![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo ciuszków na wymianę!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlugosc od wewnatrz (od kroku) 73 cm pas 38 cm biodra mierzone na srodku tylnich kieszonek - 43-44 cm udo w najszerszym miejscu 27 cm stan z przodu 21 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Hmm.. Troszkę mi żal tego topu zielono białego, bo nie jestem do końca zdecydowana czy chcę się go pozbyć. Jest ładny, a ostatnio schudłam i juz w nim oddycham. Jeżeli zgodzisz się wymienić za bezrękawnik i czarny top (mogę dorzucic jakis kosmetyk czy inny drobiazg) to jestem chętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
To czekam na PW z adresem.I jak zdąze to jeszcze dzis wysyłam paczke,jak nie-to jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Wieć z biżuterii mam tylko to co na zdjęciu. A z kosmetyków napisz co by Cię interesowało to poszukam.
Edytowane przez tutusia Czas edycji: 2016-02-28 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
No więc klamra mogę dołożyć. A z kosmetyków tyc co wymieniłaś mam podkład w płynie Personal Match kolor Almond (ma dobre opinie w kwc) Avonu - zosatła gdzieś połowa, Tusz Stylista w kolorze Amethyst - 2 razy uzyty, błyszczyk do ust Max Factor Lipfinity (baza kolorowa, plus odzielnie nablyszczacz) kolor nr 10 (taki wmiarę delikatny. Jeśli Cie on interesuje mogę pstryknąc fotkę. Mam też Krem prostowacz loków Welli ponad połowa została jakby Cie interesowało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
ZDjęcia poniżej. jeśli chodzi o błyszczyk to wopakowaniu ma trochę jaśniejszy kolor niż na zdjęciu, a na ustach wygląda sporo delikatniej. Jest w mirę naturalny. Nie widać też koloru tuszu. W opakowaniu jest brązowawy, a na rzęsach wygląda jak czarny. Może nie taki zupełnie czarny, ale taki po prostu tusz (przynajmniej na moich rzęsach tak to wygląda. Odezwę się dopiero wieczorkiem lub jutro, bo zaraz będę formatować dysk na kompie więc mnie nie będzie jakis czas.
Edytowane przez tutusia Czas edycji: 2016-02-28 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1138035170
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1138037874 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1138037159 czy te ciuszki sa jeszcze wolne? jesli tak, poprosze o ich wymiarki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!! * Bluzka typu "motylek" firmy YES OR NO rozmiar S nie ma * Bluzeczka cytrynowa TOP SECRET rozmiar XS/S wiazana na szyi w paski Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-02-02 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
cd dokladki
* paski - różowy, czarny i jakby zamszowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
spodobały mi się te spodnie :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1138058306 chciałam się dowiedzieć czy można je zarezerwować? i oczywiście czy coś na chwile teraźniejszą Ci sie podoba ![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
witam znalazla bys cos u mnie za bluzeczke : 63. Bluzeczka marszczona przy biuście S/M
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
To jaką wymiankę proponujesz? Ja nie mam chwiliowo internetu, więc bywam tylko z doskoku, jak mi się uda, także nie denerwuj się jakbym nie odpisywała. W każdym razie zarezerwuj dla mnie płaszczyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!! Niskie biodrówki G-STAR dla niskiej NIE MA LECĄ DO OLIWEJHEROWO świetne niskie biodróweczki firmy G-STAR. Są modnie poprzecierane na nogawkach z przodu i z tyłu (wszystko widoczne na zdjęciach). Gnieniegdzie rózwnież (np. kolo kieszonek) lekkie strzępienia (wszystko fabrycznie zrobione) co dodaje im uroku. Rozmiar z metki to 28/32 , ale wymiarki podaje ponizej prosze sprawdzic. Są w bardzo dobrym stanie, zadnych wad, zostawiłabym je sobie ale sa na mnie za duze niestety ![]() Wymiary : pas - 37 cm biodra (mierzone na srodku tylnich kieszonek) - 45-46 cm udo (tuz przy kroku czyli w najszerszym miejscu) - 27 cm dlugosc wewnetrzna - 74 cm dlugosc zewnetrzna - 96 cm stan z przodu - 19-20 cm Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2006-02-09 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.