Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-05, 03:03   #61
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing

Ja też "karmię" gorzej, że słyszę z pokoju, że kociak to chyba wyspany...mąż go zgarnął do łóżka i może do następnego karmienia ok 6 dośpimy.
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 03:07   #62
fablous
Zakorzenienie

kaylla sto lat!!! Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci maz nago tańczy

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 03:33   #63
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja karmie - Gadzinka zasnęła o 21, piwrwsza pobudka o północy, druga teraz. Licze na to ze najedzona da pospac do 7-8
Ooo to u mnie tak samo ino ja sie czuje wyspana i nie wiem czy jeszcze zasne

---------- Dopisano o 04:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
A mi by się jeszcze trochę snu przydało:P może mała się zlituje i zrobi mamie taki prezent na 30 urodziny?
Sto lat mamitka
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 04:04   #64
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja karmie - Gadzinka zasnęła o 21, piwrwsza pobudka o północy, druga teraz. Licze na to ze najedzona da pospac do 7-8
Oooo to ładnie u Ciebie śpi szkoda, że moja tak nie ma...

Cytat:
Ja karmię. Po 4 godzinach snu. Tylko że u mnie pewnie będzie problem z dalszym spaniem.

---------- Dopisano o 03:51 ---------- Poprzedni post napisano o 03:49 ----------

A mi by się jeszcze trochę snu przydało:P może mała się zlituje i zrobi mamie taki prezent na 30 urodziny?
Oby i wszystkiego najlepszego oby mała zdrowo rosła i dawała więcej chwil wytchnienia

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 04:13   #65
kaylla
Zakorzenienie

Zasnela po karmieniu - na pół godziny. Standard ostatnio. Ale najwyżej ja jeszcze dokarmie, a koło 6 tatuś zabierze do drugiego pokoju, to jeszcze ze 2 godzinki pospie
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 04:35   #66
Mad_lenka
Rozeznanie

Cytat:
Ja karmię. Po 4 godzinach snu. Tylko że u mnie pewnie będzie problem z dalszym spaniem.

---------- Dopisano o 03:51 ---------- Poprzedni post napisano o 03:49 ----------

Sto lat, sto lat niechaj żyje nam! Wszystkiego najlepszego
Mad_lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 04:58   #67
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Kaylla wszystkiego dobrego!

My po drugim jedzonku, idziemy jeszcze w kime.

Wczoraj metody Karpa i mnie uratowaly Mala miala dzien marudera

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 05:01   #68
fablous
Zakorzenienie

No i kiszka bo miała spać do 8 a wstała juz teraz wiec znów się karmimy

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 05:31   #69
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Nam do 5 kociak smęcił a teraz znowu zgłodniał. Oby jeszcze zasnął i dał pospać do 9
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 05:41   #70
kaylla
Zakorzenienie

Ja właśnie idę spać. Dyżur przejmuje tatuś
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 06:13   #71
AnneMariie
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego kaylla!!!

Maly tak mi ladnie w nocy spal, ze zasluzyl na jakis medal!
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 06:21   #72
martunia_199
Zakorzenienie

Kaylla sto lat!

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Moje dziecko nie potrafi ssać prawej piersi. O ile do lewej się super sam dostawca o tyle z prawej robi masakre. Łapie bardzo płytko do tego rzuca się, szarpie naciaga tego sutka do tego stopnia ze mam dosc... chyba będę go tylko z lewej karmić a z prawej będę odciągnąć...

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 06:36   #73
fruzjape
Zadomowienie

Dzisiajsza noc sponsorował karp z modyfikacjami (czyli bez bujania). Burrito, szum, czasem smoczek, do dostawki i dziecko zasypialo samo! Wow.
fruzjape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 06:44   #74
no_doubt
Wtajemniczenie

Moje dziecko chyba coś opętalo...nie chce spać...uspokaja się tylko przy cycu.. o ssaniu smoka mogę tylko pomarzyć...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 07:06   #75
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Zabcia, Lourose meldunek!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-05, 07:21   #76
mialavi
Zakorzenienie

Mialabym w nocy zlote dziecko gdyby nie to ze czasem pobudka o 2 konczy sie snem o 4 w tym czasie kilka razy wola jesc na szczescie zasypia sama w lozeczku przy szumisiu tylko pierwszy sen pociagnie 3-4h potem to juz gora dwie godz snu.
Dzis pobudka o 2 i 5( z tym ze przed 4 zasnela) i 6.30 i do tej pory czuwamy sobie :brzydal)

Gdyby te czuwania trwaly 15 minut to ok. A ona nie spi 2 godz a potem spi 1.5h o taki los
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Kaylla sto lat!

