|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7
Odezwe się później
Normalnie micha mi się cieszy
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sie naprzezywasz w tym szpitalu to Twoje ![]() duzo zdrowka dla Basi Dobrze ze te szmery to nic groznego! ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Jaka super ginekolog masz, niespotykane sa takie relacje ![]() Cierpliwosc Super ze Malutka sie odwrocila |
||
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Wyobrazacie sobie ze oni na wyjściu nie zwazyli michalka?
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#64 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dużo zdrówka dla malutkiej spryciulki! Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Ania super wieści z wizyty!
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#66 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będzie płodny poniedziałek ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie - rodzić, obiboku! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie tanie truskawki! |
||||
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ania super wiesci z wizyty.Majeczka duża babeczka już
![]() Radena biedna Basieńka.Oby wszystko jej przeszło i żebyście mogły wrócić do domku. Dziewczyny co pakujecie do ubrania na wyjście ze szpitala?Bierzecie ile majtek zwykłych bawełnianych i skarpetek?A biustonosze? Ciemna jestem:P Nie wiem czy jak wezmę leginsy to mi będzie komfortowo?Czy ten wielki podkład przy wyjściu ze szpitala też będę musiała założyć?Nie chodzę w sukienkach. |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Zebrah brawo dla Rafałka
Ania dobre wieści. Mie dziś ginka i ordynator klepali po ramieniu dla wsparcia Olinka super że wyszłaś U mnie rożne ceny truskawek. Ostatnio kupiłam po 6zl |
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i przygotuję długą spódnicę bo jest na gumce i na pewno się zmieszczę pewnie spakuję ze 3 pary majtek w razie W i duże podpaski przynajmniej do wyjscia.
|
|
#70 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
ja juz po wizycie nie rodzę
9.06 usg 15.06 wizyta i ktg Prawdopodobnie bedą mi ściągać krążek 15.05 wiec cicha nadzieje ze urodze 16.06 Gbs pobrane wyniki wszystkie w mormie stwierdził lekarza ze nie mam co panikować Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super przecież jestes gwiazda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teraz możesz spać spokojnie i rodzic
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, Weronia gratki za wizyty
same dobre wiadomości dzisiaj Olinko dobrze, że się wypisałaś... W tym szpitalu to chyba uważają, że lepiej kobietę na zapas pociąć niż porządnie się nią zająć. Daj znać po rozmowie z lekarzem co on o tym sądzi
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, Weronia gratuluje wizyt
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że b
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Widzę, że będzie nas sporo z terminem na 6.06 zawsze to raźniej Gratuluję udanych wizyt U nas truskawki po 6,90 już zezarlam dużo, a wieczorem zrobię sobie z jogurtem muszę się najeść na zapas bo przy kp truskawi akurat niewskazane
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Cierpliwość, Ania, Weronia
![]() U nas truskawki po 7,50 i kupiłam łubiankę dzisiaj. Rafek dostaje dwie w nagrodę jak zrobi siku (oj wiem że to niepedagogiczne ale działa )
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Weronia, dobre wieści, super!
Cytat:
![]() Mi mąż kupił 0,5 kg, ale żałuję, że tak mało, bo pyszne Ale nie wiem czy to po nich właśnie mnie brzuch boli... ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Biustonosze to te do karmienia mam.Natomiast zastanawiam się co chłop powinien wziąć do porodu? Na przebranie coś - koszulka, jakieś obuwie, nie wiem, pomóżcie?
|
||
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
A ja zjadłam dwa gofry z galaretką i truskawkami, wypilam kawę mrożona, grill się robi a ja już pekam!
No nie zmieszcze ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze! Przygotowalam ubranie na wyjscie, ale bez majciochów
![]() Od rana mam skurczybyki (skurcze), przynajmiej tak mi się wydaje. Plamilam na brązowo teraz na różowo. Boję się, że coś przegapie ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Gratuluje dobrych wieści
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61090571]A ja zjadłam dwa gofry z galaretką i truskawkami, wypilam kawę mrożona, grill się robi a ja już pekam!
No nie zmieszcze [/QUOTE]Jaaaaa gofry ![]()
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Ja moje dziecko w reklamówce z biedronki chyba będę nosić serio
jakieś fatum nade mną wisi Zamówilam wózek w jednym sklepie, zapłaciłam zaliczke miał być za 2 tygodnie po czym sie okazało, że bedzie w połowie czerwca. Poprosiłam o zwrot zaliczki za to, że wprowadzili mnie w błąd i ja nie mogę tyle czekać. W miedzyczasie napisałam do producenta. Zamówiłam wózek na allegro z innego sklepu kurierem. Został wysłany 24.05. Do dzis nie mam wózka bo sie okazało, że firma kurierska strajkuje i wózek od 5 dni lezy w innym mieście gdzieś na bazie jutro rano ma dzwonić ten kierownik sklepu i mi powie co dalej, bo z ta firma kurierska sie nie da skontaktowac a w międzyczasie do tego pierwszego sklepu co mi oddali zaliczke producent po mojej wiadomosci wysłał tamten wózek ![]() ehhh jak tu nie zwariować i urodzić
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze czop zaczyna odchodzić?? |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Zabicia, chyba nie da rady przegapić. Może to tylko czop..
Ja jeszcze muszę ubranie na wyjscie przygotować.. Jakieś majciochy poporodowe na wyjscie mogą być czy jeszcze za wcześnie? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Też myśle, że to czop. Albo efekt wczorajszego sss?
No nic, czekam na wielki ból. Może dziś, może jutro, może pojutrze Byleby samo się rozkręciło. Zobaczymy czy będę majówką czy czerwcówką
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
Zabcia kciuki
niech się dzieje!Asiek to serio masz pecha z tym wózkiem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodnie, koszulka i czapka. Ale oni mają fioła na punkcie sterylnosci podczas porodu...Podobno można to kupić w medycznym sklepie. Ale wiem, że nie w każdym szpitalu tego wymagają... Najlepiej kolnij tldo swojego szpitala i zapytaj
|
|
#89 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Asiek- a w ogóle to jak się czujesz? Jak nastrój? Ja miałam dzisiaj ktg na Patologii Ciąży- taaaaki skwar na korytarzu i na salach, że dziewczyny ledwo się ruszały. Całe szczęście, że mogę tą końcówkę ciąży w domu być... Ale jak pomyślę, że trzeba będzie leżeć prawie dobę bez ruchu na sali gdzie jest 30 stopni to Zabcia- czop jak nic coś się szykuje ![]() Ja na wyjście to już normalne bawełniane majciochy planuję- tylko takie niskie żeby rany nie urażały. 5 doba po CC to już sobie można pozwolić. Spakowałam koszulkę i leginsy na wyjście dla siebie. |
|
|
|
|
#90 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to za szpital?! ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() Mi w pierwszej ciazy wlasnie po seksie zaczal odchodzic czop, jednego dnia troche, pozniej za dwa dni znow troche i zaczal sie porod
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Normalnie micha mi się cieszy

Lekarz mnie postraszył, a coś czuję, że zamiast wcześniej urodzić, to przenoszę
Wziął na konsultacje jeszcze swoją koleżankę ginkę, także zawsze fajnie jak dwóch lekarzy obejrzy "dane". Jak określiła lekarka "dziecko w sam raz do cięcia na przyszły tydzień". 

pewnie spakuję ze 3 pary majtek w razie W i duże podpaski przynajmniej do wyjscia.

albo taki deserek w szklance.

same dobre wiadomości dzisiaj

muszę się najeść na zapas bo przy kp truskawi akurat niewskazane