|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Intercyza przedmałżeńska wg Fundacji Ojców Pokrzywdzonych Przez Sądy.
Cytat:
Przetrzepałam kiedyś forum, związane z taką organizacją i zazwyczaj jest kilka scenariuszy: - oddadzą na wychowanie własnej mamusi (chętnej na taki układ, bo to zła kobieta była, nie umiała docenić mojego Rysia, niegospodarna taka, wnuka mi psuje), - po zwycięskiej walce oddadzą dziecko z powrotem do matki, pokazując, że nie ma z nimi żartów i jak się może skończyć pyskowanie o alimenty, w tym scenariuszu często była zona całuje po rękach i błaga o powrót, - czary.
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Kto mi wypłaci 1000.000 USD odszkodowania za przeczytanie całości tej intercyzy i trwałe rysy na psychice powstałe w zwiazku z powyższym
?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
A jak by wyglądała równie szalona intercyza preferująca prawa kobiet?
![]() Niebezpieczeństwo nadciąga... ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Poprawna odpowiedz; Tak samo Przy zamianie inicjałów. |
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Ja to się zastanawiam po wuj brać ślub i płodzić dzieci z kimś, kogo się nawet nie lubi?
![]() I potem przychodzą nowe wizażanki/wizażankowie i plują się, że "tu wszyscy takie idealne życie majo, to nie prawda!!!11!!1", bo nie ogarnęli nigdy, że da się być w szczęśliwym związku z normalnym człowiekiem, albo zapracować na godną pensję i dobre warunki mieszkalne. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A taka niewinna nazwe maja, w zyciu bym nie pomyslala.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Swoją drogą, czy Wam też przy tekstach typu "nie opowiada się nikomu o rodzinnych sprawach" zapala się lampka pt "PRZEMOCOWIEC/TOKSYK ALERT!" ?
Mój były raczył mnie swojego czasu takimi tekstami. Przemocowcem może nie był, ale toksykiem a i owszem. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wierzę w to co czytam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;61831901]Swoją drogą, czy Wam też przy tekstach typu "nie opowiada się nikomu o rodzinnych sprawach" zapala się lampka pt "PRZEMOCOWIEC/TOKSYK ALERT!" ?
Mój były raczył mnie swojego czasu takimi tekstami. Przemocowcem może nie był, ale toksykiem a i owszem.[/QUOTE] Oczywiście. To jest typowe tłumaczenie przemocowcow i toksykow. "To nasze prywatne sprawy, nie wolno tego wywlekać, rodzina ma trzymać się razem i we własnym gronie rozwiązywać swoje problemy". To takie oczywiste... Coraz bardziej mnie to przeraża. |
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Współczuję ojcom, którzy chcą walczyć o swoje dzieci, gdzie matka sobie nie radzi/nie chce sobie radzić/chce alimentów dla siebie (nieczęsto się tak zdarza, ale nie oszukujmy się, bywa) i idzie po pomoc do takich ludzi. Gdybym była sędzią i zobaczyła ojca w otoczeniu takich oszołomów, nawet gdybym starała się być jak najbardziej obiektywna, od razu o wiele lepiej patrzyłabym na matkę...
|
|
|
#70 |
|
on tired little feet
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;61831736]Ja to się zastanawiam po wuj brać ślub i płodzić dzieci z kimś, kogo się nawet nie lubi?
![]() I potem przychodzą nowe wizażanki/wizażankowie i plują się, że "tu wszyscy takie idealne życie majo, to nie prawda!!!11!!1", bo nie ogarnęli nigdy, że da się być w szczęśliwym związku z normalnym człowiekiem, albo zapracować na godną pensję i dobre warunki mieszkalne.[/QUOTE] No jak po co? Bo tak przystało na Janusza Polaka Katolika Heteroseksualistę. Jak się ni ożeni to jeszcze sunsiad pomyśli że łon jakiś gej czy inny homo. Graża spod siedemnastki ma fajne cycki i za dużo nie myśli to biere. Dzieciury niech rodzi, bo mama chce mieć wnusie a i mężczyzna spłodzić swoje musi.
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
temat poważny, a oni robią z tego walkę o rządzenie kobietami... nie może być w związku równości, zawsze któreś musi być górą...
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie róbcie z ludzi totalnych debili . jeszcze nigdy nie spotkałam sie z takim podejściem do ślubu i posiadania dzieci
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo obracasz się w towarzystwie normalnie myślących ludzi o umiarkowanych poglądach? Polecam zapuścić korzenie na katolickim Podhalu, to znam z autopsji, można przebierać w takich opowieściach .
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
to nie trzeba katolickiego Podhala, na Mazowszu też takie opinie się uświadczy. co prawda nie często, ale niestety są ludzie z podejściem: biorę ładną, głupią za żonę, niech dzieci rodzi i się słucha, bo przecież trzeba mieć żonę i dzieci.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/94089/...nie_lekarskie/
Lol, co za fejm, pudelek też wzięty ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Janusz nosi sygnet
|
|
#77 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba żartujesz.. odmówiłabyś wejścia symbolowi jaśniepańskiego dostatku? ??
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Intercyza przedmałżeńska wg Fundacji Ojców Pokrzywdzonych Przez Sądy - "intercy
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61797256]Nie wiem, czy zasypywanie mejlami to dobry pomysł. Jeśli kobiecie to pasuje, to niech podpisuje i niech tak sobie z mężem praktykuje, nic mi do tego.
[/QUOTE] Przecież takie chore zapisy mogą pasować tylko osobom nieświadomym lub zmanipulowanym ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- To może była jakaś rodzina z Bałkanów, albo muzułmanie. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- To dziwne, bo jest ono bardzo powszechne, nawet w dużych miastach, w tzw. dresiarskich dzielnicach. |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wiedziałam, że jestem ponadprzeciętna
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Intercyza przedmałżeńska wg Fundacji Ojców Pokrzywdzonych Przez Sądy - "intercy
Cytat:
Bycie Imperialistą to bardzo specyficzny stan umysłu |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się czy w ogóle jest sens ekscytować się jakimiś stowarzyszeniami z marginesu
To tak jakby prowadzić krucjatę przeciwko każdemu głupiemu komentarzowi w internecie, czy artykułom z Frondy. Niby można, ale po co? Dla autorów tego typu treści to tylko darmowa reklama i propagowanie ich poglądów na szerszą skalę w społeczeństwie.Taka "intercyza" nie ma w ogóle mocy prawnej
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
To tylko ukazuje głupotę niektórych kobiet i zaślepienie misiaczkiem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

?

nie róbcie z ludzi totalnych debili . jeszcze nigdy nie spotkałam sie z takim podejściem do ślubu i posiadania dzieci
.

??