy farbujecie włosy teraz normalnie? W domu, u fryzjera? Mi już zeszła farba widać siwusy i mnie korci zafarbowac castingiem 3.12 nie wiem no... Edit: kuź...wa preferance a nie casting budyyyyyyn
Edytowane przez eskav8 Czas edycji: 2016-04-24 o 20:46 |
|
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic straconego!Czy tylko mnie nie podobaja sie te ustawiane/pozowane sesje noworodkowe? Nie widzi mi sie to bardzo. Wole zdecydowanie jakies fajne w plenerze z rodzicami ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Kattoo ja też wole sesje w plenerze z rodzicami niż ściskanie maluszków w te otulacze czy przebieranie je za zwierzątka itp
![]() Pamiętam sesje w studio w latach 80-90tych, jakaś piłka, misiek, sztuczne drzewo, mostek... Śniło mi się, że mąż wykąpał syna w wodzie z płynem do mycia naczyń Ludwik
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Allofkowa ja Cie odlubie na instagramie. Przez Ciebie jestem glodna!!!! Zua kobieto
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Ale przeżyłam dzisiaj chwile grozy, mówię wam. Nie mogłam się zalogować na swoje konto, nie przyjmowało mi hasła w ogóle. Na szczęście już jest dobrze, ale dosłownie popłakałam się z niemocy
![]() Ach co ten wizaż robi z mózgu ![]() W ogóle dzisiaj jakiś pechowy dzień mam. Jak się ubierałam na zakupy to pękły mi leginsy w kroku więc już ostatecznie ostatnie wygodne portki nie nadają się do użycia Mam nadzieję, że jutro przyjdą w końcu moje nowe zamówione na allegro. Z dobrych wieści- kupiliśmy w ogrodniczym kocimiętkę dla naszej kiciuchy i chociaż ona ma dzisiaj dobry dzień A jak się łasi do niej ![]() Yousthyna- dzięki za gazetke z Lidla- widzę że są leginsy, przydadzą się W ogóle fajnie, że ciążowe ubrania się pokażą, no i staniki do karmienia. Olutka- ale piękne kwiaty Eskav8- te ciuchy w Lidlu będą od 5 maja bodajże i nie ma tej oferty na ich stronie jeszcze, też szukałam. Ja farbuje włosy sama w domu- zawsze Castingiem. Uwielbiam go. Używam zawsze 415 Mroźny kasztan i wychodzi piękny teraz tylko skusiłam się na Czekoladowy Piernik i wyszedł taki sobie- ni to czekolada ni piernik Farbuj śmiało, Casting jest delikatny ![]() Silver- walczymy jutro razem z glukozą Cytryna już czeka w lodówce
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na glukozie!
Dla mnie z lidla staniki się nie nadzadza, miseczka c to w gmnazjum ostatnio była :p Musze się w końcu za koszulami rozejrzeć..
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O niebo cudowniejsze są te plenerowe. Mam ogromną nadzieję, że uda mi się taką zaliczyć ![]() Na razie mieliśmy tylko w studio, ale za 100 zł więc luz ![]() Gdyby moja przyjaciółka nie wylatywała w tym tygodniu w podróż poślubną to wyciągnęłabym ją na pół dnia na łąki, do parków itd i miała najcudowniejsze fotki ale może po jej powrocie jeszcze będzie 'kwieciście' i to nadrobię
|
|
|
|
|
#78 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no mnie właśnie korci, ale tz kręci nosem Cytat:
|
|||
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ta gazetka 5 maja wchodzi. Mi sie tam podobala ta jedna wzorzysta bluzka
![]() Cwk po tej kapieli to tz byl czysty jak lza 😂 |
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Inka powodzenia, cytryna u mnie też przygotowana
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja koszuli też jeszcze nie mam.---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Jutro rano działamy |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała jakąkolwiek sesje
Chociaż z moim ryjem i czwartym podbrodkiem może to i lepiej, że nie będę miała profesjonalnej sesji brzuszkowej... Chciałabym kupić fajna sukienkę ale na moim zadupiu jest jeden sklep a gdzieś dalej wolę jechać z kimś niż sama :/ a T wiecznie w pracy, siostra też, nawet szwagierka zaczęła pracę i juz nie pojedzie ze mną. Wkurza mnie, że nie moge nic normalnego kupić bo w nic się nie mieszcze. Jutro jadę jako kierowca do tej przychodni co nie ma parkingu i juz mnie szlag trafia :/
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie maluję włosów
wcześniej rozjaśnianiałam, ale planując ciążę wróciłam do swoich. Moja fotograf robi właśnie zdjęcia noworodkom, ale z rodzicami. Przy naturalnym świetle. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbuje raz na 3 miesiące włosy albo raz na 4.
U fryzjera
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, to jak jako kierowca i nie musisz wysiadać to luz
wysadzisz, odjedziesz gdzieś dalej, podejdziesz po odbiór i nie będzie stresu z parkowaniem ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- A farba u mnie co ok 5 tyg -mimo że farbuję się na kolor zbliżony do naturalnego, to zawsze widzę odrosty i mnie taaaak denerwują! |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie
bo muszę iść po swoją książeczkę ciąży. No i muszę czekać jakieś 2-3 godziny na pasażerów i pilnować synka szwagierki
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro wizytę w centrum
ostatnio znalazłam 1 miejsce. Uradowana zaparkowalam.. Niestety nie dałam rady wycisnąć się z auta musiałam innego poszukać ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dwa lub trzy miesiące i zobaczę moje słońce <3 Lipcówki 2016 część VII
To będę trzymać kciuki za to, aby jakimś cudem czekały na Was miejsca
i to takie 'pełnowymiarowe'
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiałam się sama z siebie z tym parkowaniem
na kolejną wizytę już będę umawiać się wieczorem.. TŻ mnie zawieziei będzie martwić się o parking Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
To parkowanie to jest porażka. Tam są nawet miejsca specjalnie dla kobiet ale zawsze zajęte :P
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Do następnych wątków chyba będziemy rzucały zdjęciami z własnych sesji

Nie nazwałabym jej "fajną" 
i dalej jestem głodna pomocyyyyyyyyy!!!

Cytryna już czeka w lodówce
Wzięliśmy ślub 26-09-2015