|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Projekt Lady
Szczerze, to mnie zaciekawił ten program, a zawsze byłam negatywnie nastawiona do takich produkcji. Moją faworytką jest Angelika, widać, że fajna dziewczyna (zna aż 5 języków), tylko bardzo niepewna siebie, ukrywająca pod chłopięcym wyglądem, ale chcąca to zmienić. Wydaje mi się, że Patrycja (ta o krótkich blond włosach) też nie jest złą dziewczyną.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie denerwuje w Patrycji to jej kokietowanie o ktorym wspomnialy mentorki
Jej blizej do ksiezniczki niz damy |
|
|
|
|
#63 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 22:25 |
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
A ja najbardziej lubię Roksanę. Widać, że jej naprawdę zależy na tym, aby się zmienić.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Oglądałam kiedyś wersję brytyjską. Polską oglądam bo niestety moje ulubione seriale mają przerwę wakacyjną :P i co robić
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Mnie denerwuje Patrycja Wieja.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu Rozenek w opłaconej roli TVN
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie zabrać głos bo też oglądam program -parę z wizażanek zastanawia się czy program jest bardzo wyreżyserowany -nie wiem na ile ze strony innych uczestniczek ale jedną z nich znam osobiście i mogę szczerze zapewnić ,że z jej strony może i owszem była gdzieś tam chęć zmiany ale bardziej była to forma zaistnienia co jej się chyba udało bo świadczy o tym fakt,że piszecie o niej Wy jak i portale plotkarskie
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Moja ulubiona to ta najstarsza, z kolczykiem w nosie i tatuażami, co pracowała jako marynarz - Marta chyba. Jest dojrzała, więc pewnie wie czego chce, widać że rozsądna i stonowana.
Na początku miałam złą opinię o programie - myślałam że skoncentrują się na wmawianiu im jak to strasznie się dziewczyna nie szanuje zakładając mini i jakie to okropne nie umieć jeść 5 widelcami. Ale podoba mi się że poszli w psychologię, że dają tym dziewczynom wsparcie emocjonalne, że nie chodzi tylko o to żeby się zachowywały jak damulki, ale żeby nauczyły się o sobie myśleć jako o wartościowych, niezależnych kobietach. Choć wkurzają mnie takie chwyty typowego reality show - np. że bez przerwy pokazują 3-4 dziewczyny, a reszta jest w tle i w ogóle nie wiadomo co robią i co myślą. |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię właśnie Patrycję i bodajże Andżelikę (ta w krótkich włosach ). Są pełne charyzmy i nawet grzeczne 😉
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie Patrycja tylko sie zgrywa a tak naprawde ma duuuzo za uszami i udaje biedaczyne z miną zbitego psa.
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha, to trzeba przyznać 😄
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Patrycja chyba jest tam trochę dla lansu. Już wcześniej próbowała w innym programie o imprezach. Jej profil na fb pokazuje, że nie bardzo się zmieniła. Poza tym na zdjęciach sprzed zaledwie kilku lat wygląda zuuupełnie inaczej - całkiem sympatycznie. Strasznie się zmieniła.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że problemem Izy była/jest zazdrość i niemożność pogodzenia się z tym, że ktoś jest od niej ciekawszy i dodatkowo potrafi to sprzedać. W gruncie rzeczy, niczego ciekawego w programie nie zaprezentowała, chociaż początkowo sądziłam, że to będzie osoba kontrowersyjna i barwna, ale ostatecznie była nudna.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Ja natomiast uważam, że każda jest na swój sposób interesująca, ale to, jak widzimy każdą z nich w programie, zależy tylko od reżyserów/kamer. Nie skupiają się na wszystkich tak samo, przez co mamy takie opinie, a nie inne.
Biorąc pod uwagę to, co nam pokazali dzisiaj, Iza faktycznie przegięła.
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Może Iza nie zachowała się jak lady i trochę przegięła, ale dobrze Patrycji powiedziała. Ta druga wkurza mnie swoim księżniczkowym zachowaniem, koniecznie chce zwrócić na siebie uwagę, a jak coś jej nie odpowiada to od razu udaje wielce skrzywdzoną
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja do ostatniego odcinka nawet nie wiedziałam jak Pamela ma na imię, bo tak rzadko ją pokazują. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobała mi sie sukienka dziewczyny z krótki włosami - Andżeliki (?). Dla mnie to był czarny wiszący worek, jaki starsze panie zakładają na wesele. Rozumiem, że dziewczyna okrągła, ale ten bezkształtny czarny strój jeszcze ja poszerzył. W dopasowanym mundurku lepiej wygląda.
