|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje kartki- pierwsza ods³ona
hej
ja te¿ siê zastanawia³am nad w³asnorêcznym wykonaniem zaproszeñ, a ¿e do wesela zosta³o nam ju¿ tylko 3 i pó³ miesi±ca wiêc najwy¿szy czas sie za to zabraæ...wiêc jak by¶ mog³a Justin to prze¶lij mi na maila jak to robisz, z czego no i jakies przyk³adowe wzory...by³abym Ci bardzo wdziêcznae.m.i.l.k.a@wp.pl z góry dziekujê i pozdrawiam gor±co wszystkie kreatywne wiza¿anki;-) |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
a karteczki s± po prostu CUDNE!!!
normalnie brak mi s³ów zarówno Twoje Potoczanka jak i Justin_14....prosi³am ju¿ wcze¶niej o opis zrobienia takich kartek Justin (konkretnie zaproszeñ ¶lubnych), ale jak Ty Potoczanka mog³aby¶ mi co¶ podes³aæ to by³abym bardzo wdziêczna;-)pozdrowionka |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 310
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 22 119
|
³adne s± te Twoje karteczki
a czy my¶la³a¶, ¿eby kwiatki [odoby itp.] robiæ samemu np. z bibu³y? [mimo innego w±tku my¶lê, ¿e odpiszesz?]
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do emilki- niestety mam problemy z aparatem a zaproszeñ ¶lubnych nigdy nie robi³am, ale spróbujê. A Potoczanka umie¶ci³a tu chyba tylko jedna swoj± kartkê? :/ |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak bêdziesz co¶ ju¿ mia³a to daj mi znaæ;-) tzn w nied³ugim czasie, bo mi zosta³y ju¿ tylko 3miesi±ce i 2tygodnie do ¶lubu wiêc muszê siê za to ostro wzi±æ
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
a Potoczanka swoj± jedn± umie¶ci³a a pozosta³e to gdzie¶ na sieci znalaz³a
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
Wtajemniczenie
|
¦liczne te karteczki.
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Papierowy zawrót g³owy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

ja te¿ siê zastanawia³am nad w³asnorêcznym wykonaniem zaproszeñ, a ¿e do wesela zosta³o nam ju¿ tylko 3 i pó³ miesi±ca wiêc najwy¿szy czas sie za to zabraæ...wiêc jak by¶ mog³a Justin to prze¶lij mi na maila jak to robisz, z czego no i jakies przyk³adowe wzory...by³abym Ci bardzo wdziêczna

a czy my¶la³a¶, ¿eby kwiatki [odoby itp.] robiæ samemu np. z bibu³y? [mimo innego w±tku my¶lê, ¿e odpiszesz?]