|
|
#61 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ciuszki,spodnie,torebki.. .Mikusii:D..Zapraszam
Miki nie rozumiem :| Miałaś mi wczoraj wysłac te kolczyki kółka :| ja Ci dzisiaj wysłałam bluzeczke bo zdecydowałam zostawic sobie torebkę :| co sie dzieje buuu
![]() :
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Marleniusia...sorry.jeste m dzis jaka zamyslona...zapomnialam powiedziec Justek ze juz tego kolczyka nie ma ,...bo jak wiadomo jest napisane na poscie ze jest nieaktualne..wiec te kolczyki napewno powedruja do ciebie
A co do paczuszki jak rozmawialismy na gg.ze narazie sie wstrzymujemy wysylania paczuszki bo chcialam zebys cosik jeszcze dobrala za torebke A dzis zupelnie mnie zaskoczylas ze wyslalasz paczuszke Kochana nic nie wspomnialas wczoraj ze wysylasz dzis paczuszke do mnie i nie zostawilas nawet wiadomosci ze zatrzymujesz sobie torebeczke dla siebie![]() Nio ale coz jak chcesz to wiec jutro ci swoja paczuszke wysle ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
ok nie ma sprawy. wrazie czego nad ta torebka moge jeszcze pomyslec, ale na razie w Twoim watku nic mi nie waplo do oczka
jeszcze jutro przejze Twoj watek i sorka za zamieszanie, a paczuszke wyslij jakos w najblizszym czasie. z gory dziekuje, ciesze sie ze wszystko gra
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
oj wlasnie znalazlam dlugosc paseczka- 83cm
musze sie dokladnie pomierzyc bo obawiam sie ze moze byc za krótki do biodrówek a moglabyś mi podać dlugosć od ostatniej dziuki do końca paska? bo moze bylby akurat na styk i 83cm to juz razem z klamerką?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze mam pytanka odnośnie kosmetyków
![]() Podklad Rimmel Double kolor 202 ..zostala ponad polowa----- jaki to kolorek? naturalny czy ciemniejszy??5) Cien Inglot ..kawa z mlekiem ma troszke odrobinki..pare razy uzyty..ale jeszcze starcza na dlugo --- taki brązowy na powiekach czy jaki? 17) Samoopalacz Nivea w sprayu ..pozostalo 30ml z 100ml---- jest do buzi czy do ciala? i do jakiej karnacji? ![]() 23) Srebrna kosmetyczka z Avonu..malo uzywana wiec jest jak nowa-- ona jest w jakieś wzorki? nie ma zdjęcia i cięzko sobie wyobrazić ![]() 25) Podklad w kompakcie Carroll .ubytek minimalny 5% jest prawie nowiutki..kolor sredni bez--- sredni bez to chyba taki ciemniejszy niż naturalny? ehh to tyle
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z klamerka bedzie wiecej..dla mnie jest w sam raz ..ale juz mam takiNatomiast podklad Rimmel kolor 002 Ivory-jest do opalonyh karnacji Inglot- to taki sredni baz nie jest ciemny lecz taki lekki kawa z mlekiem i ma odrobinki Samoopalacza nie ma zapomnialam dopisac ze jest nieaktualnyKosmetyczka jest cala srebrna na calej kosmetyczce sa gwiazdeczki i na nich logo Avon Podklad w kompakcie Carrol- jest raczej do sredniej karacji lub jasnych Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jesli z klamerka to wiecej
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
hmmm... to wydaje mi się że akurat będzie tak na styk
ale jeszcze pomierzę żeby przypadkiem nie byl za maly
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się ta bluzeczka. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1137710849
Poproszę o wymiarki. Poszukaj czegoś w zamian: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91493 |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiarki bluzeczki ![]() szerokosc w biuscie 45cm dlugosc 69cm..(dluga co nie
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
no ja też tak jakoś mam więc chyba jednak zaryzykuję
, z kosmetyków podoba mi się trochę rzeczy może dobralabyś coś ode mnie jeszcze??* biala kredka (firmy nie znam) bardzo miekka...prawie nowa 4) Cien Sensique.. sredni róż z iskierka..raz mazniety 5) Cien Inglot ..kawa z mlekiem ma troszke odrobinki..pare razy uzyty..ale jeszcze starcza na dlugo 23) Srebrna kosmetyczka z Avonu..malo uzywana wiec jest jak nowa 25) Podklad w kompakcie Carroll .ubytek minimalny 5% jest prawie nowiutki..kolor sredni bez 27) Intensywnie nawilzajacy Krem Aloes i awokado z Avonu...do cer suchej wrazliwej i mieszanej..pozostalo 90ml z 125ml 18) Błyszczyk w odzobnym opakowaniu kwadracik na kazdym kawdraciku jest kwiatuszek i blyszczyk o roznym zapachu..kolory róze z brokatem i malym pedzelkiem (firmy nie ma) |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zdjecie paska rozlozonego nie mam
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
hej Mikusiu
a to jeszcze masz? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1141730231 |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
a moglabys jeszcze zajrzeć na mój wątek z kosmetykami- mam tam taki różowy cień z inglota- i napisz mi czy ten Twój różowy cien jest jasniejszy czy taki sam
- na powiece taki ciemniejszy? czy moze taki delikatny jest?
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moj cien jest śliczny..jak cie patrzy to jest taki ciemny ale az za bardzo nie..a jak sie naklada na powiece to jest lekki roz-sredni brutny roż z iskierka szczerze mowiac jest delikatny
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
bylabym zainteresowana
paskiem biala kredka (firmy nie znam) bardzo miekka...prawie nowa 5) Cien Inglot ..kawa z mlekiem ma troszke odrobinki..pare razy uzyty..ale jeszcze starcza na dlugo 23) Srebrna kosmetyczka z Avonu..malo uzywana wiec jest jak nowa 25) Podklad w kompakcie Carroll .ubytek minimalny 5% jest prawie nowiutki..kolor sredni bez 27) Intensywnie nawilzajacy Krem Aloes i awokado z Avonu...do cer suchej wrazliwej i mieszanej..pozostalo 90ml z 125ml 18) Błyszczyk w odzobnym opakowaniu kwadracik na kazdym kawdraciku jest kwiatuszek i blyszczyk o roznym zapachu..kolory róze z brokatem i malym pedzelkiem (firmy nie ma) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

A co do paczuszki jak rozmawialismy na gg.ze narazie sie wstrzymujemy wysylania paczuszki bo chcialam zebys cosik jeszcze dobrala za torebke
Kochana nic nie wspomnialas wczoraj ze wysylasz dzis paczuszke do mnie i nie zostawilas nawet wiadomosci ze zatrzymujesz sobie torebeczke dla siebie
jeszcze jutro przejze Twoj watek i sorka za zamieszanie, a paczuszke wyslij jakos w najblizszym czasie. z gory dziekuje, ciesze sie ze wszystko gra