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Moje dziecko nie potrafi ssać prawej piersi. O ile do lewej się super sam dostawca o tyle z prawej robi masakre. Łapie bardzo płytko do tego rzuca się, szarpie naciaga tego sutka do tego stopnia ze mam dosc... chyba będę go tylko z lewej karmić a z prawej będę odciągnąć...
Martunia a Ty podejrzewalas u siebie grzybice czym sie to objawialo?? I dlaczego okazalo sie ze jednak to nie to??

Kaylla sto lat !!! Oby twoje macierzynstwo przynosilo wiele radosci

Moja szwagierka dzis urodziła jeszcze wieczorem mowila ze nic sie nie dzieje a tu o 3 nad ranem dzidzius takze Zabcia i Lou nie znacie dnia a moze ktoras sie noca rozpakowala??
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 07:29   #77
Mad_lenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Powinno powszechnie funkcjonować powiedzenie "pocic się jak baba w połogu "

Aż musiałam wstać pod prysznic. ..

Ano powinno. Ja musze wdrożyć jakąś posciel na zmiane w sensie koldre, bo jak się budze to ta pod ktorą śpie jest mokrusieńka. Przerąbane.
Mad_lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 07:33   #78
zabciajs
Zakorzenienie

Melduje się w dwupaku.
Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dwupaki 3mam kciuki za szybkie rozpakowanie
U nas karmienie nr 1 po 3h snu...
Duzo kciuków się przyda

Cytat:
Ja właśnie idę spać. Dyżur przejmuje tatuś
Wszystkiego najlepszego bliźniaku! Ja 29l - 11 czerwca.

Liczylam na cud, nawet bóle mi się śniły,co godzine pobudka.Padam na pysk.
Teraz musialam mężowi się wyryczeć, że to nie tak miało wyglądać. Jak zwykle rano muszę się pozbierać. Poprawić korone.
Został dziś w domu. Wczoraj mieliśmy fajną rozmowe, przepraszał ze tyle sie uczy a nie poświeca mi tyle czasu i ze po porodzie bedzie sie bardzo strał, ale uczyć tez sie musi. I, że robi to dla nas. Przecież ja wiem, dlatego hormony trzymałam na wodzy

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Moja szwagierka dzis urodziła jeszcze wieczorem mowila ze nic sie nie dzieje a tu o 3 nad ranem dzidzius takze Zabcia i Lou nie znacie dnia a moze ktoras sie noca rozpakowala??
Mi juz to obojętne,bo i tak bede od dziś w szpitalu. Więc szansa na poród cud mineła.
Nie wiem o ktorej jechać..
Stary 2016-06-05, 07:47   #79
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Mialabym w nocy zlote dziecko gdyby nie to ze czasem pobudka o 2 konczy sie snem o 4 w tym czasie kilka razy wola jesc na szczescie zasypia sama w lozeczku przy szumisiu tylko pierwszy sen pociagnie 3-4h potem to juz gora dwie godz snu.
Dzis pobudka o 2 i 5( z tym ze przed 4 zasnela) i 6.30 i do tej pory czuwamy sobie :brzydal)

Gdyby te czuwania trwaly 15 minut to ok. A ona nie spi 2 godz a potem spi 1.5h o taki los

Martunia a Ty podejrzewalas u siebie grzybice czym sie to objawialo?? I dlaczego okazalo sie ze jednak to nie to??

Kaylla sto lat !!! Oby twoje macierzynstwo przynosilo wiele radosci

Niby typowych objawów nie miałam ale ból jest. Położna stwierdziła że to nie to bo nie ma typowych objawów. Zamawiam doradcę laktacyjna na jutro bo tak dalej się nie da... (( cierpi tylko na tym Tymek bo jak zaczyna szarpać to go odstawiam od tej bolące piersi i jest zwyczajnie głodny... więc muszę coś z tym zrobić. Dzisiaj plan mam taki ze będę odciągac z tej bolącej co 2h a karmić tylko z lewej

