![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Po studnióweczce
Troche bez sensu taka ostra krytyka makijazu z studniowki ktora juz minela.......
Za to napisze ze sukienka jest sliczna!!
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Aaaa no i kązdy sie pyta, czy soe dobrze bawiłam. TAK BAWIłAM SIE WYśMIENICIE i nigdy nie zapomne tego balu. A co do tych komentarzy typu "brzydko" to fakt faktem nijak mi nie pomagaja na przyszlosc, ani tym bedziej niczego nie ucza... wrecz ehhh troche zniechecaja. Ale twarda jestem i co mnie nie zabije to mnie wzmocni hehe :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Uważam że to troche taka nagonka na doriss, nie podoba mi się to- jedna wizażanka stwierdziła że makijaż jest nie kompletny a za nią posypał się szereg obelg (lecz także sensownych komentarzy) to trochę przykre. Zgodzę się z tym, że to nie jest naładniejszy makijaż jaki widziałam, ale Cię nie potępię
![]() ![]() ![]() ![]()
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
A mnie sie sukienka bardzo NIEPODOBA!!oklepana,kolej na w kolorze miedzy bordo a czerwienia,po drugie usta,niedojrze waskie to jeszcze czerwone!!przeciez to kolor do pelnych i wydatnych ust!!nie nalezy podkreslac wad tylko zalety..wg mnie uroda calkowicie przecietnaa makijaz zdecydowanie nietrafiony (ZAZNACZAM ZE TO MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA!!)
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
jak juz pisalam... sukienka byla sliczna... a teraz czekam cierpliwie kiedy zalaczysz swoj kolejny makijazyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aha i nie chodzi o opinie typu: podoba mi sie/nie podoba mi sie, ale o konstruktywna krytyke. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
NIe wiem czy moglabys mi powiedziec jaka jestem bo mnie na oczy dziewczyno nie widzialas wiec sobie daruj..a jesli o ocenianie sukienki to poki byly same pozytywne opinie to nikt na to nie zwracal uwagi dopiero jak powiedzialam ze mnie sie ona niepodoba(co dalej utrzymuje)to sie nagle znalazly wielkie obronczynie..mnie sie zdaje ze jak ktos zalacza tu swoje zdjecie to jest gotowy na krytyke i bierze pod uwage ze nie wszystkim bedzie sie podobal!!a ja ocenilam to co wszyscy ocenili,zarowno makijaz jak i caloksztalt..dlatego nie rozumiem po co te absurdalne typu ze "powiedzialabym ci jaka jestes itd." Ma prawo mi sie niepodobac ta osoba i wydawalo mi sie ze to nie jest FORUM LIZANIA D**Y tylko (jak zreszta wczesniej zakreslilam,choc niektorzy widac nie przeczytali)miejsce gdzie mozna wyrazic swoja SUBIEKTYWNA opinie..widac niektorzy maja klapki na oczach i to co nie jest po ich mysli bardzo im przeszkadza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Jesteś bardzo ładna, dlatego mogłaś wyglądać ślicznie. Niestety, nie wyglądałaś. Przynajmniej moim zdaniem. Makijaż jest straszny! To rozłożenie cienia, i kolor pomadki....brrrr.
Popieram Sylwka w jednej rzeczy. Mianowicie póki były pozytywne komentarze na temat urody i sukienki, nikomu to nie przeszkadzało, a teraz nagle wszystkie zaczęłyście pisać, że tu się stroju nie ocenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Jeśli zamierzacie udzielić konstruktywnych porad doriss-zapraszam do wypowiadania się. Jeżeli nie-proszę o zaprzestanie tych słownych przepychanek. EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Ja mam tylko jedna prosbe,wroc do mojej wypowiedzi(od ktorej sie ta wojna zaczela)i pokaz mi w ktorym miejscu uzylam takich epitetow jak BRZYDKI,STRASZNY itd...powiedzialam ze mnie sie nie podoba i to chyba nie jest jakies obrazliwe??o makijazu tez sie wypowiedzialam(zgodnie z tematem)ze jest nietrafiony a nie paskudny,to chyba jest roznica!!pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Koniec dyskusji, wracajmy do komentarzy i rad udzielanych autorce wątku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
piszcie co chcecie ale sukienka jest bardzo ładna i super kolorek
![]() po co te naloty na doriss kazdemu podoba sie cos inengo tak samo z kolorem jeden lubie żołty drugi niebieski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ale niektóre z was mają refleks
![]() ![]()
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
okrutnica jakaś... |
dziewczęta-EOT. Wyraźnie chyba napisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz znów wszystkie wizażanki zgodnie "runą" na mą wypowiedź twierdzac, ze nie znam znaczenia slowa: konstruktywny i gardząc mą osobą na wieki wiekuiste. A ja grzecznie odsubskrybuję ten wątek i nigdy więcej się na nim nie wypowiem, z czego pewnie wszyscy się ucieszą. Aha Papryczka, przepraszam za generalizowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złoścliwości pod adresem Papryczki [i nie tylko] też są niepotrzebne. Wątek jest praktycznie nieaktualny, po studniówce nie zostało nic poza wspomnieniami... Ponad to ciągle w nim iskrzy i robią się stany zapalne, pora się pożegnać i dać wszystkim odpocząć. Przykro mi Doriss i pomimo całej sytuacji zapraszam CIę na MM z nowymi makijażami. ![]() ![]() Wątek zamykam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.