|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodam pozniej "inteligentny"...jak sie nie obrazisz za "Samca"...hyhy pozdro
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Dot.: FACECI!!A Wy na co zwracacie uwage poznajac kobiete??
A ja się nie zgadzam.Nawet jak dziewczyna ma super figure(dla danego faceta) to jeśli nie podoba mu się jej twarz to raczej się nią nie zainteresuje.Z własnej obserwacji i rozmów wiem,że jednak to twarz jest tym na co pierwsze zwracają uwage.
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No owszem, nie zaprzecze, biust zwraca moja uwage ooooo taaak i kształtna pupcia tez.Ale WSZYSTKO to traci znaczenie jesli zauroczy mnie wlasnie twarz dziewczyny...a nie oszukujmy sie, wlasnie ta czesc ciala najczesciej tak dziala. Na piersi mozna sie gapic...a w twarz wpatrywac. Subtelna roznica, ale dla mnie wystarczy.
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli podoba sie wam:
DŁUGIE WŁOSY. blond.. ~~ .Umysł i rozum ~(@)~ ...Ładny z śliczną )( twarzyczką (!) BiUST!!!... 3==(o)(o)==E Talia osy.......... ) `( i TYLEK............(`v`) i dlugie nogi..... .\ | / baaardzo........ ...||| długaśne....... ....||| no i stopy.... ....<<>> of corse INNYMI SLOWY PODOBA SIE WAM CAŁA KOBIETA! ![]() EOT
Żonka niespokojny duch... nielubiący nudy... teraz poświęcony rodzinie BTW mów mi Agnieszka Edytowane przez aprzybyla Czas edycji: 2006-04-05 o 16:16 Powód: edit |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Trafiłem na to forum całkiem przypadkiem serfując po sieci, ale czytając kilka tematów nieźle się ubawiłem,więc założyłem konto. Offtop mode = off ![]() A teraz do rzeczy... Nie zgodze się z kolegami, którzy twierdzą ,że patrzymy na tyłek , biust etc. Ja osobiście najpierw patrzę w oczy. To musi być chemia i tyle. Reakcji źrenic nie da się oszukać Wygląd zewnętrzny też jest ważny ale nie na niego zwracam uwagę na początku. Ci którzy tak robią często tracą okazję , żeby poznać niepowtarzalnych ludzi , których coraz mniej w epoce silikonu i lalek barbie. Druga sprawa to kontakt z taką poznaną osobą ... najprostsze gesty potrafią bardzo wiele powiedzieć ... do tego rozmowa a czasem wręcz bycie razem w chwili ciszy jakby poza całym gwarem na około. To jest właśnie moim zdaniem ta magia ... ... osobiście wolałem za dzieciaka czytać wiersze niż oglądać świerszczyki i pewnie dlatego odstaję od normy .... Pozdrawiam i 3majcie się ciepło PS: U Was też dzisiaj pada ...śnieg ?
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawdziwe
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Opisowo to nawet sie zgadza....ale graficznie to wyszla ci afrykanska bogini plodnosci....czy tez inny mumin ;P Tak czy inaczej, ujelas sedno sprawy
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ![]() zostałam przeszkolona przeż Mojego Mężczyznę
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ołał!! Dziewczyny mamy Rycerza na forum P.S. U mnie świeci słonko, jak zawsze! Pozdrawiam!
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
![]() CECHY ZEWNETRZNE: Przedewszystkim ogólnie twarz (symetryczna, proporcjonalna z zadbaną cerą etc., oczy i a w nich ten charakterystyczny błysk, zadbane i ułożone włosy, ładne usta oraz zęby oraz uśmiech. Potem ładna figura i pośladki. Zadbane ręce (paznokcie także - prawda) Ubranie również ma znaczenie: Dobrze dobrane kolorki czy buty mają znaczenie. Nogi dobrze by było, żeby były proste i w miare możliwości długie (ale nie przesadnie, przedewszystkim właściwe proporcje!!!) Co do piersi to jeśli są bardzo wyeksponowane i powiedzmy... ponadprzeciętne to może i owszem siłą rzeczy(mimowolnie ), ale ogólnie to ja jakoś niezabardzo, może na końcu. WEWNĘTRZNE: Przedewszystkim poczucie humoru!!! Oraz mądrość i inteligencja wraz z ładnym językiem, bez zdań na "K..." i "ja pier..." zamiast przecinków. Cenie też umiejętność do znalezienia wpólnego tematu (ze mną nie jest tak trudno, bo lubię mode fryzjera itp. zresztą jakoś tutaj musiałem trafić ![]() Podsumujmy: Już po kilku zdaniach czasem nawet słowach widać czy coś z tego będzie.W trzech słowach: -PIĘKNA -ZADBANA -MĄDRA I Z POCZUCIEM HUMORU Troche więcej niż trzy... ale co tam. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiecie - ponoć byłem na spacerze jak był opad z Czernobyla - może to przyczyna ![]() Tak czy inaczej drażni mnie , jak faceci w moim wieku okazują się szczeniakami z syndromem Piotrusia Pana charakteryzującym się myślą przewodnią : "Przelecę cię maleńka" Pozdrawiam PS.: U mnie też już dzisiaj świeci słonko
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sa na swiecie szczerzy faceci.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Nie znosze gdy dziewczyna pali papierosy... Ten zapach i brudne zęby odstraszają. Dziewczyna musi być przede wszystkim uśmiechnięta i wesoła, wygląd to sprawa drugoplanowa.
Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
a na co zwracacie uwagę widząc jakąś dziewczynę przez chwilkę np mijając ją na ulicy, lub w tramwaju??
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Nogi
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
to zalezy od kontaktu... tzn na pierwszy rzut oka wiadomo: nogi,tyłeczek,piersi no i twarz! ale gdy juz poznamy ową zainteresowaną postac pod wzgledem osobistym:charakter,intel igencja, itd wtedy wszystkie atuty wizualne i te na plus i te na minus mogą sie diametrialnie zmienic, ja np. gdy pierwszy raz zobaczyl moja panią to w zasadzie wcale nie zwrocilem na nia uwagi, ale gdy juz ją poznalem osobicie nagle doznalem olsnienia i jestem juz z nia szczęsliwe dwa lata i uważam ze jest najpiekniejszą istotą na Ziemi a nawet świecie
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
witam ja najpierw patrze jak on ogolnie wyglonda i jak sie prezentuje potem patrze na oczy i rece ale dla mnie najwazniejsze jest wnetrze danego faceta ale wyglond sie tez liczyc ale zeby kogos ocenic trzeba go bardzo dobrze poznac ja jestem z moim facetem juz 4lata i za rok planujemy slub on jest 2lata starszy ale jestesmy razem bardzo szczesli jest przystojny i ma to cos na co wiekszosc lasek leci
pozdrawiam wszystkie wizazanki |
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
oj kobietko poucz sie lepiej ortografii do matury
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek.
Jak bardzo istotny jest dla was zapach kobiety?? |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Przede wszystkim oczy oraz uśmiech - to na początek, potem jak większość, buzia, piersi, pupa i dłuuuugieeee nogi.
- pamiętaj, Google prawdę ci powie! - Wyniki 1-10 spośród około 939 dla zapytania mężczyźni są dziwni. - Wyniki 1 - 10 spośród około 804,000 dla zapytania kobiety są dziwne. - kobiety są 85,6... razy dziwniejsze! - to jest nasz wielki plus, obok sikania na stojąco |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
dubel, sorka
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

?