Ząbki
Synuś
+2

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-05, 08:00   #80
urshoola
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]Moje dziecko nie potrafi ssać prawej piersi. O ile do lewej się super sam dostawca o tyle z prawej robi masakre. Łapie bardzo płytko do tego rzuca się, szarpie naciaga tego sutka do tego stopnia ze mam dosc... chyba będę go tylko z lewej karmić a z prawej będę odciągnąć...
Martunia nie poddawaj sie. Mamy ten sam problem. Jestes prawo czy leworeczna?dostawiasz do prawej piersi prawa czy lewa reka?
Ja sama do prawej piersi nie jestem w stanie malej dostawic musi mi pomagac maz.Bo prawa reka mi niewygodnie a lewa nie mam takiej kontroli jak prawa bo jestem praworeczna. Tez mnie boli karmienie ta piersia bo jak wiesz nabawilam sie stanu zapalnego ale powoli przechodzi. Brodawka dalej opuchnieta i boli ale juz mniej. Wszystko dzieki temu malemu ssakowi i przez nia nabawilam sie stanu zapalnego i ona mnie z niego prawie juz wyleczyla. Zagryz zeby i dawaj dalej tylko nie przystawiaj malego na gloda do tej piersi zacznij od tej co mu dobrze idzie zeby tamta na spokojnie chwycil a nie jak jakas hiena ;-) nie mow ze ta piersia nie bedziesz karmic bo bedziesz tylko naprawde cierpliwosci Kochana wszystko powoli nawet gdyby to mialo trwac tydzien czy miesiac.Skoro ja walcze to i Ty musisz ;-) jeszcze 2 dni temu chcialan sobie uciac ta piers...i co...bylabym bez piersi a jednak nia karmie i dziecko zyje nie umarlo z glodu a ja mam nadal obie piersi ;-)
3mam za Ciebie kciuki mocno ;-)
dawa znac jak postepy.Wiem ze chcesz zeby wszystko bylo juz teraz OK ale naprawde musisz wszystko na spokojnie i powoli chocbyc musiala 10x go przystawiac to przystawiaj poki nie zlapie dobrze w sensie do bolu jaki jest dla Ciebie akceptowalny.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Niby typowych objawów nie miałam ale ból jest. Położna stwierdziła że to nie to bo nie ma typowych objawów. Zamawiam doradcę laktacyjna na jutro bo tak dalej się nie da... (( cierpi tylko na tym Tymek bo jak zaczyna szarpać to go odstawiam od tej bolące piersi i jest zwyczajnie głodny... więc muszę coś z tym zrobić. Dzisiaj plan mam taki ze będę odciągac z tej bolącej co 2h a karmić tylko z lewej
sluchaj....a analizowalas czy Tymkowi jest wygodnie?Moja sie tak szarpie jak jej niewygodnie lub jak potrzebuje zrobic przerwe zeby odbic. Tak wynika z mojej analizy. Sprawdz czy glowka odpowednio jest ulozona czy nie skrecona za bardzo w bok lub docisnieta do szyi czy glowa jest wyzej niz reszta ciala czy lezy w linii prostej ucho bark i reszta ciala, czy Ci sie nie zapada za bardzo np. tulowiem. Mozesz meza poprosic o taka analize zeby z przodu zerknal czy jest ok, my czasem tak robimy i maz mowi co mam poprawic bo ja tego nie widze a jemu z innej perspektywy latwiej ocenic.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

jeszcze sie tylko pochwale ze dzisiaj kolejna czyli 2 noc z rzedu kiedy Emi spala ponad 7g ;-) po prostu wow ;-) ale na dobranoc musial isc Karp. Wszystko po kolei wszystkie 5s i tak.przez ok.pol.godziny ale bylo warto dla tych godzin snu ;-)

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 08:08   #81
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedziala Ci jakie sa typowe objawy??
Ja zaczynam wymyslac bo tak strasznie w nocy przy karmieniu piekly brodawki nie bolaly tylko swedzialy tak ze mialam ochote je zdrapac i po karmieniu to samo nie moglam spac
Czytalam ze towarzysza temu plesniawki a Iga ma taki bialy nalot na jezyku ale nie wiem czy to mleko czy plesniawki... Przemywamzawsze wieczorem jezyk woda przegotowana.

A jak Wy pielegnujecie jame ustna Waszych dzieci robicie cos???

Jakby bylo malo moja Iga ma znow katar albo nie wiem co to z rana ledwo dycha tym noskiem z daleka slychac gluta - juz dwa razy czyscilam nos a i tak pociaga wystarczylo dwa dni bez inhalacji. Ale przeciez nie moge jej inhalowac w nieskonczonosc juz 2 tyg to trwa 😯

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2016-06-05 o 08:11
Stary 2016-06-05, 08:15   #82
urshoola
Zadomowienie

w ogole w srodku nie myje buzki, polozna mowila ze nie trzeba...tylko jak sie uleje i przy codziennej toalecie woda przegotowana na wacik wycieramy z wierzchu po prostu

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 08:45   #83
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
w ogole w srodku nie myje buzki, polozna mowila ze nie trzeba...tylko jak sie uleje i przy codziennej toalecie woda przegotowana na wacik wycieramy z wierzchu po prostu
Połozna jak slysze to slowo to sie we mnie gotuje dziecko zaraz ma 4 tyg a jej ani widu ani slychu... Tyle mam pytan i watpliwosci niektore problemy przez te 4 tyg sama rozwiazalam ...

