![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy ktos widział taką bronsoletke?
Co za głupota. Bez obrazy dla tych którym sie podoba.
Ale zawsze tak było, jedzie się po czymś i śmieje z tych którzy ewentualnie coś innego noszą. Jednak później, kiedy noszą to gwiazdy, wszyscy zaczynają dostrzegać w tym artystyczny indywidualizm... ![]() Jaki indywidualizm do cholery, skoro wszyscy to noszą? Opanujcie się co niektóre ![]() Ps. Wiecie z czym mi się skojarzył ten przeplot z przodu? No wypisz wymaluj logo Chanel. W sam raz dla fashion victim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Mi się ta bransoletka nie podoba ale widziałam ją na ręce u jakiejś dziewczyny w H&M
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
50 zł?????
Panie, panie, W WARSZAWIE takie coś widizłam, w przejściu koło wileńskiego, w sklepie "wszytsko za 5 zł" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Szkoda mi trochę pieniędzy na taką bransoletkę, skoro mogę sama to zrobić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam ze dwa lata temu 12 bransoletek za 1 euro we Włoszech na straganie :P Było ich pełno w różnych kolorach... U nas na pewno też gdzieś są... To są dwie bransoletki tak fajne splecione ze sobą
![]() wrzucam moje dwie ![]()
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item221039777__jel..._emo_punk.html
i już są tańsze ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Oh, ile ja się swego czasu takich bransoletek naszukałam...
Przez wiele lat marzyłam o kupie takich jelly-brancelets [koniecznie czarnych! imao] na mojej ręce.. ![]() nigdzie jednak ich nie mogłam znaleźć. pamiętam jak łaziłam po wszystkich sklepach i nic, nawet za każdym razem gdy byłam za granicą, łaziłam i łaziłam po sklepach i marzyłam, że je znajdę.. ![]() i nic i nic i nic. potem, w gimnazjum (oj kiedy to było..) zobaczyłam je na ręce mojej kolezanki z równoległej klasy... oczywiście zaraz ją napadłam i zapytałam, skąd je ma ![]() okazało się, że dostała od Siostry z USA ![]() ![]() Wyskubałam od niej 2 bransoletki i nosiłam je (niesplecione). W końcu kilka lat później, gdy moja przyjaciółka jechała do USA, poprosiłam ją by poszukała takich bransoletek dla mnie... i wiecie co, weszła do pierwszego lepszego sklepu i znalazła je ![]() oczywiście kosztowały psie pieniądze ![]() Gdy je od niej dostałam, powiedziałam, że nigdy ich chyba nie zdejmę ![]() i w sumie noszę do teraz, strasznie ejstem z nimi zżyta ![]() Po prostu podobały mi się od zawsze i gdy w koncu je zdobyłam, są trochę jak mój znak firmowy ![]() Z dwóch zrobiłam sobie właśnie takie splecione cudo ![]() Mam ich w domu pełno i to najróżniejsze kolory, bo rok poźniej przyjaciółka znów mi trochę przywiozła, ogółem ciężko je znaleźć w sklepach (niefajnie ale i dobrze, bo co za dużo to niezdrowo.. :/), ale ja dorwałam je też w Waw i na allegro ![]() Dla szukających - polecam sklep Claries (czy jakoś tak?), w Złotych Tarasach - tam swego czasu było ich pełno i były tanie - ok 11 zł za 10 sztuk chyba, o ile pamiętam... ![]() Się rozpisałam ![]() ps. Jakby ktoś takie 2 splecione chciał, to ja mogę odstąpić, mam tego naprawdę full ![]()
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O o o! Aktualne?? Baaardzo bym chciała! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
aktualne
![]() nie ma problemu, mogę wysłać takie 2 pojedyncze, które sobie potem spleciesz, bo takich od razu połączonych to nie mam, nie wiem czy można takie kupic :? w każdym bądź razie, ja noszę splecione dwie w 1 ![]()
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
ej a wie ktos jak je splesc bo ja nie wiem a przecinac ich nie bede i wie ktos moze gdzie mozna je kupic w lodzi bo do wawy mam za daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
aga87 a może podzieliłabyś się z jeszcze jedna biedna wizażanką? Wszędzie szukam i nigdzie nie moge ich znaleść
![]() Zachwalałabym Cię pod niebiosa kochana ![]()
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item368168716_..._emo_punk.html
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
![]()
Dzisiaj byłam w H&M w Katowicach w REAL'u i tam jest tego pełnooo :P Za 7,90 5 zlbo 7, niepamiętam... żółtych i szarych(razem) jest w dziale z dodatkami. W dziale z dodatkami dla dzieci za 9,90 jest 15 sztuk, tylko ze one są o wiele cieńsze i mniejsze. Kolory - żółto-zielono-różowo-czarne(także razem). Jednokolorowych nie ma. Ja sama kupiłam 2 paczki tych dziecieńcych i od razu starszy mnie opieprzył, że mam za dużo kasy, ale ja uważam, ze boskie są.... Ahh!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Nawet mi się podobają, gdyby tylko nie oznaczały ,,upodobań" seksualnych to mogłabym je nosić- a tak wyobrażam sobie ,że idę sobie z taką bransoletką w lato a tu ktoś mnie zaczepia- lubisz seks analny?