Nie za bardzo podoba mi się też wywlekanie tematów związków i relacji z rodzicami, zwłaszcza że widać że to są traumatyczne przeżycia dla dziewczyn. |
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Troszkę ją niefajnie potraktowali |
|
|
|
|
|
#81 |
|
... choć nie Westwood
|
Dla mnie zachowanie Izy nie do przyjecia, pokazala swoja najgorsza część siebie. Zazdrość plus ta pogarda,to poczucie "moge byc soba, nie podrobka" baaaardzo slabe.
Właściwie nie powinni dopuścić do sytuacji, ze dana nauka/atrakcja skupia sie tylko na jednej z dziewczyn, ale czy to Patrycji wina? Moze akurat bielizna to jej konik? Jedna kocha buty, inna sukienki, moze ona gorsety? Ogolnie babeczka powinna ja przystopowac, jesli brak bylo czasu dla innych, ale jej to nie przeszkadzalo, wrecz sama podsuwala Patrycji propozycje. Zeby nie bylo, jakos specjalnie za patrycja nie przepadam, widac duzo gry, ale zachowanie Izy bylo ponizej pasa, sama nie jest lepsza. Ogladam ten program dla odmozdzenia, nie wiedzialam, ze ma tylu fanow
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2016-07-26 o 19:11 |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Ten program to jest dla mnie komedia, jest niewiarygodny i całkowicie ustawiony. Jestem pewna, że dziewczyny, które 'ukradły' alkohol i zrobiły imprezę były do tego zachęcane przez produkcję, bo przecież coś musi się dziać. Z programu wyrzucają te dziewczyny, które są mało barwne i mało rzucają się w oczy, a nie te, które nie rokują na zmianę.
W ogóle cała idea jest śmieszna - biorą dziewczyny często z patologicznych środowisk, a następnie szacowne mentorki z przerażaniem w oczach mówią, że nie potrafią zachować się przy stole Albo sytuacja, kiedy dziewczyny wróciły pijane 'z czasu wolnego' i zszokowane mentorki mówiły, że takie zachowanie (tzn. bycie pijaną) nie przystoi nie tylko damie, ale w ogóle żadnemu człowiekowi Może jestem zbyt nowoczesna, ale naprawdę wmawianie 18-19-20 letnim dziewczynom, że pójście na imprezę i upicie się jest takie straszne to jakieś kuriozum. No i do czego te dziewczyny mają aspirować? Program zabija w nich indywidualność zamiast ją podkreślić.Rozenek nie pasuje absolutnie na prowadzącą. Dla mnie to jest kobieta, która próbuje sobie odbić lata bycia średnio atrakcyjną poprzez zbyt wyraźne podkreślanie swojej seksualności, epatowanie związkiem, odmładzaniem się na siłę i robieniem z siebie lalki Barbie. Jest zbyt ostentacyjna i nie ma w sobie wrodzonej godności, elegancji czy wdzięku. Program powinna prowadzić Mołek. Albo Piotr Kraśko .
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
Trudno nie zgodzić się w wypowiedzią Triss. Indywidualność i niebanalną osobowość ( o ile nie szkodzą one społecznie ) należy szanować, a nie ją zwalczać i próbować sprowadzić takie osoby do poziomu przeciętności. Indywidualizm to sztuka, przeciętność nie jest niczym złym, ale nie jest też szczególna. Tylko, że jak już była zresztą o tym mowa, program ma na celu, wykreowanie - damy w starym stylu. Skoro takie było założenie tego programu, to muszą się tego trzymać.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Biała Dama
|
W brytyjskiej wersji pamiętam że wywalili jedną uczestniczkę argumentując, że straciła swój charakter
|
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Nie oglądałam wersji brytyjskiej, więc nie wiem, jakie panowały tam klimaty i założenia. Może w polskiej wersji jest nieco inaczej, bo nie jest tajemnicą, że u nas - tych ponad przeciętnych, indywidualistów, kolorowych i barwnych, próbuje sprowadzić się do parteru...
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to ta Patrycja byla we Wczorajszych w Esce Tv. Takze niezła agentka, co ona tam wyprawiała. A jeśli chodzi o Projekt Lady, dno i wodorosty, te mentorki... Masakra.
Nie wiem w jakie dni to prawidłowo leci, czasami przypadkowo jak się trafi to obejrzę. Ten odcinek z metamorfozami akurat widziałam. Śmiać mi sie chciało z tekstu "pies mnie nie pozna".
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Pati odpadła.... 😞. Choć byłam pewna, że Roxi wyleci
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze się stało. W pałacu będą duże zmiany
Chłopa to ma takiego w ogóle nie pasującego do niej ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

a tu Rozenek w opłaconej roli TVN

Albo sytuacja, kiedy dziewczyny wróciły pijane 'z czasu wolnego' i zszokowane mentorki mówiły, że takie zachowanie (tzn. bycie pijaną) nie przystoi nie tylko damie, ale w ogóle żadnemu człowiekowi