![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXV
Też bym chciała do niego wrócić. Ale też chce, żeby to idiotyczne myślenie mi przeszło, bo nie ma do czego wracać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj u brata na grillu. Był też drugi brat z rodzinką. Na początku było mi smutno, że tylko ja jestem sama z dzieckiem, ale szybko mi przeszło. Cieszę się ich szczęściem i mam w nich duże wsparcie. Chociaż trochę mnie wkurzyli. Są wściekli na mojego męża i namawiają mnie, żebym "wycisnęła" z niego wszystko. Czyli i mieszkanie, i kredyt ma spłacać sam, i wysokie alimenty. "Dorosły jest, niech ponosi konsekwencje swoich czynów". A ja tak nie umiem puścić go z torbami. A poza tym było super. Wyskakałam się na trampolinie za wszystkie czasy, radochę miałam jak małe dziecko ;D
#63 |
Raczkowanie
|
Bardzo bym chciała wrócić się żeby było tak jak wtedy, gdy było dobrze. Bo języku miałoby być tak jak piszesz te ostatnie 2 tygodnie, to wolę być sama do końca życia....
Edytowane przez Althea Czas edycji: 2016-05-03 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Michalova - ja tu czekam na relacje z wizyty u prawnika, a nie zwierzenia z zycia w zawieszeniu. Tak, wiem - latwiej powiedziec, niz zrobic, ale jesli cos z tym zrobisz, ruszysz do przodu, bedzie Ci znacznie latwiej.
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Mandy, wiem że już powinnam poczynić kroki w stronę rozwodu. Ale to jest naprawdę trudne.
Sayuri - jestem młodsza od moich braci o 10 i 15 lat, to potęguje efekt "małej siostrzyczki" :-P Nienawidzę snapchata. Tam zaczęła się big love mojego męża :-P Ktoś z Was pisał że ma konto na zaadoptujfaceta. Jak to to się obsługuje? Wyskakują mi jakieś zauroczenia i nie wiem co mam robić :-P korzystam z aplikacji.
#69 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że się wtrące, ale po co Ty go jeszcze masz na snapie? :OOO
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
tak dla pocieszenia, ja po ponad 2 miesiącach nie myślę już o nim codziennie, już mi się nie śni, już tak nie boli, w końcu zaczynaja mi sie podobać inni faceci. czasami tylko robi się troszkę smutno i brakuje go, ale wiem, że juz nigdy go w moim życiu nie będzie i zaczynam mysleć o czym innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
To boli, ku*ewsko boli. Jeszcze chwilę temu leżeliśmy razem i mówiliśmy sobie "kocham cię". Przeraża mnie to, że on będzie miał kogoś innego, ktoś inny będzie jadł z talerzy, które ja wybierałam
![]() ALE: 1. NIE CHCĘ już do niego wracać 2. On jest dla mnie już obcym człowiekiem 3. Skoro ktoś powoduje, że jestem w takim stanie, w jakim obecnie, pod wpływem leków, to nie chcę takiej osoby w moim życiu 4. Po skupieniu się na sobie w 100 %, pomyślnie udaje mi się załatwić wiele rzeczy 5. Widocznie brakuje w tym wszystkim wzajemności.
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2016-05-03 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Doczytałam, że teraz chodzi z telefonem po domu (PISZE Z TĄ SZMATĄ, ZROZUM), wypomniał Ci jakość waszego seksu, o czym wiedziałam, że to w wyniku zdrady, pokazuje Ci aktorki i opowiada, jakie są doskonałe.. Dziewczyno, jak się sama nie ogarniesz to nie wiem, kto za Ciebie to zrobi! Może poczytaj to.. https://www.facebook.com/anonimowewy...30683403837940 Nie chcesz tak skończyć.. nieważne, że w tej historii facet ją bił (pamiętasz jak było z Twoim byłym byłym?), teraz ten koleś nie dość że Cb zdradził, to jeszcze Cię psychicznie wykorzystuje... przypadkiem trafiłam na Twoją historię, ale aż TAKIEJ tragedii się nie spodziewałam!!! ![]() Mnie to w ogóle obrzydza, że jakiś złamas miałby wsadzić fiuta w inną, po jednej nocy, chociaż miał ukochaną w domu przez 3 lata, a Ty chcesz dać takiemu szanse? wybielać go, obwiniać siebie, usprawiedliwiać misia? oddać się takiemu fagasowi po raz kolejny, uprawiać z takim niczym seks? FUJ! Ale mi się ciśnienie podniosło, czy ja usnę dziś w nocy?? czy ja uwierzę w ludzkość i we wszystkie kobiety, bez wyjątku, i ich inteligencje, dumę i szacunek do SAMYCH SIEBIE? daj mi proszę nadzieję Althea, bo jak na razie pokazujesz beznadzieję.. ![]() Naprawiać, owszem, ale tylko jeżeli nie było zdrady, ani żadnych krzywdzących słów, czynów, zachowań. Tutaj były z jego strony i to ewidentnie. Nie spodziewaj się, że ktokolwiek będzie wam kibicował! Kibicujemy Twojej drodze do szczęścia, a nie drodze do odnowienia kontaktu z kimś, kto tak niszczy Twoją psychikę!! ![]() może rozczarowałam iconosquare i w rozstaniowym trochę ostrzej napisałam, ale średnio mnie to teraz zajmuje -jak ktoś powoduje we mnie aż takie niedowierzanie, jak Althea to pisze, co myślę. Wybacz, że tak długo. popłacz się nawet, tylko prosze, nie wracaj nigdy do niego.. ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- To nie wina snapchata, przeciez znają się z pracy? To tak jakby zrzucać winę na pośrednie sytuacje, albo nienawidzić nowych dziuni naszych x, a ich samych wybielać, że to nie ich wina, tylko tego, że poznali w jakiś sposób nowe.. No to tak przecież nie działa poznał by ją tak czy tak, zdradziby Cię tak czy inaczej..
