![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: grube łydki....
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
sprawdziłam dokładnie u mnie jest tak ze pod wieczór łydki mi grubna o ok. 2cm i tworza sie 'kulki' tłuszczu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
proszę..
Jak biegać by wyszczuplić łydki? http://www.szgb.bieganie.pl/cgi-bin/ikonboard/topic.pl?forum=9&topic=38 0 Zła czy dobra rada na grube/brzydkie lydki? [Dla mnie zła ale moze komuś pomoże_?_] http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=652&w=2231777 5 Na różny temat o łydce.. http://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=tytul&search=%B3ydki Chociaż.. w googlach duzo ale jest cos tak naprawde skutecznego? Żeby ni ebyło efektów odwrotnych do oczekiwanego? Pozdrawiam oraz Wesołych Świat życzę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
no to co zrobimy? musimy sobi erazem poradzic.. jakoś...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Gosiagp Czas edycji: 2006-09-17 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
oto watek dla mnie... Lydki to moje przeklenstwo, po prostu do kazdej spodniczki musze ubrac szpilki (w ktorych nie umie chodzic), zeby czuc sie pewnie. A mi marzy sie ubrac spodniczke i do tego japonki. Mam 35 cm w lydce i nie potrafie sobie z tym poradzic
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ania654987 Czas edycji: 2011-03-13 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
z tymi łydkami jak widzę sporo osób ma problemy...
ja podobnie. Tańczę (dużo i wysoko na palcach niemal cały czas) i przez to moje łydki baardzo się umięsniły i urosły. Nie mam pojęcia co z nimi zrobić.. a ta chciałoby sę ubrać spódniczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ponoć dobrze robi długie rozciąganie łydek, np. w pozycji leżącej unieść do góry nogi i na przemian robić flex i point 100 razy a potem 10 minut rozciągania - i taką serię kilka razy, trochę testowałam to na sobie, ale raz w tygodniu to stanowczo za mało by widzieć jakiś efekt... Co do masażu to czy możliwe jest by "rozbić" tłuszcz z łydek i nóg mocnym masażem i równocześnie ten tłuszczyk jakoś spalić stosując dietę? Czasem takie rzeczy wypisują w kolorowych magazynach dla pań i brzmi to jak bajka trochę, ale jak wspaniale byłoby wreszcie zacząć tracić centymetry z nóg a nie z biustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() i po prostu to uwielbiam - tylko te łydki rosną :| uda na szczęście się wymodelowały ładnie od wszystkich jumpów i innych. znalazłam tu na forum linki do ćwiczeń na łydki http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#l1 i będę kombinować ze spalaniem mięśni (czyli trening wieczorem i bez podjadania po) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
A cóż to jest flex i point??
![]() |
#75 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A z tym chudnięciem z nóg zamiast z biustu - święte słowa ![]() od jakiś trzech mniej więcej.. i nie pocieszę Cię - łydki nadal rosną ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hmmm.. point jest wtedy kiedy masz palce obciągnięte a flex to sytuacja "przeciwna", czyli palce zadarte jak najbardziej do góry (hmmm... ciężko to wyjaśnić bez pokazywania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
A czy ktos cos wie o liposukcji łydek ?
Kto to robi najlepiej w Warszawie ? Proszę o odpowiedź. Dzięki. ![]()
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od lat zima nie nosze kozakow bo mimo tego ze nie mam nadwagi ani nie choruje na jakos problemy z krazeniem to moje lydki sobie powaznie przytyly, a 95% producentow obuwia uwaza ze kobieta ma patyki zamiast nog (mniej wiecej tak jak producentow odziezy, ze kobieta nie ma wciecia w talii i szerokich bioder). Trendy w modzie (kobieta z patykowatymi nogami, bez bioder, bez talii i prawie bez biustu) doprowdzily do tego ze kobiety o typowej budowie klepsydry maja problemy. Cos ostatnio chyba wszyscy zapomnieli ze figura modelki to nie jest typowa kobieca figura. Ale milo sie Was czyta Panowie, jak przejmujecie sie naszymi problemami. I chyba sobie pociwcze moje lydeczki. BTW myslalam o kupnie stepera - czy to ma sens? Lydki, uda, brzuch posladki - o te partie mi chodzi ![]() Plis, tylko nie wysylajcie mnie na fitess, probowalam i nic z tego nie wyszlo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak to sie ma do tematu grubych łydek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam kilka wypowiedzi na tym forum i zaczełam się zastanawiac jaka ja bym była szczęśliwa mając w łydce 35 cm
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Niestety ja tez sie zaliczam do osob z grubymi lydkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To nikt nic nie wie o tej liposukcji ? Co , gdzie ? Jak ? Za ile ???
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
WITAM
![]() I ja chcialabym sie dolaczyc do rozmowy ![]() Zawsze mialam zgrabne nogi, tak przynajmniej mowilo mi duzo osob i bylam najszczesliwsza osoba pod sloncem zwlaszcza, ze lubilam chodzic w mini. Od paru lat niestety mam problemy , bo lydki sa grubsze. Nie wiem od czego to zalezy, ale sa dni, kiedy sa w miare normalne. Bylam u naczyniowca, mialam robione USG, ktore nic nie wykrylo. Prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Ja do tej pory nie przejmowałam sie tak łydkami, pomimo że mam duże(uda też, a reszta ciała szczupła...)
ale teraz tak sie zastanawiam....może mi doradzicie? w obwodzie łydki ok 38 cm. z przodu nie wyglądają tak grubo, ale z tyłu wisi takie coś...baleron-mięsień....nie wiem.... no to akurat pół biedy ![]() ale...zazwyczaj mam problem z szybkim chodzeniem...po minucie szybkiego chodu zaczynają mnie boleć stopy(drobne, z płaskostopiem) dosyć mocno, no i chyba łydki, bo to jest taki ból ogólny ![]() No ale jestem młoda i mam już widoczne żyły z przodu łydek...(może to dziedziczne?). No i pozostaja takie pojedyńcze incydenty typu taniec towarzyski...załozyłam buty do profesjonalnego tańca.Tam radzą aby obuwie było bardzo dopasowane, jak mam "zimne nogi" to są małe ,ale po 15 minutach tańca w tych butach mialam opuchnięte całe nogi(buty które wiecej odkrywają niż zakrywają, w niewielu miejscach uciskały).A po godzinie jak zdjęłam, nie mogłam chodzić, kostka była spuchnięta, łydka, stopa.Odtąd tańcze w "luznych butach", potem i tak się dopasowuja ![]() Co jeszcze zwróciło moja uwage to po całodziennej jeżdzie na nartach w nocy myslałam że mi łydki wyrwie(nikogo z mojej kompani tak nogi nie bolały). Węc nie wiem, może to normalne, albo dziedziczne, może coś doradzicie? No i mam wzrost 160 przy wadze 53 kilo ![]() No i już jako mała dziewczynka zakładałam nogę na nogę, uwielbiam je krzyżować nawet jak leże ![]() Więc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
a ja czasami wolę biegać niż szybko chodzić
![]() mniej boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.