![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancaster Aquasun, Jil Sander Sun
Cytat:
Nie jestem ekspertem od zapachow, ale staram sie ostatnio wachac i analizowac wszystko co mi lapy wpadnie... ![]() ![]() Ja moje sprowadzalam sobie z glownie z Austrii ..wiem ze w polsce tylko na allegro go kupisz ![]() Gdybym miala jeszcze flaszke wyslalabym Ci probke, ale pozbylam sie ostatniej resztki poniewaz znowu mi sie znudzil... kilka razy sie go pozbywalam i znowu do niego powracalam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dla mnie Sun pachnie w stylu zapachow olejkow do opalania, czuje mleczny kokos, wanilia w niewielkiej ilosci, moze na cos Ci sie zda fakt, ze Crystal Noir tez kojarzy mi sie z olejkami do opalania, ze wzgledu na kokos (ktorego nie ma w skladzie), moglabym z lekka przyrownac oba zapachy. Za to SUN ma w sobie swiatlo i usmiech a CN mroczne westchnienie
![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
dzięki za pomoc dziewczyny.
Jeśli ktoras z wizazanek zna Lancastera, piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Lacastera znam tylko Sunwater.
A SUN J.S jest nie powtarzalny ![]() Jak by co oba mam ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Sensations -Jill Sander edt czy edp?
Czy mozecie mi opisac czym się roznia. Znam, ktorąś z tych wersji, ale nie
mam pojęcie ktorą ![]() przetestowania. Ktora z nich jest bardziej mleczna i słodka- edt czy edp? No i oczywiście jak z trwalością? Szuka czegos w klimatach Sensi. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sensations EDT i EDP
Też jestem ciekawa różnicy.
![]() EDT poznałam przedwczoraj - bardzo ciekawy. EDP nie znam ale wiem, że jest, bo był wczoraj na allegro, oznaczony jako nowość i natychmiast został ustrzelony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Jil Sander No 4
Jil Sander No 4
Co mozecie powiedziec o tym zapachu? Jaki on jest, do zcego mozna go porownac, czy go lubicie no i zasadnicze pytanie: czy jest u nas w perfumeriach? Osobiscie unikam Jil Sander, nie wiem czemu, znam tylko Pure i Sensations... Czy No 4 bywa w Sephorach itp. perfumeriach? Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-02-19 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jil Sander No 4
Coś te "Sandery" nam się samotnie, kilkupostowo po Forum walają - skleiłam wątki do jednego zbiorczego, ponoć w kupie siła, może znajdzie się więcej osób chętnych do wypowiedzi?
![]() Osobiście nigdy nie zwróciłam uwagi na perfumy JS, nie znam nawet Sun i nie kusi mnie, żeby go poznać. Wolę mieć czyste sumienie, bo inaczej znowu jak lunatyk będę ganiać po allegro ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy Jil Sander - wątek zbiorczy
Dziewczyny możecie coś powiedzieć o JS Style? Zastanawiam się, czy miłośniczce takich zapachów, jak: Euphoria, Pure Poison, J'adore, Wish, Rush2, spodoba się ten zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
A czy bywają jeszcze w perfumeriach wody Jill Jill Sander? (dośc odlegle czasy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podnoszę wątek zależy mi na odpowiedzi, nie mogę znaleźć tego zapachu w perfumeriach stacjonarnych i oprę się na zdaniu miłośniczek i znawczyń perfum, ale potrzebuję odpowiedzi szybko. Proszę i dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() małżowi się podoba ![]()
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Chcialabym, zeby i na mnie Style pachnial fiolkiem... Ale niestety. Na mnie przypomina Couture Moschino oraz odorbinke Armani Code. Jest bardzo trwaly, z pieprznymi nutkami, slodko-owocowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ropuszko i falko dziękuję bardzo za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Świat jest jednak maluśki
![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
szugarbejb, dzięki za Style, dla Ciebie śmierdziel, dla mnie pięknotka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Szukam wlasnie watku o Style Jil Sander no icos tu jest
![]() ![]() EDIT: Znacie moze nowy zapach Stylessence? Znalazlam jakies wzmianki, na allegro juz jest... Widzialyscie/wachalyscie/jest juz w perfumeriach? Co o nim sadzicie i czy jest podobny do pierwowzoru? Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2007-10-21 o 14:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Witam niedawno kupiłem na iperfumy wodę toaletową Jil Sander for Men 125 ml w promocji za 81zł.Niestety mam podejrzenia co do jakości, gdyż zapach po około 2,5 godzinach ZUPEŁNIE ulatnia się ze skóry a na ubraniu jest prawie w ogóle niewyczuwalny nawet przy dość intensywnych próbach "wyłapania"zapachu:P. Teraz mam pytanie do osób mających kiedyś do czynienie z Jil Sander for Men- czy 2,5 godzinna trwałość to normalka?Produkt wygląda na oryginalny, numery na opakowaniu i flakonie się zgadzają,poza tym iperfumy są raczej wychwalane na forum.Nie wiem może to jakaś oryginalna woda o obniżonej trwałości?
