Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-30, 15:34   #61
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 7

Odezwe się później Normalnie micha mi się cieszy

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 15:39   #62
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Hej,przepraszam,że nie cytuję. Mam nawal pokarmu,a Basia się wycwanila i tylko otwiera buzię,a mleczko samo leci. Przez to jest chyba ciągle głodna.
Moja mała ma wysoką bilirubine i szukają przyczyny. Wiedzialyscie że konflikt sero nie musi być tylko wtedy gdy są to przeciwne wartości.rh? ja mam 0 rh + a Baś A rh +,a podejrzewają ten konflikt. Ogólnie wykryli też małej szmery w serduszku,ale podobno samo się zrosnie. Było też podejrzenie zapalenia płuc,ale na szczęście nie ma. Jutro będą robić jej jeszcze posiew z moczu. Tak czy siak będzie musiała brać antybiotyk, tylko jeszcze nie wiadomo na co. Prócz tego mi ja zabrali na 6 godzin pod kroplowke,naswietlania i jeszcze jakiś antybiotyk, a jak tam poszłam do się Basi przesunely te osłonki oczek do naswietlan na nos i się aż biedna zanosila. Ja też się poplakalam przy niej,że ją tak olali:-(
Konflikt moze byc tez w ramach grupy, nie tylko czynnika rh

Co sie naprzezywasz w tym szpitalu to Twoje
duzo zdrowka dla Basi
Dobrze ze te szmery to nic groznego!

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
A u mnie: Moje Serduszko wazy 3100 Szyjka się skróciła o 0.5 cm ale jeszcze zamknięta. Mam odstawić magnez. I we wtorek powinnam się udac do szpitala w którym będę rodzic na ktg.

Lekarka życzyła mi dużo sily i powiedziała żebym się niczym nie martwiła.
Mam Jej dac znac Przytulila mnie i ucalowala....az mi lzy poplynely.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

I oczywiście poleca picie liście malin

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Wracam do domu. Mam nadzieje że jeszcze zdarze na plac bo truskawki byly po 5zl/kg
Super
Jaka super ginekolog masz, niespotykane sa takie relacje

Cierpliwosc Super ze Malutka sie odwrocila
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 15:39   #63
olinka012
Zadomowienie

Wyobrazacie sobie ze oni na wyjściu nie zwazyli michalka?

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 15:44   #64
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Australia, piękna pierwsza stronka i nawet rok wpisałaś
Robisz gofry ze śmietaną? A śmietanę masz?

mamaNiny
, ale cudne te literki, może też zamówię
Długo się czeka na realizację zamówienia?

Cierpliwosc, super, że Esia fiknęła
Kaska, Madzius, macie jeszcze szansę, żeby u Was tak samo dzieciaczki się przekręciły

zebrah, ale Ci fajnie Już za parę dni przytulisz synka.
A ja dalej w niepewności Lekarz mnie postraszył, a coś czuję, że zamiast wcześniej urodzić, to przenoszę
Do jutra zaciskam nogi, a potem niech się dzieje, co chce
Czekałam miesiąc. 1.05 zamówione, a dzisiaj przyszły.
Cytat:
Hej,przepraszam,że nie cytuję. Mam nawal pokarmu,a Basia się wycwanila i tylko otwiera buzię,a mleczko samo leci. Przez to jest chyba ciągle głodna.
Moja mała ma wysoką bilirubine i szukają przyczyny. Wiedzialyscie że konflikt sero nie musi być tylko wtedy gdy są to przeciwne wartości.rh? ja mam 0 rh + a Baś A rh +,a podejrzewają ten konflikt. Ogólnie wykryli też małej szmery w serduszku,ale podobno samo się zrosnie. Było też podejrzenie zapalenia płuc,ale na szczęście nie ma. Jutro będą robić jej jeszcze posiew z moczu. Tak czy siak będzie musiała brać antybiotyk, tylko jeszcze nie wiadomo na co. Prócz tego mi ja zabrali na 6 godzin pod kroplowke,naswietlania i jeszcze jakiś antybiotyk, a jak tam poszłam do się Basi przesunely te osłonki oczek do naswietlan na nos i się aż biedna zanosila. Ja też się poplakalam przy niej,że ją tak olali:-(
Tak, u mnie jest podwójny konflikt. Ja mam 0rh- a córka Arh+

Dużo zdrówka dla malutkiej spryciulki!
Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość

Nie? No co za ludzie!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 15:45   #65
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Ania super wieści z wizyty!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 15:47   #66
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Leoś waży 3200, przepływy ok. Zmusiłam trochę mojego lekarza, żeby mi zrobił usg, bo chciał olać i tylko ktg zobaczyć Wziął na konsultacje jeszcze swoją koleżankę ginkę, także zawsze fajnie jak dwóch lekarzy obejrzy "dane". Jak określiła lekarka "dziecko w sam raz do cięcia na przyszły tydzień".
Proszę o wpisanie CC na 06.06. Mam się zgłosić w niedzielę do szpitala. Za tydzień zobaczę mojego synka

U nas burza przechodzi gdzieś bokiem i pada tylko deszcz- powietrze od razu inne. Zgrzałam się niemiłosiernie w tym szpitalu, bo stoi na górce i jeszcze południowa strona. Teraz poleżę i może Was nadrobię, bo lecicie!
Ale cudnie Już wpisuję To będzie płodny poniedziałek

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Australia, piękna pierwsza stronka i nawet rok wpisałaś
Robisz gofry ze śmietaną? A śmietanę masz?

Wyobraź sobie, że mam!

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzień dobry
A tu co bez zasnych emocji. Rodzic!
No właśnie - rodzić, obiboku!

Cytat:

Cytat:
A u mnie: Moje Serduszko wazy 3100 Szyjka się skróciła o 0.5 cm ale jeszcze zamknięta. Mam odstawić magnez. I we wtorek powinnam się udac do szpitala w którym będę rodzic na ktg.

Lekarka życzyła mi dużo sily i powiedziała żebym się niczym nie martwiła.
Mam Jej dac znac Przytulila mnie i ucalowala....az mi lzy poplynely.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

I oczywiście poleca picie liście malin

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Wracam do domu. Mam nadzieje że jeszcze zdarze na plac bo truskawki byly po 5zl/kg
Ładna waga Mai

Jakie tanie truskawki!
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 16:12   #67
kanwa
Zakorzenienie

Ania super wiesci z wizyty.Majeczka duża babeczka już

Radena biedna Basieńka.Oby wszystko jej przeszło i żebyście mogły wrócić do domku.

Dziewczyny co pakujecie do ubrania na wyjście ze szpitala?Bierzecie ile majtek zwykłych bawełnianych i skarpetek?A biustonosze?
Ciemna jestem:P
Nie wiem czy jak wezmę leginsy to mi będzie komfortowo?Czy ten wielki podkład przy wyjściu ze szpitala też będę musiała założyć?Nie chodzę w sukienkach.
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-30, 16:13   #68
fiazo
Zakorzenienie

Zebrah brawo dla Rafałka

Ania dobre wieści. Mie dziś ginka i ordynator klepali po ramieniu dla wsparcia

Olinka super że wyszłaś

U mnie rożne ceny truskawek. Ostatnio kupiłam po 6zl

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 16:21   #69
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ania super wiesci z wizyty.Majeczka duża babeczka już

Radena biedna Basieńka.Oby wszystko jej przeszło i żebyście mogły wrócić do domku.

Dziewczyny co pakujecie do ubrania na wyjście ze szpitala?Bierzecie ile majtek zwykłych bawełnianych i skarpetek?A biustonosze?
Nie wiem czy jak wezmę leginsy to mi będzie komfortowo?Czy ten wielki podkład przy wyjściu ze szpitala też będę musiała założyć?Nie chodzę w sukienkach.
Właśnie dzisiaj taką samą rozkminkę miałam. Z tym, że musiałam umyślić w co ja w ogóle wejdę...
No i przygotuję długą spódnicę bo jest na gumce i na pewno się zmieszczę pewnie spakuję ze 3 pary majtek w razie W i duże podpaski przynajmniej do wyjscia.

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 16:26   #70
Weronia93
Rozeznanie

ja juz po wizycie nie rodzę
9.06 usg
15.06 wizyta i ktg

Prawdopodobnie bedą mi ściągać krążek 15.05 wiec cicha nadzieje ze urodze 16.06
Gbs pobrane wyniki wszystkie w mormie stwierdził lekarza ze nie mam co panikować

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Nie piszcie o gofrach. Mam caly kosz truskawek ale nie mam gofrownicy 😓
W biedronce są teraz po 3.25 zł pewnie chemia jest ale lepsze to niż nic

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Cześć 👋 wstałam dzisiaj z bólem gardła - angina.. Lekarz ogólny scykany.. W 9m mcu nie podawalby antybiotyku. Kazał płukać sodą, psikać tantum verde. na gorączkę apap. Czosnek i cebula.. Czyli domowe sposoby.

Byłam też u ginekologa enwlmedowego po L4. Mocz napewno źle pobralam, bo barwa i pH prawidłowe. Powtórzyć na następną wizytę 20.06. Pobrała mi GBS z dwóch miejsc. Wynik ma być w ciągu 3-7 dni roboczych. Szyjka długa i sztywna, zdaniem Pani doktor do końca mca pociagniemy spokojnie. Ciekawe, Ci powie mi druga Pani doktor za tydzień.

Dziś przyszły literki dla Mikołaja i Ninki. Mąż mnie pobłogosławi, bo Ninka już jedne ma ;-)

Piękne literki

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Soffinka troche nie rozumiem tej poloznej, bo przeciez jak kobieta ma skurcze i nie jest pewna czy to porodowe czy nie, to sie zaleca prysznic i nospe. Jak przejdzie - straszaki, jak nie - porodowe ... 😖 hmmm przynajmniej mi tak zawsze mówiono...
Mnie rownież tak Polozna tłumaczyła i uczyła ze kąpiel i Nospa a jak nie pomaga na IP

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
8 zł /literka dwa dekory są gratis do imienia. Czeka się niestety ok 3 tygodni. Ja przejrzałam zdjęcia na stronie i z tych kolorów mi się spodobaly. Pewnie mogą przygotować imię wg Twojego projektu.

Gratuluję zdjęcia szwów

Dziś będę się chwalić kocyk z colorstories dotarł kolor Laguna <3

Piękny kocyk ale dajesz moim oczą rozkoszy

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Hej hej

Dziewczyny, ja to mam stracha. Ale też i nie mogę się doczekać.
Jak pomyślę, że za 2 dni mam iść do szpitala i że w tym tygodniu Nasza Niunia będzie z nami - no nie wierzę
Czuję się jak w matrixie

Jeszcze dzisiaj ta noc okropna, jakiś taki niepokój, lęk, nie mogłam spać, chyba do głowy dociera

Kciuki za wszystkie wizyty

Motylku 37 tc z bliźniakami jesteś wielka

Ewka jak nie masz gofrownicy to zrób pancakes'y też będą pyszne albo taki deserek w szklance.
Ja ostatnio taki robiłam, zmiksowałam śmietankę z mascarpone, biszkopty te podłużne pokruszyłam i warstwami poukładałem w szklance i do lodówki pyyyyycha było

Dzisiaj do mnie babka dzwoniła ze sklepu, że są już nasze mebelki i środa-czwartek będą u nas
No, ja oczywiście będę już w szpitalu, ale to TŻ ogarnie skręcanie

Idę teraz na biegu umyć jeszcze lodówkę a potem do kosmetyczki na stópki, co by mieć ładne, oczywiście bez malowania

Weronia pytałaś się o fotelik, chyba nie pomyliłam
My mamy Recaro Priva z bazą ma największą ilośc gwiazdek w testach.

Dobra, biorę się za małe porządki
Tak ja pytałam sie bo zastanawiam sie jaki kupić zaraz sobie go zobaczę jak jest

Cytat:
Leoś waży 3200, przepływy ok. Zmusiłam trochę mojego lekarza, żeby mi zrobił usg, bo chciał olać i tylko ktg zobaczyć Wziął na konsultacje jeszcze swoją koleżankę ginkę, także zawsze fajnie jak dwóch lekarzy obejrzy "dane". Jak określiła lekarka "dziecko w sam raz do cięcia na przyszły tydzień".
Proszę o wpisanie CC na 06.06. Mam się zgłosić w niedzielę do szpitala. Za tydzień zobaczę mojego synka

U nas burza przechodzi gdzieś bokiem i pada tylko deszcz- powietrze od razu inne. Zgrzałam się niemiłosiernie w tym szpitalu, bo stoi na górce i jeszcze południowa strona. Teraz poleżę i może Was nadrobię, bo lecicie!
Piękna data moja wymarzona tez bym chciała taka ale to za wcześnie :/

Cytat:
Jade w tramwaju i czuje się jak Gwiazda tyle oczu na mnie patrzy haha
Super przecież jestes gwiazda

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Cierpliwość super, że Esia fiknęła
Grzeczna dziewczynka

Ja zjadłam meeega kwaśny żurek i mam disco w brzuchu
Ja rownież miałam żurek na obiad taki kwaśny ale szału w brzuchu nie ma a szkoda

Cytat:
Biedna Basia i jej mama porozmawiaj z pielęgniarkami aby sie ja bardziej zajęli przecież to ich praca !!