![]()
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Ej ja mam wielką prośbe do kogos x3
Te bransoletki jak wiadomo są swietne ;d Byly u mnie jakis czas temu w h&m'ie ale kolezanka zabrala ostatnią opakowanie ![]() ![]() Np.Można by było wystawić je na allegro , dać mi znać a ja bym kupiła ^^ Na allegro są juz takie , ale po pierwsze tylko 2 , a po drugie wychodzi za nie 10 zl. a z tego co wiem w h&m bylo i podajże 7 i po 9.90 Myślę że komuś to nie sprawi problemu ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
ja kupilam na jednej stronie internetowej i za jedna sztuke zaplacilam 2 zl przesylka 6 zl a jest nawet sporo kolorow... gdyby ktos chcail strone to : www.glovestar.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
dzieki za strone, a jakby ktos widzial gdzies w wawie jb to dajcie znac gdzie bo ja przeszlam caly wola park, zlote terasy, arkadie i nic..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
hej
![]() o ile mi wiadomo tak splecione branzoletki coś symbolizują ![]() tzw. popularne w Stanach Jelly Bracelets pierwszy raz spotkałam się z nimi na niezbyt lubianym serwisie pudelek,w artukule o Toli z B27: "Na ostatniej imprezie założyła na nadgarstek dwie splecione bransoletki (popularne w Stanach Jelly Bracelets) - jedną zieloną, drugą czarną. Nastolatki w USA chwalą się w ten sposób rówieśnikom, że uprawiają już seks i jak to lubią robić. Lansik rozszyfrowuje kod z nadgarstka Toli.." Poszukałam znaczeń i znalazłam na kilku forach : Bransoletki noszone przez gwiazdy i nie tylko. Sławne w USA. To znaczenia ich kolorów : 1. Żółty - wskazuje na użytkownika jest gotowa do przytulania 2. Różowa - wskazuje na użytkownika który jest skłonny zrobić malinkę 3. Pomarańczowa - wskazuje na użytkownika który jest gotowy do buziaka 4. Fioletowy - wskazuje na użytkownika który jest gotowy pocałować partnera albo uprawiać seks 5. Czerwony - oznacza użytkownika jest gotowy do przeprowadzenia lap dance 6. Zielony - wskazuje, że seks oralny jest wykonywany na dziewczynie 7. Przezroczysta - oznacza gotowość do zrobienia "tego co partner chce" 8. Niebieska - seks oralny w wykonaniu wskazuje na faceta 9. Czarne - wskazuje, że regularnie uprawia seks w pozycji misjonarskiej 10. Biała - wskazuje użytkownika który okazuje co ma 11. "Świecąca" Żółta - wskazuje ze przytulanie i całowanie jest do zaakceptowania 12. "Świecąca" Różowa - chętnych do "Flash" (pokaż) części ciała 13. "Świecąca" Fioletowa - jest skłonny do pocałunku francuskiego ( otwarte usta) 14. "Świecący" Niebieski - użytkownik jest gotowy do wykonania seksu analnego 15. "Świecący" Zielony - oznacza, że użytkownik jest gotowy do "69" (wzajemne seks oralny) 16. "Świecąca" przezroczysta - wskazuje, że użytkownik pozwoli partnerowi czuć lub dotykać jakiejkolwiek części ciała chcą Tyczy to się podobno zarówno braznoletek żelowych jak i tych których poszukujecie ![]()
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
to samo znajdziesz na wiikipedii, te branzoletki sa z ameryki wiec nic dziwnego ze to znacza bo amerykanie bardzo czesto doszukuja sie erotyki itp. w byle czym. Wg mnie to bez sensu bo jak mozna to wiedziec z branzoletki? Ameryka to dziwny kraj pod tym wzgledem..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
jelly brancelet mozna kupic w sklepie Retro, 15zl za 2 sztuki, ale tylko czarne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Retro w arkadii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.