![]() Bardzo proszę o pomoc gdyż nie wiem czy zamówić gdzie indziej za normalną cenę czy może darować sobie ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
A czy ktoś zna Jil Sander 3??? I może napisać kilka zdań????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
![]()
NIEAKTUALNE!
Dziewczyny! Mam dwa pudełka Jil Sander Sun. Jeden taki 'zwyczajny', drugi 'odświętny'-złoty. W pudełku EDT 75ml i żel/szampon pod przysznic 75ml! Oba oryginalne (z Niemiec, w drogerii) i nieużywane. Kiedyś mi się podobały i dostawałam na urodziny, Gwiazdkę itd...ale już się znudziły. Chętnie odsprzedam lub zamienię! Proponujcie! Za inne perfumy. Może ktoś ma style Jil Sandera?:) A może Naomi Campbell? Pozdrawiam! Edytowane przez Marissa91 Czas edycji: 2008-03-14 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Style, to jestem w fazie testów, ale jak narazie jest nieźle, przykuł moją uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a możecie mi powiedziec do czego podobne jest SUN? Znalazłam w necie porównanie do dwóch zapachów, ale nic mi one nie mówią
![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Sun Jil Sander
Mam nadzieję,że mnie moderatorzy nie ubiją, ale nie znalazłam oddzielnego wątku o tym zapachu. Jest wprawdzie zbiorczy o zapachach sandera ale ja bym chciała powałkować temat sun
![]() Od lat jestem wielką fanką sun mena jila sandera i był okres, ze się trzeba było nieźle nagimnastykować, zeby go kupić - teraz jest lepiej. Zawsze się staramy, żeby był na półeczce TŻta. Z targowiska dostałam sun damskie w ciemno a byłam strasznie jego ciekawa po męskim objawieniu ![]() I teraz jestem w kropce. Nie wiem czy ten zapach mi się podoba. Za pierwszym razem mnie wręcz odrzucił, potem się w nim zakochałam . Teraz jak wącham flakonik to sama nie wiem...ze mną tak czasem bywa, ze trudne miłości zostają na dłużej, ale męczy mnie jeszcze jedno. Ten zapach jest do czegoś strasznie podobny. Jak go wącham otwierają mi się szufladki w głowie, ale za nic nie mogę skojarzyć co to. I nawet nie wiem czy to dobre wspomnienia czy złe. Pewnie wiecie jak mnie to męczy to będę wdzięczna za wskazówki co to może być za zapach no i ogólnie radźcie co ja mam z nim zrobić ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sun Jil Sander
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
No tak, a jak ja zobaczyłam, że jedyna odpowiedź na mój wątek to rachela to mało na zawał nie padłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Straszny cudak...tez go mam i tez nie wiem czy mi sie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
He..im dłużej nim pachnę tym bardziej dochodzę do wniosku, ze cudak ze mną zostanie na dłużej! Zaczyna mi się podobac, a nawet bardzo podobać! Nadal jednak nie mogę się oprzec wrażeniu, że do czegoś jest podobny jak diabli...
![]() |
#90 |
spin doctor
|
Podnoszę wątek, bo ostatnio przechodzę fascynację tą marką. Miałam kiedyś Sensations-prześliczny, wczesnowiosenny zapach. Najbardziej urzekła mnie woń pokrzywy na samym początku, potem rozwija się cudowna, delikatna i miękka słodycz. Jak letni, ciepły dzień gdzieś na wsi. Niestety niezbyt trwały.
Wczoraj przyleciały do mnie upolowane w ciemno Stylessence i wręcz oniemiałam z zachwytu ![]() Jednak najbardziej urzekła mnie nowa seria Style Pastels we flakonikach w kolorze pastelowego różu, zielonym i żółtym. Wszystkie trzy wersje mają podobną kremową, miękką bazę, tyle że zielony idzie w kierunku subtelnej świeżości, różowy to miękki, kobiecy puder(ale broń Boże nie duszący), a żółty to kremowa gruszka z odrobiną delikatnej wanilii( i ta wersja podoba mi się najbardziej) ![]() Niestety nie znam innych zapachów, ale jestem ich bardzo ciekawa. Jak na razie wszystkie testowane zapachy Jil Sander uważam za bardzo udane, bardzo kobiece i po prostu śliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.