Proszę... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-24, 14:29   #61
201804200952
Konto usunięte

Dot.: Proszę...

Cytat:
Napisane przez mgielkaCORP
Niby napisałyście że jej wybaczacie, ale dalej każda po niej jedzie ile wlezie. Np. ostatni post że nie wierzycie że ma 20 lat i dziecko. Rozumiem poczułyście się urażone ale moim zdaniem było minęło. Myślę że ten wątek już nie ma sensu.
Każdy ma prawo popełniać błędy. Nie popieram wogóle jej zachowania i niewiem ani nierozumiem dlaczego tak postąpiła, ale wybaczyłam.
Mam tylko nadzieję że reszta jest prawdą i już nie będzie kłamała i będzie ok.

Pozdrawiam
Jeśli chodzi o mnie, nie zauważyłam żebym po kimś "jechała", a tym bardziej żebym miała coś komuś do wybaczania, bo na pewno nie czuję się urażona postami Kaffulki.
Każdy ma prawo pisać co chce (oczywiście w ramach regulaminu ), a ja po prostu mam pewne wątpliwości co do kreowanej przez Kaffulkę osoby.
Jednak bardziej mnie to śmieszy niż razi i nie widzę nic złego w tym, że napisałam o swoich wątpliwościach.

Pozdrawiam!
201804200952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 16:08   #62
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszi
Jeśli chodzi o mnie, nie zauważyłam żebym po kimś "jechała", a tym bardziej żebym miała coś komuś do wybaczania, bo na pewno nie czuję się urażona postami Kaffulki.
Każdy ma prawo pisać co chce (oczywiście w ramach regulaminu ), a ja po prostu mam pewne wątpliwości co do kreowanej przez Kaffulkę osoby.
Jednak bardziej mnie to śmieszy niż razi i nie widzę nic złego w tym, że napisałam o swoich wątpliwościach.

Pozdrawiam!
Podpisuje się pod tym co napisała Myszi
Olunia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 17:59   #63
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariib
Dziewczyny od niedawna sobie was czytam i forum jest bardzo fajne.Ostatnio jakoś porobiły tu się awantury, raz z tymi ubraniami których nie ma, ale są z netu,dwa jakaś dziewczyna sprzedaje ubrania, ale niby nie sprzedaje, a trzy awantura na wątku z butami i torebkami bo ktoś ocenia torebki innych i twierdzi, że lepiej kupić jedną droższą.Ja rozumiem, że dziewczyny rywalizują między sobą, ale żeby wirtualnie.Niech zostanie na starych zasadach gdzie wszyscy sobie pomagali i doradzali, bez złośliwości.Pozdrawiam was wszystkie.
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Pink_Sexy
Ja uważam że każdemu mogło coś " odbić " , ale nie powinniście najeżdżać tak na dziewczynę, może dajcie jej czas to się zmieni. ............
Jak najbardziej się z tym zgadzam
mgielkaCORP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 19:44   #64
bunny-pie
Zakorzenienie

Dziewczyny,
Kaffulka juz jako Kaffulka nie wróci, ma juz inne konto Ciekawe, czy tym razem bedzie mówila prawde o sobie

Pozdrawiam

PS: Macie dobra intuicje
Stary 2006-01-24, 20:13   #65
Olunia90
Zakorzenienie

Off top: Bunny-pie oglądnełam ten film co masz w podpisie....i aż wstyd mi się przyznac ale rozbeczałam się .Naszczescie jestem wegetarianka od roku...
Stary 2006-01-24, 20:21   #66
aisne
Zadomowienie

Myślę że trzeba mieć do wszystkiego tutaj pewien dystans . Nie wiemy jaka tak naprawdę jest prawda...i prawdopodobnie sie tego nie dowiemy . Więc najlepiej myślę zapomnieć o tej sprawie
aisne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-24, 21:19   #67
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisne
Myślę że trzeba mieć do wszystkiego tutaj pewien dystans . Nie wiemy jaka tak naprawdę jest prawda...i prawdopodobnie sie tego nie dowiemy .
Czasami wychodzą takie dziwne sytuacje, że nie wiadomo, jak je "rozgryźć". Ja jak tylko poczytałam posty kaffulki, to jakieś dla mnie były...dziwne, tzn. styl wypowiedzi nie pasował mi na dziewczynę 20-letnią i z dzieckiem; ale przecież to nie jest powód, żeby kogoś o cos oskarżać.

O tym jej kłamstwie nawet nie wiedziałam,gdyż nie wchodziłam na tamten wątek.

Wydaje mi sie, że może faktycznie to była (jak już któraś z was wspomniała) ta cała 15-letnia "siostra". Tylko po co takie numery - tego już się nie dowiemy; może chciała sie dowartościować?

A tak poza tym to faktycznie nie ma co tego roztrząsać, skoro jest tyle przyjemnych wątków do poczytania no i sesja na głowie do tego
primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-25, 17:37   #68
JOANNA16
Zakorzenienie

Red face Dot.: Proszę...

Cytat:
Napisane przez Kaffulka
DZIEWCZYNY!
Witam wszystkich czytających . Wiem że uważacie mnie za oszustkę, głupią krytykującą babkę i wszystko co najgorsze. Nie jedna z was osądza mnie o to że tylko dodaję zdjęcia z internetu i mówię że to mam. Ok- przyznaję się było kilka rzeczy których nie mam i wkleiłam . Ale obiecuję że już nigdy t się nie powtórzy i zawsze będę pisała tylko prawdę. Czy dacie mi jeszcze jedną szansę? Ja naprawdę chcę byś Ok. Ale zdjęcia rzeczy których nie mam, mówiąc że je mam to taki... głupi pomysł, którym ja nie sterowałam. Naprawdę, uwierzcie mi. Chciałam wam zaimponować- nie wiem... Sama się już we wszystkim gubię , ale przysięgam, że się zmienię. Czy mogę liczyć na to że nie odepchniecie mnie z grupy Wizażanek i że będę miała kontakt z wszystkimi użytkowniczkami oraz że nie będziecie mnie ignorować? Proszę was . Jeszcze raz przeraszam wszystkich, ale nie wiem czemu tak się stało. Przepraszam...
Nie przejmuj się,moim zdaniem to nie było aż takie straszne.Ja tutaj jestem od paru dni i jak coś napisze to bardzo żadko mi ktoś odpisuje.A to jest przykre.Pa: (
JOANNA16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-25, 18:27   #69
bunny-pie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16
Nie przejmuj się,moim zdaniem to nie było aż takie straszne.Ja tutaj jestem od paru dni i jak coś napisze to bardzo żadko mi ktoś odpisuje.A to jest przykre.Pa: (
+

Mi tez nie zawsze ktos odpowiada, trzeba po prostu pare razy podbic watek, osoba, która zna odpowiedz na Twoje pytanie nie zawsze jest online, trzeba nieraz troche poczekac
Stary 2006-01-25, 18:44   #70
JOANNA16
Zakorzenienie

Smile Dot.: Proszę...

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
+

Mi tez nie zawsze ktos odpowiada, trzeba po prostu pare razy podbic watek, osoba, która zna odpowiedz na Twoje pytanie nie zawsze jest online, trzeba nieraz troche poczekac
Moze i tak ale mnie to strasznie denerwuje ale bardzo dziękuje za odpowiedz do zobaczonka:ju pi::jup i:
JOANNA16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-26, 10:25   #71
mariib
Raczkowanie

Bunny-pie, Olunia-90 ma rację okrutne, miejmy nadzieję, że w ich przypadku reinkarnacja to prawda.
A co do zmiany konta przez Kaffulkę to zaczyna już źle bo od oszustwa i to w takiej prozaicznej sprawie bo wypowiedzi na forum.Nie wiem już co o tym myśleć.
mariib jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-26, 10:45   #72
bunny-pie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariib
Bunny-pie, Olunia-90 ma rację okrutne, miejmy nadzieję, że w ich przypadku reinkarnacja to prawda.
Tez mam taka nadzieje, moze tak by sie ci ludzie zamienili w zwierzaki! Ale itak by mi ich szkoda bylo.

Cytat:
A co do zmiany konta przez Kaffulkę to zaczyna już źle bo od oszustwa i to w takiej prozaicznej sprawie bo wypowiedzi na forum.Nie wiem już co o tym myśleć.
Stary 2006-01-26, 11:17   #73
kretka1984
Rozeznanie

a mi juz jej brakuje....zawsze z zaciekawieniem czytalam jej posty bo ciagle cos mi niepasowalo....i moznabylo sie posmiac..dziewczyna 20 lat roczna corka, mieszka sama, dziecko samo wola o nocnik (niewiem wogole jakim cudem ale moze nieznam sie bo niemam dziecka) i chyba tez sie samo sobą zajmuje poniewaz mama co piec minut wysylala nowa wiadomosc na wizazu ......podobno sobie kupila nowy aparat cyfrowy czyli juz jeden miala ale zdjec orginalnych sie nadal niedoczekalam ciagle tylko zdjecia z neta i stwierdzenie ze ona to wszytsko ma...no normalnie niemoglam ze smiechu a najbardziej mnie bawily teksty w stylu gdy ktos cos wkleil jakiegos ciucha a ona pisala ze :to ma jej kolezanka ,to ma jej siostra, ona ma takie tylko inny kolor albo podobne....normalnie mi to przypomnialo jedną reklameplusa..kabaret mumio.. jeden gosc gada do drugigo czy pamieta jakiegos kolesia co wode smiesznie pil bo on wlasnie ma taki telefon DDDD jaki jest sens podpisywac sie pod kazda rzecza ze ktos to ma ..tego do tej pory pojac niemoge..jak ja bym zaczela pisac za kazdym razem gdy zobacze cos fajnego ze jakas tam kolezanka to ma ....to bym na dzien stukala z 1000 wiadomosci ...temat o lumpeksach tez mnie rozbawil..dziewczyny pisaly ze tam w zyciu niepojda ona napisala ze tez a za chwile kazda pisala ze tam chodzi to ona napisala ze tez poszla z mama i kupila tyleee ciuchow....zdjec oczywiscie niepokazala pomimo ze ma nowy aparat ;d ale za to wkleila fotki z allegro i stwierdzila ze cos tam kupila ;d boszeee...tragedia ;d..
Stary 2006-01-26, 12:51   #74
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olunia90
Off top: Bunny-pie oglądnełam ten film co masz w podpisie....i aż wstyd mi się przyznac ale rozbeczałam się .Naszczescie jestem wegetarianka od roku...
Też to obejżałam, mam cały czas te biedne zwierzaczki przed oczami. Boże jak tak można, nierozumiem tego kompletnie.
Stary 2006-01-30, 09:19   #75
kretka1984
Rozeznanie

od paru dni cos zauwazylam i musze sie tym z wami podzielic...chyba nikt nie lubi jak ktos robi z drugiej osoby idiote a obecnie centralnie ktos robi z nas wizazanek..wiem jakiego ma obecnie nika kaffulka a raczej jestem pewna na 99 % bo w sumie moge sie mylic..

ale sami popatrzcie jest pewna dziewczyna ktora sie zarejestrowala w dwie godziny po obrazeniu sie na nas kaffulki
zgadza sie wiek, zgadza sie miasto, imie chlopaka , wyglad, mlodsza siostra, styl pisania tez podobny, i to nawet bardzo nawet imie jej sie zgadza z tego co pamietam..i podobno sledzila nasze watki od pewnego czasu az wkoncu zdecydowala sie zarejestrowac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-30, 09:36   #76
201804200952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kretka1984
od paru dni cos zauwazylam i musze sie tym z wami podzielic...chyba nikt nie lubi jak ktos robi z drugiej osoby idiote a obecnie centralnie ktos robi z nas wizazanek..wiem jakiego ma obecnie nika kaffulka a raczej jestem pewna na 99 % bo w sumie moge sie mylic..

ale sami popatrzcie jest pewna dziewczyna ktora sie zarejestrowala w dwie godziny po obrazeniu sie na nas kaffulki
zgadza sie wiek, zgadza sie miasto, imie chlopaka , wyglad, mlodsza siostra, styl pisania tez podobny, i to nawet bardzo nawet imie jej sie zgadza z tego co pamietam..i podobno sledzila nasze watki od pewnego czasu az wkoncu zdecydowala sie zarejestrowac
Ja też sobie czytam od paru dni posty nowej Kaffulki i mam radochę...
Pare razy kusiło mnie zeby coś napisać, ale biłam się po łapach.
Poznałam od razu, po stylu pisania. Myślę, że nie tylko my o tym wiemy, zatem "robi się idiotę", ale na pewno nie z nas
Pozdrawiam!
Stary 2006-01-30, 09:47   #77
kretka1984
Rozeznanie

no masz racje robi idiote ale z siebie..skoro nam sie udalo pokapowac a ta siedzi i sie dalej cieszy ze glupoty pisze
ciekawe ile tu jest jeszcze takich osob ktore kity wciskaja innym .. nieszczerosc jest ochydna... faktycznie mozna miec z tego ladny ubaw czytajac jej posty.. ale jednak nie podoba mi sie to ..czy nie powinno sie z tym czegos zrobic? ale chyba za klamanie sie nieda wywaliz wizazanki? tak sie tylko pytam w razie czego ;d
Stary 2006-01-30, 10:00   #78
kretka1984
Rozeznanie

z tym wywalaniem kogos to oczywiscie zartowalam hehehe.
Stary 2006-01-30, 10:13   #79
bunny-pie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszi

No macie racje (chyba myslimy o tej samej, ale ciiiiii ), ja widze zas po IP i tez mam ubawe, a jej córka to "znikla" Niech sie dalej bawi i mysli ze nikt nie wie

mgielkaCORP Straszna jest ta strona w mojim podpisie
kretka1984
Myszi

Jestescie bardzo spotrzegawcze
Stary 2006-01-30, 11:37   #80
mgielkaCORP
Rozeznanie

Witam więc i ja się podłączę

Nie byłam pewna że to ona więc nie chciałam nic motać. Ale teraz mam 100% pewność.
Stary 2006-01-30, 14:38   #81
aniahoneybunny1982
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszi
Poznałam od razu, po stylu pisania. Myślę, że nie tylko my o tym wiemy, zatem "robi się idiotę", ale na pewno nie z nas
Pozdrawiam!
witaj w klubie ja tez to zauwazylam
aniahoneybunny1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-30, 16:56   #82
mariib
Raczkowanie

A ja nie wiem kto to, ale nie czytam tak często wszystkich wątków.Bunny- Pie pokazałam tę stronkę też innym.Trzeba z tym walczyć.
mariib jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-30, 18:17   #83
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
Witam więc i ja się podłączę

Nie byłam pewna że to ona więc nie chciałam nic motać. Ale teraz mam 100% pewność.

REKLAMA
Stary 2006-01-30, 19:11   #84
paula78
Zakorzenienie

a i ja wiem dzięki dobrym duszom

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 14:56   #85
yaheira
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myszi
Pozdrawiam!
ja takiej radochy nie mam, raczej mnie to irytuje
yaheira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 16:10   #86
bunny-pie
Zakorzenienie

Nowa Kaffulka juz chyba nie bedzie wracala, ale ma jeszcze jednego klona
Stary 2006-01-31, 17:04   #87
201804200952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yaheira
ja takiej radochy nie mam, raczej mnie to irytuje
Jakby mnie jeszcze to miało irytować, to byłabym biedna
Może radocha to było złe słowo...
Hmmm... Śmiechawa? Ubaw?
Po prostu śmieszy mnie cały ten "numer" z Kaffulką, klonami, itp.

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Nowa Kaffulka juz chyba nie bedzie wracala, ale ma jeszcze jednego klona
Może jakaś podpowiedź ?

REKLAMA
Stary 2006-01-31, 17:53   #88
yaheira
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myszi
Może jakaś podpowiedź ?
tylko bez podpowiedzi, niech każdy tropi nowe klony na własną rękę
yaheira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-31, 19:45   #89
mgielkaCORP
Rozeznanie

No to ja już mam jedną "podejrzaną", ale nie jestem pewna.
Stary 2006-01-31, 20:10   #90
Olunia90
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja już mam jedną "podejrzaną", ale nie jestem pewna.
Ja też miałam ale zgadałam sie z Paulą i nasze typy były takie same...ale dziewczyny bawimy się w detektywa
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości