|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Adoratorka mojego faceta nie odpuszcza
No niby tak ale o tym nie pomyślałam,myślę tylko o niej
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Piszesz, że jest towarzyski i lubiany, więc pewnie może istnieć więcej dziewczyn, które sobie o nim fantazjują czy rozmyślają czy się rozstaniecie, albo opowiadają przyjaciółkom. Tyle, że nie piszą do niego, rozmyślają sobie bez nawiązywania kontaktu. Musisz się pogodzić z myślą, że tak, jakaś kobieta może o nim myśleć. Nie ma sposobu, by taką możliwość wykluczyć. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Chyba też chodzi o to,że mnie po prostu zdenerował ten tekst o masażu i zaprasznie na piwo. Że ona nie ma do mnie szacunku. Że myśli że mogłaby być lepsza niż ja i mi go odbić, że nawet jest w stanie tak pomyśleć.
|
|
|
|
|
#64 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
I z perspektywy oceniam, że winny był facet.
|
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie wiele kobiet jest w stanie tak pomyśleć. I nieraz jeszcze będziesz mieć taką sytuację. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
O matko to teraz sobie wyobraźcie co muszą przeżywać faceci w związkach xD do tego jak ma ładną, mówię wam, czasem jest jak na wojnie.
Ed. napisałem to w nawiązaniu do wypowiedzi autorki, że tamta fantazjuje o nim itp. Edytowane przez monitor_od_kompy Czas edycji: 2016-08-11 o 13:25 |
|
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlaczego jesteś zazdrosna o to, że ona o nim myśli? Nie masz na to wpływu, ktoś inny też może się w nim podkochiwać i nawet o tym obydwoje nie wiecie. To głupie. Mówi, że cię kocha, ją zbywa, pokazuje ci wiadomości, a ty histeryzujesz. Daj se na luz kobieto bo zwariujesz z takim podejściem. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Higirl PIONA!! przez cały czas staram się to przekazać, ale one nie ogarną tego
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście że nie mam szacunku do niej,a dlaczego miałabym mieć?
Bo proponuje mojemu facetowi masaże i wspólne wyjścia? Mimo że on traktuje ją jak koleżanke których ma wiele i z którymi rozmawia ale są to normalne rozmowy,tak jak ja rozmawiam ze znajomymi? Zresztą powiedział że przyszło mu do głowy umówić się z nią i przyjść razem ze mną ale potem stwierdził że to byłoby chamskie. |
|
|
|
|
#71 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#72 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
On mówi, że Cię kocha, ją zbywa, ale to Ci nie wystarcza, więc od niego domagaj się jakiejś zmiany zachowania, na niego możesz mieć wpływ. Na nią nie bardzo. To on powinien troszczyć się o Twoje samopoczucie, a nie obca laska. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, ale czy on jej wyraźnie napisał "nie życzę sobie tekstów o masażach, jestem zajęty" czy tak nie bardzo? Zresztą tak czy tak, skoro kontakt mu nie na rękę, nikt go nie zmusza, by odpisywał
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Ok facet podbudowuje sobie ego i to jest okropne. Ale dziewczyna tez jakas nienormalna. Gdyby mi facet, a tym bardziej zajety dawal od roku sprzeczne sygnaly to bym sobie dala z nim spokój. A ta dalej biega za nim jak piesek za patykiem.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
Skoro facet (najwyraźniej) chce z tą dziewczyną mieć kontakt to uważasz za normalne, żeby autorka kazala jej przestać pisać? A jak nie chce to ma robić za jego adwokata i w każdym przypadku odganiać te złe i niedobre, co napastują misiaczka? |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
To ze akurat zbywanie takies osoby nalezy do osoby ktora jest podrywana, a nie do jego dziewczyny.
Po drugie skoro panna jest tak zdeterminowana to watpie zeby wziela sobie to do serca, a wrecz moze ja to bardziej zachecic. Moze sobie pomyslec "skoro tak robi to czuje sie zagrozona. Mam u niego szanse" |
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
A on to wrażenie (że tak może być) w niej podtrzymuje utrzymując kontakt. Bo kropla drąży skałę i dziewczyna taką strategię przyjęła. Zapewne myśli, że słuszną, skoro facet z nią rozmawia.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ogóle nie uważam za normalne, żeby tak się przejmować, że ktoś sobie o partnerze fantazjuje. Nie wiadomo czy on chce mieć z nią kontakt czy może jest po prostu zbyt miękki, żeby powiedzieć jej dosadnie, żeby se siana dała. Nie mówię też, że pisanie do niej to jakas super opcja, ale jakby to jej coś dało to niech pisze, who cares
|
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Nie musisz, ale nie powinnaś w niej dostrzegać głównego problemu i jej obrażać. Tutaj pole do popisu i bycia konsekwentnym człowiekiem będącym w stałym, poważnym związku, ma Twój facet. Nieważne jaka ona jest (może dziwna, może normalna, może głupia, może jedynie zaślepiona, może ktoś dodatkowo w niej to "masz szansę" podsyca - nie wiesz tego i się nie dowiesz, koleżankami nie będziecie). Ważne jaki jest Twój facet i jakie decyzje podejmuje.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Kolejna historia pt. niewinny misiaczek i ta zła baba, która nie chce się odczepić.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
on tired little feet
|
Autorko przestań się oszukiwać, jakby chciał to by ją wywalił ze znajomych i tyle, jemu pasuje że ona do niego pisze. Do tego sam podtrzymuje kontakt.
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Zachowujesz się jak laska rzucająca się na kochankę swojego faceta i broniąca przy tym misiaczka, tylko na mniejszą skalę.
![]() Dla mnie kolega jest kolegą, dopóki nie zaczyna sobie wyobrażać za dużo - wtedy się urywa kontakt i koniec. To moim zdaniem przejaw szacunku do własnego partnera i też dla tamtej osoby. Jasne, jej zachowanie nie jest w porządku, ale czy twoje wyżywanie się na niej cokolwiek w sumie zmieni w tej sytuacji? Okej, robi źle. I co teraz? Tylko twój chłopak może to zmienić... a z jakiegoś powodu nie chce. To on ma zobowiązania wobec ciebie, nie ona.
Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2016-08-11 o 14:54 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.