|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Którą postać lubisz najbardziej??? ![]() |
|||
sailor moon - Usagi Tsukino |
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 | 28,25% |
sailor mars - Rei Hino |
74 | 20,90% |
sailor jupiter - Makoto Kino |
37 | 10,45% |
sailor venus - Minako Aino |
30 | 8,47% |
sailor mercury - Amy Mizuno |
22 | 6,21% |
sailor neptune - Michiru Kaino |
15 | 4,24% |
sailor uranus - Haruka Teno |
17 | 4,80% |
sailor pluton - Setsuna Meio |
20 | 5,65% |
Mamoru |
23 | 6,50% |
sailor chibi-moon |
4 | 1,13% |
chibi-chibi |
12 | 3,39% |
Głosujący: 354. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Salior moon
Ja dzięki Et-ce przypominam sobie powoli pierwszą serię sailorek. Powoli, bo jakoś marnie mi to idzie. Może nastrój nie ten...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
![]()
Mialam kiedys totalnego bzika na punkcie Sailorek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Kiedy byłam młodsza pasjonowałam się Czarodziejkami, wyobrazałam sobie, że jestem jedną z nich wtedy chyba była to USagi. Teraz znowu powrocila ta pasja i to z dwojoną siła coprawda nie wyobrazam sobie ze jestem czarodziejka, ale za to oglądam odcinki (własnei jestem przy serii Romance). Oglądając to anime można się śmiac i płakac. Ono jest po prostu wspaniale! Jeszcze kilka dni po obejzeniu dwoch ostatnich odcinkow serii classic je przezywalam. Oczywiscie, gdy je oglądałam to się popłakałam. Były po prostu wspaniale!!!!! Cudowne!!!! Ciekawe jak bedzie z odcinkami konczacymi pozostale serie.... Może beda jeszcze lepsze... Juz nei moge się doczekac kiedy je obejze
![]() P.S. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja linków do stron nie posiadam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
![]()
Znalezienie na emule albo w torrentach lub tez na DC calej serii jest praktycznie niemozliwe
![]() Tez uwielbialam SM, bylo to jedno z pierwszych anime emitowanych w poslkiej TV, nie liczac takich serii jak Tsubasa, Gigi, Daimos, Bia i innych.. Jak tylko dostalam kompa polecialam na gielde komputerowa zeby kupic cd z tapetami, AMV, grami i innymi gadzetami z anime. Potem zaczelam zasysac z netu ![]() Sciagam ciekawe serie i pochlaniam je w kilka dni ![]() Mam juz mase CDkow (tak na moje oko ze 400) ktorych musze sie pozbyc Bo juz miejsca nie ma ![]() PS. A ogladala ktoras z was Silor Moon Live Action? ![]() no i sa jeszcze 3 filmy pelnometrazowe, calkiem niezlem ![]() JUPITER -> Jowisz (łac. Iuppiter) babka od gegry byla niedouczona... ![]() oj wstyd... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Nie obrazilabym sie gdyby stworzono kolejne odcinki czy to anime czy to Live Action (kupa smiechu, rzeczywiscie prawdziwy hardcore)
Mange czytalam jednym tchem, kupowalam w kiosku na spacerku z psem , jak dochodzilam do klatki to juz 1/3 ksiazki byla za mna <lol> Otem wyszla Sailor V, kupilam pierwszy tom ( i na tym sie skonczylo ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
ech...ja mam WIELKI problem ze znalezieniem sailorek
![]() jak ktoś coś wie..skąd i jak to plissss o rade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Kasiula, wysłałam ci linka na pw.
![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam wszystkie Czarodziejki i w każdej widze cos ciekawego... ale mam trzy ulubione: Czarodziejke z Marsa, Czarodziejke z Neptuna, oraz oczywiscie Czarodziejke z Księżyca. Wydaje mi sie ze z każdą z nich mam jakąs wspolna ceche, najbardziej jednak utorzsamiam się z Rei (pomimo tego iż mam taką samą datę urodzin jak Michiru - Czarodziejka z Neptuna), mamy podobny wygląd i czasami charakter, dlatego własnei na nią zaglosowałam. Nie trawię natomiast zbytnio Chibi-Usy sama nie wiem czemu, ale nawet w pierwszym odcinku, w ktorym sie pojawila przeszkodzila Usagi i Mamoru w "upojnych" chwilach.
P.S. Zdjęcia to: Czarodziejka z Marsa - Rei Hino Czarodziejka z Neptuna - Michiru Kaiou Czarodziejka z Księżyca - usagi Tsukino
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
w sądzie nie ma czarodziejki z saturna
![]() jestem koziororzcem i rozdzac sie w grodniu moją palnetą jest wlasnie Saturn - dlatego brak mi tej czarodziejki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Ehh, chyba znow przeczytam cala mange
![]() Jak tu nie kochac naszej malej Usagi Tsukino ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A oto jej opis ze strony: http://www.sailormoonworld.ota.pl/glowna.html Sailor Saturn (Czarodziejka z Saturna) Hotaru Tomoe Data urodzenia: 6 stycznia Znak zodiaku: Koziorożec Grupa krwi: AB Ulubiony przedmiot: historia świata (nie lubi wychowania fizycznego) Ulubiony kolor: fiolet Ulubiona potrawa: japoński makaron (nie przepada za mlekiem) Seiyü: Minaguchi Yôko Bardzo tajemnicza postać. Z początku niewiele o niej wiadomo. Mieszka ze swoim ojcem naukowcem, który rzadko kiedy ma dla niej czas. Jego umysł jest pod władzą słych sił, które chcą wykorzystać moc drzemiącą w Hotaru. Jest ona bowiem Sailor Saturn wojowniczką zniszczenia, której przeznaczeniem jest doprowadzenie świata do zagłady. Ona sama jeszcze o tym nie wie i jest nieświadoma swojej mocy. W domu pozostaje pod ciągłą kontrolą asystentki ojca, Kaori Night, jednej z pięciu wiedźm. Jest osobą bardzo samotną i odrzuconą przez szkolne towarzystwo. Wydaje się wyobcowana i jest traktowana nie tylko z rezerwą, ale nawet i drwiną. Wygląda na to że uczniowie z jej szkoły wiedzą więcej na temat jej siły niż sama Hotaru. Poza tym jest ona osobą bardzo słabą fizycznie, nie lubi wysiłku, szybko się męczy. Pierwszy przyjazny kontakt nawiązuje z nią dopiero ChibiUsa, która często ją odwiedza, a także przekonuje do niej pozostałe wojowniczki. Dzięki niej zaczynają dostrzegaćw Hotaru nie tylko Sailor Saturn w jej najmniej pozytywnej formie, ale przede wszystkim zwyczajną dziewczynę. Hobby Hotaru jest dość niezwykłe bowiem kolekcjonuje ona lampy. Może to stanowić przeciwieństwo dla przypisanych jej w serialu cech związanych z ciemną strona mocy. Posiada też potężną siłę uzdrawiania i nieraz, nieświadomie jeszcze ratowała Usagi życie. Zalączam jej zdjęcia: Trzy pierwsze jako Hotaru Tomoe Pozostałe jako Czarodziejka z Saturna
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
hihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
moja ulubiona bajeczka serii manga hihihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
hej a wie moze któraś gdzie ściągnę całą serię Sailor Moon Super S ....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Moja ulubiona czarodziejka to Makoto Kino czyli czarodziejka z Jowisza, jest urocza =]
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
ale co do tej stronki to jak ja mam to pobrać bo mi takie coś dziwne wyskakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubiłam Czarodziejke z Saturna (dodac do sondy!) a potem z Plutona.
i zawsze, zawsze denerwowała mnie ta małą smarkata, jak jej tam było.. no wiadomo, córka Bunny i pamiętam że ci wrogowie czarodziejek byli nieziemsko przystojni ![]() ![]() mam nadzieje że polsat pojdzi epo rozum do głowy i niedługo znow puszczą, oby o jakiejs przyzwoitej porze bo sie zapłacze chyba jak nie bede mogła siedzieć przed tv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() finito ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
oj dzięki ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
zeby jeszcze jakosc lepsza byla
![]() to ja juz wole zasysac z dc i torrenta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
a co zła jakość jest? Mnie tam odpowiada, pierwsze serie mają świetną jakość wg mnie, gorzej z serią Stars ale też nie jest jakaś najgorsza
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Tym wątkiem przebudziłam się z prawdziwego emocjonalnego otępienia, które mnie ostatnio gnębi...Oglądając samą piosenkę rozpoczynającą płakałam jakbym conajmniej objawienia doznała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh...Piszę obecnie pracę na temat małych ojczyzn. Nie zdawałam sobie do tej pory sprawy z tego jak nasze dzieciństwo wpływa na nasze dalsze zycie. Nas chyba naznaczyła jakoś ta bajka. Tylko dlaczego nie mogę ściągnąć odcinków mimo że mam je tuż przed oczami??? Wie ktoś jak się posługiwać tym megaupland??? Trzeba coś wykupywać czy jak? Bo na RapidShare jest limit, ze 3 odcinki to do ściągnięcia max. Ehh...Ma ktoś jakis lepszy link?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.