|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MORGAN DE TOI, H&M, spodnie DIVERSA, RRESERVED- wszystko NOWE!!! oraz ciagle dokladki
Cytat:
(tej czarnej bluzki juz nie mam) |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MORGAN DE TOI, H&M, spodnie DIVERSA, RRESERVED- wszystko NOWE!!! oraz ciagle dokladki
Cytat:
kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88147 |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty na to? |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te trzy rzeczy za staniczek???? |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Hmm,chyba nic więcej mi się nie przyda
myślę,że mogłabym zaproponować jakąś jedną rzecz za Twoją jedną.Tylko kwestia tego co byś sobie wybrała.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze masz jakies dobre balsmay do ciala, odzywki do wlosow, kremy do tlustej cery?.... Pzdr |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mowiac( lub piszac ) chcialabym ten zel i tonik z Olay. Wymiana na tylko tonik lub tylko zel za staniczek nie bardzo mnie zadowola...Moze cos jescze sobie dobierzesz? |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Przejrze jeszcze dokładnie i pomyślę,a powiedz mi czy ten staniczek jest w dotyku tylko z takiej satynki-atłasu,tzn czy jest cieniutki w dotyku czy ma jakieś delikatne usztywnienie,nie chodzi mi o drucik tylko materiał czy ma jakąś gąbeczkę lub jest wielowarstwowy.Nie wiem jak Ci to dokładnie opisać o co mi chodzi
po prostu czy typowy miękki czy troszkę usztywniony.
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Czy za jeansy DIVERSE roz.28 interesowaloby Cię: -Fragonard-Soleil EDP (ze 100ml zostało ok 40ml) http://www.fragonard.com/@en-us/shop/172/72/dept.asp ??
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

) chcialabym ten zel i tonik z Olay. Wymiana na tylko tonik lub tylko zel za staniczek nie bardzo mnie zadowola...