|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadu-gadu z Lechem Wałęsą
Ale to z Rydzykiem jest dobre wbrew pozorm.. bo Twoja postawa ("Jaki masz cel, aby negować byłego prezydenta? czujesz się dowartościowana??") przypomina mi wojujące słuchaczki Radia Maryja. Przyznajesz, że "Idealizowanie, nie_idealizowanie..ja mam swoje zdanie, Wasze moze być inne." ale jednocześnie sama odrzucasz krytykę pana Wałęsy. I jeszcze jedna uwaga: nikt nie powiedział, że to z braku odwagi nie napisał do pana Wałęsy ("A widzę, że nikt nie odważył się nawet porozmawiać z Panem Lechem Wałęsą na gg, więc to jałowy wątek w stylu "co by było gdyby.." ") - dziewczyny jedynie stwierdzają, że nie rozumieją tak nagłośnionej akcji rozpowszechniania numeru i nie wiedzą o czym miałyby z nim rozmawiać. Również uważam, że to dziwne, bo osoby publiczne zazwyczaj chcą chronić swoją resztkę prywatności. Pan Wałęsa dla milionów? Dzwine, szczególnie w kontekście jego szybkiego męczenia się ostatnimi czasy i szukania spokoju a nie zapewne dręczenia ironicznymi uwagami internautów.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
agnieska abstrahuje temat tego watku już się wypowiedziałam nt gg i byłabym wdzięczna za nieporównywanie mnie do wojujących słuchaczek Radia Maryja
Rodzina: "Nie wyrażamy zgody na sekcję zwłok XY" Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii) "Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.." ------------- |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
a ja off topicowo - nie śmieję się z samego pana Wałęsy na gg a jedynie drażni mnie ostra krytyka osoby, która próbuje podjąć z Tobą merytoryczną dyskusję. Na poziomie.
Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłej nocy |
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
jak mowil w wywiadzie "mam kilka komputerów i laptopa ..."
tez bym tak chcial
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
haha
teraz ma opis "coś się zacina i blokuje nie idzie pracować mróz czy za dużo zgłoszeń" a wcześniej miał coś takiego " Dzień dobry niech będzie pochwalony Jezus Chrystus Dzisiaj rozmawiam tylko z tymi co" |
|
|
|
|
#67 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
p. Lech ma dziś opis "Dzień dobry jestem po haniebnej rozprawie", on umie nawet opisy wpisywać
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
no walsnie napisalam do niego dzien dobry a on nic!
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
pewnie najpierw musi dojść do tego co to jest to małe wyskakujące okienko w prawym dolnym roku monitora
albo może jakaś jego gwardia sprawdza czy aby wirusa nie ma. Tak na serio to nie wiem po co ten swój numer tak rozpowszechnia skoro nie zamierza z nikim żadnej rozmowy nawiązać (wcześniej jedna wizażanka też pisała i też nie odpisał). |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi mignęło, że jest dostępny, ale się zmieniło na "zaraz wracam".
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie takich wiadomości zaczynających się od "dzien dobry" ma mnóstwo, może warto zagadać w jakiejś konkretnej sprawie np. politycznej , to może go to zainteresuje
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
A to Ci dobre
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą się pojawił, to mu napisałam "Czy można zająć chwilkę?", to mi nic nie odpisał. Po co siada na gg jak nie chce z ludźmi gadać
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
...
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-25 o 23:57 |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą był dostępny. Miał opis "Kłaniam się strasznie tu ciasno" czy coś w tym stylu
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
oj lesiu sie nie odzywa
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
On podobno rozmawia tylko przez mikrofon i słuchawki, a poza tym już chyba drugi raz zmienił numer
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki.
Złośnica81 - zgadzam się Dziewczyny, wklejam fragment z wypowiedzi internautów, rozbawiłam się, choć to nieco nie na temat... Mam wyższe wykształcenie, IQ=166, dobrze płatną pracę, mieszkam w mieście i chętnie POROZMAWIAŁABYM z Panem Prezydentem. Dziękuję za numer i życzę miłych rozmów z internautami. Aleksandra_IQ166, 16.01.2006 12:49 nikt kto ma IQ 166 nie pisze o tym tak szeroko i czesto jak ...ty wiec zastanawiam sie czy to twoje IQ to nie snobizm a moze inaczej nalezało by to nazwać. Wiec skoń juz z tym bo jest to załosne ~leon leon ,no co ty... zmija to zaden snobizm ona przez IQ rozumie iloczyn wspołczynnika inteligencji przez dlugosc stopy ~LM czyli jej IQ to miara długości skarpetki nałożonej na jej głowę. to całkiem logiczne ~st IQ
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam do Niego
hehe akurat miał ten opis : Poszukuję dowodów pisanych nagrań na godzenie w moje imię u O Rydzyka. W odpowiedzi Pan Prezydent przesłał mi na każde moje pytanie ten o to właśnie opis. hehe ale odpisał Widac ze bardzo zaciecie szuka tych dowodów ze nawet o 7 rano był szuka , szuka nawet zeby odpisac szkoda mu czasu .
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny i jak?Odpisal ktorejs pan Walesa?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
mi tez odpisał i to podojnie Poszukuję dowodów pisanych nagrań na godzenie w moje imię u O Rydzyka ;/
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam gg,a to pech
A tak chciałam porozmawiać z Panem Wałęsą
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 numery gg do pana Lecha Wałęsy już od dłuższego czasu, ale jakoś nie śmiem zagadać
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
mój były coś kombinował żeby z nim pogadać ale dał sobie spokój po ogólnym proteście społeczeństwa
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra coś mu napisała, a on jej odpisał też tym, co miał wtedy w podpisie. "Pozdrawiam z trasy programu"
.Leniwy ten Lech, ot co.
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

hehe ale odpisał
A tak chciałam porozmawiać z Panem Wałęsą