|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Cytat:
![]() U nas ładna pogoda ale jakoś tak bez sensu w domu siedzimy, TZ poszedł na siłkę i czekamy na niego żeby iść na spacer |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
My próbujemy spacerówke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 😊
My juz po pierwszym spacerze 😊 Ewula ![]() Magda, jak tam z meza praca? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Casaa czekamy do 10 czy będzie wypłata. A jeśli nie będzie to tz rozmawiał z kolegą z pracy to jak nam braknie to nam pożyczy. Przeprowadzka do rodziców odwołana - mama stwierdziła że woli nam dać kasę niż żebyśmy się tu przeprowadzili. Także póki co czekamy.. A na nową pracę ma rozmowę w poniedziałek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Kto mi powie jak to jest, maruda marudzi więc stwierdzam, że nie idziemy na spacer bo nieść go i pchać wózek jednocześnie to dziś nie dla mnie, zasypia wystawiam go na balkon mówię niech chociaż te 15 min pośpi na powietrzu i śpi już 2 godziny. Na spacerze jak te 15- 20 min się prześpi to jest sukces.
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2016-05-27 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze nie musicie sie przeprowadzac 😊 oby jednak wyplata byla na koncie! Dzwoniliscie do tego kolesia za stluczki? 😊 ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Kinga to jest niewytlumaczalne 😉 mojego terroryste wynioslam do sypialni i uspilam, ciekawe jak dlugo tam bedzie... Wyslane z Lumia920. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Kinga, u mnie jest tak, że zaśnie na spacerze ale zawsze obudzi mi się na klatce albo w windzie, najpóźniej w domu :/
A 2 godziny ciurkiem? Ostatni raz tak spala chyba 1,5 mca temu, a przez całe swoje życie to może maksymalnie z 10-15 razy...
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Moj teraz pospal 25min.... W
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Mój normalnie też śpi po 15 do 20 min , dziś jest dziwny dzień. Normalnie kupa co 5-7 dni dziś już dwie, i 2h snu nie wiem co się dzieje .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Magda kciuki za prace dla Tż
Kinga a moze znowu zęby? Właśnie wróciliśmy ze spaceru, piekna pogoda dzisiaj. Jutro mamy wesele i nie wiem co zrobic z Kornelka bo to taka impreza W klubie bardziej wiec z dzieckiem niebardzo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym zeby obstawiala 😊 podwyzszonej temp nie ma? ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Kogiel, nie mozecie babci podrzucic Korneli? 😊 Wyslane z Lumia920. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Magda powodzenia dla Tż i oby pieniążki były. No i super że mama pomoże.
Kinga rzeczywiście może zęby albo organizm z jakąś infekcją sobie radzi. Mój też zasnął. A miał wytrzymać aż zrobię ciasto. Zrobiłam ,upieklo się , obudził się z płaczem to go Wzięłam do sypialni i nakarmilam. .. Zasnął znów. . To Poszłam zjeść kawałek. .. śpi dalej ![]() U Okulisty ok. Nie widzi nic co mogłoby sugerować wadę. Następne badanie zaleca za ok 2 lata. Mały nerwowy po atropinie i samo badanie ciężko bo ciągle głowę zabierał. Po wizycie poszliśmy do domu bo z tego wszystkiego zrobił się głodny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mały mi spał na spacerze 20 minut a resztę czasu kombinowal (spacer 2,5 godziny), trzeba było zabawiac księcia, a teraz przysypia mi przy cycu a ja nie mam jak zjeść obiadu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ewcia ja juz sie przyzwyczailam, ze jak jem to z dzidkiem na rekach bo on w tym samym momencie tez chce jesc....
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
u nas też dziś dziwny dzień, zaliczyliśmy spacer i wizyte u tesciów przed południem, o 14 karmiłam i zasneła na 20 minut, dałam cyca zeby dojadła, ok 15 TZ wizał ja do łozka, ja spacyfikowałam cycem i spała do teraz
![]() ![]() Cytat:
i jak sie sprawuje? melodie fajne? a ja musze budzić młodą bo idziemy do spowiedzi przed chrzcinami, jutro czasu nie bedzie bo gotować trzeba bo obiad u moich rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie za nic konkretnego się nie wzięłam bo byłam pewna, że zaraz wstanie, a on w najlepsze spał. ahnessy u nas też z butelką dalej lipa Była 3 kupa coś jest na rzezy, ale czy zęby chyba raczej nie nic tam nie widzę, temperaturę też ma ok. Nastała burza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- U nas też właśnie burza się skrada
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ja też się dzisiaj nabrałam na "zaraz wstanie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
My jak bylismy na komunii, to wlasnie poszedl w kime i my tak 'zaraz wstanie' i spal 1,5h
![]() Za to dzisiaj marudaaaa okropna, spi po 20-30 minut, w ogole sam nie chce sie pobawic, a ja mam kupę roboty, bo jutro grill urodzinowy TZta.. tz z kolei wkur.wiony, bo zamowil 7,5 tony kamienia na podjazd, mieli przywiezc o 12, o 16 gosc dzwoni ze bedzie o 18, a o 18:30, ze jutro, bo im ladowarka nawalila.. I przywioza jutro o 6 rano, normalnie super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie praktycznie się nie zdarza żeby w domu usnął na dłużej więc jak tylko się uda to od razu rzucam się na robotę jak głupia ![]() Ale ogólnie to spania brak, dziś spał znowu niecała godzinę łącznie z czego 20 minut na spacerze a reszta na mnie ![]() Teraz przysypia powoli przy cycu |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ja też często jem przy karmieniu, zwłaszcza w weekendy - laska wtedy leży i się pasie na rogalu a ja z TŻ na przykład pizzę jem :P Martwię się tylko żeby okruchy jej do ucha nie wpadły ;-)
Kornela dzisiaj spała w sumie w dzień ok 1 godziny plus może 15 min. Z czego 30 na spacerze. Podstępem chciałam ją uśpić na drzemkę i sama się kimnąć i dałam jej jeść w sypialni na leżąco, to 25 min tylko ugrałam :-(
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas też dziwny dzień, byłam na zakupach z wyjcem i z dwie godziny spał. W CH spotkałam położną, która odbierała poród i sama nas poznała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ewusia ja tez sie dzisiaj rzucalam do roboty co zasnal ale czlowiek sie umeczy taka robota bo jaj tu zrobic coasto od a do z w 20 minut czy kwiatki posadzic itd..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mowilam wlasnie - nawet jedna godzinna drzemka by mnie uratowala. A on se budzi po 30 mimutach, placze -trze oczy ale spal nie bedzie, badz tu madry czlowieku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ewula super, że wszystko ok.
Magda kciuki za pracę Tzta! O tak, co ja bym dała za chociaż godzinę drzemki ciągiem! My dziś 5h spacer. Nogi mnie tak bolą że ruszyć się nie mam siły do tej pory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.