|  2006-01-06, 14:39 | #61 | |
| Raczkowanie | 

Dot.: Moje szalone zaręczyny :-)

Cytat: 
  i WAM TAKZE SERDECZNIE GRATULUJE I ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO   | |
|     |   | 
|  2006-01-06, 14:42 | #62 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  zaręczyny można zerwać   
				__________________ narysuj mi baranka...  zakorzenienie   | |
|     |   | 
|  2006-01-06, 14:51 | #63 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-01-06, 14:58 | #64 | ||||
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Grunt ze oboje jestescie z tego zadowoleni. Reszta sie nie liczy! Cytat: 
  kocham ja bezgranicznie. Gdyby ona tego nie odwzajemniala, nie byloby calej tej "ceremonii". Pozostale powody juz sa w moich postach. Nie musze sie powtarzac. Zawsze znajda sie osoby sceptycznie nastawione. Pozdrawiam   | ||||
|     |   | 
|  2006-01-06, 15:39 | #65 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
  ja akurat tak bym nie chciala... moj ukochany zrobil mi niespodzianke i nie wyobrazam sobie planowac tego wydarzenia wspolnie...  Cytat: 
       | ||
|     |   | 
|  2006-01-06, 15:43 | #66 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
  zwykle podczas takiego wydarzenia wiemy czego spodziewac sie po swojej partnerce, jestesmy pewni jej uczuc i znamy jej pragnienia. (napisalam jakbym byla facetem  ) | |
|     |   | 
|  2006-01-06, 16:19 | #67 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 to nie prawda, ze napisalas, jakbys byla facetem   = NAPISALAS MĄDRZE, a to nie jest domena pisania przez taką czy inneą płeć    | |
|     |   | 
|  2006-01-07, 08:27 | #68 | |
				 | 

Cytat: 
 Po kilku poważnych rozmowach doszliśmy do wniosku, że chcemy się pobrać, mój TŻ w przejęciu wspomniał coś o swojej wypłacie, a że zbliżał się dzień 5 czerwca (rocznica imprezy, na której między nami zaiskrzyło)... Domyśliłam się, że z wypłaty majowej planuje kupić pierścionek i dałabym sobie rękę odciąć, że oświadczy mi się właśnie w tę rocznicę. I jak czas pokazał ręki bym nie straciła. Kiedy zaprosił mnie do pubu rycerskiego, w którym byliśmy na pierwszej randce, byłam już pewna na 100%. Ale nie mogłam przewidzieć serca z czerwonych róż, które stało na stoliku czy słów, które wówczas wypowiedział. Także pisząc o wspólnej decyzji i zaplanowaniu zaręczyn miałam na myśli wspólne ustalenie, że się pobierzemy (a pierwszym etapem jak wiadomo są właśnie zaręczyny). Nie miałam na myśli czegoś typu "ustaliliśmy razem dzień, godzinę, miejsce, pierścionek i przemowę TŻ". A chyba niektórzy w ten sposób moją wypowiedź zrozumieli. jardinero: cieszy mnie Twoja troską o ukochaną kobietę i fakt, że gdybyś nie był pewny jej uczuć, nie naraziłbyś jej na stres związany z zaręczynami w miejscu publicznym. To cenne. Ciekawa jestem też co planujesz teraz, skoro już pochwaliłeś się swoim niecodziennym pomysłem i przez większość dziewczyn zostałeś okrzyknięty rycerzem na białym koniu... Zostaniesz na Wizażu? | |
|     |   | 
|  2006-01-07, 10:44 | #69 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ ...i jest  Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.  POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684   | |
|     |   | 
|  2006-01-07, 14:40 | #70 | 
| With Beauty In Love Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: w granicach zdrowego rozsądku :) 
				 | 

Piękne te zaręczyny, cieszę się Waszym szczęściem!!

| 
|     |   | 
|  2006-01-07, 19:31 | #71 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-01-07, 19:42 | #72 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Rawa Maz./Łódź 
				 | 

Cytat: 

__________________ Żona z mężem w restauracji. Żona zamawia: - Stek, pieczone ziemniaczki i lampkę wina... - A warzywo? - pyta kelner. - On? To samo co ja.   | |
|     |   | 
|  2006-01-07, 21:10 | #73 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław i okolice 
				 | 

jardinero - pomysł z zaręczynami na pewno niepospolity i zrobił na partnerce wrażenie, ja z mojej strony życzę wam wszystkiego najlepszego...ale - jest jedno ale  Dlaczego mam wrażenie, że (przynajmniej teraz) piszesz o tym wszystkim, jakbys oczekiwał od nas peanów zachwytu nad tobą i twoim wyznaniem? Powonna się liczyć dla ciebie przede wszystkim opinia partnerki na temat tych zaręczyn, zresztą - skoro taki "rozgłośny" sposób wybrałeś, to z pewnością i tak już sporo postronnych osób wie o waszych zaręczynach. Ja po prostu mam wrażenie, że piszesz tutaj po to, żebysmy się tymi zaręczynami zachwycały, (o nich jest twój pierwszy post i wątek)tylko że na dobra sprawę to nie nasze zdanie powinno się liczyć, a twojej narzeczonej. Kurczę, sama czuję, że zagmatwałam swoja wypowiedź   | 
|     |   | 
|  2006-01-07, 23:33 | #74 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dla mnie to był kryzysowy etap związku (i koncowy),po jego zdradzie i innych takich. On chyba uwazał,że wszytsko jest w najlepszym porzadku i był bardzo zaskoczony moja odmową   
				__________________ ...i jest  Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.  POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684   | |
|     |   | 
|  2006-01-08, 10:32 | #75 | 
| Wtajemniczenie | 

A to goguś z niego   i dobrze zrobiłaś, nauczkę mu porządna dałaś. 
				__________________ 12 luty 2008 narodziny mojej cudownej córeczki Sashy | 
|     |   | 
|  2006-01-08, 11:29 | #76 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków-NH 
				 | 

hih z tą odmową super sprawa ale chłopak sie zgasił a propo dziwnych zaręczyn zaskakujacyh beznadzieja jak dla nnie pozdrawiam! 
				__________________ ulubione powiedzenie mojej 5 letniej córki-KTO MA CYCKI TEN MA WŁADZE   | 
|     |   | 
|  2006-01-08, 13:20 | #77 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 Lokalizacja: tarnobrzeg 
				 | 

szczerze? fajnie byłoby być zaskoczoną, ale nie w ten spsób,     jak dla mnie to postawienie kobiety w niezbyt ciekawej sytuacji... napewno nie rzuciłabym ci się na szyję, tylko powiedziała że muszę się zastanowić, bo skoro teraz sam zadecydowałeś za nas oboje, to co może się dziac w przyszłości? jeśli jednak ktoś koniecznie chciałby mnie zaskoczyć, to wg lepszym rozwiązaniem byłyby mniej huczne oświadczyny | 
|     |   | 
|  2006-01-08, 21:37 | #78 | ||
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Poczatek tego miesiaca przyniosl kolejne niesamowite wydarznia i fakty, ktore musialy nastapic. Juz zostala wyznaczona data slubu (w tym roku) i oboje wraz z rodzinami jestesmy bardzo szczesliwi    Jest pieknie, bo jest w tym wszystkim wielka milosc i zadnych dwuznacznosci. Pozdrawiam serdecznie       | ||
|     |   | 
|  2006-01-08, 21:45 | #79 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 Nie wiem doprawdy dlaczego, ale wciaz w Twoich wypowiedziach wyczuwam pewna niechec do mojej osoby...  Odpowiedz na Twoje pytanie powinnas juz znac - jest nia cel dla ktorego to TUTAJ opublikowalem oraz wyjasnienia, m.in. dla Ciebie  PS - to sprostowanie dot. formy Waszych zareczyn rozwialo takze moje watpliwosci, bo tez myslalem, ze zaplanowaliscie date zar... itd. To jak to sie wydarzylo w Twoim opisie wyglada juz oczywiscie zupelnie inaczej. Naprawde ciesze sie takze Waszym szczesciem, bo takze takie zareczyny musialy przyniesc Wam piekne wspomnienia  Pozdrawiam serdecznie | |
|     |   | 
|  2006-01-09, 00:38 | #80 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 a tak poza tym, to podzielam Twoj dystans co do tego watku, a nawet w ogole nie rozumiem jego idei i tego czemu autor tak usilnie probuje Cie przekonac   
				__________________ narysuj mi baranka...  zakorzenienie   | |
|     |   | 
|  2006-01-09, 06:58 | #81 | ||
				 | 

Cytat: 
  Oświadczyny w kinie (na wielkim ekranie Drew, proszący o rękę swojej dziewczyny, a następnie Drew siedzący w pierwszym rzędzie, padający na kolana przed wybranką i wręczający jej pierścionek - zachwyt widzów, "tak" wypowiedziane przez laskę, cud, miód i orzeszki  ). A potem wyjście z sali i natychmiastowe zerwanie + ochrzan   Cytat: 
 | ||
|     |   | 
|  2006-01-09, 08:11 | #82 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  A co do Twojego dwojakiego zaszufladkowania mojej osoby - no coz - masz tendencję do krzywdzącego upraszczania  Na szczescie Twoje zdanie nie jest potrzebne mi do szczescia  PS - juz daje spokoj...  Nie bede Ci (Wam) wiecej "obrzydzal" ... Pozdrawiam | |
|     |   | 
|  2006-01-09, 10:46 | #83 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Po pierwsze - Jardinero, serdeczne gratulacje!  Po drugie - lubię czytać/słuchać o takich odwaznych i szalonych pomysłach, niemniej sama nie chciałabym czegoś takiego przeżyc. Nie lubię nie mieć wyboru, czuć sie pod presją - bo rzeczywiście nie wiedziałabym, jak powiedzieć ewentualne "nie". Poza tym mam w sobie dużo przekory i nie wiem, czy nie zaryzykowałabym jakiegoś manewru w stylu ucieczki... albo długiego niemówienia nic, albo udawanego zemdlenia.. Tak więc ja nie chciałabym uczestniczyć w takim show, ale znam przynajmniej jedną dziewczynę, której by to odpowiadało. Po trzecie - Jardinero, po przeczytaniu Twojego pierwszego posta pomyślałam, że lubisz być w centrum uwagi. Że zaręczyny fajne, ale po co pisać o tym wszystkim wkoło. Dla poklasku? Twoje późniejsze wypowiedzi trochę redukują te nieprzyjemne odczucia, ale sam piszesz: Moje szalone zaręczyny - wolałabym "nasze". Abuba | 
|     |   | 
|  2006-01-12, 14:56 | #84 | |
| Raczkowanie | 

Abuba alez oczywiscie, ze NASZE. Trudno nie popelniac bledow, gdy wciaz tylko myli sie o tym, by juz byc wreszcie razem w domu...  Wesele sie szykuje...  Pozdr! 
				__________________ Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-01-12, 15:52 | #85 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Jardinero, ale sobie bat ukręciłeś - po takich zaręczynach i wesele musi być niepospolite. Nie śledzę tego forum regularnie, ale pewnie znajdziesz tutaj mnóstwo pomysłow, które Cię zainspirują. Takie planowanie jest ekscytujące, nieprawdaż? Czekam w przyszłości na wątek "Nasze szalone wesele  " Abuba | 
|     |   | 
|  2006-01-12, 15:56 | #86 | ||
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Bardzo ezoteryczny okres zycia...  pozdrawiam serdecznie 
 | ||
|     |   | 
|  2006-01-13, 14:12 | #87 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

hmmm tu tez o tym piszesz(na forum trojmiasto tez jest ten watek i jak sadze text be zmiany)?jejku chyba bardzo lubisz byc chwalony.a ja za nic w swiecie nie oddam moich zareczyn -bylismy sami i to jest tylko nasza chwila.ale widac gusta sa rozne -jedni musza miec publicznosc inni nie.tak czy siak gratuluje pomyslowosci

| 
|     |   | 
|  2006-01-13, 14:40 | #88 | ||
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  jasne  jak kazdy ale tak na serio wystarczy przeczytac moje posty i takze Ty zrozumialabys, ze nie o poklask w tym wszystkim chodziło i chodzi...  Pozdrawiam   
 | ||
|     |   | 
|  2006-01-13, 15:07 | #89 | 
| Raczkowanie | 

Ja tez gratuluje i decyzji i pomyslu...  Z czystej ciekawosci... jak dlugo byliscie ze soba...?   | 
|     |   | 
|  2006-01-13, 15:13 | #90 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.