"Widziałaś te fotki na fb, szczególnie młodzież, nastolatki. Nie są to zwykłe zdjęcia, większość nie wygląda tak jak wygląda w rzeczywistości. Dziwne ujęcia, dziwne miny, dużo makijażu, dziwne kolory. Chcą wyglądać na nich tak jak sobie wymarzyli, albo raczej uroili, jak kto woli." Edytowane przez Smuutnooka Czas edycji: 2016-05-04 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Smutnooka - napisałam to z przymrużeniem oka, spokojnie. Za zdradę w 99% obwiniam mojego męża, w 1% kochankę bo dobrze wiedziała, że ma żonę i dziecko. Ale nawet gdyby ona jasno powiedziała mu, że nie bierze się za żonatych, to pewnie znalazłby inną za jakiś czas.
#74 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez celka2000 Czas edycji: 2016-06-07 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Jak zawsze masz rację... Nie chodzi o rozpoznawanie rynku. Potrzebuję porządnego kopa, bo po prostu boję się. Boję się jak on się wkurzy gdy zobaczy pozew, że odetnie mnie od swoich pieniędzy, że będziemy się kłócić i boję się tego co będzie dalej. Ale masz rację, muszę to zrobić jak najszybciej. Ty złożyłaś pozew szybko, czy zwlekałaś tak jak ja?
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam taką znajomą X. Miała podobną historię jak Ty. Mężuś (mój niedoszły szwagier, dlatego tak dobrze znam historie) nigdy święty nie był, mieli dziecko, wspólne mieszkanie i z pozoru jak widać byli szczęśliwi. Zaczęli się troche więcej kłócić, starali się o dziecko, ale on nagle zmienił zdanie. X słyszała ploty, że jej mąż ma inną, ale nie wierzyła - on zaprzeczał. Aż któregoś dnia do jej drzwi zapukała 18nastolatka. Kochanka jej męża. Sąsiadka jego mamusi ![]() ![]() Ale co chciałam, żeby do Ciebie trafiło. X boi się rozwieść. Od kiedy wie o tym romansie męża minęło już dobrze ponad 3 lata. W ciągu tego czasu poznała 2 super facetów, którzy byli w niej zakochani i chcieli się zaopiekować ją i jej dzieckiem. Ale jak się dowiadywali, że ona jest dalej mężatką i nie ma na tyle w sobie szacunku do siebie, odwagi i determinacji do zakończenia tego co już się dawno skończyło to jej relacje się ucinały. Faceci których poznawała pragnęli z nią rodziny, a nie bycia przydupasem jak ona dalej mężatka. I ona znowu kończyła ze złamanym sercem. Co nie zmienia faktu, że dalej nie zmądrzała. ![]() Zrobisz wszystko jak zechcesz, ale chciałam Ci tylko to opowiedzieć, bo może pomoże Ci to podjąć jakąś decyzje ![]() Edytowane przez 201609062115 Czas edycji: 2016-05-04 o 05:57 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj przyszedł masz wspólny przyjaciel. Zrobił mi herbaty i pomógł zmotywować do sprzątania. Ogarnęliśmy sporo rzeczy i pomógł mi w kilku rzeczy których mój nie mógł jakoś zacząć. Także na prawdę zrobiło mi się lepiej po tym. Jego rzeczy znikają z widoku, ja mam porządek no i koncentrując się na sprzątaniu nie myślę o niczym innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez celka2000 Czas edycji: 2016-06-07 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, napisał do mnie...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Ma dostęp. Bo mam osoby, których u siebie nie dodawałam do znajomych a widzę, że oni dodali mnie i oglądają te snapy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Może oglądać każdy kto doda do znajomych
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Chyba ze jego w znajomych nie masz i zaznaczysz ze tylko twoi znajomi mogą oglądać my story. Edytowane przez _agg_ Czas edycji: 2016-05-04 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ciezko_jest_lekko_z yc;59866066]Może poproś jakąś koleżankę, żeby to zrobiła za Ciebie?
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Myślałam o tym, ale nie chcę tak. Nie rozstaliśmy się w złości, wszystko przebiegło spokojnie z obu stron. Głupio mi tak przed nim uciekać. Poza tym wiesz, nie chcę mu pokazywać, jak bardzo mnie to wciąż boli. Chcę się wziąć w garść, za.ebiście wyglądać i oddać mu te pieprzone rzeczy z podniesioną głową. Niech wie, jak wygląda kobieta z klasą ![]() A w środku chyba umrę... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Michalova - lubie cie i podczytuje twoja historie od poczatku, wydajesz sie byc silna, zdeterminowana dziewczyna. Ale przykro mi sie czyta jak cieszysz sie, ze on przyjechal do was wczesniej, po powrocie od kochanki... To jest ciezkie ale skoro podjelas decyzje to wytrwaj w tym, a nie wyczekuj na "meza" ktory wpadnie po was po seksie z kochanka.
#86 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
[QUOTE=K_ropka;59866976] Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
No ja ex na fb i nr telefonu tez mam (nie wiem co by mi miało dać usunięcie go skoro i tak go znam na pamięć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby jeszcze był tatą na 100%, a on często stawia swoje rozrywki i potrzeby ponad Was.
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez celka2000 Czas edycji: 2016-06-06 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.