|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sesja 2006
Cytat:
ale tak to jest jak sie czlowiek bawi w 2 kierunki, to egzaminow wychodzi w sesji 3 razy tyle ale nie jest zle jakos sobie radzić trzeba pozdro dla wszystkich uczących sie
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sesja
Cytat:
ja mam 15.edit - tzn. 15 egzaminow, zaliczen mam hm...o jeny, moze nie bede pisac bo sie zalame zaraz po co mam sobie psuc humor
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w sumie jeden egzamin dwuczęściowy (test a potem ustno-praktyczny) z pediatrii ;((
Ale po pieciu latach studiownia nic mnie juz nie rusza
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to u mnie nie jest aż tak źle, tylko myślałam kiedyś o studiowaniu 2 kierunków, ale nie dałabym rady (nie wiem jakby to było, gdybym miałą mieć 32 egzaminy -u mnie egz. od zaliczenia praktycznie nie różni się niczym, tylko tym, że na egz. przychodzi się "ładnie ubranym" )
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Ci, ze jesli studiuje sie podobne kierunki to nie jest tak zle
czasami trzeba się wycwanić
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj dziewczyny po co przypominałyście
już prawie zapomniałam o sesji ![]() A tak poważnie... to nie wiem za co mam się zabrać tyle tego mam na głowie..a do tego jestem chora ![]() Czeka na mnie 6 ślicznych egzaminów Nie wiem JAK sobie z tym poradzę (chyba jak co roku od 2 lat )Pozdrawiam i trzymam kciuki
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
mam mam 7 egz...jeden jzu za mna_ chyba
![]() do tego 9 zaliczen...... jednym slowem sesja sie rozpoczela a ja mam ogromnego lenia...zreszta jak przed kazda sesja ![]() ale nie panikuje bo w sumie to tylko sesja jesli nei zdam egz w 1 term to bedzie drugi ![]() powodzonka dla wszystkich
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Akademia ekonomiczna w Krakowie
zarzadzanie marketing <euromarketing> |
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam koleżanki niedoli |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Kalex przybij 5
Ja tez sie bawie w 2 kierunki Mam 13 egzaminow ( pechowa 13 ) a zaliczen to nawet niewiem ile, bo ja umie liczyc tylko do 20
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh, ja sie bawilam w dwa kierunki przez pierwszy miesiac, ale stwierdzilam ze nie dam rady, bo skonczy sie tak, ze ani jednego ani drugiego nie bede miala. Wiec pozostalo 8 zamiast 15
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki w piątek mam pierwszy egzam
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jutro koło zaliczeniowe z ruska. więc wracam do nauki. powodzenia
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Tak ta sesja znowu ... czeka nas studentki
ja mam w lutym 3 egzaminy z tego 2 ustnie :p i w ogóle nie zajżałam do nieczego , zawsze na ostatnią chwile i po nocach potem nie śpie ! Życze wam powodzenia drogie wiźanki! |
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty trzymaj za moj jutrzejszy ustny. Dobranoc
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o,o,o...ja też się tej zasady stosuję. nigdy nie zapomnę pierwszego egzaminu na studiach. cała zestrachana usiadłam do nauki tydzień wcześniej i skończyło się to marnym 3,5. a teeeraz...hm. 1-2 dni przed egzaminem i wyniki o niebo lepsze. już dwa mam za sobą i żeby nie zapeszać nic nie powiem, ale jednodniowa nauka służy zdecydowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 10:55 |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie mam weny do nauki.
A jak pomyśle ile tego jest.To tym bardziej mi się nie chce. Ale trzeba sie wziać do nauki oj trzeba...
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ma wazne pytanko!!! Czy łykacie jakieś witaminki podczas sesji żeby "poprawić pamięć, otworzyć umysł na wiedzę"? Nie chodzi mi tu absolutnie o żadne narkotyki tylko jakieś sprawdzone recepturki. Moja mam miała taką: kawa z 3 czubatych łyżek i 1-2 cytrynki na zagryche i może to jak w efekcie placebo ale dawało w większości średnią 4,8! Niestety na mnie nie działa!
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Kawa owszem, ale takiej siekiery bym nie przeżyła
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu mój TŻ opowiadał mi o eksperymencie, na temat którego gdzieś tam przeczytał. Otóż podzielono studentów jednego roku (może grupy dziekańskiej
) na dwie mniejsze grupy i jednej przez tydzień (może dwa) podawano kawę a drugiej mleko. Okazało się, że ci od kawy mieli lepsze wyniki w nauce. Nikogo by to pewnie nie zdziwiło, jednak na koniec eksperymentu ujawniono, że kawa była bezkofeinowa a do mleka dosypywano własnie kofeinę, która to rzekomo wpływa pobudzająco na myślenie Wniosek z badania był jeden: nastawienie psychiczne potrafi zdziałać cuda ![]() Nie wiem czy czegoś nie przekręciłam, więc jeśli któraś z Wizażanek czytała albo słyszała na ten temat i zauwazyła jakieś niedociągnięcia w mojej wypowiedzi, proszę mnie poprawić
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem okropny leń
nie dośc że wszystko zostawiam na dzień przed, to jeszcze uczyć zaczyna mi się chcieć ok 22 dopiero więc nic dziwnego że cały czas jadę na trójach Wnioskuję o wprowadzenie "bana naukowego" Włączę go sobie sama na 3 tygodnie i będę przez to zmuszona nie zaglądać tutaj i może wreszcie uda mi się zdać coś na 4 a może nawet 5 ...?
|
|
#88 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wspólnymi siłami uda nam się go przegłosować...
|
|||
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha ban naukowy
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
hej.ja tez przewaznie odkladam na ostatnia chwile.udolo mi sie uzyskac zwolnienie z dwoch egzaminow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

ale tak to jest jak sie czlowiek bawi w 2 kierunki, to egzaminow wychodzi w sesji 3 razy tyle
ale nie jest zle

po co mam sobie psuc humor

Kawa owszem, ale takiej siekiery bym nie przeżyła