![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może ktoś mi wytłumaczy co ze mną nie tak?
Jak dla mnie ten wątek to piękne rozbijanie g.. na atomy. Facet chciał zeby kobiecie było miło, chciał jej zrobic niespodziankę, przyjemność a tu takie teorie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzymam sie wlasnie szczegolnie w tej sprawie scislych zasad.. Nie byłabym na pewno wkurzona, moze bym sie zdziwila,ale do wkurzenia daleko. Szczegolnie gdyby to były moje ulubione ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
To znaczy? To było ze wspólnych pieniędzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Moze ona odwiedziła jego konto. Ale nie wiem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Może ktoś mi wytłumaczy co ze mną nie tak?
Cytat:
Ale to nie daje jej prawa do takiej reakcji. Mogła powiedzieć 'umawialiśmy sie inaczej, nie oczekuj ze bede sie cieszyc'. A tu jeszcze pretensje ze perfumy nie takie ![]() To znaczy, jasne, ma prawo nawet rozwalić prezent, ale serio? Mozna zareagować normalnie. Sa w związku dwa lata. Chyba ze sa jakies trupy w tej szafie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." Edytowane przez Buzzerka Czas edycji: 2016-08-18 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Juz wyjaśniam, konto nie jest wspólne, zna mój login i hasło bo nieraz proszę ją o zrobienie przelewu (nieraz niestety nie mogę) Wspolny byl pomysl by nie kupowac nic sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Umowy nalezy dotrzymywac,moze to nie bylo pierwszy raz jak zrobiles odwrotnie niz sie umawialiscie,tylko nie zwrociles uwagi bo dziewczyna przyjela spokojnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Znam ten bol, tez mialam faceta, ktory robil dokladnie tak samo. Umawialismy sie nie kupowac sobie nic na dana okazje, po czym on sie wylamywal. Znalam juz go na tyle, zeby wiedziec, ze cos kupi, wiec tez kupowalam. I tak pomimo oficjalnego postanowienia kazde z nas mialo "niespodzianke". Nie podobalo mi sie to i 100x bardziej wolalabym trzymac sie ustalen albo nie ustalac nic. Wiem, ze pobudka jest szlachetna, bo koniec koncow chcemy sprawic przyjemnosc drugiej osobie. Dziewczyna na pewno poczula sie skrepowana, rozumiem frustracje. Natomiast czego nie czaje to ten komentarz o innej firmie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Ja zawsze dotrzymywałem takich ustaleń, i żałuje bo teraz po wielu latach wiem że mimo takich umów dziewczyny liczyły jednak na niespodziankowy prezent.
Jeszcze mam przed oczami rozczarowaną twarz, gdy zgodnie z umową nie przyniosłem prezentu :-( Przyczyn zachowania twojej dziewczyny należy szukać gdzieś indziej, coś się kumulowało, aż wybuchło. Przychodzi mi do głowy jedna sytuacja mogąca spowodować taką reakcję, lub nawet zagrożenie twojego życia i integralności budynku - Dziewczyna spodziewała się pierścionka zaręczynowego, a dostała perfumy ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
Amen.
Byłoby mi przykro, gdyby mój partner nie szanował naszych wspólnych ustaleń. Zastanowiłabym się, czy skoro nie potrafi dotrzymać umowy w tak błahej sprawie, to czy zdoła to zrobić, gdy przyjdzie czas na poważne, życiowe ustalenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;64319911]Amen. Byłoby mi przykro, gdyby mój partner nie szanował naszych wspólnych ustaleń. Zastanowiłabym się, czy skoro nie potrafi dotrzymać umowy w tak błahej sprawie, to czy zdoła to zrobić, gdy przyjdzie czas na poważne, życiowe ustalenia.[/QUOTE] ![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Może ktoś mi wytłumaczy co ze mną nie tak?
Cytat:
Ty serio masz jakiś problem ze sobą chyba. Wszędzie doszukujesz sie drugiego dna, nieczystych intencji, dorabiasz jakies teorie. Współczuje Twojemu facetowi. Tak, tak wiem macie sie dobrze, ślub w drodze, Blablabla. Zgłoś mnie do modow albo moze sami to przeczytają, nie ważne. Niech dostanę bana. A moze chcesz zabłysnąć na wizażu jako kontrowersja ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." Edytowane przez Buzzerka Czas edycji: 2016-08-19 o 00:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty, autorze, w ogole rozmawiales juz z dziewczyna? Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Oczywiście wszystko zostało wyjaśnione, zagrały niepotrzebne emocje... Wszystko zostało wyjasnione, Kahoko może być rozczarowana...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Weź może autorze wróć do swoich poprzednich wątków, bo ze wszystkich absolutnie bije po oczach fakt, że nie dogadujesz się z tą kobietą, macie różne oczekiwania i nie pasujecie do siebie za bardzo.
Do tego chyba dalej jej nadskakujesz i oczekujesz, że ona będzie z tego powodu przeszczęśliwa. Nie rozumiecie się. Podejrzewam, że to jest znacznie większy problem, niż pojedyncza sytuacja z perfumami i że za wiele się nie zmieniło, odkąd tu ostatnio pisałeś. Już wtedy Ci pisano, że jesteś takim typem, który stara się przypodobać ale to nie jest bezinteresowne, bo oczekujesz konkretnych reakcji na swoje działania - tak jak teraz oczekiwałeś, że ona będzie szczęśliwa i wdzięczna, chociaż wcześniej się umówiliście, a teraz jesteś rozżalony, że Twoje "pomyślenie o niej" nie zostało docenione tak, jak chciałeś. I nie umiesz zaakceptować faktu, że ona nie musi myśleć tak samo jak Ty, lubić tych samych rzeczy, cieszyć się wtedy, kiedy Ty uważasz, że powinna. Już wtedy odrzucałeś wszelkie rady i opinie, uparcie odmawiałeś przyjęcia czegokolwiek do wiadomości, przekręcałeś, wykazywałeś wielki brak zrozumienia tego, co Ci pisano. Tak samo stosowałeś jakieś personalne przytyki do cudzych związków, jak opinie Ci się nie podobały ![]() Więc pytam, po co znów pytasz o radę i znów robisz to samo, nie przyjmujesz opinii i rad do wiadomości? Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-08-19 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Autor mocno negatywnie reagował, chyba tylko na Kahoko. Znaczy, ja go skrytykowałam i nie było żadnego ad personam z tego powodu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Azurri Czas edycji: 2016-08-19 o 08:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Naczelna Nastolatka
|
Może po prostu niektórym już się przejadło kierowanie wszystkich na terapię i brak pewnej elastyczności w myśleniu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Plus tendencja do użalania się nad sobą i zaczynania wątków w stylu "to pewnie moja wina" albo "powiedzcie co ze mną nie tak", po czym zaprzeczanie i "własne zdanie" gdy ktoś powie, że faktycznie Twoja wina albo co z Tobą nie tak ![]() Ciężko nie przypomnieć sobie o kimś, kto stosuje takie określenia, jak "pseudointelektualne ejakulaty". Teraz jeszcze doszły "mongolskie teorie" ![]() Teraz założyłeś wątek na temat tak naprawdę pierdoły, a cały konflikt się tu opiera na tym, że kobieta ma inne oczekiwania/podejście niż Ty i nie zareagowała tak, jak tego oczekiwałeś. A Ty nie umiesz tego zaakceptować, albo wręcz w ogóle nie umiesz tego zrozumieć. Jak z nią jesteś już parę lat, to chyba powinieneś ogarniać jaka jest i to akceptować. Jak nie akceptujesz, to znajdź sobie taką, która będzie bardziej odpowiednia. To jest własnie ten trup w szafie, który powoduje, że niewielki problem urasta do takiej rangi, że aż powstaje o nim wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez robcia Czas edycji: 2016-08-19 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.