![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Serce na temblaku
Cytat:
![]() Gdy kilka dni temu piekna i baniowa przyszlosc, runela- i nie juz w zyciu celu i miec go sie nie chce i nie powali sobie juz go miec? ![]() Jestescie szczesliwe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Intuicjo, nie wiem czy to co napisałaś odnosi się do mojej sytuacji czy do Twojej. Jesli Ty jestes w takiej sytuacji, że straciłaś sens w życiu i Twoje plany na przyszłość runęły, to jest mi bardzo przykro.
![]() Bo jeśli o moją przyszłość chodzi to ja myślę, że dopiero ona będzie baśniowa... niestety, ale nawet jak byłam z moim eksem to nie było baśniowo i na baśnie sie raczej nie zanosoło, wiec w zasadzie teraz może byc juz tylko lepiej. Właśnie to mówi mój podpis. A że na dzień dzisiejszy jest mi przykro i czuje się oszukana przez człowieka, z którym spędziłam 4 lata, i z którym wiązałam poważniejsze plany na życie to juz inna para kaloszy. Natomiast co do cytau o tym, że chcę wjechać do Wisły z rozpaczy, to już jest nieaktualne. Żebym ja jeszcze miała swój kochany samochodzik rozwalić przez jakiegoś palanta bez uczuć. ![]()
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby tylko- nikt z was- nikt dziewczyny, gdy juz juz znajdzie, poswieci dla niej zycie i bedzie jej tak pewny jak niczego na ziemi,dla ktorej bez mgnienia oka oddałby zycie, zdrowie, siebie, bedzie czuc sie tak, jaby otrzymalo najwiekszy dar w zyciu i bezcenny, bezcenny skarb- nigdy nie poczulo, co to go nagle, bez winy stracic. Co wtedy sie czuje. Nigdy.
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Intuicjo... mam nadzieje, że ciebie to jednak nie spotkało.
![]() Warto żyć i patrzeć w przyszłość. ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Jestes dobra Osobą
![]() ![]() ![]() Jedyne, co moge dopisac, czasem spotyka nas szczescie- wieksze, mniejsze, jakies codzienne lub odswietne radosci- i szanbujmy to, nie narzekajmy, nie krzywdujmy sobie. Mnie spotkalo cos, o czym nie sni wiekszosc z ludzi, bo bylo nieprawdopodobne. Mozecie interpretowac to dowolnie, wierzyc, nie wierzyc, to bez znaczenia. I nie bede wnikac tu w szczegoly, piszac o ksieciu z bajki, ktory nie byl przenosnia ![]() Tak czy inaczej- zycze wszystkim wiary, szczescia i tego, by nigdy nie doznal tego, co ja teraz. Bez szczegolow ![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze mysle, że pomimo wielu niepowodzeń i zawodów jakie przezywamy z związku z miłością czy przyjaźnią, i tak warto kochac, warto obdarzać innych ludzi zaufaniem. Trzeba ryzykować. Fakt, możemy byc potem zranieni, ale te chwile szczęscia na zawsze z nami pozostaną. Abuba |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
BUUUUUUU! Chciałąm zrobić sernik na tego Sylwestra i mi wyszła jakaś ciapa z białego sera...
![]() Teraz muszę szybko polecieć kupic gdzies sernik... hiehiehie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nikt jej nie jadl bo tyle ciach bylo ![]() Nie szkodzi...jak wyszedl zakalec to i do nastepnego sylwestra wytrzyma. A tak w ogole to dobrze ze nie zmienilas zdania i jednak przyjechalas do nas...tak przynajmniej moglas sie pochwalic swoja kreacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Ale teraz to mam naprawdę doła. Jakoś nie umiem w to uwierzyć, że on naprawdę nic już do mnie nie czuje. A mi to wróciło i to tak mocno. Przez jakiś czas myślałam, że nie czuję już nic i było mi dobrze, ale teraz po prostu umieram z tęsknoty. Postanowiłam się z nim nie widzieć, ale to będzie trudniejsze niż myślałam. Co za los...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.