Do jakiej przychodni zapisalas Emilke?
Stary 2016-06-05, 08:49   #84
gingerbre
Zakorzenienie

Nosidełko ergonomiczne Bondolino? Niby piszą, że od 0 do 36 miesięcy, ale jak dla mnie to dziecko już powinno umieć siedzieć, żeby się w to bawić? Producent wprowadza w błąd, czy faktycznie można już takiego miesięcznego malucha w tym nosić?
gingerbre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 08:54   #85
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Przy pierwszej probie byl ryk, przy drugiej mloda spi. Chusta za grosze z womaru (40zl uzywka), co prawda skosno krzyzowa ale uszyta tak, ze nie da sie rozlozyc ciezaru na ramie i plecy. Na ramieniu jest zszyta w harmonijke. Jutro odbieram kolkowa z lenny lamb i skoncza sie zarty

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gingerbre Pokaż wiadomość
Nosidełko ergonomiczne Bondolino? Niby piszą, że od 0 do 36 miesięcy, ale jak dla mnie to dziecko już powinno umieć siedzieć, żeby się w to bawić? Producent wprowadza w błąd, czy faktycznie można już takiego miesięcznego malucha w tym nosić?
Z tego co wyczytalam na grupie fb, to zadne nosidlo nie jest zalecane dla dzieci, ktore same nie siedza
Stary 2016-06-05, 08:55   #86
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Martunia nie poddawaj sie. Mamy ten sam problem. Jestes prawo czy leworeczna?dostawiasz do prawej piersi prawa czy lewa reka?
Ja sama do prawej piersi nie jestem w stanie malej dostawic musi mi pomagac maz.Bo prawa reka mi niewygodnie a lewa nie mam takiej kontroli jak prawa bo jestem praworeczna. Tez mnie boli karmienie ta piersia bo jak wiesz nabawilam sie stanu zapalnego ale powoli przechodzi. Brodawka dalej opuchnieta i boli ale juz mniej. Wszystko dzieki temu malemu ssakowi i przez nia nabawilam sie stanu zapalnego i ona mnie z niego prawie juz wyleczyla. Zagryz zeby i dawaj dalej tylko nie przystawiaj malego na gloda do tej piersi zacznij od tej co mu dobrze idzie zeby tamta na spokojnie chwycil a nie jak jakas hiena ;-) nie mow ze ta piersia nie bedziesz karmic bo bedziesz tylko naprawde cierpliwosci Kochana wszystko powoli nawet gdyby to mialo trwac tydzien czy miesiac.Skoro ja walcze to i Ty musisz ;-) jeszcze 2 dni temu chcialan sobie uciac ta piers...i co...bylabym bez piersi a jednak nia karmie i dziecko zyje nie umarlo z glodu a ja mam nadal obie piersi ;-)
3mam za Ciebie kciuki mocno ;-)
dawa znac jak postepy.Wiem ze chcesz zeby wszystko bylo juz teraz OK ale naprawde musisz wszystko na spokojnie i powoli chocbyc musiala 10x go przystawiac to przystawiaj poki nie zlapie dobrze w sensie do bolu jaki jest dla Ciebie akceptowalny.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

sluchaj....a analizowalas czy Tymkowi jest wygodnie?Moja sie tak szarpie jak jej niewygodnie lub jak potrzebuje zrobic przerwe zeby odbic. Tak wynika z mojej analizy. Sprawdz czy glowka odpowednio jest ulozona czy nie skrecona za bardzo w bok lub docisnieta do szyi czy glowa jest wyzej niz reszta ciala czy lezy w linii prostej ucho bark i reszta ciala, czy Ci sie nie zapada za bardzo np. tulowiem. Mozesz meza poprosic o taka analize zeby z przodu zerknal czy jest ok, my czasem tak robimy i maz mowi co mam poprawic bo ja tego nie widze a jemu z innej perspektywy latwiej ocenic.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

