![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje szalone zaręczyny :-)
Cytat:
![]() i WAM TAKZE SERDECZNIE GRATULUJE I ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zawsze znajda sie osoby sceptycznie nastawione. Pozdrawiam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (napisalam jakbym byla facetem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie prawda, ze napisalas, jakbys byla facetem ![]() = NAPISALAS MĄDRZE, a to nie jest domena pisania przez taką czy inneą płeć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po kilku poważnych rozmowach doszliśmy do wniosku, że chcemy się pobrać, mój TŻ w przejęciu wspomniał coś o swojej wypłacie, a że zbliżał się dzień 5 czerwca (rocznica imprezy, na której między nami zaiskrzyło)... Domyśliłam się, że z wypłaty majowej planuje kupić pierścionek i dałabym sobie rękę odciąć, że oświadczy mi się właśnie w tę rocznicę. I jak czas pokazał ręki bym nie straciła. Kiedy zaprosił mnie do pubu rycerskiego, w którym byliśmy na pierwszej randce, byłam już pewna na 100%. Ale nie mogłam przewidzieć serca z czerwonych róż, które stało na stoliku czy słów, które wówczas wypowiedział. Także pisząc o wspólnej decyzji i zaplanowaniu zaręczyn miałam na myśli wspólne ustalenie, że się pobierzemy (a pierwszym etapem jak wiadomo są właśnie zaręczyny). Nie miałam na myśli czegoś typu "ustaliliśmy razem dzień, godzinę, miejsce, pierścionek i przemowę TŻ". A chyba niektórzy w ten sposób moją wypowiedź zrozumieli. jardinero: cieszy mnie Twoja troską o ukochaną kobietę i fakt, że gdybyś nie był pewny jej uczuć, nie naraziłbyś jej na stres związany z zaręczynami w miejscu publicznym. To cenne. Ciekawa jestem też co planujesz teraz, skoro już pochwaliłeś się swoim niecodziennym pomysłem i przez większość dziewczyn zostałeś okrzyknięty rycerzem na białym koniu... Zostaniesz na Wizażu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
With Beauty In Love
|
Piękne te zaręczyny, cieszę się Waszym szczęściem!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
jardinero - pomysł z zaręczynami na pewno niepospolity i zrobił na partnerce wrażenie, ja z mojej strony życzę wam wszystkiego najlepszego...ale - jest jedno ale
![]() Dlaczego mam wrażenie, że (przynajmniej teraz) piszesz o tym wszystkim, jakbys oczekiwał od nas peanów zachwytu nad tobą i twoim wyznaniem? Powonna się liczyć dla ciebie przede wszystkim opinia partnerki na temat tych zaręczyn, zresztą - skoro taki "rozgłośny" sposób wybrałeś, to z pewnością i tak już sporo postronnych osób wie o waszych zaręczynach. Ja po prostu mam wrażenie, że piszesz tutaj po to, żebysmy się tymi zaręczynami zachwycały, (o nich jest twój pierwszy post i wątek)tylko że na dobra sprawę to nie nasze zdanie powinno się liczyć, a twojej narzeczonej. Kurczę, sama czuję, że zagmatwałam swoja wypowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
A to goguś z niego
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
hih z tą odmową super sprawa ale chłopak sie zgasił
a propo dziwnych zaręczyn zaskakujacyh beznadzieja jak dla nnie pozdrawiam!
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
szczerze? fajnie byłoby być zaskoczoną, ale nie w ten spsób,
![]() ![]() jak dla mnie to postawienie kobiety w niezbyt ciekawej sytuacji... napewno nie rzuciłabym ci się na szyję, tylko powiedziała że muszę się zastanowić, bo skoro teraz sam zadecydowałeś za nas oboje, to co może się dziac w przyszłości? jeśli jednak ktoś koniecznie chciałby mnie zaskoczyć, to wg lepszym rozwiązaniem byłyby mniej huczne oświadczyny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Poczatek tego miesiaca przyniosl kolejne niesamowite wydarznia i fakty, ktore musialy nastapic. Juz zostala wyznaczona data slubu (w tym roku) i oboje wraz z rodzinami jestesmy bardzo szczesliwi ![]() ![]() Jest pieknie, bo jest w tym wszystkim wielka milosc i zadnych dwuznacznosci. Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem doprawdy dlaczego, ale wciaz w Twoich wypowiedziach wyczuwam pewna niechec do mojej osoby... ![]() Odpowiedz na Twoje pytanie powinnas juz znac - jest nia cel dla ktorego to TUTAJ opublikowalem oraz wyjasnienia, m.in. dla Ciebie ![]() PS - to sprostowanie dot. formy Waszych zareczyn rozwialo takze moje watpliwosci, bo tez myslalem, ze zaplanowaliscie date zar... itd. To jak to sie wydarzylo w Twoim opisie wyglada juz oczywiscie zupelnie inaczej. Naprawde ciesze sie takze Waszym szczesciem, bo takze takie zareczyny musialy przyniesc Wam piekne wspomnienia ![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym, to podzielam Twoj dystans co do tego watku, a nawet w ogole nie rozumiem jego idei i tego czemu autor tak usilnie probuje Cie przekonac ![]()
![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS - juz daje spokoj... ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze - Jardinero, serdeczne gratulacje!
Po drugie - lubię czytać/słuchać o takich odwaznych i szalonych pomysłach, niemniej sama nie chciałabym czegoś takiego przeżyc. Nie lubię nie mieć wyboru, czuć sie pod presją - bo rzeczywiście nie wiedziałabym, jak powiedzieć ewentualne "nie". Poza tym mam w sobie dużo przekory i nie wiem, czy nie zaryzykowałabym jakiegoś manewru w stylu ucieczki... albo długiego niemówienia nic, albo udawanego zemdlenia.. Tak więc ja nie chciałabym uczestniczyć w takim show, ale znam przynajmniej jedną dziewczynę, której by to odpowiadało. Po trzecie - Jardinero, po przeczytaniu Twojego pierwszego posta pomyślałam, że lubisz być w centrum uwagi. Że zaręczyny fajne, ale po co pisać o tym wszystkim wkoło. Dla poklasku? Twoje późniejsze wypowiedzi trochę redukują te nieprzyjemne odczucia, ale sam piszesz: Moje szalone zaręczyny - wolałabym "nasze". Abuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Abuba
alez oczywiscie, ze NASZE. Trudno nie popelniac bledow, gdy wciaz tylko myli sie o tym, by juz byc wreszcie razem w domu... ![]() Wesele sie szykuje... ![]() Pozdr!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Jardinero,
ale sobie bat ukręciłeś - po takich zaręczynach i wesele musi być niepospolite. Nie śledzę tego forum regularnie, ale pewnie znajdziesz tutaj mnóstwo pomysłow, które Cię zainspirują. Takie planowanie jest ekscytujące, nieprawdaż? Czekam w przyszłości na wątek "Nasze szalone wesele ![]() Abuba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam serdecznie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hmmm tu tez o tym piszesz(na forum trojmiasto tez jest ten watek i jak sadze text be zmiany)?jejku chyba bardzo lubisz byc chwalony.a ja za nic w swiecie nie oddam moich zareczyn -bylismy sami i to jest tylko nasza chwila.ale widac gusta sa rozne -jedni musza miec publicznosc inni nie.tak czy siak gratuluje pomyslowosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tak na serio wystarczy przeczytac moje posty i takze Ty zrozumialabys, ze nie o poklask w tym wszystkim chodziło i chodzi... ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Ja tez gratuluje i decyzji i pomyslu...
Z czystej ciekawosci... jak dlugo byliscie ze soba...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.