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY ODWRÓCIŁA SIĘ! JEST GŁÓWKĄ NA DÓŁ! razy 1000!

Idę gotować, więcej napisze jak znajdę czas. Taaaaaka jestem szczęśliwa
Super cieszę sie razem z Tobą wiedziałam jakie to dla Ciebie ważne teraz możesz spać spokojnie i rodzic
Stary 2016-05-30, 16:38   #71
Honcia
Zakorzenienie

Aniu, Weronia gratki za wizyty same dobre wiadomości dzisiaj

Olinko dobrze, że się wypisałaś... W tym szpitalu to chyba uważają, że lepiej kobietę na zapas pociąć niż porządnie się nią zająć. Daj znać po rozmowie z lekarzem co on o tym sądzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-30, 16:47   #72
ewka555
Zakorzenienie

Ania, Weronia gratuluje wizyt
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 16:58   #73
kaska87
Zakorzenienie

Widzę, że b

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Widzę, że będzie nas sporo z terminem na 6.06 zawsze to raźniej

Gratuluję udanych wizyt

U nas truskawki po 6,90 już zezarlam dużo, a wieczorem zrobię sobie z jogurtem muszę się najeść na zapas bo przy kp truskawi akurat niewskazane

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 17:38   #74
zebrah
Rozeznanie

Cierpliwość, Ania, Weronia

U nas truskawki po 7,50 i kupiłam łubiankę dzisiaj. Rafek dostaje dwie w nagrodę jak zrobi siku (oj wiem że to niepedagogiczne ale działa )
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 17:45   #75
fiazo
Zakorzenienie

Weronia super że ok

Synek
Stary 2016-05-30, 18:01   #76
australia87
Zakorzenienie

Weronia, dobre wieści, super!

Cytat:
U nas truskawki po 7,50 i kupiłam łubiankę dzisiaj. Rafek dostaje dwie w nagrodę jak zrobi siku (oj wiem że to niepedagogiczne ale działa )

Mi mąż kupił 0,5 kg, ale żałuję, że tak mało, bo pyszne Ale nie wiem czy to po nich właśnie mnie brzuch boli...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ja spakowałam leginsy i bluzkę - ciążowe, zwykłe majciochy i skarpetki też spakowałam Biustonosze to te do karmienia mam.
Natomiast zastanawiam się co chłop powinien wziąć do porodu? Na przebranie coś - koszulka, jakieś obuwie, nie wiem, pomóżcie?
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 18:02   #77
Konto usunięte

A ja zjadłam dwa gofry z galaretką i truskawkami, wypilam kawę mrożona, grill się robi a ja już pekam!
No nie zmieszcze

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 18:04   #78
zabciajs
Zakorzenienie

O kurcze! Przygotowalam ubranie na wyjscie, ale bez majciochów

Od rana mam skurczybyki (skurcze), przynajmiej tak mi się wydaje. Plamilam na brązowo teraz na różowo. Boję się, że coś przegapie

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Gratuluje dobrych wieści
Stary 2016-05-30, 18:05   #79
zebrah
Rozeznanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61090571]A ja zjadłam dwa gofry z galaretką i truskawkami, wypilam kawę mrożona, grill się robi a ja już pekam!
No nie zmieszcze [/QUOTE]

Jaaaaa gofry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-30, 18:08   #80
Asiek121
Zakorzenienie

Ja moje dziecko w reklamówce z biedronki chyba będę nosić serio

jakieś fatum nade mną wisi

Zamówilam wózek w jednym sklepie, zapłaciłam zaliczke miał być za 2 tygodnie po czym sie okazało, że bedzie w połowie czerwca. Poprosiłam o zwrot zaliczki za to, że wprowadzili mnie w błąd i ja nie mogę tyle czekać. W miedzyczasie napisałam do producenta. Zamówiłam wózek na allegro z innego sklepu kurierem. Został wysłany 24.05. Do dzis nie mam wózka bo sie okazało, że firma kurierska strajkuje i wózek od 5 dni lezy w innym mieście gdzieś na bazie

jutro rano ma dzwonić ten kierownik sklepu i mi powie co dalej, bo z ta firma kurierska sie nie da skontaktowac

a w międzyczasie do tego pierwszego sklepu co mi oddali zaliczke producent po mojej wiadomosci wysłał tamten wózek

ehhh jak tu nie zwariować i urodzić
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 18:09   #81
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość

Od rana mam skurczybyki (skurcze), przynajmiej tak mi się wydaje. Plamilam na brązowo teraz na różowo. Boję się, że coś przegapie

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Gratuluje dobrych wieści

Moze czop zaczyna odchodzić??
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 18:09   #82
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluje dobrych wieści
raczej sie zorientujesz, jak zacznie wychodzić
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 18:15   #83
fiazo
Zakorzenienie

Zabciajs uuu coś się zaczyna. Pewnie w nocy Cię weźmie

Asiek to masz pecha z wózkiem

Synek
Stary 2016-05-30, 18:17   #84
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:

Gratuluje dobrych wieści
Chyba poród nam sie szykuje na dniach
Stary 2016-05-30, 18:17   #85
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Zabicia, chyba nie da rady przegapić. Może to tylko czop..

Ja jeszcze muszę ubranie na wyjscie przygotować.. Jakieś majciochy poporodowe na wyjscie mogą być czy jeszcze za wcześnie?

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-30, 18:30   #86
zabciajs
Zakorzenienie

Też myśle, że to czop. Albo efekt wczorajszego sss?
No nic, czekam na wielki ból. Może dziś, może jutro, może pojutrze Byleby samo się rozkręciło. Zobaczymy czy będę majówką czy czerwcówką
Stary 2016-05-30, 18:34   #87
Konto usunięte

Zabcia kciuki niech się dzieje!

Asiek to serio masz pecha z tym wózkiem

Stary 2016-05-30, 18:35   #88
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość

Mi mąż kupił 0,5 kg, ale żałuję, że tak mało, bo pyszne Ale nie wiem czy to po nich właśnie mnie brzuch boli...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Ja spakowałam leginsy i bluzkę - ciążowe, zwykłe majciochy i skarpetki też spakowałam Biustonosze to te do karmienia mam.
Natomiast zastanawiam się co chłop powinien wziąć do porodu? Na przebranie coś - koszulka, jakieś obuwie, nie wiem, pomóżcie?
Mój szpital sprzedaje takie folowe ciuchy dla tatusiów spodnie, koszulka i czapka. Ale oni mają fioła na punkcie sterylnosci podczas porodu...Podobno można to kupić w medycznym sklepie.
Ale wiem, że nie w każdym szpitalu tego wymagają... Najlepiej kolnij tldo swojego szpitala i zapytaj

Stary 2016-05-30, 18:36   #89
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Ja moje dziecko w reklamówce z biedronki chyba będę nosić serio
jakieś fatum nade mną wisi
O matko ale przygody Asiek- a w ogóle to jak się czujesz? Jak nastrój?

Ja miałam dzisiaj ktg na Patologii Ciąży- taaaaki skwar na korytarzu i na salach, że dziewczyny ledwo się ruszały. Całe szczęście, że mogę tą końcówkę ciąży w domu być... Ale jak pomyślę, że trzeba będzie leżeć prawie dobę bez ruchu na sali gdzie jest 30 stopni to Remonty dopiero mają robić niestety.

Zabcia- czop jak nic coś się szykuje

Ja na wyjście to już normalne bawełniane majciochy planuję- tylko takie niskie żeby rany nie urażały. 5 doba po CC to już sobie można pozwolić. Spakowałam koszulkę i leginsy na wyjście dla siebie.
Stary 2016-05-30, 18:44   #90
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość

Co to za szpital?!

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość

Moj maz byl ze mna jak rodzilam Bartka i nic specjalnego dla siebie nie bral

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Też myśle, że to czop. Albo efekt wczorajszego sss?
No nic, czekam na wielki ból. Może dziś, może jutro, może pojutrze Byleby samo się rozkręciło. Zobaczymy czy będę majówką czy czerwcówką
Bedzie dzidzia

Mi w pierwszej ciazy wlasnie po seksie zaczal odchodzic czop, jednego dnia troche, pozniej za dwa dni znow troche i zaczal sie porod
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości