Czy czujesz się piękna? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-07-05, 20:49   #61
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Dot.: Czy czujesz się piękna?

Cytat:
Napisane przez Magda_BB Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam - czy spotkała Was ostatnio jakaś przykrość z powodu wyglądu?
bo ja myślałam, że już mam to za sobą, a dwa dni temu usłyszałam, że powinnam się odstawić w najlepsze ciuszki i jechać urabiać klienta, bo cytuję: wyglądam w miarę nieźle

i to nie od faceta, tylko od mojej szefowej..
Tjaaaa, dowiedziałam się, że w pewnych kręgam mam ksywę: anorektyczka.

Moje 170 cm wzrostu i 62 kg (ostatnio chyba nawet 64) wagi pozdrawia te kręgi
Stary 2016-07-05, 22:41   #62
Czarna2000
Inez

Cytat:
Napisane przez Wolha wRedna Pokaż wiadomość
Tjaaaa, dowiedziałam się, że w pewnych kręgam mam ksywę: anorektyczka.

Moje 170 cm wzrostu i 62 kg (ostatnio chyba nawet 64) wagi pozdrawia te kręgi
Mi babcia z ciotką ciągle wmawiają, że za chwilę to zagłodzę się na śmierć. Same są chorobliwie otyłe . Ja mam 160 cm i 48 kg, przy czym absolutnie mi to odpowiada i się nie głodzę
JAk usłyszały, że ćwiczę (sprawia mi to przyjemność, a i efekty fajne) i chcę trzymać zdrową dietę, nie głodówkę czy coś tylko bardziej przyjrzeć się temu co jem (miało być wakacyjne wyzwanie, ale coś mi nie pykło ) mało nie padły.
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-06, 07:23   #63
beuska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Magda_BB Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam - czy spotkała Was ostatnio jakaś przykrość z powodu wyglądu?
bo ja myślałam, że już mam to za sobą, a dwa dni temu usłyszałam, że powinnam się odstawić w najlepsze ciuszki i jechać urabiać klienta, bo cytuję: wyglądam w miarę nieźle

i to nie od faceta, tylko od mojej szefowej..
Mi ciągle powtarzają, że jestem za chuda, chociaż jem tyle co porządny chłop i nigdy nie przyszło mi do głowy się głodzić A ludzie myślą, że jak ktoś jest chudy to od razu anoreksja, bulimia itd...
beuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-06, 09:07   #64
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beuska Pokaż wiadomość
Mi ciągle powtarzają, że jestem za chuda, chociaż jem tyle co porządny chłop i nigdy nie przyszło mi do głowy się głodzić A ludzie myślą, że jak ktoś jest chudy to od razu anoreksja, bulimia itd...
Nie lubie tego. Tak samo jak nie lubię oceniania osób z nadmiarowymi kilogramami. Nie wszystkie chude panny są chude bo nie jedzą, nie wszystkie z nadprogramowymi kilogramami się opychają.

Póki osoba ze skrajną wagą (w którakolowiek stronę) nie ma jej osiągniętej z powodu własniej głupoty i nie zaczyna na nią jednocześnie narzekać - nie robię uwag.
Stary 2016-07-09, 18:03   #65
201706051008
Konto usunięte

.

Edytowane przez 201706051008
Czas edycji: 2016-12-24 o 20:32
201706051008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-09, 18:50   #66
2cfaa0a5c37026ea4ab814c74c2acc8bc9bbc2c1
Konto usunięte

Po kilku latach zakompleksienia i chwiejnej samooceny stwierdzam, że czuję się piękna Lubię moje delikatne rysy twarzy, oczy, usta i pieprzyk nad nimi oraz kolor włosów, który jakiś czas maskowałam farbą . W walce z kompleksami pomogła mi zmiana myślenia - przestałam rozpamiętywać przykre chwile oraz porażki i zamieniałam to na myśli typu: "jeśli to już się stało i tego nie zmienię, to nie będę tego rozpamiętywać".
Dużo też zmieniła zmiana garderoby na bardziej kobiecą. Spódnice i sukienki dają mi +100000 do dobrego samopoczucia. Takiego czegoś nie wyzwala we mnie nawet makijaż.
Może i to wszystko jest banalne, ale podziałało

Edytowane przez 2cfaa0a5c37026ea4ab814c74c2acc8bc9bbc2c1
Czas edycji: 2016-07-09 o 18:53
2cfaa0a5c37026ea4ab814c74c2acc8bc9bbc2c1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-09, 21:19   #67
Wolha wRedna
Zakorzenienie

[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;6281984 1]Po kilku latach zakompleksienia i chwiejnej samooceny stwierdzam, że czuję się piękna Lubię moje delikatne rysy twarzy, oczy, usta i pieprzyk nad nimi oraz kolor włosów, który jakiś czas maskowałam farbą . W walce z kompleksami pomogła mi zmiana myślenia - przestałam rozpamiętywać przykre chwile oraz porażki i zamieniałam to na myśli typu: "jeśli to już się stało i tego nie zmienię, to nie będę tego rozpamiętywać".
Dużo też zmieniła zmiana garderoby na bardziej kobiecą. Spódnice i sukienki dają mi +100000 do dobrego samopoczucia. Takiego czegoś nie wyzwala we mnie nawet makijaż.
Może i to wszystko jest banalne, ale podziałało [/QUOTE]

Mam tak samo. Uwielbiam spódnice i sukienki w nich nawet w gorysz dzień czuję się ładnie i przede wszystki kobieco. No nie lubie siebie w spodniach.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-10, 09:39   #68
I am Rock
lokalna gwiazda

Zauważyłam, że w zalewie szortów i spodni do kolan, dziewczyna/kobieta w spódniczce czy sukience przyciąga uwagę. W sukience czuję się atrakcyjniejsza.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-10, 10:16   #69
dziuba85
Zakorzenienie

Nie, nie czuję się piękna. I zapewne nie będę się tak czuła.

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości