![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: M jak Miłość:)
No...rzeczywiście....już doczytałam
![]() Ale swoją drogą trochę tak dziwnie kiedy aktorzy odchodzą z serialu, bo naprawdę człowiek się przyzwyczaja... |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak Krzysztof umrze to niech Marysia chociaż bedzie z Rogowskim albo tym drugim lekarzem - tak na pocieszenie mnie ![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak powaznie - mam dostep do bardzo wielu gazet wiec czasem przewinie mi sie przez rece "Swiat seriali". Zawszcze czytam co sie wydarzy w ulubionym serialu. A Zduński umrze na budowie. Wiadomosc o tym przyniesie Marysi dr Rogowski. Ona wpadnie w depresje i dopiero kiedy Pawel z nia zamieszka, zrozumie ze ma dla kogo żyć.
![]() |
#64 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mi też się ostatnio coraz częściej zdarza obejrzeć ten serial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ponoć to nastanie wtedy, gdy już wszyscy się dowiedzą kto jest adoratorem Madzi z nią samą włącznie..) Nie wiem jak Wam, ale mnie trochę odpycha jak wyobrażę sobie Madzie i ojca Kamila ![]() a kogo lubię/nie lubię? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
Oj szkoda, że Krzystof umrze. Ja mimo wszystko polubiłam go jako serialową postać.
Taka z niego "gazela biznesu" ![]() Najbardziej wkurza mnie chyba Marta Mostowiak. Wiecznie ponura i zmartwiona. Podobnie jak jej siostra Gosia, którą dawniej lubiłam, a teraz po prostu jak oglądam te jej rozterki miłosne to mnie krew zalewa. A najlepszy wątek to dla mnie mieszkańcy Łowickiej czyli Kamil, Madzia, Piotrek i Kinga. Grają całkiem naturalnie, śmiesznie i oglądanie tego mi się nie nudzi. Przyznam, że niektóre wątki serialu robią się z odcinka na odcinek coraz nudniejsze. Bo ileż to można oglądać Lucka i Luckową przy owcach czy sprzątaniu itp. ale ogólnie MjM według mnie stoi na dużo wyższej pozycji niż Klan, Na wspólnej czy Plebania. Przynajmniej w to się wciągnełam i oglądam regularnie, a innych polskich seriali nie jestem w stanie znieść ![]()
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "M jak miłość" czasami oglądam, ostatnio bodajże trzy miesiące temu widziałam jakiś odcinek, ale dzięki koleżankom wiem o co mniej więcej chodzi, bo tam akcja stoi w miejscu ![]() Najlepsi moim zdaniem są Kamil i Madzia ![]() ![]() Nie trawię Hanki, Barbary, Lucjana, Steffena, bliźniaków i jeszcze kilku osób, ale to za dużo wymieniania... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
M jak M oglądam ale bardziej z przyzwyczajenia niż chęci.
Scenariusz po porostu mnie smieszy ![]() istna brazylia (tylko że u nas rękami nie machają). Ja bym raczej mogła opisac co mnie w nim najbardziej denerwuje a nie podoba ![]() Fenomen braci Zduńskich- wszystkie dziewczyny się za nimi oglądają, bo niby tacy przystojni ![]() Olka-dobrze że już jej nie ma w serialu bo mnie irytowała strasznie Łukasz-takiego dorwać i mu lanie sprawić ![]() Hanka, Gośka, Natalia i całe Grabina działa mi na nerwy ![]() Najprzyjemniej ogląda mi się Madzię i Kamila ![]()
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2006-01-22 o 08:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
hehehe... ciekawych rzeczy tu sie dowiedzialam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
A ja chciałabym żeby marta była z rafałem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
w wątku(zresztą moim zdaniem nieciekawym)teodora i janeczki pojawi się mediator Leszek który powie żeby Teodor walczył o tą miłość ale w zamian będzie chciał aby namówił córke Janeczki do ślubu z nim
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nareszcie zacznie sie cos dziac yupii ![]() Zakoscielnego nie trawie jak nikogo innego brr,ni to chlopiec ni mężczynz a,brzydki takie bleee Natalki tekaz enie trawie ,wiecznie naburmuszona z ciasno zacisnietymi warkoszyckami ![]() Simone okropna baba wiecznie bez stanika ,piersi na opnie brzusznej a ta prawie na kolanach ,ciekawe czy znikne z serialu wkoncu ma żałobe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
a ja nie znosze madzi!!
![]() ![]()
#77 |
Rozeznanie
|
A ja najbardziej nie trawię beznadziejnego Krzysztofa, bardzo dobrze że umrze, mam nadzieję, że Marysia zwiąże się z dr Rogowskim (jest o wiele przystojniejszy, zaradny zyciowo i mają wspólne zainteresowania).
Poza tym Teresa jest tragiczna!!! Mam nadzieję, że nie wróci, wiecznie płacząca i nieszczęśliwa. Oczywiście the best jest Kamil, on nakręca cały serial, jest przy tym bardzo naturalny i zabawny. Babcia też jest denerwująca, wszystko wiedząca i ciekawska, poza tym ciągle gotuje. Marta ostatnio ciut sie wyrobiła, bo też pzrez cały serial płakała i udawała męczennicę. Dobrze że nie ma tej szucznej Rosati.
#78 |
Raczkowanie
|
no niemozliwe zeby tylu ludzi padło:P
wiem ze podobno spadla oglądalność i dlatego tyle śmierci bedzie ![]() Ale ze ZAKOSCIELNY wzamian za Kamila?? ![]() ![]() ![]() ![]() Nio nie wiedzialam....hmm... Ale on jest milutki wiec moze byc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Bardzo lubie ten serial
![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
a ja tam najbardziej lubię Rafała
![]() ![]() ![]() Ines jak fajnie, że tyyyyyyle napisałaś, ja uwielbiam wiedzieć co będzie dalej tylko nigdy mi się jakoś szukać nie chce ![]() i uff, że Marta jednak nie umrze, bo ja tam ją lubię, mimo, że taka czasem niezadowolona jest ze wszystkiego. przy takim mężu i synu myślę, że wcale lepiej bym się nie zachowywała ![]() ![]() doprowadza mnie tylko do szału dopinanie coraz to nowych kochanków do Gośki ![]() ![]() ![]() no tylko jak to będzie bez Kamila (mój idol "Miłościowy"). jest mistrzem i nr jeden jeśli chodzi o aktorstwo w tym serialu ![]() ![]() no nic wpadnę później zobaczyć czy wiecie coś więcej ![]() ![]()
#82 |
Rozeznanie
|
Faktycznie Madzia się drze strasznie nawet jak mówi normalnie
![]() Poza tym Stefan jest rozlazły, a Simona rzeczywiście powinna nosić stanik ![]() Lubie Pyrkosza, Kamila, Marysię, Rogowskiego, Marte nawet nawet i jej syna w sumie też, Kingę, a bliźniaki ujdą.. Chyba więcej ludzi mnie tam wkurza niż mi się podoba, ale i tak lubie ten serial ![]() "Babcia też jest denerwująca, wszystko wiedząca i ciekawska, poza tym ciągle gotuje" ![]()
#83 |
Zakorzenienie
|
ojjj, janeczka to koszmar jakis - wiecznie nie ma wlasnego zdania i permanentnie ma mine pt. "przepraszam, ze zyje".
![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona oglądających serial
![]() ![]() Mnie denerwuje Małgosia, ma taką beznadziejną rolę, ciągle nieszczęśliwa. Podobnie Marta. Stefana też nie trawię, co to za facet... ![]() Za to bardzo lubię sceny studenckie. No i miło jest popatrzeć na Mroczków ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
ale malgosia (aktorka, znaczy sie) doskonale sie do tej beznadziejnej roli nadaje
![]()
#86 |
Zadomowienie
|
Oglądam od paru dobrych lat, choć nie od samego początku. Ostatnio rzeczywiście serial zrobił się nudnawy, głównie interesuje mnie wątek Kamil-Madzia-ojciec Kamila. Swoją drogą - na jak długo Bosak ma zniknąćz serialu, nie wiecie? Bo chyba nie na zawsze
![]() Zauważyliście, że w M jak miłość ok. 1/3 postaci przeszła dziwne metamorfozy :P? Tzn: - zły Norbert zamienił się w Norberta dobrego - zła Hannka w anioła - dobry Jacek w Jacka złego i na końcu jeszcze raz Jacek dobry(zakręcone) - zła Janeczka w Janeczkę dobrą tyle pamiętam, jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę. Aha, śmieszy mnie ciągłe gadanie Marty, że, tu cytuje:"Tak naprawdę to zawsze kochałam Norberta". Taaa, szczególnie wtedy kiedy przez niego faszerowała się tymi tabletkami, popadła w nerwice, bo miała wyjść za niego za mąż, a nie chciała... Mogli darować takie gadanie... Ale ogółem M jak miłość to chyba jedyny serial obyczajowy, który nie jest sztucznie zrobiony, wykreowany. Takie moje zdanie.
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
no to jak już znam wszyskie szczegóły, wątki... to chyba mogę przestać oglądać serial:P hehehe, zartuje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
kocham ten serial!! a dzis nie leci. nie dosc, ze puszczja 2 razy w tygodniu to jescze dzis telekamerki beda.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to nie leci dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj obsada ma jak milosc bedzie na telekamerach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.