![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kocur - co ja mam z nim zrobić??!!
ludzie mnie załamuja, na sczesczie kocur tamtej kolezanki jest niewychadzacy wiec mioze nie bedzie plodzil kociakow, a ze smrodkiem kocura znaczacego teren niech sie uzeraja jak tak bardzo chca
![]() dziewczyna brata mojej kolezanki zamarzyła o kotku, a chłopak oczywiscie kupił jej przy najblizszej okazji tzn na imieniny. Decyzja ta była bezmyślna bo oboje pracuja i wychodza rano a wracaja wieczorem. Kotek zostawiony sam sobie rozrabiał wiec "madra" dziewczyna postanowiła zmykac go w malutkiej lazience i biedak siedzi tam całymi dniami, jest absolutnie niezsocjalizowany, niewychowany gdyż nikt nie poswieca mu czasu ![]() ![]() Moja mama ostatnio scigała malutkiego kotka ze sparalizowanymi tylnymi łapkami na jakims obskornym osiedlu, przez ktore przechodziła. MNiestety dziki kotekl nie dał sie złapac ![]() ![]() i takich kocich nieszczesc bedzie tylko wiecej przez ludzi, ktorzy dla swoich egoistycznych przekonan beda koty rozmnazac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boże, co za ludzie!! jak można byc tak podłym i głupim!! jak można dac komuś kota na prezent, jak zegarek? Pewnie myslał, że kot to fakjniejsza wersja pluszaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
bezmyslnosc bez granic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.