jeszcze sie tylko pochwale ze dzisiaj kolejna czyli 2 noc z rzedu kiedy Emi spala ponad 7g ;-) po prostu wow ;-) ale na dobranoc musial isc Karp. Wszystko po kolei wszystkie 5s i tak.przez ok.pol.godziny ale bylo warto dla tych godzin snu ;-)
Ja to niby wszystko wiem. Mój chłop się nie garnie do takiej pomocy... niestety bardzo możliwa jest Twoja teoria że mu przy prawej nie wygodnie i dlatego szarpie. Z odbiciem to wiem - jak widzę że zaczyna szarpać to go biorę do odbicia. Czasem pomaga a czasem nie. Ból jest akceptowalny póki go karmię. Gorzej jest po karmieniu bo ta pierś strasznie boli szczypie
itp jest to taki pulsujacy przeszywajacy ból ale nie jednostajny. . Czasami boli nawet jak się ruszam ja. Nie mówiąc o tym że dotyk też sprawia ból.. to musi fachowiec zobaczyć innej opcji nie ma

Cytat:
A powiedziala Ci jakie sa typowe objawy??
Ja zaczynam wymyslac bo tak strasznie w nocy przy karmieniu piekly brodawki nie bolaly tylko swedzialy tak ze mialam ochote je zdrapac i po karmieniu to samo nie moglam spac
Czytalam ze towarzysza temu plesniawki a Iga ma taki bialy nalot na jezyku ale nie wiem czy to mleko czy plesniawki... Przemywamzawsze wieczorem jezyk woda przegotowana.

A jak Wy pielegnujecie jame ustna Waszych dzieci robicie cos???

Jakby bylo malo moja Iga ma znow katar albo nie wiem co to z rana ledwo dycha tym noskiem z daleka slychac gluta - juz dwa razy czyscilam nos a i tak pociaga wystarczylo dwa dni bez inhalacji. Ale przeciez nie moge jej inhalowac w nieskonczonosc juz 2 tyg to trwa 😯
Ja tak miałam z tą prawa piersią właśnie wcześniej. Ze bolało i swedzialo zaraz po karmieniu. Ale też nie po każdym... biały nalot na języku Tymek też ma ale to chyba nie plesniawki

Jamy ustnej w sumie nie pielęgnuje w ogóle..

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-06-05, 08:57   #87
gingerbre
Zakorzenienie

Boje się, że z chusta sobie nie poradzę :P Takie nosidełko wydaje mi się bezpieczniejsze i prostsze w obsłudze. Bezpieczniejsze, bo sztywne i podtrzymuje dziecko, chociaż wiem, że to nie jest dobre dla takiego malucha, bo zmusza do określonej pozycji. Spróbuję jakąś używana chustę kupić Są też chyba jakieś wypożyczalnie chust...

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Rose a co to za grupa?

Co do pampkow bella happy z makro, mąż nie pamięta ceny, powyżej 30 zł na pewno, a kupuje tam, bo lubi, nie kieruje się cena.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-05, 09:01   #88
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to niby wszystko wiem. Mój chłop się nie garnie do takiej pomocy... niestety bardzo możliwa jest Twoja teoria że mu przy prawej nie wygodnie i dlatego szarpie. Z odbiciem to wiem - jak widzę że zaczyna szarpać to go biorę do odbicia. Czasem pomaga a czasem nie. Ból jest akceptowalny póki go karmię. Gorzej jest po karmieniu bo ta pierś strasznie boli szczypie
itp jest to taki pulsujacy przeszywajacy ból ale nie jednostajny. . Czasami boli nawet jak się ruszam ja. Nie mówiąc o tym że dotyk też sprawia ból.. to musi fachowiec zobaczyć innej opcji nie ma

Ja tak miałam z tą prawa piersią właśnie wcześniej. Ze bolało i swedzialo zaraz po karmieniu. Ale też nie po każdym... biały nalot na języku Tymek też ma ale to chyba nie plesniawki

Jamy ustnej w sumie nie pielęgnuje w ogóle..
Wlaśnie mnie tez nie boli po kazdym dlatego sie pocieszam ze to nie to ...

Z tym ulozeniem tez moze byc problem i u mnie bo wczoraj karmilam tylko na lezaco i dziecko jadlo normalnie. Tylko musze ja nauczyc jesc na siedzaco bez krzyku bo jak ja wyjde do ludzi

Ja szukalam na poczatku mej drogi doradcy ale u nas w miescie to nie takie proste...
Stary 2016-06-05, 09:04   #89
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

M.in. Chusty Polska, wrzuce na fb screena z appki do jakich grup chustowych naleze, to sobie poszperaj. Na prawde warto poczytac
Stary 2016-06-05, 09:10   #90
gingerbre
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
M.in. Chusty Polska, wrzuce na fb screena z appki do jakich grup chustowych naleze, to sobie poszperaj. Na prawde warto poczytac
Dzięki Dobra Kobieto!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości